Belki o tarafında kasılma olmuştur o anda. Magnezyum içBebek hep orda duruyor zaten baştan beri sağ tarafta ama baya canım yandı öyle ki bağırdım yani normalde böyle olmaz bu hareket dahi ettirmedi etmeye çalışınca canım daha çok yandı şimdide bunu yazarken oraya vuruyor eşşolu olim napooorsun anana yazık değil mi len bana
Başlarda hani rahim büyüdüğü için ağrılarımız oluyodu ya sonuçta büyümeye devam ediyo bi yerini zorlamış belli ki açılsın diyeBebek hep orda duruyor zaten baştan beri sağ tarafta ama baya canım yandı öyle ki bağırdım yani normalde böyle olmaz bu hareket dahi ettirmedi etmeye çalışınca canım daha çok yandı şimdide bunu yazarken oraya vuruyor eşşolu olim napooorsun anana yazık değil mi len bana
Takviye alıyorum zaten kuzu da yani kasılma bu değildir herhalde kasılma buysa s*çtıkBelki o tarafında kasılma olmuştur o anda. Magnezyum iç
Bana da öyle gibi geldi ağrı geçti ama sızlama var inceden kafa mı attı ne yaptı bu çocuk içerde organlarıma neler yapıyor yaaaawwwwBaşlarda hani rahim büyüdüğü için ağrılarımız oluyodu ya sonuçta büyümeye devam ediyo bi yerini zorlamış belli ki açılsın diye
O da rahatsız olmuş demek kiTakviye alıyorum zaten kuzu da yani kasılma bu değildir herhalde kasılma buysa s*çtık
ama değildir ya kimse böyle şiddetli demiyor bu sanki bulunduğu yerden geldi bir yeri sıkıştırdı da sonra kasıldı gibi resmen üstüne 2-3 dk sonra oraya tekme attı bir tane. Abartmıyorum… anasını dövüyor eşşolu tipe bak. Oyyyy anam birdaha olmaz inşaAllah canım aşırı yandışimdi hafiften orası sızlıyor içerde neler oldu bilemiyoruz şuan
Bebek hep orda duruyor zaten baştan beri sağ tarafta ama baya canım yandı öyle ki bağırdım yani normalde böyle olmaz bu hareket dahi ettirmedi etmeye çalışınca canım daha çok yandı şimdide bunu yazarken oraya vuruyor eşşolu olim napooorsun anana yazık değil mi len bana
çimdikliyormus bazen bebişlerIsırdı mı beni naptı bu çocuk yawoyhhhh yok böyle bi acı oyhhhhh
Çilekeş analar mahsun analar mazlum analar neler çekiyor bu analar lililililililiO da rahatsız olmuş demek ki
O bazen bana da oluyo ama bu grup beni bi hale getirdi hiç irdelemiyorum geçince normal hayata devamkeSizinle yazışırken karnımın altı kasıklarımın üstü sağ tarafa bir kramp girdi bildiğin ne kalkabildim ne doğrulabildim bağırdım resmen. Ben bağırsaklardan diye düşündüm ama baya canımı okudu ve hafif sağ bacağım uyuştu. Şimdi geçti bu nedir aaa dostlar tecrübe eden var mı?
Hadi ya hıyartolara bak ciddi misin kız ilk defa duydumonlar orda neler yapıyor Allah bilir vallahi merak ediyorum bazen
çimdikliyormus bazen bebişler
Kız vallahi al benden de o kadar tam diyorum bi sorun var yazıyorum buraya ay sorun etme bende de oldu doktor normal dedi hop oturdum diğerlerinde sürekli hastaneye giderdim bunda buraya geliyorumO bazen bana da oluyo ama bu grup beni bi hale getirdi hiç irdelemiyorum geçince normal hayata devamkeanksiyetem düştü resmen 1,5 senelik terapinin yapamadığını yaptı bu grup
O bazen bana da oluyo ama bu grup beni bi hale getirdi hiç irdelemiyorum geçince normal hayata devamkeanksiyetem düştü resmen 1,5 senelik terapinin yapamadığını yaptı bu grup
Vallahi bazen böyle karnımızda bir bölümde sanki bi yara var gibi sızı oluyor bi videoda öyle bişi denk geldim Belki de kandırdılar beni bulursam atarımHadi ya hıyartolara bak ciddi misin kız ilk defa duydum
Bende öyle birisi muhakkak yaşamış oluyo doktoruna sormuş oluyo ve normal çıkmış oluyoKız vallahi al benden de o kadar tam diyorum bi sorun var yazıyorum buraya ay sorun etme bende de oldu doktor normal dedi hop oturdum diğerlerinde sürekli hastaneye giderdim bunda buraya geliyorum
At kız gülelim azVallahi bazen böyle karnımızda bir bölümde sanki bi yara var gibi sızı oluyor bi videoda öyle bişi denk geldim Belki de kandırdılar beni bulursam atarım
He kız ben artık şöyle düşünüyorum içerde kocaman bir canlı var içeriye vuruyo,ittiriyo daha bilmediğimiz şeyler de yapıyo olabilircidden mi kız
Birdaha olmasın ya mümkünse baya canım yandı çünkü istemiyorum yani mümkünse yani
Hadi ya hıyartolara bak ciddi misin kız ilk defa duydum
Bu gun ebelik yapmaya geldim.Amin canım Allah razı olsunevet ya normal doğum yapanlar yanlış ıkındım süreç uzadı diyor az anlat da bilgi sahibi olak ben bağırırsam zaten hastanede kimse kalmaz sanırım eskiden şan dersi almıştım sesimin oktavı yüksek nameli bağırayım bari anlat anlat ben dinlerim en azından o an aklımıza gelir belki bağırmayız ebelere de yazık
Şimdi başladı zaten hapur hupur kazı yapıyor herhal içerde baya hareketlendi maşaAllah bu çocuk bene bişi yaptı ama hadi hayırlısıHe kız ben artık şöyle düşünüyorum içerde kocaman bir canlı var içeriye vuruyo,ittiriyo daha bilmediğimiz şeyler de yapıyo olabiliro yüzden anlık ağrılar acılar artık normal ama olmasın inşallah bi daha hiiç öyle kuvvetli
Düdük makarnalarına bak sen bizde diyoruz ki keyfi yerinde mi acaba zarar veriyor muyuz var eşşolular vaybaksana neler yapıyorlar içerde
Bu gun ebelik yapmaya geldim.Amin canım Allah razı olsunevet ya normal doğum yapanlar yanlış ıkındım süreç uzadı diyor az anlat da bilgi sahibi olak ben bağırırsam zaten hastanede kimse kalmaz sanırım eskiden şan dersi almıştım sesimin oktavı yüksek nameli bağırayım bari anlat anlat ben dinlerim en azından o an aklımıza gelir belki bağırmayız ebelere de yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?