2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Belki o tarafında kasılma olmuştur o anda. Magnezyum iç

Başlarda hani rahim büyüdüğü için ağrılarımız oluyodu ya sonuçta büyümeye devam ediyo bi yerini zorlamış belli ki açılsın diye

Belki o tarafında kasılma olmuştur o anda. Magnezyum iç
Takviye alıyorum zaten kuzu da yani kasılma bu değildir herhalde kasılma buysa s*çtık
ama değildir ya kimse böyle şiddetli demiyor bu sanki bulunduğu yerden geldi bir yeri sıkıştırdı da sonra kasıldı gibi resmen üstüne 2-3 dk sonra oraya tekme attı bir tane. Abartmıyorum… anasını dövüyor eşşolu tipe bak. Oyyyy anam birdaha olmaz inşaAllah canım aşırı yandı şimdi hafiften orası sızlıyor içerde neler oldu bilemiyoruz şuan

Başlarda hani rahim büyüdüğü için ağrılarımız oluyodu ya sonuçta büyümeye devam ediyo bi yerini zorlamış belli ki açılsın diye
Bana da öyle gibi geldi ağrı geçti ama sızlama var inceden kafa mı attı ne yaptı bu çocuk içerde organlarıma neler yapıyor yaaaawwww

Dövüşmen oglim

O da rahatsız olmuş demek ki

onlar orda neler yapıyor Allah bilir vallahi merak ediyorum bazen
Isırdı mı beni naptı bu çocuk yaw oyhhhh yok böyle bi acı oyhhhhh
çimdikliyormus bazen bebişler

O bazen bana da oluyo ama bu grup beni bi hale getirdi hiç irdelemiyorum geçince normal hayata devamkeanksiyetem düştü resmen 1,5 senelik terapinin yapamadığını yaptı bu grup

O bazen bana da oluyo ama bu grup beni bi hale getirdi hiç irdelemiyorum geçince normal hayata devamkeanksiyetem düştü resmen 1,5 senelik terapinin yapamadığını yaptı bu grup
Kız vallahi al benden de o kadar tam diyorum bi sorun var yazıyorum buraya ay sorun etme bende de oldu doktor normal dedi hop oturdum diğerlerinde sürekli hastaneye giderdim bunda buraya geliyorum

cidden mi kız

Birdaha olmasın ya mümkünse baya canım yandı çünkü istemiyorum yani mümkünse yani

Hadi ya hıyartolara bak ciddi misin kız ilk defa duydum
Vallahi bazen böyle karnımızda bir bölümde sanki bi yara var gibi sızı oluyor bi videoda öyle bişi denk geldim Belki de kandırdılar beni bulursam atarım

Kız vallahi al benden de o kadar tam diyorum bi sorun var yazıyorum buraya ay sorun etme bende de oldu doktor normal dedi hop oturdum diğerlerinde sürekli hastaneye giderdim bunda buraya geliyorum
Bende öyle birisi muhakkak yaşamış oluyo doktoruna sormuş oluyo ve normal çıkmış oluyo sormadıysa da sakinleştiricek bişeyler buluyolar allah razı olsun

Vallahi bazen böyle karnımızda bir bölümde sanki bi yara var gibi sızı oluyor bi videoda öyle bişi denk geldim Belki de kandırdılar beni bulursam atarım
At kız gülelim az ben hıçkırık turan bebekte birde anne gülünce bebeğin aldığı pozisyona kahkaha atmıştım ya öyle videolar baya komik oluyor

cidden mi kız

Birdaha olmasın ya mümkünse baya canım yandı çünkü istemiyorum yani mümkünse yani
He kız ben artık şöyle düşünüyorum içerde kocaman bir canlı var içeriye vuruyo,ittiriyo daha bilmediğimiz şeyler de yapıyo olabilir o yüzden anlık ağrılar acılar artık normal ama olmasın inşallah bi daha hiiç öyle kuvvetli

Bu gun ebelik yapmaya geldim.
Evet çok doğru.
Dogru ikinmazsan hem çocugu hem kendini bi hal edersin.Duzgun ıkınmadığı için doktordan azar yiyenler vardı çocugu zorla doguruyor yani çocukta artık çıkınca halsiz oluyor ve aglayacak gucu bile kalmıyor morariyor.Zamanı dogru kullanmak lazım.
Gucunu bagirmakla bitirenler oluyor ıkınmıyor bagiriyor sonra bir anda yirtilma oluyor vajinada sonra dikiş atılsa bile eski goruntusu kalmıyor.Doktor kendisi kesince güzel dikiyor ama bir anda olunca goruntusu kotu oluyor.Orda doguran anneleri ben çok dinledim öncesinde sonrasında.Ne kadar acı bile çekseniz becere biliyorsaniz bagırmayın sakince gücü alip vajinaya dogru vermek lazım öyle dogum çok kolay oluyor.Sogukkanli kadınlar var doktorlarin örnek gösterdigi bazi hastalarına.

Şimdi başladı zaten hapur hupur kazı yapıyor herhal içerde baya hareketlendi maşaAllah bu çocuk bene bişi yaptı ama hadi hayırlısı inşaAllah kuzu kimse yaşamasın

Bu gun ebelik yapmaya geldim.
Evet çok doğru.
Dogru ikinmazsan hem çocugu hem kendini bi hal edersin.Duzgun ıkınmadığı için doktordan azar yiyenler vardı çocugu zorla doguruyor yani çocukta artık çıkınca halsiz oluyor ve aglayacak gucu bile kalmıyor morariyor.Zamanı dogru kullanmak lazım.
Gucunu bagirmakla bitirenler oluyor ıkınmıyor bagiriyor sonra bir anda yirtilma oluyor vajinada sonra dikiş atılsa bile eski goruntusu kalmıyor.Doktor kendisi kesince güzel dikiyor ama bir anda olunca goruntusu kotu oluyor.Orda doguran anneleri ben çok dinledim öncesinde sonrasında.Ne kadar acı bile çekseniz becere biliyorsaniz bagırmayın sakince gücü alip vajinaya dogru vermek lazım öyle dogum çok kolay oluyor.Sogukkanli kadınlar var doktorlarin örnek gösterdigi bazi hastalarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…