2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım bilgilendirme için bebeğin haftası gayet iyi aslında Rabbim kolaylaştırsın grubun ilk doğumu kim olacak diyorduk inşaAllah güzel haberlerle kutlarız. Ayyyy heyecanlandım
Aynen iğne de yaptılarsa sıkıntı olmaz inşallah ya en fazla biraz kuvözde kalır çıkar bebiş

Aynen iğne de yaptılarsa sıkıntı olmaz inşallah ya en fazla biraz kuvözde kalır çıkar bebiş
İnşaAllah bir doktor demişti bebeğin kilosu değil haftası önemli diye. O nedenle aşırı riskli haftaları sanki herkes atlattı az riskli haftalara dayandık bu aslında güzel bişey grup adına.

Kızlar doğuma giriyorum dua edin Amine Eylül . 32+4
Aaaaa canım nasıl oldu? Müsait olduğunda bize geri dönüş yapmanı bekleyeceğiz. Dualarımız seninle. 30. haftadan sonra artık risk falan kalmıyor. İçini ferah tut. Her şey su gibi akıp yolunda ilerlesin inşallah Allahım en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı da nasip etsin.

Gece acilinca neler yiyyorsunız benim 3 gibi şekerim düşüyor başim dönüyor

Aynı şeyleri düşünüyorum bazen hatta çoğunlukla yalnız olmadığıma sevindim

Kızlar ben artık bebeğin karnımın pozisyonunu net anladığımdan eminim ya. Son kontrolde başı aşağıdaydı hissediyodum da zaten, az önce bence tam tersi olacak şekilde döndü kafa yukarı çıktı. Nerde nasıl hareket hissettiğinize göre anlıyo musunuz siz de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…