2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sizin açlik tokluk değerleriniz kac cikiyor peki ?
Geçen hafta biraz yüksek seyretti. Endokrinoloji 1 hafta daha dikkat et gel dedi bugün gittim 1 hafta da hiç yüksek çıkması uğraştım biraz çıkmaması için, eğer çıksaydı düşük dozda insüline başlayacaktı

Ooy oy maşallah ya maşallah

Peki şeker ölçümlerinde şekerinin yüksek çıktığı oluyor mu?
Ben geçen hafta tadını kaçırdım değerlerim yükseldi bu hafta toparladım ama

Benimde aclik tokluklar dizin gibi cikiyor doktorum biraz rahat davranabilirsin dedi . Yüksek derken kac cikti mesela

Benimde aclik tokluklar dizin gibi cikiyor doktorum biraz rahat davranabilirsin dedi . Yüksek derken kac cikti mesela
Bi defa tokluk 160 çıktı.
Açlıklar yüksek çıktı 4 5 defa 95, 102 104,105 gibi. Ben karbonhidrat şeker beyaz un falan hiç tüketmiyorum onlara baya dikkat ediyorum ama yemeği ve porsiyonlaro fazla kaçıyorum, doymuyorum napim

Bende de açliklar yüksek :) gece bir de üçte acliktan uyaniyorum bi tanesinde süt bi tanesinde meyve yiyorum. Ama sabah altida kahvalti yapiyorum bildiğin :)) dayanamiyorum o yüzden acliklar alti saat aclikla ölçüyorum . Bebeğin suyu gelişimi iyiyse insülin başlatmiyorlar

Ooy oy maşallah ya maşallah

Peki şeker ölçümlerinde şekerinin yüksek çıktığı oluyor mu?
Ben geçen hafta tadını kaçırdım değerlerim yükseldi bu hafta toparladım ama
Evet geçen hafta 150 çıktı. Bebek partisi olduğu gün de çıkmıştır ama onu arada ölçemedim ama çıkmamasının imkanı yoktu yani. Bunun dışında yok ama sadece iki kere.

Ama su sıralar çok zor kontrol altında tutuyorum, canim cok tatli şeyler istiyor. Biraz yesem hemen çıkarmaz ama çokça da yemek istiyorum, aşırı zor geliyor son zamanlarda

Suyu iyi içtiğim zaman yüksek çıkmıyor aslında bu hafta iyi gittim arada kaçamak bile yaptım. Haftasonu yakın arkadaşlarımız geldi tiramisu ve kahve yaptım o kadar iyi geldi ki, sonrasında şekeri ölçtüm yükselmemişti o da acayip iyi geldi :).
Benim bebeğin suyu biraz fazla kilosu da önden gidiyor, bakalım 2 hafta sonra ne diyecek.
Bende 7 gibi kahvaltı yapıyorum işe gitmeden, 10 gibi de ara öğün yapıyorum. Bu hafta en çok dikkat ettiğim ara öğünlerdi. Ara öğünlere uyunca daha iyi oldu şekeriö tabi bu kendi yorumum. Endokrinoloji de ki doktor tuhaf bişey soramıyorum

Ben geçen haftasonu tiramisu ve kahve çılgınlığı yaptım, 1 saat sonra ölçtüm yüksek çıkmadı.
Hafta içi de yemekhane de hamsiköy sütlacı vardı dayanamadım yarısını yedim, ölçtüm yine yükselmemişti.
Onun dışında bende tatlıdan çikolatadan uzak duruyorum çok canım isterse züberin ürünlere sarıyorum.
Canım tahin helvası çekiyor uzun zamandır ama çok tatlı olduğundan yemiyorum ama nasıl zor tutuyorum kendimi anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…