2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bokunu koymadı ya üstüne en fazla sütü akmistir o da gider amaan o kadar paralar veremem cimri ve anayim ben oğluma 2 zıbın fazla alırım

Baktım da ben 999 ayar gümüşün en saf ve en doğal haliymis içerisinde bakır nikel yokmuş bende 999 almıştım o yüzden merak ettim.

Aaa öyle miymiş, senden öğrenmiş oldum. Valla şansıma bodozlama almış oldum zaten. İyi bari.

Kızlar böyle bisi yaşayan var mı? Ayakta duruyordum bacağım birden kasinmaya başladı bi baktım morariyo ve sarı sarı lekeler oluşuyor bu neden olur

Eklentiler

• 20240216_121723.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 79
Durabildiği kadar durur canım benim inşallah Rabbim sağlıkla, zamanında kavuştursun

Ay bana da bi heycan geldi. Bugün de biri göbeğin aşağıda doğuma az mı kaldı dedi, tırstım.
Böyle bişey var mı ki kızlar?
Göbek aşağıda olunca ne oluyor ki?
Göbek değil kız bebek kanala girmiş dedi onu diyon demi?

Ay bana da bi heycan geldi. Bugün de biri göbeğin aşağıda doğuma az mı kaldı dedi, tırstım.
Böyle bişey var mı ki kızlar?
Göbek aşağıda olunca ne oluyor ki?
bebek 35 haftalarda aşağıya iniyor hazırlık yapıyor. korkma normal birşey bu

Benim de göbeğim aşağıda, henüz yeni 30 haftalık olduk. Korkutuyor bu tip şeyler beni
Benim de aşağıya indi noluyor ki ağzıma giriyordu ben memnunum şuan bundan doktor no problemo herşey yolunda dedi ama

Adrenalin yüksek şuaun burda abooooo herkes doğurmaya başlayınca ne olcaz ön görebiliyorum artık. Ekşınlar bişiler kan akışım yükseldi şuan sanırım heyecanlandım

Benim de aşağıya indi noluyor ki ağzıma giriyordu ben memnunum şuan bundan doktor no problemo herşey yolunda dedi ama
Korkutmaya yer arıyorlar ya neyse doktorun böyle söylediğini duymak iyi geldi
Bence de yukarıda olmadığı için midem daha rahat benim

Hayır, benim için iş yerinden biri söyledi göbeğim yukarıda değil aşağıdaymış
Tamam iş yerindeki insana selamlar ne oluyormuş belirtme amacı nemiş sebebi nemiş niyeymiş neden ekşın yapmış nidddddeeeeeeennnnn

Canım umarım yavaşlatabilirler hiç korkma Rabbım sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin bence tehlikeli zamanları geçtik. İkimizin aynı gidiyordu 33. Hafta içindeyiz ciğerlerinin büyük bir kısmı gelişmiştir. Minik kac kilo olmuş. Sadece kilosunu tamamlanmasını beklersin. Hadi senden de güzel haberler alıcaz allahin izniyle

Ay benim de geçen hafta aşağı inmişti. Önceden karnım gırtlağıma çıktı diye şikayetleniyodum ama o aşağıya baskı yapması çok daha zormuş. Dün geri yukarı çıktı bebem heralde dedi bi deniyim bakim çıkabiliyo muyum destur alamayınca gerisin geri döndü djfkfk

Korkutmaya yer arıyorlar ya neyse doktorun böyle söylediğini duymak iyi geldi
Bence de yukarıda olmadığı için midem daha rahat benim
Bebek ters bile dönmemişti yani oturuyordu sağ tarafta maşaAllah ama aşağı doğru indi yani. Fark ediliyor. Yer çekimi diye bişi var arkadaş

Herkesin fizyolojisi başka ya ağzı olan konuşuyor gerçekten. Herkesin farklı belirti gösterebilir sonuçta doktor doğuruyorsun demediği sürece rahat olalım arkidişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…