Bokunu koymadı ya üstüne en fazla sütü akmistir o da gider amaan o kadar paralar verememAynen ya ben de öyle karbonatlı sirkeli su ile temizlerim. Hatta öncesinde bebiş biberon yıkama deterjanı ile de yıkarım garantilerim. Ne olabilir ki zaten üstünde.
O 925 ve 999 ayar olayını ben de bilmiyorum. Benim sipariş verdiğim 999 du.
Valla bebişim pazarlık sünnettir. Sen ne kadar teklif ediyorsun en fazla ki düşmüyorlar?Kiz dolaptakilerde bi alem vermiyolar kullanilan seyi dusupte aaa
Aaa öyle miymiş, senden öğrenmiş oldum. Valla şansıma bodozlama almış oldum zaten. İyi bari.Bokunu koymadı ya üstüne en fazla sütü akmistir o da gider amaan o kadar paralar verememcimri ve anayim ben oğluma 2 zıbın fazla alırım
Baktım da ben 999 ayar gümüşün en saf ve en doğal haliymis içerisinde bakır nikel yokmuş bende 999 almıştım o yüzden merak ettim.
Diğer hamileliklerimde sürekli söylüyordular 38 den önce doğurmadım korkma doktorun demesi lazımBenim de göbeğim aşağıda, henüz yeni 30 haftalık olduk. Korkutuyor bu tip şeyler beni
Korkutma kendini birşey olmaz inşallah.Banada bir kadın soyledi 1hafta önce karının duşmuş diye ama annem hayir daha duşmemis dedi takılma onlara.Ben 30. Haftaya yeni girdim
Durabildiği kadar durur canım benim inşallah Rabbim sağlıkla, zamanında kavuştursunKızlar hastanedeyim, bebeğim kanala girmiş, kordonda giden kan akışında yavaşlama varmış nst alacaklar beni şimdi, bir de ellerimde yanma vardı, tansiyonum yükseldi biraz, kolestazdan şüphelendiler, transvajinal bakacaklar, rahim ağzı kısa görüyormuş, onaylamak için, eğer öyle olursa kasılmayı durdurmak için yatış verip ilaç vereceğiz dediler
Göbek değil kız bebek kanala girmiş dediAy bana da bi heycan geldi. Bugün de biri göbeğin aşağıda doğuma az mı kaldı dedi, tırstım.
Böyle bişey var mı ki kızlar?
Göbek aşağıda olunca ne oluyor ki?
Ben bişi yapmadım benim suçum yokSeni bekliyolarmış he
bebek 35 haftalarda aşağıya iniyor hazırlık yapıyor. korkma normal birşey buAy bana da bi heycan geldi. Bugün de biri göbeğin aşağıda doğuma az mı kaldı dedi, tırstım.
Böyle bişey var mı ki kızlar?
Göbek aşağıda olunca ne oluyor ki?
Benim de aşağıya indi noluyor ki ağzıma giriyordu ben memnunum şuan bundanBenim de göbeğim aşağıda, henüz yeni 30 haftalık olduk. Korkutuyor bu tip şeyler beni
Hayır, benim için iş yerinden biri söyledi göbeğim yukarıda değil aşağıdaymışGöbek değil kız bebek kanala girmiş dedionu diyon demi?
Korkutmaya yer arıyorlar yaBenim de aşağıya indi noluyor ki ağzıma giriyordu ben memnunum şuan bundandoktor no problemo herşey yolunda dedi ama
Tamam iş yerindeki insana selamlar ne oluyormuş belirtme amacı nemiş sebebi nemiş niyeymiş neden ekşın yapmış nidddddeeeeeeennnnnHayır, benim için iş yerinden biri söyledi göbeğim yukarıda değil aşağıdaymış
Canım umarım yavaşlatabilirler hiç korkma Rabbım sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin bence tehlikeli zamanları geçtik. İkimizin aynı gidiyordu 33. Hafta içindeyiz ciğerlerinin büyük bir kısmı gelişmiştir. Minik kac kilo olmuş. Sadece kilosunu tamamlanmasını beklersin. Hadi senden de güzel haberler alıcaz allahin izniyleKızlar hastanedeyim, bebeğim kanala girmiş, kordonda giden kan akışında yavaşlama varmış nst alacaklar beni şimdi, bir de ellerimde yanma vardı, tansiyonum yükseldi biraz, kolestazdan şüphelendiler, transvajinal bakacaklar, rahim ağzı kısa görüyormuş, onaylamak için, eğer öyle olursa kasılmayı durdurmak için yatış verip ilaç vereceğiz dediler
Ay benim de geçen hafta aşağı inmişti. Önceden karnım gırtlağıma çıktı diye şikayetleniyodum ama o aşağıya baskı yapması çok daha zormuş. Dün geri yukarı çıktı bebem heralde dedi bi deniyim bakim çıkabiliyo muyum destur alamayınca gerisin geri döndü djfkfkBenim de aşağıya indi noluyor ki ağzıma giriyordu ben memnunum şuan bundandoktor no problemo herşey yolunda dedi ama
Bebek ters bile dönmemişti yani oturuyordu sağ tarafta maşaAllahKorkutmaya yer arıyorlar yaneyse doktorun böyle söylediğini duymak iyi geldi
Bence de yukarıda olmadığı için midem daha rahat benim
Canım bence doktoruna foto atıp sor olmadı. Hiç bilemedim.Kızlar böyle bisi yaşayan var mı? Ayakta duruyordum bacağım birden kasinmaya başladı bi baktım morariyo ve sarı sarı lekeler oluşuyor bu neden olur
Herkesin fizyolojisi başka ya ağzı olan konuşuyor gerçekten. Herkesin farklı belirti gösterebilir sonuçta doktor doğuruyorsun demediği sürece rahat olalım arkidişlerAy benim de geçen hafta aşağı inmişti. Önceden karnım gırtlağıma çıktı diye şikayetleniyodum ama o aşağıya baskı yapması çok daha zormuş. Dün geri yukarı çıktı bebem heralde dedi bi deniyim bakim çıkabiliyo muyum destur alamayınca gerisin geri döndü djfkfk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?