2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek ters bile dönmemişti yani oturuyordu sağ tarafta maşaAllah ama aşağı doğru indi yani. Fark ediliyor. Yer çekimi diye bişi var arkadaş
Benimki son 1 aydır başı aşağıda yani doğum pozisyonunda, birileri de yok göbek aşağıda falan diyince ALLAH dedğm bi an

Benimki son 1 aydır başı aşağıda yani doğum pozisyonunda, birileri de yok göbek aşağıda falan diyince ALLAH dedğm bi an
Demek ki onunla hiç alakası yok başka bir fizyolojik durum bu. Belirli bir süre sonra ötle proglamlanmışız. Dediğim gibi benim ters dönmedi daha hala yan yatıyordu hatta suratını plasentaya yapıştırdı yukarı doğru görüntü alamadık. Bırak ters dönmeyi kıçını yaymış yatıyordu bi oturuyordu totosunu dönüyordu falan. Bazen kafasını çevirip ekrana bize doğru bi bakıyor o zaman tırsıyorum ben aha s*çtık kızdırdık herhal diye

Iyiniyi sakinles bebitomuzu germe djdj
Ben heyecanlandım ya oda içerde zıplıyor herhal takılıyoruz hop hop kimse gerilmesin kuzu ama durum şu şuan;

bir foto veya video görünce: ağlama
Eşim anası yüzünden eve gelemedi: kızma
Sonra yine video görünce: ağlama
Başka video: gülme
Sonra yine bir telefon görüşmesi: ciddiyet
Kadınlar klubüne giriş: gülme-ağlama-gerilme-heyacanlanma vs.
Duygu durum bozukluğu son gaz devam

Yaa ama ya çok tatlı bu bebişlerrr seninkinin de maşallaho var ya.
Biz o kadar göremiyoruz sanırım doktor ultrasonu kısa tutuyor bizde

Ay o bende de var..
Gerildim zaten sabah zile bastilar bastilar baska yere gelmisler benim zilime basiorlar uyandirdila rbeni...
Simdide esim ariyor anama gidekkkkk..
Yok desem yuzu dusucek bi zaten boyle disari cikiorum bende biktim ya

Yaa ama ya çok tatlı bu bebişlerrr seninkinin de maşallaho var ya.
Biz o kadar göremiyoruz sanırım doktor ultrasonu kısa tutuyor bizde
Benim şöyle oldu 2 kontroldede bizim oğlan sağ kemiğe doğru girmiş. Orda rahat sanırım. O nedenle 4 boyutlu alamıyor doktor. Eli ağzında bide sürekli. Beni Sola doğru yatırıyor, dürtüklüyor, sallıyor yok keyfini bozmuyor paşam. Baya 10 dk uğraşıyor ordan biliyoruz kuzum. Bu haftada aynısını yaptı. Doktor dürtüklediği zamanlarda da ya siz hayırdır bi defolun dermiş gibi ekrana kafasını çevirip bi bakıyor ciddi tırsıyorum o anlarda velhasıl düzgün görüntü alamadık son 2 kontrolde de ondan uzun uğraştık

Ay o bende de var..
Gerildim zaten sabah zile bastilar bastilar baska yere gelmisler benim zilime basiorlar uyandirdila rbeni...
Simdide esim ariyor anama gidekkkkk..
Yok desem yuzu dusucek bi zaten boyle disari cikiorum bende biktim ya
Başlatma anana diyemedin mi

Sonra gamsugar

Hastane gözlem altında olman iyi güzel haberler alırsın inşallah bebişin kaç haftalık bilmiyorum sabırsızlanmış kanala girmiş herşeyin hayırlısı olsun canım

Tek tek okuyamadım kızlar, kan testleri verdim, rahim ağzına iyi dediler alttan ölçtüler ama bebeğim kafasını doğum kanalına dayamış, o yüzden baskı hissediyordum demek ki, işin kötüsü ALT, AST, idrarda protein vs hep yüksek çıkmış, sanırım kolestazdan dolayı, şimdilik eve gönderdiler 2 hafta sonraya randevu vermişlerdi ama ben yarın tekrar gideceğim, tansiyonunu kontrol et dediler. Tüm kan sonuçlarını bekliyorum, hepsi çıksın.

Nst de sancım 40' ı gördü. 20-40 arasında bir kaç kez genelde 10' lardaydı.

Bebeğimin kilosunu bugün ki telaştan soramadım, geçen hafta bugün, 31+4' te 1930 gr. 42 cm boyu vardı

Başlatma anana diyemedin mi

Sonra gamsugar
Hahahah kiz Allah seni merak etme kavga ettik bide utanmadan dio ki hava almis olursun pardon zhsjj evden eve gecince havami alioz oluyor dedim cildirdi zhjs

Aklımızdasın

Valla bende dolaptan aldım güzelce karbonat sirke yaparım bitti gitti zaten kullanılmamış aldım ben gerçekten hiç deformasyonu yoktu çizik bile yoktu ama bu 999 ve 925 ayar arasındaki farki anlayamadım ben
999 ayarda daha yoğun gümüş miktarı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…