2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah, bir korkuttun bizi ama ilaçla kontrolle düzelmeyecek bir şey değil gibi anladım ben eve de gönderdikleri için, inşallah öyledir doğru anlamışımdır
bebeğin kanala girmesiyle kafasını yaslaması aynı şey değil bildiğim kadarıyla ama o korkuyu da çok iyi anlıyorum, çalışır raporunu çalışmaz raporunla değişip güzelce dinlenirsin belki bu bir işaret olmuştur. Hakkınızda hayırlısı, dilerim zamanı geldiğinde sağlıkla sıhhatle sarılırsın bal oğluna

Canımm gelmiş geçmiş olsun İNŞALLAH sürecin sağlıkla ilerler
Bolll suu içmenn önemli diee düşünüyorum dinlenmeye çalış kan akışı içinn C vitamini Kan sulandırıcı iyi diee biliyorum amaaa Kan sulandırıcı vermeyebilir ileri hafta oldun içinn doktorun gerekeni söylemiştir AST ALT testlerin dahaa öncede yükselmişti sanırım kolestoz önceden anlaşılsada 36 37 38 e gidenn bebekler var
Ayrıcaa stresten uzakk durmaya çalış
Tansiyon suuuu dengeler tuz tüketmemeye çalışş
Bebeğinn MAŞALLAH kilosu boyuu gayet iyii haftanda iyiii amaa sağlıkla ilerlesin hatta kilosu bence doktorlar eksik söyleyebiliyor fazladır Dieee düşündüm
Tevekkül ettt takipte kalll iyii olucak Bizlerde iyii dileklerimizi gönderiyoruz pozitif iyiii olumluu olucak bebiştee sapasağlam sürecine devam edicek ALLAH ın izniyle Çok Aminn

Ben devlette kontrol edildiğim için kan sonucuna bakmadan gönderdiler bu sebepten kendim tekrar gideceğim, 2 hafta bekleyemem çünkü, inşallah bir şey yoktur diyorum, erken doğum zor olur kilosu yerinde olmazsa, ameliyat olamaz demişlerdi bana, inşallah durur içeride biraz daha

İnşallah öyle olur canım, korkuyorum erken doğar diye

Rabbim yardımcınız olsun canım benim. Eve gönderdilerse demek ki bir sıkıntı yok şimdilik ama tedbir alman da iyi şifalar versin Rabbim

İnşallah öyle olur canım, korkuyorum erken doğar diye
Aminn canımm amaa senin doktor sanaa kolestozla ilgili hap vermemişmiydi gerçi ilaçç tedavisini bilmiyorum ama dahaa öncede AST değerlerinden bahsettiğini biliyorum bolll suu tüket hareket etsende aşırıya kaçmaa tuzluu yiyeceklerden tüketme Amaa şöylee düşündüm bebeğin MAŞALLAH kilosu boyuu iyi olduğu içinn ve haftanda iyii diee okuyorum 30 dan sonra tehlike bayaa azalırmış içini ferah tutt iyi Pozitif düşünn Canımm bebişinde iyiii olucak ALLAH ın izniyle

Kontrolden geliyorum bebito 32 hafta 1800 gr olmuş göbek çevresi 1 hafta geriden geliyor zayıf doğacak sanirim herkes bana senin çocuğun iri olur ana baba iri dedi hatta kucuk kıyafet alma diye soylendiler kv kalsa hiç almamam gerekte neyse...yüzünü hiç göstermedi sıpa hatta cinsiyetini de bir kez gördük bu zamana kadar hep kapalı umarım bi sürpriz yapmaz artık kiyafetlerininin etiketini kesiyorum yikamak icin oglan falan olursa buyuk yıkım olur kontrolü 15 güne düşürdü doktor ama 15 günde bir muayene ücreti mi ödeyecez şimdi ?

Daha öncekiler ilaçlardan olmuştu, bıraktım düzeldi değerlerim ama bu kadar detaylı bakılmamıştı onda, inşallah iyidir bebeğim

Yarin mutlaka sor kuzum , birde damar kan akisina vs baktimi bakmadimi yarin ki kontrolde sor . Bazen dalginliklarina gelior filan

kızlar geçen gun guruba bırısı yazmıstı, ''doktordan geldım iç acıcı haberlerım yok ama sızı uzmek ıstemıyorum dıye '' kimdi o arkadas merak ettım iyi mi diye ?

Yarin mutlaka sor kuzum , birde damar kan akisina vs baktimi bakmadimi yarin ki kontrolde sor . Bazen dalginliklarina gelior filan

Baktılar birinde sorun var, daralma var dediler ama bir şey demediler işte ben anlamıyorum ki kendim istiyorum her şeyi, hayır sanki sadece kalbi önemli çocuğa hiç bakmıyorlar, özelde gidiyorum ama o da bir şey demedi geçen hafta gittim hatta anlayamıyorum yani

Hosgeldiniz. benim de 16 temmuz ama pkodan 26 temmuza çekti doktorum. Nisan sonu gelir diye düşünuyorum ben de. Saglikla afiyetle gelsinler inşallah

Daha öncekiler ilaçlardan olmuştu, bıraktım düzeldi değerlerim ama bu kadar detaylı bakılmamıştı onda, inşallah iyidir bebeğim
Aminn İNŞALLAH ALLAH ın izniyle iyiydir bebeğin Tevekkül ett canımm sennn boll su içmeyi ihmal etmee genelde suu vücudu temizler serumlardan bilee iyi diyorlar bazen haftanda iyiii bencee Bebeğinn gayett iyii annesi ALLAH ın izniyle iyi haberlerde buluşalım Çok Aminn

Güzel haberlerle gel inşallah dualarımızdasin

Ya bunlar var ya hepsi ayni ciddi diyorum tek bende mi boyle diye dusunme yani.. bende ozele gidiyorum kerpetenle laf aliyorum hanimin agzindan.. Yani paranla rezil olmakta cabasi.. Rabbim korusun senide bebeginide guzel kuzum insallah bebisimiz de sende iyi olursunuz duamdasin

Senin bebiş tipik bir koç burcu olacak

Maşallah canım 1 hafta önemli değil benim bebeğim de 2 hafta geriydi başka bir doktora gittim ölçümler de 1 haftaya kadar gerilik olursa çok önemsemeyiz dedi yanlış ölçüm olabiliyormuş bebeğin duruşundan cihazdan elini milimlik yanlış hareket ettirse bile 2 3 güne mahal olabiliyormuş o yüzden hiç umursama. Kilosu da haftasıyla uyumlu mart grubunda çoğu annenin bebeği 32-33 den sonra haftada 200-300 gr almaya başladı daha belli olmaz minyonluğu ama kız çocukları daha çıtı pıtı olur derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…