Canım çok geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer, sen içini ferah tut, tekrar gidip soracak olmanız iyi olmuş en azından içiniz rahat eder herşeyi sorun zorla söylüyor olsa bile sorun ki aklınızda takılı birşey kalmasın ve stres yapmamaya sakin kalmaya çalış, bebeklerimiz sandığımızdan daha güçlü, onlar içerde iyi savaşıyorlar bizde onlara destek olalım ki herşey daha iyiye gitsin, bol bol dua et, bol bol su iç ve dinlen sakın kötü düşünme, hep iyiyi güzeli düşün. Herşey yoluna girecek RABBİM yüzünüzü güldürür inşaallahTekrar gidiyoruz hastaneye kızlar, kan sonuçlarını soracağız, eşim soralım dedi, hepsi anormal çıkmış çünkü, içimiz rahat eder dedi. Gidiyoruz şimdi tekrar
Evet ya kimdi o benim de aklımda merak ettim, iyi mikızlar geçen gun guruba bırısı yazmıstı, ''doktordan geldım iç acıcı haberlerım yok ama sızı uzmek ıstemıyorum dıye '' kimdi o arkadas merak ettım iyi mi diye ?
Insallah sen de bebeğimiz de iyidir. Bizlere guzel haberler verDaha öncekiler ilaçlardan olmuştu, bıraktım düzeldi değerlerim ama bu kadar detaylı bakılmamıştı onda, inşallah iyidir bebeğim
Benim doktor 27. haftadan sonra 15 günde bire düşürdü. Veriyom mecbur 2 haftada birKontrolden geliyorum bebito 32 hafta 1800 gr olmuş göbek çevresi 1 hafta geriden geliyor zayıf doğacak sanirim herkes bana senin çocuğun iri olur ana baba iri dedi hatta kucuk kıyafet alma diye soylendiler kv kalsa hiç almamam gerekte neyse...yüzünü hiç göstermedi sıpa hatta cinsiyetini de bir kez gördük bu zamana kadar hep kapalı umarım bi sürpriz yapmaz artık kiyafetlerininin etiketini kesiyorum yikamak icin oglan falan olursa buyuk yıkım olurkontrolü 15 güne düşürdü doktor ama 15 günde bir muayene ücreti mi ödeyecez şimdi ?
İnşallah iyidir ve güzel haberlerle gelirsin canımDaha öncekiler ilaçlardan olmuştu, bıraktım düzeldi değerlerim ama bu kadar detaylı bakılmamıştı onda, inşallah iyidir bebeğim
Ben Mart ayında genel ev temizliğine girmeyi düşünüyordum, eşim annesi ben falan ama Ramazan a denk geliyor onlar oruçlu olacak, p yüzden nasıl olacak bilmiyorum. Eve birilerini getirsem hem çok para diyorlar hem içime sinmiyor.Kızlar kaçıncı haftalar evi temizletmek mantıklı sizce?
Bence martın son haftası temizletmek mantıklı olur nisana bişey kalmasın ama benim doğum nisan sonu görünüyo nisan başı olanlar mart ortası temizletirlerKızlar kaçıncı haftalar evi temizletmek mantıklı sizce?
Sahura kadar temizlik, sahurda yiyip içip vurup kafayı akşama kadar uyumak. Orucun 1 gününü böyle geçirebilirlerBen Mart ayında genel ev temizliğine girmeyi düşünüyordum, eşim annesi ben falan ama Ramazan a denk geliyor onlar oruçlu olacak, p yüzden nasıl olacak bilmiyorum. Eve birilerini getirsem hem çok para diyorlar hem içime sinmiyor.
Bi çözüm getirin bu konuya sayın Nisan grubu
Planlı sezaryen tarihi varsa sanırım 2 hafta öncesinden halletmek mantıklı olur o zaman. Ama vajinal doğumsa en geç 37 de halletmek mi mantıkklı acabaBence martın son haftası temizletmek mantıklı olur nisana bişey kalmasın ama benim doğum nisan sonu görünüyo nisan başı olanlar mart ortası temizletirler
O zaman son haftaları bekliyoruz belki atağa geçer hanımefendiMaşallah canım 1 hafta önemli değil benim bebeğim de 2 hafta geriydi başka bir doktora gittim ölçümler de 1 haftaya kadar gerilik olursa çok önemsemeyiz dedi yanlış ölçüm olabiliyormuş bebeğin duruşundan cihazdan elini milimlik yanlış hareket ettirse bile 2 3 güne mahal olabiliyormuş o yüzden hiç umursama. Kilosu da haftasıyla uyumlu mart grubunda çoğu annenin bebeği 32-33 den sonra haftada 200-300 gr almaya başladı daha belli olmaz minyonluğu ama kız çocukları daha çıtı pıtı olur derler
Ay çok para nst için ayrı ücret alıyorlar mıBenim doktor 27. haftadan sonra 15 günde bire düşürdü. Veriyom mecbur 2 haftada bir
Temizlik boşa gitmez o zamanBu arada benim bi arkadaşımın teorisi var. Temizliği yaptıktan en geç 1 hafta sonra doğum oluyo, bebişler temizliği bekliyor demişti. Onun çevresinde hep öyle olmuş.
Ben hiç kullanmadım. Hastane setinden çıkmıştı resimdekinin aynısı ama çıt çıtlı zıbınlar işimi gördü. Hatta bugün e bebekteydim hello baby çıt çıtlı zıbınlar aldım 6 al 5 öde var yıllardır.Bu atletimsi şeyler kullanılıyor mu kızlar kuzenim getirmiş ama gerek var mı
Valla ben koydum hastane çantasına hemşireye vereceğim bir tane de çıtçıtlı body koydum. Bunlar göbek bağı olduğu için daha iyi dediler bundan da koydum çıtçıtlı body de artık hangisini giydirirlerseBu atletimsi şeyler kullanılıyor mu kızlar kuzenim getirmiş ama gerek var mı
Ben bu sabah çıkardım kurdum bi buhar makinesiyle geçeceğim üstünden hatta hazır bulunsun oda da diye. Çarşafını fln doğumdan hemen önce sererim.Peki bebişin beşiğini yatağını hangi hafta kuracaksınız? Ben toz olursa diye düşündüm ama üstüne çarşaf falan mı sersem acaba diye aklıma geldi toz olmasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?