2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Tekrar gidiyoruz hastaneye kızlar, kan sonuçlarını soracağız, eşim soralım dedi, hepsi anormal çıkmış çünkü, içimiz rahat eder dedi. Gidiyoruz şimdi tekrar
Canım çok geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer, sen içini ferah tut, tekrar gidip soracak olmanız iyi olmuş en azından içiniz rahat eder herşeyi sorun zorla söylüyor olsa bile sorun ki aklınızda takılı birşey kalmasın ve stres yapmamaya sakin kalmaya çalış, bebeklerimiz sandığımızdan daha güçlü, onlar içerde iyi savaşıyorlar bizde onlara destek olalım ki herşey daha iyiye gitsin, bol bol dua et, bol bol su iç ve dinlen sakın kötü düşünme, hep iyiyi güzeli düşün. Herşey yoluna girecek RABBİM yüzünüzü güldürür inşaallah

Benim doktor 27. haftadan sonra 15 günde bire düşürdü. Veriyom mecbur 2 haftada bir

Kızlar kaçıncı haftalar evi temizletmek mantıklı sizce?

Ben Mart ayında genel ev temizliğine girmeyi düşünüyordum, eşim annesi ben falan ama Ramazan a denk geliyor onlar oruçlu olacak, p yüzden nasıl olacak bilmiyorum. Eve birilerini getirsem hem çok para diyorlar hem içime sinmiyor.
Bi çözüm getirin bu konuya sayın Nisan grubu

Bence martın son haftası temizletmek mantıklı olur nisana bişey kalmasın ama benim doğum nisan sonu görünüyo nisan başı olanlar mart ortası temizletirler

Ben de kontrolden geldim bugün normal ilerliyor herşey elhamdülillahPlasentanın yerine bakalım vajinal dedi yeşil akintim vardı ona da bakarız hem dedi. Akıntı icin fitil yazdı plasenta da yukarı çıkmış çok şükür rahim agzina 5 cm uzaklikta dedi herhangi bi sorun yok bebek baş aşağı .toplam 5 kilo almışım. Biz de durumlar boyle kızlar. Ayriyeten tansiyonum normal cikti ama tam eve girerken gözüm karardı çok fena oldum eve giremedik bi süre Allahtan eşim yanımdaydi bayilcak gibi oldum kahvaltı da yapmıştim ama glukoz 69 çıkmış ondan oldu sanırsam

Sahura kadar temizlik, sahurda yiyip içip vurup kafayı akşama kadar uyumak. Orucun 1 gününü böyle geçirebilirler

Bence martın son haftası temizletmek mantıklı olur nisana bişey kalmasın ama benim doğum nisan sonu görünüyo nisan başı olanlar mart ortası temizletirler
Planlı sezaryen tarihi varsa sanırım 2 hafta öncesinden halletmek mantıklı olur o zaman. Ama vajinal doğumsa en geç 37 de halletmek mi mantıkklı acaba

Peki bebişin beşiğini yatağını hangi hafta kuracaksınız? Ben toz olursa diye düşündüm ama üstüne çarşaf falan mı sersem acaba diye aklıma geldi toz olmasın diye.

O zaman son haftaları bekliyoruz belki atağa geçer hanımefendi

Bu arada benim bi arkadaşımın teorisi var. Temizliği yaptıktan en geç 1 hafta sonra doğum oluyo, bebişler temizliği bekliyor demişti. Onun çevresinde hep öyle olmuş.

Bu atletimsi şeyler kullanılıyor mu kızlar kuzenim getirmiş ama gerek var mı

Eklentiler

• 20240216_153111.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 69
Ben hiç kullanmadım. Hastane setinden çıkmıştı resimdekinin aynısı ama çıt çıtlı zıbınlar işimi gördü. Hatta bugün e bebekteydim hello baby çıt çıtlı zıbınlar aldım 6 al 5 öde var yıllardır. oğluma 3 yaş bedenine kadar kullandım hep. Şu an 32 aylık normal atlet kullanıyor bez bıraktığı için ama bez bırakana kadar memnuniyetle kullandım

Valla ben koydum hastane çantasına hemşireye vereceğim bir tane de çıtçıtlı body koydum. Bunlar göbek bağı olduğu için daha iyi dediler bundan da koydum çıtçıtlı body de artık hangisini giydirirlerse

Peki bebişin beşiğini yatağını hangi hafta kuracaksınız? Ben toz olursa diye düşündüm ama üstüne çarşaf falan mı sersem acaba diye aklıma geldi toz olmasın diye.
Ben bu sabah çıkardım kurdum bi buhar makinesiyle geçeceğim üstünden hatta hazır bulunsun oda da diye. Çarşafını fln doğumdan hemen önce sererim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…