2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben de neredeyse bir haftadır girememiştim gruba eşim rahatsızdı baya bir mesaj birikmiş hemen hemen hepsini okudum.
Özledim hepinizi
Y ysnmrv hoşgeldin yeniden canım gözümüz seni aradı
difembahyaa sana da geçmiş olsun kuzum inşallah sıkıntısız bu süreci atlatırsın M Minikmucizem9494 geçmiş olsun hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün gözün aydın, dualarım sizinle
Baya bir gelişme olmuş biraz telaşa kapılmadım değil hayırlı sağlıklı güzel haftalar diliyorum hepinize canlarım

Bu atletimsi şeyler kullanılıyor mu kızlar kuzenim getirmiş ama gerek var mı
Mart annelerinde mi ne yazmışlardı. göbek bağı varken bunlar daha rahat oluyo falan diye. BEnde de 3 tane var annem almış, arkadaşım verdi. Karışık kullanırım.

Örnek bir topik annesi. Tüm mesajları okuduğun için bunu hak ettin.

Peki bebişin beşiğini yatağını hangi hafta kuracaksınız? Ben toz olursa diye düşündüm ama üstüne çarşaf falan mı sersem acaba diye aklıma geldi toz olmasın diye.
Bende ne zaman kursam diye düşünüyorum pzt 34 oluyorum ama 1 hafta daha mı beklesem diyorum bilmiyorum

Planlı sezaryen tarihi varsa sanırım 2 hafta öncesinden halletmek mantıklı olur o zaman. Ama vajinal doğumsa en geç 37 de halletmek mi mantıkklı acaba
36 ya kadar halledelim bence ya 36 dan sonrası beni çok korkutuyo

Sahura kadar temizlik, sahurda yiyip içip vurup kafayı akşama kadar uyumak. Orucun 1 gününü böyle geçirebilirler
Heh ona yapacak insan yok bende işte.
Mızmızlanmaya başlayacaklar siz temizleyin diyince de ama zorla bi şekilde yaptırmam lazım.
Benim doğum 25 Nisan gibi görünüyor herşey yolunda giderse olmadı bayram temizliğine sokarım onları

tospalak sanırım senden bahsediyorlar, iyisin di mi güzelim?
İyiyim kızlar teşekkür ediyorum önümüzde ki hafta olacağım kontrolümü bekliyorum bebeğimin suyu az ve alması gerekenden çok çok az kilo alıyor kontrolde karar vereceğiz dedi doktorum sürekli hareket takibi ile kontrol günümü bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…