- 20 Şubat 2023
- 159
- 194
- 23
- 39
Yakında bebeği alırlar seninde canımmİyiyim kızlar teşekkür ediyorumönümüzde ki hafta olacağım kontrolümü bekliyorum bebeğimin suyu az ve alması gerekenden çok çok az kilo alıyor kontrolde karar vereceğiz dedi doktorum sürekli hareket takibi ile kontrol günümü bekliyorum
Canım senin salı günkü kontrolünde bebeğin kilosu için ne demişti doktor sanki söylememiştin canını sıkma 33. Haftadasın 34 e gireceksin 2-3 güne kötü değil haftamız üzülme lütfen hayırlısı neyse o olsunİyiyim kızlar teşekkür ediyorumönümüzde ki hafta olacağım kontrolümü bekliyorum bebeğimin suyu az ve alması gerekenden çok çok az kilo alıyor kontrolde karar vereceğiz dedi doktorum sürekli hareket takibi ile kontrol günümü bekliyorum
1700 dedi canım plesanta bebeği yeteri kadar beslemiyor maalesef ben ne kadar protein ağırlıklı beslensem de, suyu çok az sürekli takip etmem gerek çünkü riskli bir durummuş en ufak bir hareketsizlikte gel dedi bu durum beni biraz üzüyor kendimde çok büyük sorumluluk hissediyor paranoyak gibi davranıyorumCanım senin salı günkü kontrolünde bebeğin kilosu için ne demişti doktor sanki söylememiştin canını sıkma 33. Haftadasın 34 e gireceksin 2-3 güne kötü değil haftamız üzülme lütfen hayırlısı neyse o olsun
Bir dahaki kontrolde kilo almış olsa bile ciğer geliştirici yapar doktorun bence. Riske atmamak için. Neredeyse 2 kg olmuş canım eğer küveze alınsa bile doktor bir iki hafta gözlem altında tutmak için alır eğer onun için bu daha hayırlıysa öyle olsun sen dua et içini ferah tut. Rabbim sana da evladına da en hayırlı doğumu nasip edecektir1700 dedi canım plesanta bebeği yeteri kadar beslemiyor maalesef ben ne kadar protein ağırlıklı beslensem de, suyu çok az sürekli takip etmem gerek çünkü riskli bir durummuş en ufak bir hareketsizlikte gel dedi bu durum beni biraz üzüyor kendimde çok büyük sorumluluk hissediyor paranoyak gibi davranıyorumne olacak bilmiyoruz ama kilo alımı böyle devam ederse küveze girer dedi umarım ciğerleri gelişmiştir bakalım bir dahaki kontrolde belli olacak durumumuz
Ben de oyle düşünüyorum cok cins komsularim var benim malesef.Bence bununkasitli yapiyorlar
Amin canım hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız kucağımıza bebeklerimizi inşallah küvezden vs korkmuyorum iyi olsun yeter en büyük korkum su azlığından olan riskli durum ya anlayamazsam ya bir şey olursa diye dua edin Rabbim sağlıkla nasip etsinBir dahaki kontrolde kilo almış olsa bile ciğer geliştirici yapar doktorun bence. Riske atmamak için. Neredeyse 2 kg olmuş canım eğer küveze alınsa bile doktor bir iki hafta gözlem altında tutmak için alır eğer onun için bu daha hayırlıysa öyle olsun sen dua et içini ferah tut. Rabbim sana da evladına da en hayırlı doğumu nasip edecektir
İşkillendiğin an koş hastaneye canım hiç bekleme 20 hareket demiş ya 19 olsa da git zaten riskli gebesin sana niye geldin vs diyemezler su azlığı hareketle takip ediliyor zaten sen gönlünü ferah tut inşallah bebeğin 35 olsun ondan sonra gelsin annesinin kucağına Allah'ın izniyleAmin canım hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız kucağımıza bebeklerimizi inşallah küvezden vs korkmuyorum iyi olsun yeter en büyük korkum su azlığından olan riskli durum ya anlayamazsam ya bir şey olursa diye dua edin Rabbim sağlıkla nasip etsin
Evet canım halletmek lazım doğru diyosun inşallah zamanında gelirlerALLAH Nasip ederse canım bence 34 35 e kadar bile hallolsa olurr ALLAH Nasip ederse sağlıcakla zamanında gelsin İNŞALLAH bebişler Çok Aminn
Öyle yaparım kuzum gece bile uyanıp bakıyorum sürekli dürtüyorumİşkillendiğin an koş hastaneye canım hiç bekleme 20 hareket demiş ya 19 olsa da git zaten riskli gebesin sana niye geldin vs diyemezler su azlığı hareketle takip ediliyor zaten sen gönlünü ferah tut inşallah bebeğin 35 olsun ondan sonra gelsin annesinin kucağına Allah'ın izniyle
Benimde boynumda et beni çıktı 1 2 tane onun dışında dudağımın altındaki çukur çok koyu bir renk aldı umarım geçer bilmiyorum vallahiVe birşey daha tatlı annisler yüzünde ya da farklı bir yerinde leke olan oldu mu ? Benim dudak çevremde güneş yanığı gibi kızarıklık var geçmedi de epeydir böyle doğumdan sonra gecer inşboynumda da et benleri çıktı minik minik
Topunun abv shsjsjBen de oyle düşünüyorum cok cins komsularim var benim malesef.
Benim sol gozumjn altinda bimkizariklik cikti 2 haftadir duruyor neden bilmiorumama ayri bi hava katti bence banaVe birşey daha tatlı annisler yüzünde ya da farklı bir yerinde leke olan oldu mu ? Benim dudak çevremde güneş yanığı gibi kızarıklık var geçmedi de epeydir böyle doğumdan sonra gecer inşboynumda da et benleri çıktı minik minik
Benimde o kırmızı lekeden var canım hamilelikle çıktı doktora gittim gül hastalığı hafif de egzama dedi. Dudak çevremde var bıyık kenarından çeneye doğru inen yerde inşallah geçerVe birşey daha tatlı annisler yüzünde ya da farklı bir yerinde leke olan oldu mu ? Benim dudak çevremde güneş yanığı gibi kızarıklık var geçmedi de epeydir böyle doğumdan sonra gecer inşboynumda da et benleri çıktı minik minik
Aaa aynı benim de öyle işteBenimde boynumda et beni çıktı 1 2 tane onun dışında dudağımın altındaki çukur çok koyu bir renk aldı umarım geçer bilmiyorum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?