2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim tez şifa versin canım herşey olacağına varır kendini yıpratma inşaAllah biliyorum dışarıdan söylemesi kolay gibi ama yine de sen kalbini ferah tut inşaAllah Allah’ın izniyle kilosu da çok düşük değil haftası da çok geri değil. En hayırlı doğru zaman ne zamansa o zaman gelsin dünyaya sende ileri de iyiki böyle olmuş dersin

Benim sol gozumjn altinda bimkizariklik cikti 2 haftadir duruyor neden bilmiorumama ayri bi hava katti bence bana
Benimki hiç havalı değil be nasıl diyim dudak çevrem yuvarlak şekilde leke oldu dalmacyaliya benziyorum ya da bir inek burnu gibi ama böyle tatlı pembe de değil

Benimde o kırmızı lekeden var canım hamilelikle çıktı doktora gittim gül hastalığı hafif de egzama dedi. Dudak çevremde var bıyık kenarından çeneye doğru inen yerde inşallah geçer
Aha aynı benim de kuzu hamilelikten önce de egzema vardı bende ama bu farklı yani leke bildiğin

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah sorunsuz sıkıntısız aşarız bu süreci üzerimde ki sorumluluk beni en çok korkutan Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin kucağımıza almayı hepimize

tospalak kuzum dikkatlisindir tabiki ama ne zaman takibinde bi anormallik hissettin telefonu varsa doktorunu ara yada gitmeye calis hastaneye Rabbim sizi korusun..
@difembahyaa kuzum sen nasilsin
Sağol canım benim öyle sürekli tetikteyim inşallah hiç gerek kalmaz ama doktorum gece gündüz tuhaflık sezdiğin an ara bekleme dedi çok şükür şuan için hareket takibi normal

Sorumlu ya da suçlu hissetme kendini lütfen. Üzerine düşeni yapıp beslenmene dikkat et ve hareketleri takip et. Kilosu falan da iyi maşallah, en doğru en sağlıklı zamanda gelsinler

Aha aynı benim de kuzu hamilelikten önce de egzema vardı bende ama bu farklı yani leke bildiğin
Evet kuzum geçmiyo asla öyle kaldı orda nemlendiriyorum bi de güneş koruyucu sürüyorum başka da bişey yapamıyorum bence doğuralım geçicek bu

Amin canım Rabbim kalbine inşirah versin. Bol bol okumanı tavsiye edebilirim KÜLLİ İrade için bir şey yapamayız canım. Sorumlu olduğun şeyleri zaten yapıyorsun gerisi seni aşar

Benim var yüzüm çene tarafım yanmış gibi leke var benler çıkmış vallahi kendime bakmak bile istemiyorum diğer çocuklarımda yüzümde bişi çıkmadı bunda çıktı

Benimki hiç havalı değil be nasıl diyim dudak çevrem yuvarlak şekilde leke oldu dalmacyaliya benziyorum ya da bir inek burnu gibi ama böyle tatlı pembe de değil
Tovbe toveb sende he onun icin leke kremleri var kuzu kuźu temiz icerikli bitane al da kullaniver gali

Sağol canım benim öyle sürekli tetikteyim inşallah hiç gerek kalmaz ama doktorum gece gündüz tuhaflık sezdiğin an ara bekleme dedi çok şükür şuan için hareket takibi normal
Rabbim sizi korusun ezanlar okunuyor duamdasn

Sorumlu ya da suçlu hissetme kendini lütfen. Üzerine düşeni yapıp beslenmene dikkat et ve hareketleri takip et. Kilosu falan da iyi maşallah, en doğru en sağlıklı zamanda gelsinler
Amin canım amin inşallah
Amin canım Rabbim kalbine inşirah versin. Bol bol okumanı tavsiye edebilirim KÜLLİ İrade için bir şey yapamayız canım. Sorumlu olduğun şeyleri zaten yapıyorsun gerisi seni aşar
Sağol kuzum okuyorum sürekli doğru söylüyorsun elimden geleni yapıyorum gerisi Rabbim'in bildiği kaldıramayacağımız yük vermesin Rabbim

Benim var yüzüm çene tarafım yanmış gibi leke var benler çıkmış vallahi kendime bakmak bile istemiyorum diğer çocuklarımda yüzümde bişi çıkmadı bunda çıktı
Evet sanki hiç gitmeyecek gibi bir de kız bebek mi genelde kızlarda anne cildi çok bozulur derler ya

İNŞALLAH iyi haberler alırsın kan sulandırıcı vs kullanmıyormuydun canımm
Amaaa kilosu ve haftası iyii bebişinin benim bir ablamın 38 demii ne gitmiş bebek 35 ile uyumlu beslenmemiş amaaa doğum olmuş ve şuann gayet iyilerki araştırsan bölee durumlar var seninn durum iyii geldi İNŞALLAH sonuda iyi olur zaten bir hafta daha beklesen 35 oluyor Naasipse ama İYİ haberler Al İNŞALLAH ALLAH ın izniyle Çok Aminn

Benimde vajinamda batmalar başladı karnım sertlesiyo sonra geçiyor Allaha emanetler artık. Tekmeleri kasiklarimda aşağıda hissediyorum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…