Rabbim tez şifa versin canım herşey olacağına varır kendini yıpratma inşaAllah biliyorum dışarıdan söylemesi kolay gibi ama yine de sen kalbini ferah tut inşaAllah Allah’ın izniyle kilosu da çok düşük değil haftası da çok geri değil. En hayırlı doğru zaman ne zamansa o zaman gelsin dünyaya sende ileri de iyiki böyle olmuş dersin1700 dedi canım plesanta bebeği yeteri kadar beslemiyor maalesef ben ne kadar protein ağırlıklı beslensem de, suyu çok az sürekli takip etmem gerek çünkü riskli bir durummuş en ufak bir hareketsizlikte gel dedi bu durum beni biraz üzüyor kendimde çok büyük sorumluluk hissediyor paranoyak gibi davranıyorumne olacak bilmiyoruz ama kilo alımı böyle devam ederse küveze girer dedi umarım ciğerleri gelişmiştir bakalım bir dahaki kontrolde belli olacak durumumuz
Benimki hiç havalı değil be nasıl diyim dudak çevrem yuvarlak şekilde leke oldu dalmacyaliya benziyorum ya da bir inekBenim sol gozumjn altinda bimkizariklik cikti 2 haftadir duruyor neden bilmiorumama ayri bi hava katti bence bana
Aha aynı benim de kuzu hamilelikten önce de egzema vardı bende ama bu farklı yani leke bildiğinBenimde o kırmızı lekeden var canım hamilelikle çıktı doktora gittim gül hastalığı hafif de egzama dedi. Dudak çevremde var bıyık kenarından çeneye doğru inen yerde inşallah geçer
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah sorunsuz sıkıntısız aşarız bu süreci üzerimde ki sorumluluk beni en çok korkutan Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin kucağımıza almayı hepimizeRabbim tez şifa versin canım herşey olacağına varır kendini yıpratma inşaAllah biliyorum dışarıdan söylemesi kolay gibi ama yine de sen kalbini ferah tut inşaAllah Allah’ın izniyle kilosu da çok düşük değil haftası da çok geri değil. En hayırlı doğru zaman ne zamansa o zaman gelsin dünyaya sende ileri de iyiki böyle olmuş dersin
Sağol canım benim öyle sürekli tetikteyim inşallah hiç gerek kalmaz ama doktorum gece gündüz tuhaflık sezdiğin an ara bekleme dedi çok şükür şuan için hareket takibi normaltospalak kuzum dikkatlisindir tabiki ama ne zaman takibinde bi anormallik hissettin telefonu varsa doktorunu ara yada gitmeye calis hastaneye Rabbim sizi korusun..
@difembahyaa kuzum sen nasilsin
Aminn Çok Aminn canımm evett tüm hamişler topikteki arkadaşlar cümleten içinn dileğim Bebişlerin sağlıkla zamanında gelmeleri Çok AminnEvet canım halletmek lazım doğru diyosun inşallah zamanında gelirler
Sorumlu ya da suçlu hissetme kendini lütfen. Üzerine düşeni yapıp beslenmene dikkat et ve hareketleri takip et. Kilosu falan da iyi maşallah, en doğru en sağlıklı zamanda gelsinler1700 dedi canım plesanta bebeği yeteri kadar beslemiyor maalesef ben ne kadar protein ağırlıklı beslensem de, suyu çok az sürekli takip etmem gerek çünkü riskli bir durummuş en ufak bir hareketsizlikte gel dedi bu durum beni biraz üzüyor kendimde çok büyük sorumluluk hissediyor paranoyak gibi davranıyorumne olacak bilmiyoruz ama kilo alımı böyle devam ederse küveze girer dedi umarım ciğerleri gelişmiştir bakalım bir dahaki kontrolde belli olacak durumumuz
Evet kuzum geçmiyo asla öyle kaldı orda nemlendiriyorum bi de güneş koruyucu sürüyorum başka da bişey yapamıyorum bence doğuralım geçicek buAha aynı benim de kuzu hamilelikten önce de egzema vardı bende ama bu farklı yani leke bildiğin
Amin canım Rabbim kalbine inşirah versin. Bol bol okumanı tavsiye edebilirimTeşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah sorunsuz sıkıntısız aşarız bu süreci üzerimde ki sorumluluk beni en çok korkutan Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin kucağımıza almayı hepimize
Benim var yüzüm çene tarafım yanmış gibi leke var benler çıkmış vallahi kendime bakmak bile istemiyorum diğer çocuklarımda yüzümde bişi çıkmadı bunda çıktıVe birşey daha tatlı annisler yüzünde ya da farklı bir yerinde leke olan oldu mu ? Benim dudak çevremde güneş yanığı gibi kızarıklık var geçmedi de epeydir böyle doğumdan sonra gecer inşboynumda da et benleri çıktı minik minik
Tovbe toveb sende he onun icin leke kremleri var kuzu kuźu temiz icerikli bitane al da kullaniver galiBenimki hiç havalı değil be nasıl diyim dudak çevrem yuvarlak şekilde leke oldu dalmacyaliya benziyorum ya da bir inekburnu gibi ama böyle tatlı pembe de değil
Rabbim sizi korusun ezanlar okunuyor duamdasnSağol canım benim öyle sürekli tetikteyim inşallah hiç gerek kalmaz ama doktorum gece gündüz tuhaflık sezdiğin an ara bekleme dedi çok şükür şuan için hareket takibi normal
Amin canım amin inşallahSorumlu ya da suçlu hissetme kendini lütfen. Üzerine düşeni yapıp beslenmene dikkat et ve hareketleri takip et. Kilosu falan da iyi maşallah, en doğru en sağlıklı zamanda gelsinler
Sağol kuzum okuyorum sürekliAmin canım Rabbim kalbine inşirah versin. Bol bol okumanı tavsiye edebilirimKÜLLİ İrade için bir şey yapamayız canım. Sorumlu olduğun şeyleri zaten yapıyorsun gerisi seni aşar
İnş geçerler diyelimEvet kuzum geçmiyo asla öyle kaldı orda nemlendiriyorum bi de güneş koruyucu sürüyorum başka da bişey yapamıyorum bence doğuralım geçicek bu
Evet sanki hiç gitmeyecek gibi bir deBenim var yüzüm çene tarafım yanmış gibi leke var benler çıkmış vallahi kendime bakmak bile istemiyorum diğer çocuklarımda yüzümde bişi çıkmadı bunda çıktı
Karusel torpağım gözüm seni arıyor datlı dillim güler yüzlümm ey ceylan gözlüğğmm neredesinn sseeğnn
Hamilelikte kullanmaya çekindim hele bakam doğumdan sonra ne olacakTovbe toveb sende he onun icin leke kremleri var kuzu kuźu temiz icerikli bitane al da kullaniver gali
İNŞALLAH iyi haberler alırsın kan sulandırıcı vs kullanmıyormuydun canımm1700 dedi canım plesanta bebeği yeteri kadar beslemiyor maalesef ben ne kadar protein ağırlıklı beslensem de, suyu çok az sürekli takip etmem gerek çünkü riskli bir durummuş en ufak bir hareketsizlikte gel dedi bu durum beni biraz üzüyor kendimde çok büyük sorumluluk hissediyor paranoyak gibi davranıyorumne olacak bilmiyoruz ama kilo alımı böyle devam ederse küveze girer dedi umarım ciğerleri gelişmiştir bakalım bir dahaki kontrolde belli olacak durumumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?