Demin ayagı kasıgıma dogruydu elımı bir koydum resmen ayaktı valla tırmıklıyor gibi hayırlısı masallahBenimde vajinamda batmalar başladı karnım sertlesiyo sonra geçiyor Allaha emanetler artık. Tekmeleri kasiklarimda aşağıda hissediyorum hep.
Amin canım Allah razı olsunİNŞALLAH iyi haberler alırsın kan sulandırıcı vs kullanmıyormuydun canımm
Amaaa kilosu ve haftası iyii bebişinin benim bir ablamın 38 demii ne gitmiş bebek 35 ile uyumlu beslenmemiş amaaa doğum olmuş ve şuann gayet iyilerki araştırsan bölee durumlar var seninn durum iyii geldi İNŞALLAH sonuda iyi olur zaten bir hafta daha beklesen 35 oluyor Naasipse ama İYİ haberler Al İNŞALLAH ALLAH ın izniyle Çok Aminn
Benimde aeninki gibi uzun zamandir ama oyle benimki Allah a emanetiz hepimizBenimde vajinamda batmalar başladı karnım sertlesiyo sonra geçiyor Allaha emanetler artık. Tekmeleri kasiklarimda aşağıda hissediyorum hep.
Nereye tasindinjz giZBenimki de göbek çevresini çok zorluyor ya itiyor resmen bu kilodayken canım yanıyor daha, ilkinde böyle oluyor muydu hiç hatırlamıyorum bi ara eski gruba yazdıklarımı okuyayım dedim de biz bu haftalardayken burdan taşınıp grup kurmuştuk yakındıysam da orda yazmışımdır
ayni benimde 10 gun cekti normalde 17 temmuzduHosgeldiniz. benim de 16 temmuz ama pkodan 26 temmuza çekti doktorum. Nisan sonu gelir diye düşünuyorum ben de. Saglikla afiyetle gelsinler inşallah
Benimde boyle gobek deligi etrafi ve ustunu surekliBenimki de göbek çevresini çok zorluyor ya itiyor resmen bu kilodayken canım yanıyor daha, ilkinde böyle oluyor muydu hiç hatırlamıyorum bi ara eski gruba yazdıklarımı okuyayım dedim de biz bu haftalardayken burdan taşınıp grup kurmuştuk yakındıysam da orda yazmışımdır
Kız doğuracan ne çalışması geç evine yatYavrum bu hafta çalıştım ya sesim ondan az çıkıyor eve gelince pertingo
Anladım canımm şuann haftan ileri diee başlamamıştır fakat plesanta kan akışını kan sulandırıcılar etkileyebiliyor aklında olsun Şöyleki zaten bebeğin 34. Haftada MAŞALLAH kilosuda da iyi 6 ay öncee eşimin kuzeni 34 de doğum yaptında bebek küvezde bilee kalmadı canımm İNŞALLAH Seninn bebiş 35 36 larıı görsünde ALLAH ın izniyle içini ferah tut ALLAH a sığın bence iyi Olcak İNŞALLAH seninn bebişş sağlıkla zamanında gelsin Çok AminnAmin canım Allah razı olsunkan sulandırıcı başlamadı sanırım plesanta ile alakalı olduğu için gerekli görmedi sanırım
İyiyim kuzum ediyorum çok teşekkür ederimİsimleri unuttum genel herkese ithafen yazıyım hastanede olan arkadaş nasıl oldun durumun nasıl birde tospalaktı sanırım sen nasılsın sın haftalarda exrta dikkat etmen gerekiyor canım komple herkese tüm grup halkına hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahher daim moralinizi yüksek tutunn
Ah kuzum çok sağol doktoruma sorarım muhakkak belki başlatır dediğin gibiAnladım canımm şuann haftan ileri diee başlamamıştır fakat plesanta kan akışını kan sulandırıcılar etkileyebiliyor aklında olsun Şöyleki zaten bebeğin 34. Haftada MAŞALLAH kilosuda da iyi 6 ay öncee eşimin kuzeni 34 de doğum yaptında bebek küvezde bilee kalmadı canımm İNŞALLAH Seninn bebiş 35 36 larıı görsünde ALLAH ın izniyle içini ferah tut ALLAH a sığın bence iyi Olcak İNŞALLAH seninn bebişş sağlıkla zamanında gelsin Çok Aminn
Aminn canımm İNŞALLAH amaaa senin haftan ileri olduğu içinn kan sulandırıcı başlatcanı sanmıyorum çünkü 32 ile 35 36 haftalarda bıraktırıyorlar sulandırıcıları arkadaşım öngöremedikleri içinn ya baştan başlatıcak yadaa 20 li haftalarda kan akışından başlatması gerekirdi belliki o zaman sorun yoktu içini ferah tut arkadaşım eşimin kuzenin bebeği de biraz dahaa kilosu vardı amaa 34. Haftada doğum olduu ve küvezde kalmadı evett Şuann bebecik MAŞALLAH toparlak bişey Boll su iççç ALLAH sanada iyi günleri göstersin canımm Çok AminnAh kuzum çok sağol doktoruma sorarım muhakkak belki başlatır dediğin gibiyaa küvezde bile kalmadı mı maşallah Allah uzun sağlıklı ömür versin bana küveze girer dedi ama sanırım çok kalmaz sağlıklı olsunda bakalım göreceğiz duruma göre karar verecek doktorum
Bunun içinde ayakları mı olcak minnaccıkk bende yıkarken aşk yaşadım resmen kıyafetlerle karnımı elliyip annem sen bunları öı giycen diyordum sizde yapıyorsunuz dimmmmii mdkdkdÇok tatli değilmi?
Ben yıkadım kiyafetlerini yarın ütülerim artık yavaştan çantayı toparlama zamanı geldii.
iyi ki gitmişsin gerçekten. inşallah bir sorun çıkmayacak, toparlanıp eve dönüceksinKızlar güzel dualarınız, dilekleriniz ve temennileriniz için teşekkür ederim, iyi ki gelmişim, yatış verdiler, kontrol edilecek dediler. Şimdilik takip ediliyorum, hastanede kalmam gerekiyormuş, doktor henüz gelmedi. Takip sağlayacağız dediler
Geçmiş olsun canım. İyi ki gittin hastaneye yakından takip edilirsin senin de için rahat eder.Kızlar güzel dualarınız, dilekleriniz ve temennileriniz için teşekkür ederim, iyi ki gelmişim, yatış verdiler, kontrol edilecek dediler. Şimdilik takip ediliyorum, hastanede kalmam gerekiyormuş, doktor henüz gelmedi. Takip sağlayacağız dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?