2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım Allah razı olsun kan sulandırıcı başlamadı sanırım plesanta ile alakalı olduğu için gerekli görmedi sanırım

Benimki de göbek çevresini çok zorluyor ya itiyor resmen bu kilodayken canım yanıyor daha, ilkinde böyle oluyor muydu hiç hatırlamıyorum bi ara eski gruba yazdıklarımı okuyayım dedim de biz bu haftalardayken burdan taşınıp grup kurmuştuk yakındıysam da orda yazmışımdır

Nereye tasindinjz giZ

Hosgeldiniz. benim de 16 temmuz ama pkodan 26 temmuza çekti doktorum. Nisan sonu gelir diye düşünuyorum ben de. Saglikla afiyetle gelsinler inşallah
ayni benimde 10 gun cekti normalde 17 temmuzdu

Benimde boyle gobek deligi etrafi ve ustunu surekli
Itttirip yer degistiriyor . Ve bi anda "hiii " oluyorum. Doktora dedim bugun benim
Cocum
Gece gunduz hep vuruyor dedim istedigimiz seyler bunlar dedi yani dedim masallah tabi ama canim yaniyo

İsimleri unuttum genel herkese ithafen yazıyım hastanede olan arkadaş nasıl oldun durumun nasıl birde tospalaktı sanırım sen nasılsın sın haftalarda exrta dikkat etmen gerekiyor canım komple herkese tüm grup halkına hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah her daim moralinizi yüksek tutunn

Amin canım Allah razı olsun kan sulandırıcı başlamadı sanırım plesanta ile alakalı olduğu için gerekli görmedi sanırım
Anladım canımm şuann haftan ileri diee başlamamıştır fakat plesanta kan akışını kan sulandırıcılar etkileyebiliyor aklında olsun Şöyleki zaten bebeğin 34. Haftada MAŞALLAH kilosuda da iyi 6 ay öncee eşimin kuzeni 34 de doğum yaptında bebek küvezde bilee kalmadı canımm İNŞALLAH Seninn bebiş 35 36 larıı görsünde ALLAH ın izniyle içini ferah tut ALLAH a sığın bence iyi Olcak İNŞALLAH seninn bebişş sağlıkla zamanında gelsin Çok Aminn

İyiyim kuzum ediyorum çok teşekkür ederim

Ah kuzum çok sağol doktoruma sorarım muhakkak belki başlatır dediğin gibi yaa küvezde bile kalmadı mı maşallah Allah uzun sağlıklı ömür versin bana küveze girer dedi ama sanırım çok kalmaz sağlıklı olsunda bakalım göreceğiz duruma göre karar verecek doktorum

merhaba herkese, bizim de bugün 32. hafta kontrolümüz vardı. iki hafta sonraki kontrolde nst'ye gireceğim, yemek yiyip gel dedi doktorum. ilk defa giricem, heyecanlıyım hehe.

ağrın sızın var mı dedi yok dedim normal dışı bir şey olmuyor genelde diye. olanı da ciddiye almıyom zaten. gece uyuyamayacak kadar çok ağrın olursa haberim olsun ilaç yazarız rahatlatır falan dedi ama sormadım ilacın adını. demek ki bu haftalarda artık ağrı sızı danışmak gereken bir şeymiş nisan anasıyız helele diyerek geçiştirmeyelim diye söylüyorum uyuyamayacak kadar ağrısı olan doktoruna tekrar danışsın bunun dışında beni kramplar çok zorluyor, günde 2, 3 hatta 4 tane alabilirsin magnezyum seni rahatlatana kadar dedi doktor, ben de o şekilde ilerleyeceğim sanırım artık. karnı aşağıda muhabbeti dönmüştü sabah kimleydi hatırlayamadım, yolda gidene kadar böğrüme böğrüme vurdu eşek çocik, doktorum da çocuk boğazına kadar çıkmış keyfi yerinde yorumu yaptı. çocuğun kafa aşağıda, benim göbeğim aşağıda ama kıçı ağzımdan çıkacak neredeyse, nasıl duruyor o şekilde akıl sır erdiremiyorum bu işe. zaten yine yüzünü göremedik. durumlar böyle.

Aminn canımm İNŞALLAH amaaa senin haftan ileri olduğu içinn kan sulandırıcı başlatcanı sanmıyorum çünkü 32 ile 35 36 haftalarda bıraktırıyorlar sulandırıcıları arkadaşım öngöremedikleri içinn ya baştan başlatıcak yadaa 20 li haftalarda kan akışından başlatması gerekirdi belliki o zaman sorun yoktu içini ferah tut arkadaşım eşimin kuzenin bebeği de biraz dahaa kilosu vardı amaa 34. Haftada doğum olduu ve küvezde kalmadı evett Şuann bebecik MAŞALLAH toparlak bişey Boll su iççç ALLAH sanada iyi günleri göstersin canımm Çok Aminn

Çok tatli değilmi?
Ben yıkadım kiyafetlerini yarın ütülerim artık yavaştan çantayı toparlama zamanı geldii.
Bunun içinde ayakları mı olcak minnaccıkk bende yıkarken aşk yaşadım resmen kıyafetlerle karnımı elliyip annem sen bunları öı giycen diyordum sizde yapıyorsunuz dimmmmii mdkdkd

iyi ki gitmişsin gerçekten. inşallah bir sorun çıkmayacak, toparlanıp eve dönüceksin hangi hastanedesin, bir şeye ihtiyacın var mı? doktorla konuştuğunda da yaz bize

Geçmiş olsun canım. İyi ki gittin hastaneye yakından takip edilirsin senin de için rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…