- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.467
- 53
- 25
Ay iyiki gitmişim canım gözlem altında olman daha iyi güzel haberlerini bekliyoruzKızlar güzel dualarınız, dilekleriniz ve temennileriniz için teşekkür ederim, iyi ki gelmişim, yatış verdiler, kontrol edilecek dediler. Şimdilik takip ediliyorum, hastanede kalmam gerekiyormuş, doktor henüz gelmedi. Takip sağlayacağız dediler
Artık nstlere de başladık benimde 10 gün sonra kontrol nstye bağlancam çok heyecanlii zaman geçtikçe heyecanlanıyorum benim bebito sağ tarafımı çürütttü orayı tekmeleyip duruyor neyi neresinde anlayamıyorummerhaba herkese, bizim de bugün 32. hafta kontrolümüz vardı. iki hafta sonraki kontrolde nst'ye gireceğim, yemek yiyip gel dedi doktorum. ilk defa giricem, heyecanlıyım hehe.
ağrın sızın var mı dedi yok dedim normal dışı bir şey olmuyor genelde diye. olanı da ciddiye almıyom zaten. gece uyuyamayacak kadar çok ağrın olursa haberim olsun ilaç yazarız rahatlatır falan dedi ama sormadım ilacın adını. demek ki bu haftalarda artık ağrı sızı danışmak gereken bir şeymiş nisan anasıyız helele diyerek geçiştirmeyelim diye söylüyorum uyuyamayacak kadar ağrısı olan doktoruna tekrar danışsınbunun dışında beni kramplar çok zorluyor, günde 2, 3 hatta 4 tane alabilirsin magnezyum seni rahatlatana kadar dedi doktor, ben de o şekilde ilerleyeceğim sanırım artık. karnı aşağıda muhabbeti dönmüştü sabah kimleydi hatırlayamadım, yolda gidene kadar böğrüme böğrüme vurdu eşek çocik, doktorum da çocuk boğazına kadar çıkmış keyfi yerinde yorumu yaptı. çocuğun kafa aşağıda, benim göbeğim aşağıda ama kıçı ağzımdan çıkacak neredeyse, nasıl duruyor o şekilde akıl sır erdiremiyorum bu işe. zaten yine yüzünü göremedik. durumlar böyle.
Kız sorma aklım burda her gün sabah akşam girer neler konuşulmuş diye okurdum. Şimdi nerdeeee taramalı tüfek gibi kv sürekli bişeyler anlatıyor susmuyor alamıyorum elime telefonuLimoncicegim_ kız nerelerdesşn en son kv gelmişti sana naptınız kvyle burayada girmiyorsunn
Tabi canım yapmayan yoktur.Bunun içinde ayakları mı olcak minnaccıkk bende yıkarken aşk yaşadım resmen kıyafetlerle karnımı elliyip annem sen bunları öı giycen diyordum sizde yapıyorsunuz dimmmmii mdkdkd
Ben de gardropstan birisi ile konuştum ve 3 tane alt üst takım aldım.. takımın biri şuanda trendyolda 500₺ neredeyse. Ben 3 takım aldım 290₺ ödedim. Tertemiz de geldiler. Iyy bebeğine ikinci el kıyafet mi giydireceksin diyen olur mu ki diye kimselere söylemedim hatta başta kendim de tereddüt ettimBen dün sipariş verdim 200TL'ye dolap'tan. Bazılarınız ıyyy hiç hijyenik değil falan diye düşünebilir de. Alt tarafı memesine koymuş g.tüne falan sokmamış sonuçta kadın diye düşündüm. Gelince kendimde iyice dezenfekte edeceğim. Sıfır alsam 550TL gibi bi ücreti vardı.
Vaktinde doğur kız kv etkisinden doğurmadaaKız sorma aklım burda her gün sabah akşam girer neler konuşulmuş diye okurdum. Şimdi nerdeeee taramalı tüfek gibi kv sürekli bişeyler anlatıyor susmuyor alamıyorum elime telefonuyakında gelirim ben buraya doğurdum diye
Yaa abilik yüklenmiş şimdiden onadaTabi canım yapmayan yoktur.
Bende severek yıkadım kiyafetleri benim güzel kızım diye.
Oğlumda gelip bakıyor kardeşim diyor o öyle söyleyince ayrı bayılıyoruz eşimle evde.
Ay inşallah kuzu valla çocuk bile delirdi 2 gündür karnımı delip çıkacak diye korkuyorumVaktinde doğur kız kv etkisinden doğurmadaa
Kız bebek evet büyük Kızımda hiç böyle bişi olmadı bunda oldum diyorum kızım bak beklentiyi yüksek tutuyoruz böyle olunca güzelliğimi aldın bi gram bırakmadın nereye gitti bu derler diyorum kendimeEvet sanki hiç gitmeyecek gibi bir dekız bebek mi genelde kızlarda anne cildi çok bozulur derler ya
Hiç öyle düşünme bana kardeşim kızının küçüklüklerini verdi yıkadım tertemiz giydireceğim valla çocuğun yediği helal giydiği haram derler ilk dört beş ay inanılmaz hızlı büyüyorlar o zaman da tam yaza deng geliyor öyle daha güzel olur yeni alınanlarBen de gardropstan birisi ile konuştum ve 3 tane alt üst takım aldım.. takımın biri şuanda trendyolda 500₺ neredeyse. Ben 3 takım aldım 290₺ ödedim. Tertemiz de geldiler. Iyy bebeğine ikinci el kıyafet mi giydireceksin diyen olur mu ki diye kimselere söylemedim hatta başta kendim de tereddüt ettimama kargo gelip elime alınca gerçekten 0 gibiydiler. Bazı şeyleri böyle halletmek gerekir ya, dezenfekte edilip temiz şekilde kullanılabilecek bir şeyse alın gitsin çok para vermeyelim geçici şeylere
Evet seviniyor çocuklarıda çok seviyor bakalim eve gelince nasıl karşılayacakYaa abilik yüklenmiş şimdiden onada
Babaanneler sevilmiyor genelde zatenAy inşallah kuzu valla çocuk bile delirdi 2 gündür karnımı delip çıkacak diye korkuyorum
Vursun çükübik, hakkı onunmerhaba herkese, bizim de bugün 32. hafta kontrolümüz vardı. iki hafta sonraki kontrolde nst'ye gireceğim, yemek yiyip gel dedi doktorum. ilk defa giricem, heyecanlıyım hehe.
ağrın sızın var mı dedi yok dedim normal dışı bir şey olmuyor genelde diye. olanı da ciddiye almıyom zaten. gece uyuyamayacak kadar çok ağrın olursa haberim olsun ilaç yazarız rahatlatır falan dedi ama sormadım ilacın adını. demek ki bu haftalarda artık ağrı sızı danışmak gereken bir şeymiş nisan anasıyız helele diyerek geçiştirmeyelim diye söylüyorum uyuyamayacak kadar ağrısı olan doktoruna tekrar danışsınbunun dışında beni kramplar çok zorluyor, günde 2, 3 hatta 4 tane alabilirsin magnezyum seni rahatlatana kadar dedi doktor, ben de o şekilde ilerleyeceğim sanırım artık. karnı aşağıda muhabbeti dönmüştü sabah kimleydi hatırlayamadım, yolda gidene kadar böğrüme böğrüme vurdu eşek çocik, doktorum da çocuk boğazına kadar çıkmış keyfi yerinde yorumu yaptı. çocuğun kafa aşağıda, benim göbeğim aşağıda ama kıçı ağzımdan çıkacak neredeyse, nasıl duruyor o şekilde akıl sır erdiremiyorum bu işe. zaten yine yüzünü göremedik. durumlar böyle.
Çocim de sevmez inşBabaanneler sevilmiyor genelde zaten
Hastanede olman daha iyi olmuş cnm en azından evdeki tedirginlik olmaz. Umarım tedavini olur evine dönersin cnm günü gelince de minoşunu sağlıkla kucağına alırsın.Kızlar güzel dualarınız, dilekleriniz ve temennileriniz için teşekkür ederim, iyi ki gelmişim, yatış verdiler, kontrol edilecek dediler. Şimdilik takip ediliyorum, hastanede kalmam gerekiyormuş, doktor henüz gelmedi. Takip sağlayacağız dediler
Rabbim bizden alsın onlara versinKız bebek evet büyük Kızımda hiç böyle bişi olmadı bunda oldum diyorum kızım bak beklentiyi yüksek tutuyoruz böyle olunca güzelliğimi aldın bi gram bırakmadın nereye gitti bu derler diyorum kendime
Hiç öyle düşünme bana kardeşim kızının küçüklüklerini verdi yıkadım tertemiz giydireceğim valla çocuğun yediği helal giydiği haram derler ilk dört beş ay inanılmaz hızlı büyüyorlar o zaman da tam yaza deng geliyor öyle daha güzel olur yeni alınanlar
Bence çocukların sevmemesinde annelerin etkisi var diye düşündüm tam şuan kvler sevilyor ya çocimde sevmesin oluyor direk bendede var haha eltimin çocukları da sevmiyo kvmi işte diyo bakalım gelcek torun bizi sevicek mi içimden diyom yohhhÇocim de sevmez inş
Sevilmiyor yazcektim sevilyor da neeeBence çocukların sevmemesinde annelerin etkisi var diye düşündüm tam şuan kvler sevilyor ya çocimde sevmesin oluyor direk bendede var haha eltimin çocukları da sevmiyo kvmi işte diyo bakalım gelcek torun bizi sevicek mi içimden diyom yohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?