2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay iyiki gitmişim canım gözlem altında olman daha iyi güzel haberlerini bekliyoruz

Artık nstlere de başladık benimde 10 gün sonra kontrol nstye bağlancam çok heyecanlii zaman geçtikçe heyecanlanıyorum benim bebito sağ tarafımı çürütttü orayı tekmeleyip duruyor neyi neresinde anlayamıyorum

Ay bu arada ne diycemmm, dün tansiyonumu ölctukten sonra dedim şu steteskopla karnımı bi dinliyim, hareket ediyo ben baskı yapınca ve amniyon sivisinin gurr gurr sesini duyuyorum sjsjsjs bir de pozisyonu denk geldi nabzını da dinledim 144 tü ama az önce yine tansyionu mu ölçtüm dedim dinleyeyim, pozisyonu uygun değildi herhalde nabzını duyamadm bi de çok hareket ediyodu yakalayamadm hıçkırık tuttu şapşiriğimi şu tansiyon muhabbeti beni aşırı geriyor , başım ve boynumun arkasi ağrıdığı gibi hemen tansiyonumu olcuyorum ihmal etmeyin kızlar. bi de böyle baş ağrısı olunca tansiyonumu yüksek hissedince sıcak duşa giriyorum ben şimdi giricem belki biraz iyi hissederim ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama sıcak su tansiyon düşürür diye biliyorum,

Limoncicegim_ kız nerelerdesşn en son kv gelmişti sana naptınız kvyle burayada girmiyorsunn
Kız sorma aklım burda her gün sabah akşam girer neler konuşulmuş diye okurdum. Şimdi nerdeeee taramalı tüfek gibi kv sürekli bişeyler anlatıyor susmuyor alamıyorum elime telefonu yakında gelirim ben buraya doğurdum diye

Bunun içinde ayakları mı olcak minnaccıkk bende yıkarken aşk yaşadım resmen kıyafetlerle karnımı elliyip annem sen bunları öı giycen diyordum sizde yapıyorsunuz dimmmmii mdkdkd
Tabi canım yapmayan yoktur.
Bende severek yıkadım kiyafetleri benim güzel kızım diye.
Oğlumda gelip bakıyor kardeşim diyor o öyle söyleyince ayrı bayılıyoruz eşimle evde.

Ben de gardropstan birisi ile konuştum ve 3 tane alt üst takım aldım.. takımın biri şuanda trendyolda 500₺ neredeyse. Ben 3 takım aldım 290₺ ödedim. Tertemiz de geldiler. Iyy bebeğine ikinci el kıyafet mi giydireceksin diyen olur mu ki diye kimselere söylemedim hatta başta kendim de tereddüt ettim ama kargo gelip elime alınca gerçekten 0 gibiydiler. Bazı şeyleri böyle halletmek gerekir ya, dezenfekte edilip temiz şekilde kullanılabilecek bir şeyse alın gitsin çok para vermeyelim geçici şeylere

Vaktinde doğur kız kv etkisinden doğurmadaa

Evet sanki hiç gitmeyecek gibi bir de kız bebek mi genelde kızlarda anne cildi çok bozulur derler ya
Kız bebek evet büyük Kızımda hiç böyle bişi olmadı bunda oldum diyorum kızım bak beklentiyi yüksek tutuyoruz böyle olunca güzelliğimi aldın bi gram bırakmadın nereye gitti bu derler diyorum kendime
Hiç öyle düşünme bana kardeşim kızının küçüklüklerini verdi yıkadım tertemiz giydireceğim valla çocuğun yediği helal giydiği haram derler ilk dört beş ay inanılmaz hızlı büyüyorlar o zaman da tam yaza deng geliyor öyle daha güzel olur yeni alınanlar

Vursun çükübik, hakkı onun

Hastanede olman daha iyi olmuş cnm en azından evdeki tedirginlik olmaz. Umarım tedavini olur evine dönersin cnm günü gelince de minoşunu sağlıkla kucağına alırsın.

Rabbim bizden alsın onlara versin

Çocim de sevmez inş
Bence çocukların sevmemesinde annelerin etkisi var diye düşündüm tam şuan kvler sevilyor ya çocimde sevmesin oluyor direk bendede var haha eltimin çocukları da sevmiyo kvmi işte diyo bakalım gelcek torun bizi sevicek mi içimden diyom yohhh

Evet hamişler bugün gözümü hasta olarak açtım grip oldum 2gündür halsizliğim bundanmış herhalde benim grip tedavi yöntemi limonlu çay njsdkkd

Sevilmiyor yazcektim sevilyor da neee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…