- 15 Mayıs 2023
- 362
- 565
- 33
HahahaBence çocukların sevmemesinde annelerin etkisi var diye düşündüm tam şuan kvler sevilyor ya çocimde sevmesin oluyor direk bendede var haha eltimin çocukları da sevmiyo kvmi işte diyo bakalım gelcek torun bizi sevicek mi içimden diyom yohhh
Aynen herşey karşılıklı ne verirsen onu alırsın kdkxdk şuan kv sinirlenesim geldiHahahaama öyle maalesef . Gelinine kendini sevdireceksin ki torunlarından da sevgi bekleyeceksin
Kesinlikle öyle, yeni de aldık elbette ama ikici el almak da sorun değil gözümde eski değiller üstünde paralanmadı sonuçta minicik bebek o da kısa süre giydi. Arkadaşım da bebeğinden küçülen temiz kıyafetlerden verebileceğini söyledi mesela kabul ettim. Bazısını giydirememiş bile bebek çabuk büyüdüğü için.Kız bebek evet büyük Kızımda hiç böyle bişi olmadı bunda oldum diyorum kızım bak beklentiyi yüksek tutuyoruz böyle olunca güzelliğimi aldın bi gram bırakmadın nereye gitti bu derler diyorum kendime
Hiç öyle düşünme bana kardeşim kızının küçüklüklerini verdi yıkadım tertemiz giydireceğim valla çocuğun yediği helal giydiği haram derler ilk dört beş ay inanılmaz hızlı büyüyorlar o zaman da tam yaza deng geliyor öyle daha güzel olur yeni alınanlar
hamileyken sıcak duş çok iyi değil diye biliyorum ben de, başka yöntemlerle mi düşürmeyi denesen ya da doktoruna mı danışsan acaba? tansiyonun sık yükseliyorsa belki ilaç vs verir, böyle her çıktığında duşa gir limon yala falan olacak iş değil çünkü ama yine de sen bilirsinAy bu arada ne diycemmm, dün tansiyonumu ölctukten sonra dedim şu steteskopla karnımı bi dinliyim, hareket ediyo ben baskı yapınca ve amniyon sivisinin gurr gurr sesini duyuyorum sjsjsjs bir de pozisyonu denk geldi nabzını da dinledim 144 tüama az önce yine tansyionu mu ölçtüm dedim dinleyeyim, pozisyonu uygun değildi herhalde nabzını duyamadm bi de çok hareket ediyodu yakalayamadm hıçkırık tuttu şapşiriğimi şu tansiyon muhabbeti beni aşırı geriyor , başım ve boynumun arkasi ağrıdığı gibi hemen tansiyonumu olcuyorum ihmal etmeyin kızlar. bi de böyle baş ağrısı olunca tansiyonumu yüksek hissedince sıcak duşa giriyorum ben şimdi giricem belki biraz iyi hissederim ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama sıcak su tansiyon düşürür diye biliyorum,
Başlarda kilo alımında falan hiç sıkıntı yoktu kuzum dediğin gibi ondan başlamadı demek 30.haftdaa başladı. İnşallah canım hepimiz güzel günler görelimAminn canımm İNŞALLAH amaaa senin haftan ileri olduğu içinn kan sulandırıcı başlatcanı sanmıyorum çünkü 32 ile 35 36 haftalarda bıraktırıyorlar sulandırıcıları arkadaşım öngöremedikleri içinn ya baştan başlatıcak yadaa 20 li haftalarda kan akışından başlatması gerekirdi belliki o zaman sorun yoktu içini ferah tut arkadaşım eşimin kuzenin bebeği de biraz dahaa kilosu vardı amaa 34. Haftada doğum olduu ve küvezde kalmadı evett Şuann bebecik MAŞALLAH toparlak bişey Boll su iççç ALLAH sanada iyi günleri göstersin canımm Çok Aminn
Canım benim geçmiş olsun inşallah bekleyecektir miniğimiz annesine biraz heyecan yaratmak istemiştir sadece inşallahBen devlette kontrol edildiğim için kan sonucuna bakmadan gönderdiler bu sebepten kendim tekrar gideceğim, 2 hafta bekleyemem çünkü, inşallah bir şey yoktur diyorum, erken doğum zor olur kilosu yerinde olmazsa, ameliyat olamaz demişlerdi bana, inşallah durur içeride biraz daha
Benim yegenlerimden çok kıyafet kaldı benim bebise, o yüzden ben bi kaç parça yenidogan kıyafet aldım güzel bisiler, olmasa bende alırdım ikinci el bence en iyisini yapmışsın, ben tulum falan aldım dışarı giymelik şeyler, çünkü zibindi ev kiyafetiydi çok fazla kaldı yegenlerimdenBen de gardropstan birisi ile konuştum ve 3 tane alt üst takım aldım.. takımın biri şuanda trendyolda 500₺ neredeyse. Ben 3 takım aldım 290₺ ödedim. Tertemiz de geldiler. Iyy bebeğine ikinci el kıyafet mi giydireceksin diyen olur mu ki diye kimselere söylemedim hatta başta kendim de tereddüt ettimama kargo gelip elime alınca gerçekten 0 gibiydiler. Bazı şeyleri böyle halletmek gerekir ya, dezenfekte edilip temiz şekilde kullanılabilecek bir şeyse alın gitsin çok para vermeyelim geçici şeylere
Aminn İNŞALLAH canımm içini ferah tut tehlikeli haftaları atlattın bebişin sağlıkla ilerliycek İyi günler görüceksin bebişinle ALLAH ın izniyleBaşlarda kilo alımında falan hiç sıkıntı yoktu kuzum dediğin gibi ondan başlamadı demek 30.haftdaa başladı. İnşallah canım hepimiz güzel günler görelim
11/7 12/8 falan yüksek dediğim tansiyon değerlerim, benim normalim 10/8 falandı hamilelikten once, yemekten sonra aksamlari oluyor çoğunlukla, zaten her gün duşa giriyorum ben rahatlamak için ve vajina temizliği için, sıcak su iyi değil diye bilmiyordm ben hep 45 derecelik suyla yıkanıyorum bundan sonra yıkanmam mademhamileyken sıcak duş çok iyi değil diye biliyorum ben de, başka yöntemlerle mi düşürmeyi denesen ya da doktoruna mı danışsan acaba? tansiyonun sık yükseliyorsa belki ilaç vs verir, böyle her çıktığında duşa gir limon yala falan olacak iş değil çünkü ama yine de sen bilirsin
Göbek çevresi bi de hassas herhalde gerçekten can yakıyor, az önce dursun diye eşim karnıma doğru biraz konuştu ona kulak kesildi, durduBenimde boyle gobek deligi etrafi ve ustunu surekli
Itttirip yer degistiriyor . Ve bi anda "hiii " oluyorum. Doktora dedim bugun benim
Cocum
Gece gunduz hep vuruyor dedimistedigimiz seyler bunlar dedi yani dedim masallah tabi ama canim yaniyo
Amin canım Allah kabul etsin kolaylık versinAmin canım amin inşallah
Sağol kuzum okuyorum süreklidoğru söylüyorsun elimden geleni yapıyorum gerisi Rabbim'in bildiği kaldıramayacağımız yük vermesin Rabbim
Son iki haftamda görev çıktı yaKız doğuracan ne çalışması geç evine yat
He hahahahTelefonlarlarlar
Banada çok güzel kıyafetler geldi çoğu bir kere giydirilmiş aldım bende valla ama bir şey sorucam size ben yeni aldıklarımı 30 da yıkayacağım ama bana gelen ikinci el olan kıyafetleri kaç derecede yıkamam gerek siz nasıl yaptınız önce normal deterjanla sonla bebek deterjanı ile mi yıkasam bilemiyorum napcağımıKız bebek evet büyük Kızımda hiç böyle bişi olmadı bunda oldum diyorum kızım bak beklentiyi yüksek tutuyoruz böyle olunca güzelliğimi aldın bi gram bırakmadın nereye gitti bu derler diyorum kendime
Hiç öyle düşünme bana kardeşim kızının küçüklüklerini verdi yıkadım tertemiz giydireceğim valla çocuğun yediği helal giydiği haram derler ilk dört beş ay inanılmaz hızlı büyüyorlar o zaman da tam yaza deng geliyor öyle daha güzel olur yeni alınanlar
Neden oluyomuş peki canım ne dedilerkızlar vajinaya baskıdan dolayı acile geldim 33+0 açıklığa baktılar açıklık yok nstye girdim sancı yok yürüyemiyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?