2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hahaha ama öyle maalesef . Gelinine kendini sevdireceksin ki torunlarından da sevgi bekleyeceksin

Kesinlikle öyle, yeni de aldık elbette ama ikici el almak da sorun değil gözümde eski değiller üstünde paralanmadı sonuçta minicik bebek o da kısa süre giydi. Arkadaşım da bebeğinden küçülen temiz kıyafetlerden verebileceğini söyledi mesela kabul ettim. Bazısını giydirememiş bile bebek çabuk büyüdüğü için.
aynı fikirde olan nisan anneleri ne şanslıyız ya uyumlu bir grubuz

hamileyken sıcak duş çok iyi değil diye biliyorum ben de, başka yöntemlerle mi düşürmeyi denesen ya da doktoruna mı danışsan acaba? tansiyonun sık yükseliyorsa belki ilaç vs verir, böyle her çıktığında duşa gir limon yala falan olacak iş değil çünkü ama yine de sen bilirsin

Başlarda kilo alımında falan hiç sıkıntı yoktu kuzum dediğin gibi ondan başlamadı demek 30.haftdaa başladı. İnşallah canım hepimiz güzel günler görelim

Canım benim geçmiş olsun inşallah bekleyecektir miniğimiz annesine biraz heyecan yaratmak istemiştir sadece inşallah kontrole git istediğin günlerde ki için rahat etsin

Benim yegenlerimden çok kıyafet kaldı benim bebise, o yüzden ben bi kaç parça yenidogan kıyafet aldım güzel bisiler, olmasa bende alırdım ikinci el bence en iyisini yapmışsın, ben tulum falan aldım dışarı giymelik şeyler, çünkü zibindi ev kiyafetiydi çok fazla kaldı yegenlerimden

Başlarda kilo alımında falan hiç sıkıntı yoktu kuzum dediğin gibi ondan başlamadı demek 30.haftdaa başladı. İnşallah canım hepimiz güzel günler görelim
Aminn İNŞALLAH canımm içini ferah tut tehlikeli haftaları atlattın bebişin sağlıkla ilerliycek İyi günler görüceksin bebişinle ALLAH ın izniyle

11/7 12/8 falan yüksek dediğim tansiyon değerlerim, benim normalim 10/8 falandı hamilelikten once, yemekten sonra aksamlari oluyor çoğunlukla, zaten her gün duşa giriyorum ben rahatlamak için ve vajina temizliği için, sıcak su iyi değil diye bilmiyordm ben hep 45 derecelik suyla yıkanıyorum bundan sonra yıkanmam madem

Benimde boyle gobek deligi etrafi ve ustunu surekli
Itttirip yer degistiriyor . Ve bi anda "hiii " oluyorum. Doktora dedim bugun benim
Cocum
Gece gunduz hep vuruyor dedim istedigimiz seyler bunlar dedi yani dedim masallah tabi ama canim yaniyo
Göbek çevresi bi de hassas herhalde gerçekten can yakıyor, az önce dursun diye eşim karnıma doğru biraz konuştu ona kulak kesildi, durdu

Amin canım amin inşallah

Sağol kuzum okuyorum sürekli doğru söylüyorsun elimden geleni yapıyorum gerisi Rabbim'in bildiği kaldıramayacağımız yük vermesin Rabbim
Amin canım Allah kabul etsin kolaylık versin

Banada çok güzel kıyafetler geldi çoğu bir kere giydirilmiş aldım bende valla ama bir şey sorucam size ben yeni aldıklarımı 30 da yıkayacağım ama bana gelen ikinci el olan kıyafetleri kaç derecede yıkamam gerek siz nasıl yaptınız önce normal deterjanla sonla bebek deterjanı ile mi yıkasam bilemiyorum napcağımı

kızlar vajinaya baskıdan dolayı acile geldim 33+0 açıklığa baktılar açıklık yok nstye girdim sancı yok yürüyemiyorum resmen
Neden oluyomuş peki canım ne dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…