2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

33. Haftada alttan muayene yaptılar ya şimdi sıkıntı olur mu ya ona huy kaptım
ay yok sıkıntı olmaz, bir de ona streslenme şimdi. geçmiş olsun inşallah gaz sancısı falan vurmuştur

kızlar vajinaya baskıdan dolayı acile geldim 33+0 açıklığa baktılar açıklık yok nstye girdim sancı yok yürüyemiyorum resmen
Rahim genisliyor kuzum ondandir

Gaz sancısı değil sanırım ya hiç gitmedi sabahtan beri çok baskı var anlamadım valla umarım gazdır da

Bugün ilk defa oldu canım ya adım zor atıyorum
Devamlı olan bir ağrı olunca doğumla alakalı olmuyormuş canım doktorum ötle demişti. Doğum sancısı belirli aralıklarla kesilip kesilip sıklaşan ama yine de kesilip kesilip sıklaşan bir durummuş. Devamlı ağrın olursa bu ya bağırsaklardan ya genişlemeden oluyordur. Dün ve bugün benzer şey başıma geldi benimde yaklaşık 2 ayrdır ise o vajina ağrısını bür fiil çekiyorum zaten alıştım. Bacaklarımı açıp yürümek zorunda kalıyordum gece iki büklüm kalıyordum. Bir sıkıntı olsalardı bulurlardı rahat ol biiznillah

Ay inşallah canım ya içim rahatladı biraz bebeğin kafası da tam orada olabilir diye düşünüyorum çünkü ayaklar yukarıda

Kızlar bu arada şu açıklık muayenesi çok korkulacak bişey değilmiş iki parmağını sokuyor ve içerde çeviriyor jel sürdü acımasın diye sadece kendini kasmaman gerek ama bilmiyorum gene de erken geldi bana açıklık muayenesini yapması ya yaptı diye bişey olursa diye tedirgin oldum

Ay inşallah canım ya içim rahatladı biraz bebeğin kafası da tam orada olabilir diye düşünüyorum çünkü ayaklar yukarıda
Taaaa ayrıntılı ultrasona gittiğim dönemlerden bu yana o aşırı ağrım var canım benim uzun boylu olduğum için erken başladı sanırım. Hatta radyoloğa da rica ettim çok ağrım var diye bişey bulamadı herşey normal dedi şimdide devam ediyor hatta şuan bile var acıyor bildiğin ama ben uzun zamandır çektiğim için alıştım sadece fark bu :) ultrason ve nts de bişi çıkmadıysa rahat ol canım

Gaz sancısı değil sanırım ya hiç gitmedi sabahtan beri çok baskı var anlamadım valla umarım gazdır da

Bugün ilk defa oldu canım ya adım zor atıyorum
Sana birsey diyimmi o bende 28 inci haftamdan beri devam edior afedersn de kucuk abdestimi yaparken bile sizlior her zerrem

31+1de gidicem ve doktor vajinal muayene ile rahim ağzı uzunluğuna bakacak sorun olacağını sanmıyorum ya

Aynı şeyi bende yaşadım ve alttan muayene etti ebe bi sıkıntı olmaz cnm benim 1 hafta geçti sıkıntı yok. Yatıp dinlenmek gerek ama tamamen geçmedi benim hafifledi ağrılarım. Başı baskı yapıyor benim büyük ihtimalle seninde öyle olabilir.

Sana birsey diyimmi o bende 28 inci haftamdan beri devam edior afedersn de kucuk abdestimi yaparken bile sizlior her zerrem
Aynı aynı hele sıkıştıysam azcık tutsam inanılmaz ağrıyor gece kalktığımda falan sıkışık kalktıysam yürüyemiyorum bile ama bişi çıkmayınca bende sallamıyorum artık takılıyoruz öyle acı sızı devamke

Rabbim bizden alsın onlara versin
Rabbim onlara da versin bizlere de kız dua Allah’ın hazinesi sonsuz niye eksik istiyorsun
Evet hamişler bugün gözümü hasta olarak açtım grip oldum 2gündür halsizliğim bundanmış herhalde benim grip tedavi yöntemi limonlu çay njsdkkd
geçmiş olsun canım
ahahah cansın aynen vallahi ailem gibi oldu burası
ben 27 de yaptım sıkıntı olmadı canım 30a gireceğim

Kızlar şükür ben hastaneden çıkış yaptım. Bebeğimin gelişimi iyiymiş, tansiyon ve nabzımı kontrol edip ona göre davrancam. Tansiyonumu asıl yükseltenin stres olduğunu farkettim. Eşimin ailesi geldi bu gün her şey güzel ama yeğeni beni çok darlıyo. Sizde kalayım, artık evdesin akşamları gelirim. Küçük kıyakıyorum ama onla mı kendimle mi ilgilenicem. Gün boyu normal olan tansiyonum gittiler ölçtüm yine 14/10. Gelme diyemiyorum, eşime çok boğuyo beni dedim. Köşede kıstırıp sizde kalayım diyo bana. Yarın evde misin diyo. Okul çıkışları artık gelirim yanına diyo. Sakin ol telkini ile kendimi iyileştirmeye çalışıyorum

Evet evet yani hanımlar çok afedersiniz eşinizden rahatsız olmuyorsanız küçük bi parmaktan da korkmayın

İnsan hamileyken hiç çocuk çekemiyor ya

Bana cogu ikinci el geldi kuzenimden . O yikamis kaldirmis bebek deterjaniyla. Bende yine de bekledigi icin bebe deterjaniyla yikadim
30/40 arasi cogunu oyle yikadim. 30 da da attim 40 ta da

Kacinci haftadasinnn

Ya dimi ya. Ben de kendimi suçluyodum daha şimdiden çocuklara tahammülün yok doğunca napıcaksın diye. Hamile değilken daha hoşgörülüydüm çocuklara karşı. Yazdığını okuyunca bi aydınlanma yaşadım böyle bi şey var mı gerçekten?

Normalde çok seviyorum çocukları. Ama o kadar çok temas bağımlısı, sürekli sarılmak istiyo zaten sıcaklıyorum beraberinde çok konuşuyo aynı şeyi 10 kere falan söylüyo, tahammül etmekte zorlanıyorum. Kızıyorum kendime fakat elimde değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…