2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yaşı kaç bilmiyorum ama söylesen olmaz mı ona? Hamilelikten dolayı çok yoruluyorum bebek doğsun ben de iyileşeyim gelirsin rahat rahat otururuz falan desen..

Var var kendi iki çocuğum var canımı veririm onlar için ama onlar bile biraz fazla konuştuğunda susun lütfen diyorum etlimin çocukları ilk hamileliğimde gelmişti inanılmaz yaramazdılar bi bağırmıştım on yıl geçmiş hala vicdan azabı çekiyorum ama hamileyken ben ben değilim inanılmaz bi insan çıkıyor içimden ama beni bilem biliyor normalde asla böyle biri değilim o yüzden kusura bakmasın kimse

Valla inanın elinde değil ben kendi çocuğuma kızdım eşime kızdım kardeşime ay kime kızmıyorum ki biri de bana ters bişi dediğinde göz yaşlarım kendiliğinden su gibi geliyor normalde taş gibiyimdir huyumuz değişiyor düşüncelerimiz doğum sonrası hepsi geçiyor sonra vicdan azabları

Sağol canım

VAlla var ya gece cis e cikmak cok zor oluor hele sag a donmus oluyorum hyandigim da cok zorlaniom

Kaç yaşında ki? Tansiyonunu cıkaracak kadar rahatsız ediyorsa bence sen de söyle tek kalmam daha iyi bu sürecte vs diye.

Ben de eve geldim bişey çıkmadı yeni güncelleme geldi desene yürüyememe

Sana birsey diyimmi o bende 28 inci haftamdan beri devam edior afedersn de kucuk abdestimi yaparken bile sizlior her zerrem
Ayy çok zor yaa Allah yardımcımız olsun
Büyük ihtimalle benim de öyle ya salı günü kontrolüm var zaten ozaman da sorarım doktoruma artık
Kacinci haftadasinnn
33. Hafta

Ayy çok zor yaa Allah yardımcımız olsun

Büyük ihtimalle benim de öyle ya salı günü kontrolüm var zaten ozaman da sorarım doktoruma artık

33. Hafta
Amin kuzucum valla zor ordek yuruyusu devam biz

Valla önceden odasını hastane valizini hazırlayanlara helal olsun bana bugün 3 kişi yardım etmesine rağmen canım çıktı resmen bel ağrısından uyuyamıyorum meğer nasıl ağırlaşmışım haberim yokmuş

Belimi yerine oturtsak keskem ölüyommm
Allahtan yarın iş yok ama doktor var gene erken kalkcam hayırlısı

Kaç yaşında ki? Tansiyonunu cıkaracak kadar rahatsız ediyorsa bence sen de söyle tek kalmam daha iyi bu sürecte vs diye.
10 yaşında canım, hassas bi çocuk. Ufak ufak söylüyorum ama defalarca konuyu oraya getirip ısrar edip pes ettiriyo beni. Çok yoğun duyguları var, beni çok fazla seviyo. Kırmadan ara ara reddediyorum ama anlamıyor.

Yaşı kaç bilmiyorum ama söylesen olmaz mı ona? Hamilelikten dolayı çok yoruluyorum bebek doğsun ben de iyileşeyim gelirsin rahat rahat otururuz falan desen..
10 yaşında. Hayırı kabul etmiyo. Kırmadan ara ara reddediyorum ama görevileceğiniz en ısrarcı, yılmadan bıkmadan konuyu sürekli bizle olmaktan çok mutlu olduğuna hep bizle olmak istediğine getiren bi çocuk. fırsat olsa hep bizimle kalır, o derece.

Kuzenim böyleydi küçükken. Ne zaman bize gelseler kalmak isterdi. Başka zaman bile zor ama şu an senin için ekstra zordur. Bi çözüm yolu bulursun umarım ya da ailesi anlayış gösterip çocuklarını göndermezler ne bileyim. Allah yardımcın olsun

Hani şu hamilelere önerdikleri az az sık sık yeme düzeni var ya, itiraz eden olmaz diye düşünüyorum, gece kahvaltısını bi öğün olarak bu düzene ekledim oy çoğunluğuyla kabul ettik bitti gitti bundan sonra suçluluk yok

Kızlar ben hamileliğim boyunca hiç kiloma dikkat etmedim ne canım çekerse ne bulursam yedim diyebilirim resmen, şu an acı gerçeklerle yüz yüze geldim. 50 kilo ile öğrenmiştim, 68 olmuşum sizce çok mu fazla çok mu abartmışım? Nasıl aldım o kadar kiloyu hiç farkında bile değilim biranda 55 58 60 64 derken 18 kilo ne demek ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…