Yaşı kaç bilmiyorum ama söylesen olmaz mı ona? Hamilelikten dolayı çok yoruluyorum bebek doğsun ben de iyileşeyim gelirsin rahat rahat otururuz falan desen..Normalde çok seviyorum çocukları. Ama o kadar çok temas bağımlısı, sürekli sarılmak istiyo zaten sıcaklıyorum beraberinde çok konuşuyo aynı şeyi 10 kere falan söylüyo, tahammül etmekte zorlanıyorum. Kızıyorum kendime fakat elimde değil.
Var var kendi iki çocuğum var canımı veririm onlar için ama onlar bile biraz fazla konuştuğunda susun lütfen diyorum etlimin çocukları ilk hamileliğimde gelmişti inanılmaz yaramazdılar bi bağırmıştım on yıl geçmiş hala vicdan azabı çekiyorum ama hamileyken ben ben değilim inanılmaz bi insan çıkıyor içimdenYa dimi ya. Ben de kendimi suçluyodum daha şimdiden çocuklara tahammülün yok doğunca napıcaksın diye. Hamile değilken daha hoşgörülüydüm çocuklara karşı. Yazdığını okuyunca bi aydınlanma yaşadım böyle bi şey var mı gerçekten?
Valla inanın elinde değil ben kendi çocuğuma kızdım eşime kızdım kardeşime ay kime kızmıyorum ki biri de bana ters bişi dediğinde göz yaşlarım kendiliğinden su gibi geliyor normalde taş gibiyimdir huyumuz değişiyor düşüncelerimiz doğum sonrası hepsi geçiyor sonra vicdan azablarıNormalde çok seviyorum çocukları. Ama o kadar çok temas bağımlısı, sürekli sarılmak istiyo zaten sıcaklıyorum beraberinde çok konuşuyo aynı şeyi 10 kere falan söylüyo, tahammül etmekte zorlanıyorum. Kızıyorum kendime fakat elimde değil.
Sağol canımRabbim onlara da versin bizlere de kız dua Allah’ın hazinesi sonsuz niye eksik istiyorsun
geçmiş olsun canım
ahahah cansın aynen vallahi ailem gibi oldu burası
ben 27 de yaptım sıkıntı olmadı canım 30a gireceğim
VAlla var ya gece cis e cikmak cok zor oluor hele sag a donmus oluyorum hyandigim da cok zorlaniomAynı aynı hele sıkıştıysam azcık tutsam inanılmaz ağrıyor gece kalktığımda falan sıkışık kalktıysam yürüyemiyorum bile ama bişi çıkmayınca bende sallamıyorum artık takılıyoruz öyle acı sızı devamke
Kaç yaşında ki? Tansiyonunu cıkaracak kadar rahatsız ediyorsa bence sen de söyle tek kalmam daha iyi bu sürecte vs diye.Kızlar şükür ben hastaneden çıkış yaptım. Bebeğimin gelişimi iyiymiş, tansiyon ve nabzımı kontrol edip ona göre davrancam. Tansiyonumu asıl yükseltenin stres olduğunu farkettim. Eşimin ailesi geldi bu gün her şey güzel ama yeğeni beni çok darlıyo. Sizde kalayım, artık evdesin akşamları gelirim. Küçük kıyakıyorum ama onla mı kendimle mi ilgilenicem. Gün boyu normal olan tansiyonum gittiler ölçtüm yine 14/10. Gelme diyemiyorum, eşime çok boğuyo beni dedim. Köşede kıstırıp sizde kalayım diyo bana. Yarın evde misin diyo. Okul çıkışları artık gelirim yanına diyo. Sakin ol telkini ile kendimi iyileştirmeye çalışıyorum
Kızlar şükür ben hastaneden çıkış yaptım. Bebeğimin gelişimi iyiymiş, tansiyon ve nabzımı kontrol edip ona göre davrancam. Tansiyonumu asıl yükseltenin stres olduğunu farkettim. Eşimin ailesi geldi bu gün her şey güzel ama yeğeni beni çok darlıyo. Sizde kalayım, artık evdesin akşamları gelirim. Küçük kıyakıyorum ama onla mı kendimle mi ilgilenicem. Gün boyu normal olan tansiyonum gittiler ölçtüm yine 14/10. Gelme diyemiyorum, eşime çok boğuyo beni dedim. Köşede kıstırıp sizde kalayım diyo bana. Yarın evde misin diyo. Okul çıkışları artık gelirim yanına diyo. Sakin ol telkini ile kendimi iyileştirmeye çalışıyorum
Ben de eve geldim bişey çıkmadı yeni güncelleme geldi desene yürüyememeTaaaa ayrıntılı ultrasona gittiğim dönemlerden bu yana o aşırı ağrım var canım benim uzun boylu olduğum için erken başladı sanırım. Hatta radyoloğa da rica ettim çok ağrım var diye bişey bulamadı herşey normal dedi şimdide devam ediyor hatta şuan bile var acıyor bildiğin ama ben uzun zamandır çektiğim için alıştım sadece fark bu :) ultrason ve nts de bişi çıkmadıysa rahat ol canım
Ayy çok zor yaa Allah yardımcımız olsunSana birsey diyimmi o bende 28 inci haftamdan beri devam edior afedersn de kucuk abdestimi yaparken bile sizlior her zerrem
Büyük ihtimalle benim de öyle ya salı günü kontrolüm var zaten ozaman da sorarım doktoruma artıkAynı şeyi bende yaşadım ve alttan muayene etti ebe bi sıkıntı olmaz cnm benim 1 hafta geçti sıkıntı yok. Yatıp dinlenmek gerek ama tamamen geçmedi benim hafifledi ağrılarım. Başı baskı yapıyor benim büyük ihtimalle seninde öyle olabilir.
33. HaftaKacinci haftadasinnn
Amin kuzucum valla zor ordek yuruyusu devam bizAyy çok zor yaa Allah yardımcımız olsun
Büyük ihtimalle benim de öyle ya salı günü kontrolüm var zaten ozaman da sorarım doktoruma artık
33. Hafta
Beslenmeyle alakalı değil Can’ım kendini suçlama aynı durumu yaşadımSorumlu ya da suçlu hissetme kendini lütfen. Üzerine düşeni yapıp beslenmene dikkat et ve hareketleri takip et. Kilosu falan da iyi maşallah, en doğru en sağlıklı zamanda gelsinler
10 yaşında canım, hassas bi çocuk. Ufak ufak söylüyorum ama defalarca konuyu oraya getirip ısrar edip pes ettiriyo beni. Çok yoğun duyguları var, beni çok fazla seviyo. Kırmadan ara ara reddediyorum ama anlamıyor.Kaç yaşında ki? Tansiyonunu cıkaracak kadar rahatsız ediyorsa bence sen de söyle tek kalmam daha iyi bu sürecte vs diye.
10 yaşında. Hayırı kabul etmiyo. Kırmadan ara ara reddediyorum ama görevileceğiniz en ısrarcı, yılmadan bıkmadan konuyu sürekli bizle olmaktan çok mutlu olduğuna hep bizle olmak istediğine getiren bi çocuk. fırsat olsa hep bizimle kalır, o derece.Yaşı kaç bilmiyorum ama söylesen olmaz mı ona? Hamilelikten dolayı çok yoruluyorum bebek doğsun ben de iyileşeyim gelirsin rahat rahat otururuz falan desen..
Kuzenim böyleydi küçükken. Ne zaman bize gelseler kalmak isterdi. Başka zaman bile zor ama şu an senin için ekstra zordur. Bi çözüm yolu bulursun umarım ya da ailesi anlayış gösterip çocuklarını göndermezler ne bileyim. Allah yardımcın olsun10 yaşında. Hayırı kabul etmiyo. Kırmadan ara ara reddediyorum ama görevileceğiniz en ısrarcı, yılmadan bıkmadan konuyu sürekli bizle olmaktan çok mutlu olduğuna hep bizle olmak istediğine getiren bi çocuk. fırsat olsa hep bizimle kalır, o derece.
Geçmiş olsun güzel kızın güçlü annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?