2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ağrılarım çok ikinci sezerysn zor tabi. Bide kucak boş kalınca zor
Canım bolca yürü. Sezaryen sonrası hızla toparlanan herkesin ortak söylediği şey bu. Zor olsa da yürü bolca. Bebişin 1 kilo üstü doğmuş çok sevindim Biliyorum çok zor, ama emin ol çok iyi bakıyorlar şu anda ona. Kilosunu toparladığında da kucağına verecekler inşallah çok kısa sürsün bu ayrılık.

Benim ilk çocuğum ve kızım olacak. Yazın doğum yapan 2 arkadaşımın oğulları oldu ve eski kıyafetleri bana verdiler sağolsunlar. Devasa bir kıyafet yığını oldu evde. Yıkayıp ütüleyip giydireceğim valla. İkinci el de gördüğüm bir elbise satın almıştım. Gerçekten sıfırı dünya para. Çok da şaapmıyorum ya. Sağlıklı büyüsünler de.

Gece fena baş ağrısı çektim. Benim de normalde 10-6 falan normalim. Ama dün 11-8 i gördüm. Hemen limonlu su içtim. Tavsiye ederim. Limon tansiyonu dengeliyor.

Ben önce normalle yıkayacağım. Ardından bebek deterjanı ile yıkayıp en son 15 dk duru su ile son kez durulayacağım.

Bebişim açıklık muayenesi ve çatı muayenesi farklı şeyler diye biliyorum önceki anneler gruplarından. Açıklık muayenelerinde doğum tetiklenmiyor diye biliyorum.

Canım söyle tatlı dille. BElli ki seviyor snei. Şu an yaşadıklarını anlayamayacak yaşta. Artık ağırlaştım pek iyi hissetmiyorum, uyumaya ihtiyacım oluyor çok sık falan diye belirt. Yoksa ben de çok isterdim falan dersin.

Ben de bu akıma gece meyvesi ile katılıyorum. 2 muz gömdüm

Canım kilosu az olanların daha çok kilo alması normalmiş ve hatta doğumdan sonra da daha hızlı veriyolarmış. Yorumlarda hep böyle okumuştum.

Bende 34 hastalığım 20 kilo aldım ilk gebeligimde 25 kilo aldım hepsi gidio merak etme

Ayy içim rahatladı sağolunnn :))

A Afratafrac ben de doğum sırasında ıkınırken, altıma s..., işerim, veya gaz kaçırırım diye çok korkuyorum o kadar çok korkuyorum ki sanki bu korkuyla tam ıkınamayacakmışım gibi geliyor, ama o an o acıyla Allah ne verdiyse ıkınırım herhalde aklıma gelmez diye düşünüyorum

Ay kızlar sabah sabah ne aklıma geldi size demeyi unutmuşum… osursak söylüyoz artık burda o kadar samimi olduk

Çarşamba kontrolde doktor ilk defa benim oğlişin saçlarını da gösterdi diken diken gibi görünüyor hakikaten çok saçlı kıllı kıllı uzun anlamında değil ama bak saçları çıkmış dedi maşaAllah bak duygulandım yine ya

Kızz benim doktor da gösterdi saçlarını yüzünü değil ensesini gördüğümüz için barizdi saçları. Eğer bu mide yanması saç çıkmasından olur hurafesi doğruysa ben süpürge saçlı bi oğlan bekliyorum çünkü 4.aydan beri sanki içimde insan değil ejderha var yani

Yaaaa maşaAllah ne büyüdüler demi maşaAllah bebişlerimize
Onu bi doktor demişti kuzu hurafe diye reflü ile alakası yokmuş

Yaaaa maşaAllah ne büyüdüler demi maşaAllah bebişlerimize
Onu bi doktor demişti kuzu hurafe diye reflü ile alakası yokmuş
Ay evet progesteron hormonu mide kapağını gevşetiyomuş ondan oluyomuş. Ama bebek saçlı olursa etrafımdaki tüm kadınlar “bak biz demiştik” moduna girecek tahmin edersin ki

Biz de işte geçen bebeğin şeyini gördük “burnunun ucunu” Yüzünü, kafasını öyle bir kapatıyor ki sadece burnunun ucunu netleştirebildi doktor, “hocam foto vermeyin kağıt israf olmasın” dedim

Ay evet progesteron hormonu mide kapağını gevşetiyomuş ondan oluyomuş. Ama bebek saçlı olursa etrafımdaki tüm kadınlar “bak biz demiştik” moduna girecek tahmin edersin ki
Bak bunu bilmiyordum bende sanıyorum ki sıkışıyor ondan oluyor

Benim ilk bebeğim kafasıyla tam midemde durdu ve saçlı doğdu ona rağmen hiç midem ağrımamıştı hurafe ya

Ahahahanah ay sabah sabah ne güldürdün maşaAllah maşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…