2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Uykudan regl ağrısı gibi bişeyle uyandım ama karnımda o sertleşme tarzı şeyden yoktu hala da ağrıyo geçmedi bebek de baya yukarda çılgınlar gibi vuruyo tövbe yarabbim nasıl doğurcaz biz ya en ufak bir ağrıda hemen aklıma o geliyo neyin nesi bu ağrı şimdi sabah sabah

Bende 18kilp aldım

33. Haftada alttan muayene yaptılar ya şimdi sıkıntı olur mu ya ona huy kaptım
Benim bebegim basi asagiya döndügünden beri baski hissediyorum, hele yürürken iyice asagi cekiliyor gibi oluyorum, acillik kadar olmadi ama bana o agriyi animsatti yazdigin.

Alttan bakmaktan hicbir sey olmaz.

Benim 9. haftada rahim acikligim olmustu ve ultrason aletiyle 17. haftaya kadar alttan bakildi. Doktorlar "bir sey" olacak seyi bilirler canim. Kafana takma gereksiz yere.

Ay biraz da tatli geldi bana ilgisi ama ben etrafinda cok insan seven ama o sevginin 3. saat sonrasinda asiri bogdugu bir insanim, hele de böyle durumlarda hic sevmem. O yuzden anliyorum. Kac yasinda ki? Bir bahane bulman lazim ama gecerli bir sey olmali ki iki gün sonra yine denemesin ayni seyi...

Bebişim açıklık muayenesi ve çatı muayenesi farklı şeyler diye biliyorum önceki anneler gruplarından. Açıklık muayenelerinde doğum tetiklenmiyor dbiliyorum.
Ayy ne farkı var acabaa biliyor musun? bana dün doktorum ilkk kez sorduu ne düşünüyorsun diye, o an bu çocuğun içimden çıkmasına çok biley kalmadığı dank etti kafama bazıları geliyor ve ben normal
Yapamam çok stresliyim diyor bazıları korkuuor ameliyattan vs vs anlattı. Kimseyi sıkmak etmek istemem ama bu işin doğalı budur dedi. Sen ne dusunuyosun dedi . Bende anlattım dedim ben kendimi ve vücudumu vajinal doğum için hazırlıyorum. Ama tabi ki bebek dönmez , çatı dardır uygun değildir ya da Allah korusun işte suyu azalır ya da bi sorun olur o zaman oğlum nasıl gelmek isterse dedim . O da yaparız yaparız beraber sen stres etme dedi .
Bunu konuşunca doğuma az kaldığını söyledim ve 35 _36 gibi kemik yapına bakarız o zaman dedi . Gözüm korktu erken gibi düşündüm ama buna bakıp olmazsa zaten 35 te baksa sezeryanı genelde 38 gibi yapıyolar geriye bir şey kalmıyor

Yaaa o günleri konuşmak beni hem sevindirdi ohh be az kalıyor dedim hemde bi tık tırstımmmmmm.

S snkk ne için muayene etti seni bi sıkıntın mı var dı kaçırdım mı ?

Bana biraz benim is yerindeki cocuklari animsatti. Mülteci kampinda calisinca malum cok fazla var alhgfawhgfahg
Simdi raporluyum ama calisirken götümden ayrilmazlardi, okul cikisi benim ofise gelirlerdi. Ay ben de onlari seviyorum, bebek bile o kücük haliyle firfir icimde dönerdi onlar ofisime gelince. Tam bir nese ya. Ama tabi cocuk bu, illa ki bokunu cikarir. Ben yine de sarilmayi falan seviyorum, sacimi falan yaparlardi, hepsi basima üsüsürdü. Bi kere günlük ofiste bir halimizi (ben ve 5-6 cocuk) videoya cekip esime göstermistim. Dedi ki "sabira bak, tabi severler seni". Ben bile bogulur, bazen ofisten hepsini fiydirmak zorunda kalirdim.

Direkt söyleyeceksin. "Sen yabanci degilsin ama doktor bana bu kadar sik ziyareti yasakladi, cünkü ben pek iyi degilim, ama bu gecici bir sürec, sadece yalniz kalip dinlenmem lazim ve senin bunu anlayabilecegini düsünüyorum. Bundan sonra maalesef cok sik görüsemeyiz, ama cok az kaldi." gibi. Ve tabi ki üzülür zart zurt. O noktada sert kalman lazim, "ben de üzülüyorum ama yasak" gibi ve bunlari dedikten sonra tabi ki bu konusma hic yapilmamis gibi olmayacak. Saglam durman lazim. Haftada bir görüsürsün. Ve bir sey diyeyim mi, o da unutacak ve cok israr etmemeye baslayacak.

Ben rapor aldigimda hepsini toplayip artik gelemeyecegimi söyledim. Aglamalar, drama vs. tabi. Rapor+Annelik izni 2 yildan fazla calismayacagim. Onu anlamak istemediler. Baslarda her gün "Sterne ne zaman gelecek?" diye soruyorlardi is arkadaslarima, sonra haftada bir sormaya basladilar. Su siralar hic sormuyorlar. O da vazgecer ama dedigim gibi. Bahane yok, gercekleri biray dramatiklestirerek söyle ve kiyamiyorum deme.

18 kilo alman bakinca cok ama 68 kilo asiri bir kilo degil.

Benim bebegim basi asagiya döndügünden beri baski hissediyorum, hele yürürken iyice asagi cekiliyor gibi oluyorum, acillik kadar olmadi ama bana o agriyi animsatti yazdigin.

Alttan bakmaktan hicbir sey olmaz.
Benim 9. haftada rahim acikligim olmustu ve ultrason aletiyle 17. haftaya kadar alttan bakildi. Doktorlar "bir sey" olacak seyi bilirler canim. Kafana takma gereksiz yere.
Demekki normal bu baskı bundan sonra böyle devam edeceğim hayırlısıyla gelsinler de :)açıklık muayenesinden de google herkes 37 haftada yazmış ama genelde çatı muayenesi ile karıştırılmış ondan biraz tedirgin olmuştum da geçti şimdi:))

33. Haftada alttan muayene yaptılar ya şimdi sıkıntı olur mu ya ona huy kaptım
Benim de dün alttan bakıldı plasentanın yerine ve akıntının durumuna.ama elle değil aletle.30.haftadayım. Ben de tedirgin olup sordum hiç bi zararı yok dedi doktor ve evet kendini kasmadiginda acıma olmuyor

Kızlar idrarda keton pozitif çıkması nedemek bilen var mı
Benimde bi keree çıkmıştı canım sonra Monurol içtim normale döndü negatif olduu hatta yinee lökosit çıktı idrarda monurol içicem doktor içmee suu iç dedii amaaa bidaha tekrarlatıcam bu Hafta Tahlili Nasipse

aşağı aşırı baskı vardı yürüyemiyordum nstye sokmadan önce muayene etti jel sürdü eline acımasın diye iki parmağını sokuyor sonra içerde çeviriyor açıklık çıkmadı çok şükür

İnternette bununla ilgili hiç iyi yorumlar yok ya vücuttaki yıkımmış felan bende suya abandım salı günü sorcam artık

İnternette bununla ilgili hiç iyi yorumlar yok ya vücuttaki yıkımmış felan bende suya abandım salı günü sorcam artık
Anladım canımm benim bi keree pozitif çıkmıştı iki ay geçti üstünden sonra 2 keree dahaa yaptırdım negatif Hamdolsun İnternete bakarsan canımm iyii şeyler bulamazsın Negatife dönecektir pozitif düşünn ALLAH ın izniyle

Günaydın güzel anneler, her şey yolundadır umarım, çok güzel bir hafta sonu geçirirsiniz

Bebeğin kıyafetlerini 40 derecede değil de 30 derecede yıkasak ne olur? Neden 40, anlatsanıza biraz boş vaktinizde

difembahyaa ne durumdasın merak ettim seni, doktorla görüşebildin mi?

Günaydınnn ben 30 derecede yıkadım zaten çoğunun etiketinde 30 yazıyor oyuzden

Benim makinede 30 yok kawfhakfbkqj

Heralde mikrobu kırılsın diye 40 diyolar ama 60ta yıkamadığımız sürece bence farkı yok. Ben de 30da yıkadım

Benim de keton pozitif çıkmıştı doktor cok mu kusuyorsun diye sormuştu. Ama öyle beslenemeyecek kadar kusmam yoktu idrarda enfeksiyon vardı onunla alakalı olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…