Bende 18kilp aldımKızlar ben hamileliğim boyunca hiç kiloma dikkat etmedim ne canım çekerse ne bulursam yedim diyebilirim resmen, şu an acı gerçeklerle yüz yüze geldim. 50 kilo ile öğrenmiştim, 68 olmuşumsizce çok mu fazla çok mu abartmışım? Nasıl aldım o kadar kiloyu hiç farkında bile değilim biranda 55 58 60 64 derken 18 kilo ne demek ((
Benim bebegim basi asagiya döndügünden beri baski hissediyorum, hele yürürken iyice asagi cekiliyor gibi oluyorum, acillik kadar olmadi ama bana o agriyi animsatti yazdigin.33. Haftada alttan muayene yaptılar ya şimdi sıkıntı olur mu ya ona huy kaptım
Benim 9. haftada rahim acikligim olmustu ve ultrason aletiyle 17. haftaya kadar alttan bakildi. Doktorlar "bir sey" olacak seyi bilirler canim. Kafana takma gereksiz yere.Kızlar bu arada şu açıklık muayenesi çok korkulacak bişey değilmiş iki parmağını sokuyor ve içerde çeviriyor jel sürdü acımasın diye sadece kendini kasmaman gerek ama bilmiyorum gene de erken geldi bana açıklık muayenesini yapması ya yaptı diye bişey olursa diye tedirgin oldum
Ay biraz da tatli geldi bana ilgisi ama ben etrafinda cok insan seven ama o sevginin 3. saat sonrasinda asiri bogdugu bir insanim, hele de böyle durumlarda hic sevmem. O yuzden anliyorum. Kac yasinda ki? Bir bahane bulman lazim ama gecerli bir sey olmali ki iki gün sonra yine denemesin ayni seyi...Kızlar şükür ben hastaneden çıkış yaptım. Bebeğimin gelişimi iyiymiş, tansiyon ve nabzımı kontrol edip ona göre davrancam. Tansiyonumu asıl yükseltenin stres olduğunu farkettim. Eşimin ailesi geldi bu gün her şey güzel ama yeğeni beni çok darlıyo. Sizde kalayım, artık evdesin akşamları gelirim. Küçük kıyakıyorum ama onla mı kendimle mi ilgilenicem. Gün boyu normal olan tansiyonum gittiler ölçtüm yine 14/10. Gelme diyemiyorum, eşime çok boğuyo beni dedim. Köşede kıstırıp sizde kalayım diyo bana. Yarın evde misin diyo. Okul çıkışları artık gelirim yanına diyo. Sakin ol telkini ile kendimi iyileştirmeye çalışıyorum
Ayy ne farkı var acabaa biliyor musun? bana dün doktorum ilkk kez sorduu ne düşünüyorsun diye, o an bu çocuğun içimden çıkmasına çok biley kalmadığı dank etti kafamaBebişim açıklık muayenesi ve çatı muayenesi farklı şeyler diye biliyorum önceki anneler gruplarından. Açıklık muayenelerinde doğum tetiklenmiyor dbiliyorum.
Bana biraz benim is yerindeki cocuklari animsatti. Mülteci kampinda calisinca malum cok fazla var alhgfawhgfahg10 yaşında canım, hassas bi çocuk. Ufak ufak söylüyorum ama defalarca konuyu oraya getirip ısrar edip pes ettiriyo beni. Çok yoğun duyguları var, beni çok fazla seviyo. Kırmadan ara ara reddediyorum ama anlamıyor.
Bebişim açıklık muayenesi ve çatı muayenesi farklı şeyler diye biliyorum önceki anneler gruplarından. Açıklık muayenelerinde doğum tetiklenmiyor diye biliyorum.
18 kilo alman bakinca cok ama 68 kilo asiri bir kilo degil.Kızlar ben hamileliğim boyunca hiç kiloma dikkat etmedim ne canım çekerse ne bulursam yedim diyebilirim resmen, şu an acı gerçeklerle yüz yüze geldim. 50 kilo ile öğrenmiştim, 68 olmuşumsizce çok mu fazla çok mu abartmışım? Nasıl aldım o kadar kiloyu hiç farkında bile değilim biranda 55 58 60 64 derken 18 kilo ne demek ((
Benim bebegim basi asagiya döndügünden beri baski hissediyorum, hele yürürken iyice asagi cekiliyor gibi oluyorum, acillik kadar olmadi ama bana o agriyi animsatti yazdigin.
Alttan bakmaktan hicbir sey olmaz.
Demekki normal bu baskı bundan sonra böyle devam edeceğim hayırlısıyla gelsinler de :)açıklık muayenesinden de google herkes 37 haftada yazmış ama genelde çatı muayenesi ile karıştırılmış ondan biraz tedirgin olmuştum da geçti şimdi:))Benim 9. haftada rahim acikligim olmustu ve ultrason aletiyle 17. haftaya kadar alttan bakildi. Doktorlar "bir sey" olacak seyi bilirler canim. Kafana takma gereksiz yere.
Benim de dün alttan bakıldı plasentanın yerine ve akıntının durumuna.ama elle değil aletle.30.haftadayım. Ben de tedirgin olup sordum hiç bi zararı yok dedi doktor ve evet kendini kasmadiginda acıma olmuyor33. Haftada alttan muayene yaptılar ya şimdi sıkıntı olur mu ya ona huy kaptım
Benimde bi keree çıkmıştı canım sonra Monurol içtim normale döndü negatif olduu hatta yinee lökosit çıktı idrarda monurol içicem doktor içmee suu iç dedii amaaa bidaha tekrarlatıcam bu Hafta Tahlili NasipseKızlar idrarda keton pozitif çıkması nedemek bilen var mı
aşağı aşırı baskı vardı yürüyemiyordum nstye sokmadan önce muayene etti jel sürdü eline acımasın diye iki parmağını sokuyor sonra içerde çeviriyorAyy ne farkı var acabaa biliyor musun? bana dün doktorum ilkk kez sorduu ne düşünüyorsun diye, o an bu çocuğun içimden çıkmasına çok biley kalmadığı dank etti kafamabazıları geliyor ve ben normal
Yapamam çok stresliyim diyor bazıları korkuuor ameliyattan vs vs anlattı. Kimseyi sıkmak etmek istemem ama bu işin doğalı budur dedi. Sen ne dusunuyosun dedi . Bende anlattım dedim ben kendimi ve vücudumu vajinal doğum için hazırlıyorum. Ama tabi ki bebek dönmez , çatı dardır uygun değildir ya da Allah korusun işte suyu azalır ya da bi sorun olur o zaman oğlum nasıl gelmek isterse dedim . O da yaparız yaparız beraber sen stres etme dedi .
Bunu konuşunca doğuma az kaldığını söyledim ve 35 _36 gibi kemik yapına bakarız o zaman dedi . Gözüm korktu erken gibi düşündüm ama buna bakıp olmazsa zaten 35 te baksa sezeryanı genelde 38 gibi yapıyolar geriye bir şey kalmıyor
Yaaa o günleri konuşmak beni hem sevindirdi ohh be az kalıyor dedim hemde bi tık tırstımmmmmm.
S snkk ne için muayene etti seni bi sıkıntın mı var dı kaçırdım mı ?
İnternette bununla ilgili hiç iyi yorumlar yok ya vücuttaki yıkımmış felan bende suya abandım salı günü sorcam artıkBenimde bi keree çıkmıştı canım sonra Monurol içtim normale döndü negatif olduu hatta yinee lökosit çıktı idrarda monurol içicem doktor içmee suu iç dedii amaaa bidaha tekrarlatıcam bu Hafta Tahlili Nasipse
Anladım canımm benim bi keree pozitif çıkmıştı iki ay geçti üstünden sonra 2 keree dahaa yaptırdım negatif Hamdolsun İnternete bakarsan canımm iyii şeyler bulamazsın Negatife dönecektir pozitif düşünn ALLAH ın izniyleİnternette bununla ilgili hiç iyi yorumlar yok ya vücuttaki yıkımmış felan bende suya abandım salı günü sorcam artık
GünaydınnnGünaydın güzel anneler, her şey yolundadır umarım, çok güzel bir hafta sonu geçirirsiniz
Bebeğin kıyafetlerini 40 derecede değil de 30 derecede yıkasak ne olur? Neden 40, anlatsanıza biraz boş vaktinizde
difembahyaa ne durumdasın merak ettim seni, doktorla görüşebildin mi?
Benim makinede 30 yok kawfhakfbkqjGünaydın güzel anneler, her şey yolundadır umarım, çok güzel bir hafta sonu geçirirsiniz
Bebeğin kıyafetlerini 40 derecede değil de 30 derecede yıkasak ne olur? Neden 40, anlatsanıza biraz boş vaktinizde
Heralde mikrobu kırılsın diye 40 diyolar ama 60ta yıkamadığımız sürece bence farkı yok. Ben de 30da yıkadımGünaydın güzel anneler, her şey yolundadır umarım, çok güzel bir hafta sonu geçirirsiniz
Benim de keton pozitif çıkmıştı doktor cok mu kusuyorsun diye sormuştu. Ama öyle beslenemeyecek kadar kusmam yoktu idrarda enfeksiyon vardı onunla alakalı olduğunu düşünüyorumİnternette bununla ilgili hiç iyi yorumlar yok ya vücuttaki yıkımmış felan bende suya abandım salı günü sorcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?