2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnn ben 30 derecede yıkadım zaten çoğunun etiketinde 30 yazıyor oyuzden
Hiç etiket bakmamışım herkes 40 derecede yıkıyorum yazıp duruyordu da diğer gruplarda, hijyen açısından M mansure97 nin de dediği gibi 30la 40 arasında fark yok neden ki 40 diye takılmış kalmışım bir de size sorayım dedim

Benim de keton pozitif çıkmıştı doktor cok mu kusuyorsun diye sormuştu. Ama öyle beslenemeyecek kadar kusmam yoktu idrarda enfeksiyon vardı onunla alakalı olduğunu düşünüyorum
Benim de kusmam felan yok idrar kültürü verdim bakalım ne çıkcak

Aaaa inanmıyorum hazırlanmaya mı karar verdin dknfkf

KIzlar doktordan geliyorum karin cevresi 4 gun geride cikti coraspirin birakicaksin demisti muayeneden once simdi 26 sina bidaha geliceksin ve bakicaz dedi kilo soylemedi bile zaten hala kafasi midemjn altjnda ters duruyor yuzunude gostermedi oksaparda baslayabiliriz duruma gore dedi.. Simdi idrar aldi protein bakilcak dua edin lutfen..
Kilosunu bile soylememesi cok uzdu beni

Aaaa inanmıyorum hazırlanmaya mı karar verdin dknfkf
bak nasıl dalga geçiyo, eşek kadın kdkdkd

bir gaflet anında makinayı temizlemiş bulundum, salı mıydı neydi. bebeğin kıyafetlerini de kocamla beraber ayırdım ilk etapta üç aylığa kadar temiz makinada yıkar kaldırırım diye heves ettim. bu arada gelenle gidenle ayı gibi eşya olmuş, bir kısmını vereceğim öyle söyliyim.

Ha bugün ha yarın yıkarım diye diye erteledim durdum, bir güç geldi sonunda kendi ihtiyaçlarımı yıkadım (dün) (basitten başladım) ama bebeğinkiler o kadar gözümde büyüyor ki, tek tek nasıl asıcam diye içim sıkıldı hepsi el kadar. evin kendi çamaşırı da dağ gibi oldu, koltuk örtüleri falan birikti, donum kalmadı fmlfmd temiz makinayı kirletmiyim bebeğin çamaşır işi de aradan çıksın diye diye her şeyi bir kenara yığdım, mecbur yıkıycam artık bugün yarın bebeğinkileri ki önümüz açılsın, kına yakın ndkdnkf. gerçi dolap yok, yıkayıp nereye koyucam. donlarımı yıkayım, makinayı tekrar temizlerim o daha kolay evet. aşırı şişmiştim bu konuda, bana alan açtın

Aaa neden üzülüyosun ama. 4 gün bi şey değil ki. Boyunu söyledi mi?
Kiloyu karın çevresi ve boyuna bakarak bi tahmin yürütüp söylüyolar. Boyu normalse ve karın çevresi sadece 4 gün geriyse kilosu normaldir muhtemelen. Tüm gerekli tedbirleri alıyosunuz da bak. Hayırlı haberlerle geliceksin inşallah

Sen neden 30 derece istiyorsun onu de bi hele

Hicbisiyini demedi direk 26 sinda tekrar geliceksin dedi ay kendimi tutamiorum ya aglamaktn..

Ya neden bizim çamaşırlarımız vebalı gibi davranıyosun şu an djfkfk doğduktan sonra bebeğin kıyafetlerini her yıkadığında makine yeni temizlenmiş olmayacak sonuçta. Sen makineden küf temizledin sizin kirinizi değil

4 gün geri olması tek başına bişey ifade etmiyorki kuzu neden üzdü seni bu daktır yaw o her zaman değişiyor kü benim 2 hafta öndeydi buda sıkıntı yani sonra haftasına döndü yine öne geçti döndü devamlı ve artarak ileri veya geri gitmesi sıkıntı ki 4-5 günler mevzu değil diye biliyorum.

Hicbisiyini demedi direk 26 sinda tekrar geliceksin dedi ay kendimi tutamiorum ya aglamaktn..
Kuzum saçmalama he bizde ağlamaya yer arıyoruz zaten her türlü. Kız 2 haftaya kadar sorun değil ki karın çevresi beyin çevresi için bu geçerli. Kendine gel çabuk toparlan bakem. Ağzı sızı bir sürü şey yaşıyoruz bide bunu dert etme kendine hayyyydiiiiiiiii

Biliom ama once bna dedi ki coraspirini birakicaz simdide devam et belki oksapara geceriz dedi kafam cok karisti herseyi gectim kagit bile vermedi

Sagol kuzum yerim seni ama kiloyu boyu diyeydi bari hic bisi demedi ki

Biliom ama once bna dedi ki coraspirini birakicaz simdide devam et belki oksapara geceriz dedi kafam cok karisti herseyi gectim kagit bile vermedi
Tedbir olsun siye demiştir doktorların her dediğinin altında bişey aramayalım. Gelişimi geri düşünce ihtimal çerçevesinde kan akışında sıkıntı olabileceği ön görüsünü yapıp sana kan sulandırıcı vermiştir diye düşündüm hemen. Ama bu ayrıntılıda da çıkıyor ve hemen kan sulandırıcı başlatıyorlar. Sıkıntı çıkmıyor hiç yani. Zaten kordonda veya plasentada sıkıntı olsa söylerdi. Sen tedbirlerini al tevekkültüAllah

10 gün sonra tekrar gideceğin içindir. Ya umursamaz bi doktor olsaydı başından savsaydı seni? Bi de şöyle düşün çok olumsuz bi durum olsaydı şu an seni eve göndermezdi. Lütfen üzme kendini bebeğin iyi inşallah

Ben uzun zamandir coraspirin kullaniyorum zaten kuzum oksapar doguma az kalanneden gecircek onuda anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…