2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol kuzum yerim seni ama kiloyu boyu diyeydi bari hic bisi demedi ki
Kız bide hakikaten o ölçümler net ölçümler değil kemikten tahmini ölçüm yapıyorlar tamı tamına budur diyemezler hep yanılma var. Ve 4 gün sadece haftasıyla uyumlu hala öyle düşün. Birde 2 haftaya kadar normal kabul ediliyor canım aloooowwww

Haftan kaç senin? Ben sana diyem 4 gün geriyse bellidir aşağı yukarı kız :) en son randevunda kaçtı onu da de hele
1390 di en son ocak 20 de gitmistim. 1 ay tam 1 hafta oncesi gittim iste doktora evet kizcem olcak

Daha önce kendim yaptırmadım. Yaptıranların yorumları bu yönde. İkisinin farklı şey olduğunu söylüyorlar. Çatı muayenesinde kemikleri falan elliyolarmış o acı verebiliyormuş hatta biraz.

Insallah kuzum Rabbime emanetiz ne diyim sanirjm bide yuzunu gostermedi ya hevesliydim ozlemistim gostermedi gene
Suan 33 +2 kuzum

Ben de 30 da yıkayacağım ya. çoğunda 30 diyo zaten.

Canım, çok yazamıyorum, değerlerim hala yükseliyor, ilaç tedavisine başlayacaklar sanırım, dün 1 doz ciğer geliştirici yapıldı, bugün 2. Doz yapılacak.

Çok üzgün hissediyorum, elimde değil, böyle değişik bir tuhaf oldum

Hicbisiyini demedi direk 26 sinda tekrar geliceksin dedi ay kendimi tutamiorum ya aglamaktn..
Canikom niye bu kadar üzüldün, kötü bir şey dememiş ki ölçümden ölçüme bile fark çıkıyor sen de biliyorsun bunu. bebek iyi sen iyisin, on gün sonraya kontrol istemiş sadece doktor tedbir amaçlı, içini ferahlat lütfen

Sağına kurutmalığı koy, soluna ütüyü ortasına otur 3 günde bitirirsin

Kuzu ne bileyim hep bi kacgun onde derdi cok ii derdi bunda bicak acmadi agzini doktorun

Rabbim bebisinide senide korusun canim bnm

Biliom ama once bna dedi ki coraspirini birakicaz simdide devam et belki oksapara geceriz dedi kafam cok karisti herseyi gectim kagit bile vermedi
YAni benim doktor da uzun süredir bana hiç kağıt vermiyor. Doktor söylemiyorsa ben soruyorum şu neydi bu neydi diye. Ayrıca günü gününe gitmiyor ki hiç birimizin. Benim de karnı 1 hafta ileri giderken bacakları falan 1 hafta geri geliyo. BEnce sen kendi kendine dert yaratmışım kuşum.

Ne kadar durabileceğini söyledi mi doktor?

4 gün hicbi sey. Sana ölcüm kagidimi göstersem her seyi baska baska günlerde. Yani son adet tarihine göre tam cikmasi zaten neredeyse hic olmayan bir sey.
Benimki de kilo söylemiyor, ölcüm kagidinda yaziyor ama ben yine de soruyorum kac kilo diye. Bir de bana seker doktorum bakmak zorunda oldugu icin ölcüm kagidi veriyor, belki bana da vermezdi her seferinde öyle olmasaydi. Günler baska baska cikmasina ragmen ne seker doktorum ne de jinekologum hmmmm alarm demez, hatta cok iyi der.

Benim her gittigimde rutin olarak idrara bakiliyor. Geliyorum, randevum vardi diyorum, direkt ok idrar verip bekleme odasinda bekleyin diyorlar. Protein, enfeksiyon, seker, bunlar her hamilede rutin kontroller burda. Baksin yani onu demek istiyorum.

Sakin asko. Bazi doktorlar fitil ateslemeyi cok seviyor. Bazisi bilerek bazisi bilmeden yapiyor.

Ogleden sonra sonuclarim cikicak bakalim ne diecek aricam sormama musade etmedi ki hic

Dualarım sizinle güzelim, inşallah senin için de oğluşun için de en hayırlısı en iyisi olur bundan sonraki süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…