Kız bide hakikaten o ölçümler net ölçümler değil kemikten tahmini ölçüm yapıyorlar tamı tamına budur diyemezler hep yanılma var. Ve 4 gün sadece haftasıyla uyumlu hala öyle düşün. Birde 2 haftaya kadar normal kabul ediliyor canım aloooowwwwSagol kuzum yerim seni ama kiloyu boyu diyeydi bari hic bisi demedi ki
1390 di en son ocak 20 de gitmistim. 1 ay tam 1 hafta oncesi gittim iste doktora evet kizcem olcakHaftan kaç senin? Ben sana diyem4 gün geriyse bellidir aşağı yukarı kız :) en son randevunda kaçtı onu da de hele
Daha önce kendim yaptırmadım. Yaptıranların yorumları bu yönde. İkisinin farklı şey olduğunu söylüyorlar. Çatı muayenesinde kemikleri falan elliyolarmış o acı verebiliyormuş hatta biraz.Ayy ne farkı var acabaa biliyor musun? bana dün doktorum ilkk kez sorduu ne düşünüyorsun diye, o an bu çocuğun içimden çıkmasına çok biley kalmadığı dank etti kafamabazıları geliyor ve ben normal
Yapamam çok stresliyim diyor bazıları korkuuor ameliyattan vs vs anlattı. Kimseyi sıkmak etmek istemem ama bu işin doğalı budur dedi. Sen ne dusunuyosun dedi . Bende anlattım dedim ben kendimi ve vücudumu vajinal doğum için hazırlıyorum. Ama tabi ki bebek dönmez , çatı dardır uygun değildir ya da Allah korusun işte suyu azalır ya da bi sorun olur o zaman oğlum nasıl gelmek isterse dedim . O da yaparız yaparız beraber sen stres etme dedi .
Bunu konuşunca doğuma az kaldığını söyledim ve 35 _36 gibi kemik yapına bakarız o zaman dedi . Gözüm korktu erken gibi düşündüm ama buna bakıp olmazsa zaten 35 te baksa sezeryanı genelde 38 gibi yapıyolar geriye bir şey kalmıyor
Yaaa o günleri konuşmak beni hem sevindirdi ohh be az kalıyor dedim hemde bi tık tırstımmmmmm.
@snkk ne için muayene etti seni bi sıkıntın mı var dı kaçırdım mı ?
Şuan kaçsın haftan kaç kuzu gittiğinde haftan kaçtı 1390 gr da gayet iyi bir kilo bu arada1390 di en son ocak 20 de gitmistim. 1 ay tam 1 hafta oncesi gittim iste doktora evet kizcem olcak
Insallah kuzum Rabbime emanetiz ne diyim sanirjm bide yuzunu gostermedi ya hevesliydim ozlemistim gostermedi gene10 gün sonra tekrar gideceğin içindir. Ya umursamaz bi doktor olsaydı başından savsaydı seni? Bi de şöyle düşün çok olumsuz bi durum olsaydı şu an seni eve göndermezdi. Lütfen üzme kendini bebeğin iyi inşallah
Suan 33 +2 kuzumKız bide hakikaten o ölçümler net ölçümler değil kemikten tahmini ölçüm yapıyorlar tamı tamına budur diyemezler hep yanılma var. Ve 4 gün sadece haftasıyla uyumlu hala öyle düşün. Birde 2 haftaya kadar normal kabul ediliyor canım aloooowwww
Ben de 30 da yıkayacağım ya. çoğunda 30 diyo zaten.Günaydın güzel anneler, her şey yolundadır umarım, çok güzel bir hafta sonu geçirirsiniz
Bebeğin kıyafetlerini 40 derecede değil de 30 derecede yıkasak ne olur? Neden 40, anlatsanıza biraz boş vaktinizde
difembahyaa ne durumdasın merak ettim seni, doktorla görüşebildin mi?
Suan kac oldu bilmiorum demedi hic , o haftada gittigmde 28+2 ydimŞuan kaçsın haftan kaç kuzu gittiğinde haftan kaçtı 1390 gr da gayet iyi bir kilo bu arada
Günaydın güzel anneler, her şey yolundadır umarım, çok güzel bir hafta sonu geçirirsiniz
Bebeğin kıyafetlerini 40 derecede değil de 30 derecede yıkasak ne olur? Neden 40, anlatsanıza biraz boş vaktinizde
difembahyaa ne durumdasın merak ettim seni, doktorla görüşebildin mi?
Canikom niye bu kadar üzüldün, kötü bir şey dememiş ki ölçümden ölçüme bile fark çıkıyor sen de biliyorsun bunu. bebek iyi sen iyisin, on gün sonraya kontrol istemiş sadece doktor tedbir amaçlı, içini ferahlat lütfenHicbisiyini demedi direk 26 sinda tekrar geliceksin dediay kendimi tutamiorum ya aglamaktn..
Sağına kurutmalığı koy, soluna ütüyü ortasına otur 3 günde bitirirsinbak nasıl dalga geçiyo, eşek kadın kdkdkd
bir gaflet anında makinayı temizlemiş bulundum, salı mıydı neydi. bebeğin kıyafetlerini de kocamla beraber ayırdım ilk etapta üç aylığa kadar temiz makinada yıkar kaldırırım diye heves ettim. bu arada gelenle gidenle ayı gibi eşya olmuş, bir kısmını vereceğim öyle söyliyim.
Ha bugün ha yarın yıkarım diye diye erteledim durdum, bir güç geldi sonunda kendi ihtiyaçlarımı yıkadım (dün) (basitten başladım) ama bebeğinkiler o kadar gözümde büyüyor ki, tek tek nasıl asıcam diye içim sıkıldı hepsi el kadar. evin kendi çamaşırı da dağ gibi oldu, koltuk örtüleri falan birikti, donum kalmadı fmlfmd temiz makinayı kirletmiyim bebeğin çamaşır işi de aradan çıksın diye diye her şeyi bir kenara yığdım, mecbur yıkıycam artık bugün yarın bebeğinkileri ki önümüz açılsın, kına yakın ndkdnkf. gerçi dolap yok, yıkayıp nereye koyucam. donlarımı yıkayım, makinayı tekrar temizlerim o daha kolay evet. aşırı şişmiştim bu konuda, bana alan açtın
Dakika daha kısa diye hesapladı benceSen neden 30 derece istiyorsun onu de bi hele
Kuzu ne bileyim hep bi kacgun onde derdi cok ii derdi bunda bicak acmadi agzini doktorunCanikom niye bu kadar üzüldün, kötü bir şey dememiş ki ölçümden ölçüme bile fark çıkıyor sen de biliyorsun bunu. bebek iyi sen iyisin, on gün sonraya kontrol istemiş sadece doktor tedbir amaçlı, içini ferahlat lütfen
Birkaç günden sorun olur mu ki ağlama bu kadar kötü bir durum yoktur bence yaHicbisiyini demedi direk 26 sinda tekrar geliceksin dediay kendimi tutamiorum ya aglamaktn..
Rabbim bebisinide senide korusun canim bnmCanım, çok yazamıyorum, değerlerim hala yükseliyor, ilaç tedavisine başlayacaklar sanırım, dün 1 doz ciğer geliştirici yapıldı, bugün 2. Doz yapılacak.
Çok üzgün hissediyorum, elimde değil, böyle değişik bir tuhaf oldum
YAni benim doktor da uzun süredir bana hiç kağıt vermiyor. Doktor söylemiyorsa ben soruyorum şu neydi bu neydi diye. Ayrıca günü gününe gitmiyor ki hiç birimizin. Benim de karnı 1 hafta ileri giderken bacakları falan 1 hafta geri geliyo. BEnce sen kendi kendine dert yaratmışım kuşum.Biliom ama once bna dedi ki coraspirini birakicaz simdide devam et belki oksapara geceriz dedi kafam cok karisti herseyi gectim kagit bile vermedi
Oksapar filan dedi hicbisi demedi gerdi bni cokBirkaç günden sorun olur mu ki ağlama bu kadar kötü bir durum yoktur bence ya
Ne kadar durabileceğini söyledi mi doktor?Canım, çok yazamıyorum, değerlerim hala yükseliyor, ilaç tedavisine başlayacaklar sanırım, dün 1 doz ciğer geliştirici yapıldı, bugün 2. Doz yapılacak.
4 gün hicbi sey. Sana ölcüm kagidimi göstersem her seyi baska baska günlerde. Yani son adet tarihine göre tam cikmasi zaten neredeyse hic olmayan bir sey.KIzlar doktordan geliyorum karin cevresi 4 gun geride cikti coraspirin birakicaksin demisti muayeneden once simdi 26 sina bidaha geliceksin ve bakicaz dedikilo soylemedi bile zaten hala kafasi midemjn altjnda ters duruyor yuzunude gostermedi oksaparda baslayabiliriz duruma gore dedi.. Simdi idrar aldi protein bakilcak dua edin lutfen..
Kilosunu bile soylememesi cok uzdu beni
Ogleden sonra sonuclarim cikicak bakalim ne diecek aricam sormama musade etmedi ki hicYAni benim doktor da uzun süredir bana hiç kağıt vermiyor. Doktor söylemiyorsa ben soruyorum şu neydi bu neydi diye. Ayrıca günü gününe gitmiyor ki hiç birimizin. Benim de karnı 1 hafta ileri giderken bacakları falan 1 hafta geri geliyo. BEnce sen kendi kendine dert yaratmışım kuşum.
Dualarım sizinle güzelim, inşallah senin için de oğluşun için de en hayırlısı en iyisi olur bundan sonraki süreçteCanım, çok yazamıyorum, değerlerim hala yükseliyor, ilaç tedavisine başlayacaklar sanırım, dün 1 doz ciğer geliştirici yapıldı, bugün 2. Doz yapılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?