2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da vermiyor kağıt, kilosunu da ben sormasam söylemeyecek bakıyor her şey yolundaysa tamam. Kağıt vermemesi kötüye işaret değil yani G Gamgusar

Suan kac oldu bilmiorum demedi hic , o haftada gittigmde 28+2 ydim
Hay maşaAllah 28+2 de 1300 lerde ise şuan da 33 lerdeysen ve sadece 4 gün gerideyse en az bebeğin 1800-1850 civarı olmuştır. Şöyle düşün 33 haftadasın ve sadece 4 gün geriye düşmüş ve 1 ayda ise gayet iyi gelişmiş bebeğin böyle yorumla mevzuyu oldumu

Sen neden 30 derece istiyorsun onu de bi hele
Kızım 30la 40 arasında fark yok ki, nedir yani 40ın olayı onu merak ettim. Ben hep 30da yıkayıp geçiyorum arındırmam gereken bişiy olmadığında o yüzden
Çok haklısın ama bizde hayvan nüfusu da fazla ya, hani tüy falan kalmamış olsun makinada gibi düşünerek şeyettim. Çocuk da ilk geldiğinde misafir gibi değil mi sonuçta, özenmek gerekmez mi ne bileyim
Dakika daha kısa diye hesapladı bence
Beni aşşşşırı iyi tanıyosun tşkler nfjjdj

Kız üzülme bi tanıdığımın bebeği dört hafta geriden geliyordu şimdi maşallah kocaman olmuş bebiş doğmuş annesi paylaşıyor orda alamadığı kiloyu şimdi baya almış

Ogleden sonra sonuclarim cikicak bakalim ne diecek aricam sormama musade etmedi ki hic
Güzel şeyler söyler inşallah içini ferah tut. Ya bazen oluyo, benimkinde de oldu girdik çıktık hiç bişi anlamadım o an. Ama dertlenmedim de. Niçün? Çünküm Nisan anneleri bunu gerektirir

Ama sen iyice Mart annesi oldun, azıcık bizle takıl üstüne rahatlık atalım

30 ile 40 arasında fark yoksa 40 da yıka iç çamaşırlarımı 40 da yıkıyorum ben hijyen açısınsan o mantıkla bakıp 40 da yıkadım sonuçta aldıklarımız kirli değil sadece kimbilir kaç kişinin elinden geçiyor falan filan işte. Mikrop kırılma derecesi kaç peki onu bilen var mı hiç bakmamıştım

ful hijyen için 90, sabunla mabunla arınsın diyorsan 60 canım. 40 koca bir yalan onu bil de

ful hijyen için 90, sabunla mabunla arınsın diyorsan 60 canım. 40 koca bir yalan onu bil de
Ulen 60 da bir kez yıkadım iç çamaşırı almak zorunda kaldım birdaha full dağıldı hepsi demekki 90 yıkasam makineden sadece bez parçaları çıkarcam bu nasıl mikropmuş arkadaş neyse dur şimdi iş çıkarma başıma benim mikroplar uysal 40 da gidiyorlar daha başıma bişi gelmedi hamdolsun maşaAllah diyem de

mikroplar 60 derece ve üstü kırılıyor o yüzden ha 30 ha 40

mikroplar 60 derece ve üstü kırılıyor o yüzden ha 30 ha 40
Neyse çocuğu da 40 alıştırayım ben mikroplara alışsın mantığıyla bakıp yoluma devam etmek istiyorum çünkü aldığımız kıyafetlerin hiç birisi bırak 90 ı 60 a dayanıklı değil. Bende o kadar zengin değilim. Fakirlere mikrop mu işler beaaaaaaa

Ben de geçen gün çamaşırları ayırdım ama hala yıkanmayı bekliyorlar. Gözümde büyüdüler niyeyse.
Ben de diğer hafta başlayacam daha ya riske girip kurutmaya atacam sanırım çorapları hariç, küçük küçük bitmiyorlar. Bi de ilk seferde özenip ütülüyorsun, hastaneden dönüşte “aman beee” ye dönüşüyor

Evet çok haklısın 60 attım bazılarını ve küçüldüler o yüzden hiç yapmayın hahaha burdan faqqqir arkadaşlarıma sesleniyorum yapmayın neyseki yeni aldıklarım değildi milletin verdiğiydi

Al işte bi mağdur kardeşimiz daha hayır o zaman mevzu yokki madem 60 altı her türlü gideri var hangi rakam daha cazip geliyor göze hoj geliyorsa onla yıkayalım mevzu kapansın. Kimi 30 sever kimi 40 sever kimi başka sever ne bilem ben

Ben günlük hızlı yıkamaya attim 24 dakika da yıkadı yıkadı verdi onunla mı uğraşım bütün renkleri de birbirine kattım Allah'a da emanet ettim sapasağlam çıktılar neysekine

Ben günlük hızlı yıkamaya attim 24 dakika da yıkadı yıkadı verdi onunla mı uğraşım bütün renkleri de birbirine kattım Allah'a da emanet ettim sapasağlam çıktılar neysekine
Sende demekki 24 seviyorsun bak dakika olsa da sayı önemli Al benden de o kadar beyaz renkli ayırmadım zaten cımıcık şeyler bide onla mı uğraşcam hem bak çocuk dediğin de mikroba alışsın azcık mevzuya böyle bakalım biz hayır yani ne kadar koruyabiliriz ki bugün 90 yarın 60 böyle hayat mı geçer aynen devam kanka destekliyorum arkandayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…