2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol kuzum yerim seni ama kiloyu boyu diyeydi bari hic bisi demedi ki
İNŞALLAH proteinde tertemiz gelir canımm
Amaa bişiy diimm doktor tedbirlij bazıı doktorlar oksapara yönelmiolar ama seninn doktor yönelmiş düşünn bence hemen başlatsaydıda olurdu sanki gibime geldi gerçi 26 sınaa az kaldıda araaa söyle sende ben strese girdim kilosu neydi de rahatlamak istiyorum bebeği etkilemesin de canımm iyi haberler al ALLAH ın izniyle

60 ile 90 dereceyi anında sattım bu saatten sonra da işim olmaz bu böyle biline

Ben alt çamaşırlarımı hep beyaz alıyorum ve beyazları 60ta yıkıyorum hep. Ama sütyenler 30un üstünde dağılıyo

Çok haklısın ama bizde hayvan nüfusu da fazla ya, hani tüy falan kalmamış olsun makinada gibi düşünerek şeyettim. Çocuk da ilk geldiğinde misafir gibi değil mi sonuçta, özenmek gerekmez mi ne bileyim
Yok kıız bi şey olmaz. İlk geldiğinde bile evde o kadar fazla yer kaplayacak ki biz kendimizi misafir gibi hissedicez o ev sahibi olcak bence

Üzülme canımm benim 2 hafta geri çıkmıştı karın çevresi 4 gün birşeymdeğiş inşallah tahlillerinde temiz çıkar

Sagol kuzum benim daha iyiyim suanda zirlayasim geldi herhalde
Yaaa oyle deme ben Martta dogursamda kalbim Nisanda bende nisan Kizcesiyim
Kız üzülme bi tanıdığımın bebeği dört hafta geriden geliyordu şimdi maşallah kocaman olmuş bebiş doğmuş annesi paylaşıyor orda alamadığı kiloyu şimdi baya almış
Dogru diyorsun kuzum vallahi ne diyim sagselamet dogsunda baska bisi istemiorum artik

Kızlar merhaba, bende vajinal varis oluşmuş çok kötü ağrı oluyor yürütmuyor başına böyle bisey gelen oldu mu acaba

Üzülme canımm benim 2 hafta geri çıkmıştı karın çevresi 4 gün birşeymdeğiş inşallah tahlillerinde temiz çıkar
Tahlilimi bekliyorum kuzum aynen bakalim protein kacagi vs cikmasinda

Canım benzer durum yaşamıştım, sonrasında detaylı bakıldığında haftasıyla uyumlu çıkmıştı. Kendini üzmemeye çalış, beslenmene dikkat et.

Kızlar çok şükür bitti bizim minnosun odası
halı perde avize nevresim kaldı bi de çekmecelere düzenleyici olmadan maalesef düzenli durmuyor onlarda artık zamanla 1 yaş üstü kıyafetlerini de kendi giyinme odamdaki dolaba koydum boş yer vardı hastane çantamızı da ayarladı ablam bebişin eşyalar hazır benimde bi kaç parça eksik hariç tamam ama yook böyle yorgunluk
Bu arada her şeyi renklere ayırıp 30 derecede 15 dklık programda yıkattım yün ve müslim hariç bütün kıyafetleri de kurutmaya attım narine extra da hassas seçtim çok şükür hiçbir şeyine bir şey olmadı aklınızda bulunsun

Eklentiler

• IMG_3251.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_3253.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_3255.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_3256.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_3257.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_3258.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_3262.webp
    81,5 KB · Görüntüleme: 96
Çok güzel olmuş, güle güle kullansın

Evet cidden sorcam su sonuc bi ciksin sistemde goreyim.hemen aricam insallah sagol canim benim guzel dileklerin icin

Ne kadar zevkli dizayn etmişsin bayıldımmm

Kızlar bence 30 ya da 49 ta yıkamak hiç farketmez. 60 ve üzeri yıkamadığımız sürece. Bebişin kıyafetleri ütüleme eği için mikrobu kırılacak diye düşünüyorum.
Beyazlar ve renkli de olsa iç çamaşırlarını 60ta yıkıyorum. Çekme vs. Yaşamadım. Bebişinkileri 2 ayrı seferde 40 la ve 30 la yıkadım. Kurutma makinesine atacaktım annem asarak kurut dedi diye asarak kuruttum. Bundan sonra kurutmada kuruturum muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…