Çok çok teşekkür ederim canımNe kadar zevkli dizayn etmişsin bayıldımmm
Aminn canımm iyi haberler alınsın cümleten Çok AminnEvet cidden sorcam su sonuc bi ciksin sistemde goreyim.hemen aricam insallahsagol canim benim guzel dileklerin icin
Bence altina sicmadigin sürece öyle bir mikrop yok. Geldik mi gene altimiza sicmaya....ful hijyen için 90, sabunla mabunla arınsın diyorsan 60 canım. 40 koca bir yalan onu bil de
Lohusa serbeti icin verilir asfhkahfkjhfklAy şimdi şok oldum. Djdkdks karşıma hisar hosğital hastanenşn doğum reklamı çıktı bende nımaramı yazdım merak ettim fiyatınııı normal doğum 50bin dedi bu fiyata lohusa şerbeti ikramıymış nsjdksks
Ay ben başlarda fiyat almıştım ordan. Yılbaşından önce doğum paketi o civardaydı yani içinde bir sürü muayene detaylı usg ikili test falan da vardı. Uçmuşlar yaniAy şimdi şok oldum. Djdkdks karşıma hisar hosğital hastanenşn doğum reklamı çıktı bende nımaramı yazdım merak ettim fiyatınııı normal doğum 50bin dedi bu fiyata lohusa şerbeti ikramıymış nsjdksks
En son da engellemişim habire mesaj atıyolardı böyle djkfkfkAy ben başlarda fiyat almıştım ordan. Yılbaşından önce doğum paketi o civardaydı yani içinde bir sürü muayene detaylı usg ikili test falan da vardı. Uçmuşlar yani
Ya aslinda bilerek yaptigini tabiki dusunmuyorum ama ben de biraz fazla evhamliyim ben hastaliktan saglik sorunlarindan cok korkan biriyim ben annemide kanserden kaybettim baya skntili sureclerimiz oldu ne bilim bilmiorum psikolojikmen buyutuyorum4 gün hicbi sey. Sana ölcüm kagidimi göstersem her seyi baska baska günlerde. Yani son adet tarihine göre tam cikmasi zaten neredeyse hic olmayan bir sey.
Benimki de kilo söylemiyor, ölcüm kagidinda yaziyor ama ben yine de soruyorum kac kilo diye. Bir de bana seker doktorum bakmak zorunda oldugu icin ölcüm kagidi veriyor, belki bana da vermezdi her seferinde öyle olmasaydi. Günler baska baska cikmasina ragmen ne seker doktorum ne de jinekologum hmmmm alarm demez, hatta cok iyi der.
Benim her gittigimde rutin olarak idrara bakiliyor. Geliyorum, randevum vardi diyorum, direkt ok idrar verip bekleme odasinda bekleyin diyorlar. Protein, enfeksiyon, seker, bunlar her hamilede rutin kontroller burda. Baksin yani onu demek istiyorum.
Sakin asko. Bazi doktorlar fitil ateslemeyi cok seviyor. Bazisi bilerek bazisi bilmeden yapiyor.
Yok anam beyazda alsam dağıldı pentiyi bıraktım sırf o nedenle zalımlarBen alt çamaşırlarımı hep beyaz alıyorum ve beyazları 60ta yıkıyorum hep. Ama sütyenler 30un üstünde dağılıyo
Su an aydında (aydın deme sebebim küçük bir şehir olması merkezinin) 40 bin normal doğum 33 bin sezeryanAy şimdi şok oldum. Djdkdks karşıma hisar hosğital hastanenşn doğum reklamı çıktı bende nımaramı yazdım merak ettim fiyatınııı normal doğum 50bin dedi bu fiyata lohusa şerbeti ikramıymış nsjdksks
Tarifsiz bir his gerçekten bazen böyle elimin altından kayar gibi oluyor öyle olmuş sanırım sizinde, ellerinin olduğu yerde daha nazikce hissediyorum hareketlerini ağlayasım geliyor nedense eliyle oluncaKızlar biraz önce resmen ağladım. Oturmuştum benim oğliş hareketlenmeye başladı normal rutini zaten bu saatlerde hareketleniyor. Bende elimi onun olduğu yere koydum gayri ihtiyari işim vardı pnu hallediyordum o sırada. Normalde vuruyordu ama anlık böyle tak tuk. Ama bu sefer resmen avucumun içinde artık neresi bilmiyorum uzunca gezdirdi çekti bir daha geldi bir daha gezdirdi resmen birbirimizi hissettik o an. Bunu defalarca yaptı aynı avucuma. Ağlayarak eşimi aradım bende. Oda yazık ne yapsın Allah size bu lütfu vermiş ne güzel hissettin diyor. İnanılmaz muazzam bir nimet. Şükürler olsun Rabbime seneler sonra bu duyguları yaşattı bizemaşaAllah hamdolsun
Evet kuzu ben ilk defa hissettim bunu bugün artık totosumu ayağı mı bilmiyorum ama böyle tenine dokunuverdim gibi geldi minnakımın Rabbim nazarlardan korusun evlatlarımızıTarifsiz bir his gerçekten bazen böyle elimin altından kayar gibi oluyor öyle olmuş sanırım sizinde, ellerinin olduğu yerde daha nazikce hissediyorum hareketlerini ağlayasım geliyor nedense eliyle olunca
Seni anlıyorum. O ultrasonun altına yatınca insan tek bir cümle dahi olumsuz bir şey duymak istemiyor. Kaygıyla bekliyo doktorun bebeğin her şeyine bakıp gayet iyi demesini. Bende sağlık sorunlarından çok korkan birisiyim. İnanılmaz panik oluyorum ne yazık ki. 4 gün geriden gelmesi ve doktorun manasız tavırları gerdi seni. Hiç bir şey olmaz inşallah. 4 gün gerçekten çok önemli bir süre değil. Oksapara geçiceksen de geçersin onu dert etme ağızdan aldığın hapı karından vurucaksın o kadar zaten az bi zamanımız kaldı canım. Bu saatten sonra bebeği erken alsalar bile 1 ay erken olur sadece onu da tolere ediyo yavrularımız çok şükür sonlara yaklaştık. Sen bi doktora aklında ne kaldıysa sor o şokla hiçbir şey soramamışsın onunda gerginliği var sor hepsini.Ya aslinda bilerek yaptigini tabiki dusunmuyorum ama ben de biraz fazla evhamliyim ben hastaliktan saglik sorunlarindan cok korkan biriyim ben annemide kanserden kaybettim baya skntili sureclerimiz oldu ne bilim bilmiorum psikolojikmen buyutuyorum
En sevdiğimKızlar biraz önce resmen ağladım. Oturmuştum benim oğliş hareketlenmeye başladı normal rutini zaten bu saatlerde hareketleniyor. Bende elimi onun olduğu yere koydum gayri ihtiyari işim vardı pnu hallediyordum o sırada. Normalde vuruyordu ama anlık böyle tak tuk. Ama bu sefer resmen avucumun içinde artık neresi bilmiyorum uzunca gezdirdi çekti bir daha geldi bir daha gezdirdi resmen birbirimizi hissettik o an. Bunu defalarca yaptı aynı avucuma. Ağlayarak eşimi aradım bende. Oda yazık ne yapsın Allah size bu lütfu vermiş ne güzel hissettin diyor. İnanılmaz muazzam bir nimet. Şükürler olsun Rabbime seneler sonra bu duyguları yaşattı bizemaşaAllah hamdolsun
O önemli detay dnjxdLohusa serbeti icin verilir asfhkahfkjhfkl
Baya yükseklerde uçmuşlar hattaaaAy ben başlarda fiyat almıştım ordan. Yılbaşından önce doğum paketi o civardaydı yani içinde bir sürü muayene detaylı usg ikili test falan da vardı. Uçmuşlar yani
Herşey çok pahalı kız eskiden evde pırtlatıuorlardıSu an aydında (aydın deme sebebim küçük bir şehir olması merkezinin) 40 bin normal doğum 33 bin sezeryanbıraktığım doktorda 60-70 den fazlaydı sezeryan hastane+doktor
Onların minnak dirseklerini de totişlerini de yumruklarını da sevsinlerEn sevdiğimböyle elini tutmuş gibi oluyor değil mi? Benimki dirsegiyle ve eliyle yumruk seklinde cok sık yapiyor onu. Hatta bir kere neredeyse çıkacak gibi olmuştu o kadar dışarı doğru çıkmıştı yani o hissi hiç unutmuyorum. Bir yandan korktum bir yandan içime mutluluk doldu bir yandan ağlamak Onunla olduğum her güne şükrediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?