2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evet cidden beni okumussun Pelinim aynen oyle oldu cidden sonuclarim cikmis Wp den yazdim doktora sonuclarima bakabilir misiniz ve kizimin kilosu kacti doktorum diye . Tahlilim temiz cikmis kizimda 2100 grammis 33 haftasindayiz

Evet cidden beni okumussun Pelinim aynen oyle oldu cidden sonuclarim cikmis Wp den yazdim doktora sonuclarima bakabilir misiniz ve kizimin kilosu kacti doktorum diye . Tahlilim temiz cikmis kizimda 2100 grammis 33 haftasindayiz
Bak tamm uyumlu haftasıyla kilosu hamilelik her gün bir risk inan ben de 36.haftaya gelsem de artık rahatlasam diye düşünüyorum sürekli elimde değil. Tahliller de temiz çok şükür sen şimdi 10 gün sonraki kontrole kadar içini ferah tutmaya çalış muhtemelen o 4 gün gerilik falan kalmıcak

Insallah kalmaz kuzum Rabbim bizim bebislerimizi de bizi de korusun Sen nasilsin peki ne durumda bebisin

YErim seni hahah sen nasilsin beben nasil peki

cok tesekkur ederim cok fazla velveleye verdim demi
İnsanın bazen ortalığı velveleye veresi geliyo ama bi dahakine bizim sözümüzle rahatlamazsan bozuşuruz djkfkfk

Canım Rabbım size güç versin hersey güzel olucak sadece biraz bu dönem seni zorlayacak ama gecicek dualarımızla yanındayız.

Insallah kalmaz kuzum Rabbim bizim bebislerimizi de bizi de korusun Sen nasilsin peki ne durumda bebisin
Amin kuzucum ben iyiyim çok şükür benim randevum 22 sinde 1 aydır görmedim bebemi ama iyi galiba dolanıp duruyo içerde haftaya görcez bakalım

İnş canım evde bekleyen bi çocuk daha olunca mecbur güç geliyo

Hastaneden çıktık bebeğimizi yoğun bakımda bıraktık süt sağıp taburcu oldum
En kısa sürede evinize de götürürsünüz inşallah çabucak toparlasın yavrunuz1 aylık bir sabır sonrası güzel olucak inşallah canım o sırada sen de toparlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…