Evet cidden beni okumussun Pelinim aynen oyle oldu cidden sonuclarim cikmis Wp den yazdim doktora sonuclarima bakabilir misiniz ve kizimin kilosu kacti doktorum diye . Tahlilim temiz cikmis kizimda 2100 grammis 33 haftasindayizSeni anlıyorum. O ultrasonun altına yatınca insan tek bir cümle dahi olumsuz bir şey duymak istemiyor. Kaygıyla bekliyo doktorun bebeğin her şeyine bakıp gayet iyi demesini. Bende sağlık sorunlarından çok korkan birisiyim. İnanılmaz panik oluyorum ne yazık ki. 4 gün geriden gelmesi ve doktorun manasız tavırları gerdi seni. Hiç bir şey olmaz inşallah. 4 gün gerçekten çok önemli bir süre değil. Oksapara geçiceksen de geçersin onu dert etme ağızdan aldığın hapı karından vurucaksın o kadar zaten az bi zamanımız kaldı canım. Bu saatten sonra bebeği erken alsalar bile 1 ay erken olur sadece onu da tolere ediyo yavrularımız çok şükür sonlara yaklaştık. Sen bi doktora aklında ne kaldıysa sor o şokla hiçbir şey soramamışsın onunda gerginliği var sor hepsini.
Gözün aydın, bence iyi imzanın altında da 2000 yazıyor zaten bakKizlartahlilim temiz cikti elhamdulillah Kizcemin kilosunu sordum bide dedim kac suan 2100 gram dedi 33 haftaya gore iyi degil mi kizlar
Bak tamm uyumlu haftasıyla kilosuEvet cidden beni okumussun Pelinim aynen oyle oldu cidden sonuclarim cikmis Wp den yazdim doktora sonuclarima bakabilir misiniz ve kizimin kilosu kacti doktorum diye . Tahlilim temiz cikmis kizimda 2100 grammis 33 haftasindayiz
peki 30 derece ile mi yıkayacaksın normal yıkarken de ?Ben önce normalle yıkayacağım. Ardından bebek deterjanı ile yıkayıp en son 15 dk duru su ile son kez durulayacağım.
Oyyy maşallah çok iyi tabi kiKizlartahlilim temiz cikti elhamdulillah Kizcemin kilosunu sordum bide dedim kac suan 2100 gram dedi 33 haftaya gore iyi degil mi kizlar
YErim seni hahahGözün aydın, bence iyi imzanın altında da 2000 yazıyor zaten bak
Oyyy maşallah çok iyi tabi ki
Insallah kalmaz kuzum Rabbim bizim bebislerimizi de bizi de korusunBak tamm uyumlu haftasıyla kilosuhamilelik her gün bir risk inan ben de 36.haftaya gelsem de artık rahatlasam diye düşünüyorum sürekli elimde değil. Tahliller de temiz çok şükür sen şimdi 10 gün sonraki kontrole kadar içini ferah tutmaya çalış muhtemelen o 4 gün gerilik falan kalmıcak
Aynısını dedim doktora bayramda olamam belki deyince o da bi seçenek dediHerşey çok pahalı kız eskiden evde pırtlatıuorlardı
İnsanın bazen ortalığı velveleye veresi geliyoYErim seni hahahsen nasilsin beben nasil peki
cok tesekkur ederim cok fazla velveleye verdim demi
Hahaha timam efenimİnsanın bazen ortalığı velveleye veresi geliyoama bi dahakine bizim sözümüzle rahatlamazsan bozuşuruz djkfkfk
Canım Rabbım size güç versin hersey güzel olucak sadece biraz bu dönem seni zorlayacak ama gecicek dualarımızla yanındayız.Canım, çok yazamıyorum, değerlerim hala yükseliyor, ilaç tedavisine başlayacaklar sanırım, dün 1 doz ciğer geliştirici yapıldı, bugün 2. Doz yapılacak.
Çok üzgün hissediyorum, elimde değil, böyle değişik bir tuhaf oldum
Oyy masallahhhKizlartahlilim temiz cikti elhamdulillah Kizcemin kilosunu sordum bide dedim kac suan 2100 gram dedi 33 haftaya gore iyi degil mi kizlar
Amin kuzucumInsallah kalmaz kuzum Rabbim bizim bebislerimizi de bizi de korusunSen nasilsin peki ne durumda bebisin
Hastaneden çıktık bebeğimizi yoğun bakımda bıraktık süt sağıp taburcu oldumGeçmiş olsun güzel kızın güçlü annesine güzel süslemişsiniz… senden haber bekliyoruz çok yazamasam da konuşmaları sürekli okuyorum dualarımda olacaksınız
İnş canım evde bekleyen bi çocuk daha olunca mecbur güç geliyoCanım bolca yürü. Sezaryen sonrası hızla toparlanan herkesin ortak söylediği şey bu. Zor olsa da yürü bolca. Bebişin 1 kilo üstü doğmuş çok sevindimBiliyorum çok zor, ama emin ol çok iyi bakıyorlar şu anda ona. Kilosunu toparladığında da kucağına verecekler inşallah çok kısa sürsün bu ayrılık.
En kısa sürede evinize de götürürsünüz inşallah çabucak toparlasın yavrunuzHastaneden çıktık bebeğimizi yoğun bakımda bıraktık süt sağıp taburcu oldum
Rabbım en kısa zamanda kavuştursun siziHastaneden çıktık bebeğimizi yoğun bakımda bıraktık süt sağıp taburcu oldum
Biz de iyiyiz şükür canım, onun keyfi yerindeYErim seni hahahsen nasilsin beben nasil peki
cok tesekkur ederim cok fazla velveleye verdim demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?