2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

YErim seni hahah sen nasilsin beben nasil peki

cok tesekkur ederim cok fazla velveleye verdim demi
MAŞALLAH SUBHANALLAH gayet iyii kilosu canımm seninn ve bebişin adına bayaa sevindim ALLAH Daimm etsin doktor yanlış ölçüm yapmış olabilir de amaaa tedbirli bi doktor güven verdi bende senin gibiyim insanın elinde değilki bende ortalığı ayağa kaldırırım gerçekten araştırırım herşeyi iyi yaptın sonuu iyi olduu iyi olsun ALLAH ın izniyle

Maşallah çok güzel olmuş

bilekleri sisen var mi bugun gerci hep ayaktaydimm ondan mi bilmiyorum ama ayaciklarim sismissss

Benim var yüzüm çene tarafım yanmış gibi leke var benler çıkmış vallahi kendime bakmak bile istemiyorum diğer çocuklarımda yüzümde bişi çıkmadı bunda çıktı
Benimde her tarafım ben oldu ve et beni de doldu. Koltuk altımda felan et beni çıktı

Benimde her tarafım ben oldu ve et beni de doldu. Koltuk altımda felan et beni çıktı
Öff benim de. Boyunlarımda göğüslerimde koltuk altlarımda çıktılar minik minik et benleri. Belki dökülüyodur ileride bunlar, umut fakirin ekmeği

Dünden beridir ara ara gelen baş ağrım var. Direkt migrenimi tetikliyor. Magnezyumu günde 2 ye çıkarttım ama nafile. Niye böyle oldu anlamadım. İnşallah doğuma kadar böyle gitmez.

Tansiyonuna baktın mı canım
Evet canım bakıyoruz dünden beri. Hafif çıkıyor. Normalde 10-6 falandır. Ya da 9-5 ti hep hamilelik boyunca. Dün den beri 11-8 i gördüm. Takip ediyorum. Şimdi bi limonlu maden suyu içeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…