2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Dünden beridir ara ara gelen baş ağrım var. Direkt migrenimi tetikliyor. Magnezyumu günde 2 ye çıkarttım ama nafile. Niye böyle oldu anlamadım. İnşallah doğuma kadar böyle gitmez.
Ben de dün akşamdan beri aşırı halsizim ve çarpıntım var ya. Tansiyonumu takip ettim 10-6 civarı çıktı hep. Göz kapaklarım ağırlaşıyo resmen.

Ben de dün akşamdan beri aşırı halsizim ve çarpıntım var ya. Tansiyonumu takip ettim 10-6 civarı çıktı hep. Göz kapaklarım ağırlaşıyo resmen.
Alla allaaa, acaba havalardan mı oluyor. Bir kaç kişi daha aynı şey demiş çünkü.

Anlık midem;
Yanıyorum yanıyorummm
Ah yanıyorum yanıyoruuuğmmmm
Buu kadına yine haram gecelerrr

Evet canım bakıyoruz dünden beri. Hafif çıkıyor. Normalde 10-6 falandır. Ya da 9-5 ti hep hamilelik boyunca. Dün den beri 11-8 i gördüm. Takip ediyorum. Şimdi bi limonlu maden suyu içeceğim.
Geçmiş olsun anlık yorgunluktan vs dende olabilir tabikide takip etmek gerek yinede

Yok anam hiçbir şey tesir etmiyor bugün ne rennie ne gaviscon ne süt bana mısın demiyor
Benim mide akşamları biley yiyince çoşuyor içerde bir gaz sesleri geliyor sanki 2 kg yemek yemişim o yüzden bende akşamları yoğurt ceviz muz felan yiyorum he bide mandilna bende bir gaz yapıyor sizde de yapıyo muu

Benim mide akşamları biley yiyince çoşuyor içerde bir gaz sesleri geliyor sanki 2 kg yemek yemişim o yüzden bende akşamları yoğurt ceviz muz felan yiyorum he bide mandilna bende bir gaz yapıyor sizde de yapıyo muu
Mandalina yüzünden uyuyamadığımı biliyorum gazdan. Portakal yapmıyo ama mesela çok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…