2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hani buraya yazdığım 4-15 nefes egzersizi var ya, ben onu ne zaman yapsam bebiş kuduruyo karnımda milletin çocuğu çikolatayla kudurur bizimkinde oksijen kafa yapıyo heralde jdkdkfkfk

Kızlar hani buraya yazdığım 4-15 nefes egzersizi var ya, ben onu ne zaman yapsam bebiş kuduruyo karnımda milletin çocuğu çikolatayla kudurur bizimkinde oksijen kafa yapıyo heralde jdkdkfkfk
Simge Hoca hep diyor oksijen bebeleri hareketlendirir . Tatli yerine nefes yapin diye

Simge Hoca hep diyor oksijen bebeleri hareketlendirir . Tatli yerine nefes yapin diye
Vay be demek öyleymiş hareketsizliği uzadığında bile oturup bunu yapıyorum ve gerçekten hareketleniyo. Baştan beri yeme içmenin bizde etkisi olmadı

Evet cidden beni okumussun Pelinim aynen oyle oldu cidden sonuclarim cikmis Wp den yazdim doktora sonuclarima bakabilir misiniz ve kizimin kilosu kacti doktorum diye . Tahlilim temiz cikmis kizimda 2100 grammis 33 haftasindayiz
MaşaAllah boşuna stres oldun bak kilosu gayet yüksek bile Rabbim korusun

Hanımlar şafak kaç bizim 72 günümüz var görünüyor nasıl doğuracağım doğum nasıl başlayacak kalbim küt küt haftaya vurunca az gelem gün neden aya vurunca çok geliyor gözüme hastsne çıkışı baddaniye den başka bişi de almadım kızıma bugün de çok sıkılıyorum bi bunalım geldi üzerime bu horlama olayı inşallah doğumdan sonra geçer vallahi uykuya dalsam da hırıltıma uyanıyorum neyse bugünlere şükürler olsun tabi bu günler için gece gündüz dua edenler var rabbim kimsenin kolunu boş bırakmasın

Sakin olmaya çalışalım canım burada birbirimizi telkin etmeye çalışıyoruz şunu katiyen unutmayalım Rabbim ne zaman bu dünyada nefes al derse bu bebeklere o zaman nefesleri başlayacak bu tevekkülü edersek bir tık daha rahat oluruz belki. Çünkü bu bizim irademizle olmuyor Allah’a güven sadece kendini yıpratma bebekler bundan etkileniyor çünkü. İster istemez. Rabbim güç kuvvet versin kolaylık versin şifa versin inşirah versin

Sagol kuzum Allah razı olsun iyi arastiriyor en azindan diyelim

Asabi guzelim benim insallah sende bebeginde hep ii olun
Cümlemizin minnaklarını korusun Rabbim kuzu hepimiz güzel güzel haberlerle rahat rahat doğumlarla buralarda bizim oğlan şöyle sıçtı bizim kız böyle diş çıkardı öyle bugün dededededede dedi muhabbetlerini de yapalım inşaAllah

Yine bir hafta sonu klasiği. Kimseler yok. Herkesler gezmekte ya da kocişiyle vakit geçiriyor galiba
Benim eşim bugün de çalışıyor da ben buraya yazdıktan sonra bi içim kesildi tansiyon şekerim normal oğlan maşaAllah bugün normalinden fazla hareketli hiç böyle görmemiştim coştukça coştu hala da durmuyor yerinde maşaAllah minnakım ondan mı oldu bilemedim bi hoş oldu içim ondan buralarda olamadım kuzu

Şafak 62 doktor alırsa 57 hayırlısı olsun az kaldı
Benım anksiyete zaten her gün daha cok artıyor hatta artık arada oturup aglıyorum Allah sonumuzu hayretsın

O halsizlik bugün gerçekten herkeste vardı bence. Ben komşuya geldim okuttum kendimi djfkkff şu an iyiyim

Şafak 62 doktor alırsa 57 hayırlısı olsun az kaldı
Benım anksiyete zaten her gün daha cok artıyor hatta artık arada oturup aglıyorum Allah sonumuzu hayretsın
Ay bende Ağlıyorum bi video izliyorum kahkaha atıyorum hemen ardındaki videoda ağlıyorum dengem bozuldu vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…