- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.467
- 53
- 25
Herkes diyordu zati 30dan sonra geçmek bilmiyorBu hamılelıkte ne uzunmus ya masallah
Vallahı ya ama az da kaldı şaka makaHerkes diyordu zati 30dan sonra geçmek bilmiyor
Bakalım ne zamana doğurcazVallahı ya ama az da kaldı şaka maka
Simge Hoca hep diyor oksijen bebeleri hareketlendirir . Tatli yerine nefes yapin diyeKızlar hani buraya yazdığım 4-15 nefes egzersizi var ya, ben onu ne zaman yapsam bebiş kuduruyo karnımdamilletin çocuğu çikolatayla kudurur bizimkinde oksijen kafa yapıyo heralde jdkdkfkfk
Vay be demek öyleymişSimge Hoca hep diyor oksijen bebeleri hareketlendirir . Tatli yerine nefes yapin diye
Demi ya sanki 5 yıldır böyleyimBu hamılelıkte ne uzunmus ya masallah
MaşaAllah boşuna stres oldun bak kilosu gayet yüksek bile Rabbim korusunEvet cidden beni okumussun Pelinim aynen oyle oldu cidden sonuclarim cikmis Wp den yazdim doktora sonuclarima bakabilir misiniz ve kizimin kilosu kacti doktorum diye . Tahlilim temiz cikmis kizimda 2100 grammis 33 haftasindayiz
Sakin olmaya çalışalım canım burada birbirimizi telkin etmeye çalışıyoruz şunu katiyen unutmayalım Rabbim ne zaman bu dünyada nefes al derse bu bebeklere o zaman nefesleri başlayacak bu tevekkülü edersek bir tık daha rahat oluruz belki. Çünkü bu bizim irademizle olmuyor Allah’a güven sadece kendini yıpratma bebekler bundan etkileniyor çünkü. İster istemez. Rabbim güç kuvvet versin kolaylık versin şifa versin inşirah versinCanım, çok yazamıyorum, değerlerim hala yükseliyor, ilaç tedavisine başlayacaklar sanırım, dün 1 doz ciğer geliştirici yapıldı, bugün 2. Doz yapılacak.
Çok üzgün hissediyorum, elimde değil, böyle değişik bir tuhaf oldum
Rabbim korusun tez vakitte kucağıma aldım minnakımı evimize gidiyoruz mesajlarını alalım senden buradan canımHastaneden çıktık bebeğimizi yoğun bakımda bıraktık süt sağıp taburcu oldum
Sagol kuzumMAŞALLAH SUBHANALLAH gayet iyii kilosu canımm seninn ve bebişin adına bayaa sevindim ALLAH Daimm etsin doktor yanlış ölçüm yapmış olabilir de amaaa tedbirli bi doktor güven verdi bende senin gibiyim insanın elinde değilki bende ortalığı ayağa kaldırırım gerçekten araştırırım herşeyi iyi yaptın sonuu iyi olduu iyi olsun ALLAH ın izniyle
Asabi guzelim benimMaşaAllah boşuna stres oldun bak kilosu gayet yüksek bile Rabbim korusun
Cümlemizin minnaklarını korusun Rabbim kuzu hepimiz güzel güzel haberlerle rahat rahat doğumlarla buralarda bizim oğlan şöyle sıçtı bizim kız böyle diş çıkardı öyle bugün dededededede dedi muhabbetlerini de yapalım inşaAllahAsabi guzelim beniminsallah sende bebeginde hep ii olun
Benim eşim bugün de çalışıyor da ben buraya yazdıktan sonra bi içim kesildi tansiyon şekerim normal oğlan maşaAllah bugün normalinden fazla hareketli hiç böyle görmemiştim coştukça coştu hala da durmuyor yerinde maşaAllah minnakım ondan mı oldu bilemedim bi hoş oldu içim ondan buralarda olamadım kuzuYine bir hafta sonu klasiği. Kimseler yok. Herkesler gezmekte ya da kocişiyle vakit geçiriyor galiba
Bir dahakıne yuregum kalmadıDemi ya sanki 5 yıldır böyleyim
Şafak 62 doktor alırsa 57 hayırlısı olsun az kaldıHanımlar şafak kaç bizim 72 günümüz var görünüyor nasıl doğuracağım doğum nasıl başlayacak kalbim küt küt haftaya vurunca az gelem gün neden aya vurunca çok geliyor gözümehastsne çıkışı baddaniye den başka bişi de almadım kızıma bugün de çok sıkılıyorum bi bunalım geldi üzerime bu horlama olayı inşallah doğumdan sonra geçer vallahi uykuya dalsam da hırıltıma uyanıyorum neyse bugünlere şükürler olsun tabi bu günler için gece gündüz dua edenler var rabbim kimsenin kolunu boş bırakmasın
O halsizlik bugün gerçekten herkeste vardı bence. Ben komşuya geldim okuttum kendimi djfkkff şu an iyiyimBenim eşim bugün de çalışıyor da ben buraya yazdıktan sonra bi içim kesildi tansiyon şekerim normal oğlan maşaAllah bugün normalinden fazla hareketli hiç böyle görmemiştim coştukça coştu hala da durmuyor yerinde maşaAllah minnakım ondan mı oldu bilemedim bi hoş oldu içim ondan buralarda olamadım kuzu
Ay bende Ağlıyorum bi video izliyorum kahkaha atıyorum hemen ardındaki videoda ağlıyorum dengem bozuldu vallahiŞafak 62 doktor alırsa 57 hayırlısı olsun az kaldı
Benım anksiyete zaten her gün daha cok artıyor hatta artık arada oturup aglıyorum Allah sonumuzu hayretsın
Ay bende Ağlıyorum bi video izliyorum kahkaha atıyorum hemen ardındaki videoda ağlıyorum dengem bozuldu vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?