Bizim şafak 44Hanımlar şafak kaç bizim 72 günümüz var görünüyor nasıl doğuracağım doğum nasıl başlayacak kalbim küt küt haftaya vurunca az gelem gün neden aya vurunca çok geliyor gözümehastsne çıkışı baddaniye den başka bişi de almadım kızıma bugün de çok sıkılıyorum bi bunalım geldi üzerime bu horlama olayı inşallah doğumdan sonra geçer vallahi uykuya dalsam da hırıltıma uyanıyorum neyse bugünlere şükürler olsun tabi bu günler için gece gündüz dua edenler var rabbim kimsenin kolunu boş bırakmasın
Öyle belin ağrımıyor mu tutulmuyor belin boynunBizim şafak 44tabi tam 40 haftasını doldurursa 38 de falan gelirse 30-35 günümüz var gerçekten doğum yaklaştıkça nasıl olacak nasıl yapacağım psikolojisi çok basıyor rüyalarıma girip duruyor benim oturarak uyumaya çalış canım hiç horlama falan kalmıyor uyku kaliten artıyor resmen sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Ricaa ederim arkadaşım evett ölede denebilir ama şu oksapar annee ve bebeğe hiç olumsuz etkisi olmaz faydası olurr verirse çekinmeden kullanırsın Şifaa niyetine sağlıcakla ilerleyelim cümleten bebişlerle Çok AminnSagol kuzumAllah razı olsun iyi arastiriyor en azindan diyelim
Ay kuzum mesajı yazdım sonra neden öyle olduğumu anladım söylemesi ayıp koşa koşa wc ye gittim cırcır olmuşumO halsizlik bugün gerçekten herkeste vardı bence. Ben komşuya geldim okuttum kendimi djfkkff şu an iyiyim
Hayır canım yastıkla destekliyorum her yanımı şu seyehat yastıkları varya onu da boynuma koyuyorum mis gibi oluyor emzirme yastığıda olur seyehat yastığın yoksa zaten benim için önemli olan uykuya dalabilmem sonrası gayet iyi uyursam uyanmıyorumÖyle belin ağrımıyor mu tutulmuyor belin boynun
Bende de oluştu maalesef sırf bu yüzden sezeryan om a durumum var ama benim öyle ağrım sızım olmadı şükürKızlar merhaba, bende vajinal varis oluşmuş çok kötü ağrı oluyor yürütmuyor başına böyle bisey gelen oldu mu acaba
Ah olmasına yakinmiyorum da agrimasa isteBende de oluştu maalesef sırf bu yüzden sezeryan om a durumum var ama benim öyle ağrım sızım olmadı şükür
Bi şey diyim mi bebek fazla hareketli olduğunda bağırsaklar net etkileniyor ya gaz ya kabız ya ishalAy kuzum mesajı yazdım sonra neden öyle olduğumu anladım söylemesi ayıp koşa koşa wc ye gittim cırcır olmuşumsıkıntım oymuş demekki… yalnız oğlan da durmuyor ben cırcırım diye can çekişiyorum oda oynacam diye uğraşıyor. MaşaAllah koyun can derdinde kasap et derdinde bi gülesim geldi tövbe estağfurullah
Hım bi denim olmadı artık başka çağda yokHayır canım yastıkla destekliyorum her yanımı şu seyehat yastıkları varya onu da boynuma koyuyorum mis gibi oluyor emzirme yastığıda olur seyehat yastığın yoksa zaten benim için önemli olan uykuya dalabilmem sonrası gayet iyi uyursam uyanmıyorum
Maşallah sana kendini çok çabuk toparla ki bebeğine sağlıklı sütünden götür çabucak eve geldiği günü görelimHastaneden çıktık bebeğimizi yoğun bakımda bıraktık süt sağıp taburcu oldum
Ben şimdi dank etti, akşam söylemesi ayıp balık yemiştim, normalde her akşam süt içiyorum, balık yediğimde ise içmiyordum… ama bugün kafam dalmış ben bi güzel sütü içtim, zzaten ondan sonra bende bi hoş oldum. Daha da süt içtiğimi yeni hatırladım beyin izne çıkınca tabi.Bi şey diyim mi bebek fazla hareketli olduğunda bağırsaklar net etkileniyor ya gaz ya kabız ya ishale çünkü dışarı doğru vurdukları gibi bağırsakları da tekmeliyolar bence bağırsağımızda bile huzur kalmadı djkfkf
Bebişlerin bizde bıraktığı izler olurBenimdeDoğumdan sonra kendimi nasıl düzeltirim bilmiyorum
Ağzından bal damladı inşallah dökülüyorlardır ya elim hep oraya gidiyor kopartmak istiyorum bi yandan da her birini tek tekÖff benim de. Boyunlarımda göğüslerimde koltuk altlarımda çıktılar minik minik et benleri. Belki dökülüyodur ileride bunlar, umut fakirin ekmeği
Ben 152717 gündür sayfalarca okuyup anca cevap yazmaya bu akşam giriştim bundan sonra bu kadar ödev biriktirmemYine bir hafta sonu klasiği. Kimseler yok. Herkesler gezmekte ya da kocişiyle vakit geçiriyor galiba
Kiz yarım muz napar adama ben günde 2 tane yiyorum en az bazen 3Ben şimdi dank etti, akşam söylemesi ayıp balık yemiştim, normalde her akşam süt içiyorum, balık yediğimde ise içmiyordum… ama bugün kafam dalmış ben bi güzel sütü içtim, zzaten ondan sonra bende bi hoş oldum. Daha da süt içtiğimi yeni hatırladım beyin izne çıkınca tabi.gözlemleyeceğim biraz bakalım muz yedim yarım kabız yapmasın diye bakalım hayırlısı.
Aminnnnn aminnnn coraspirini neden degiscez ama onu anlamadjm acaba oksapar daha mi gucluRicaa ederim arkadaşım evett ölede denebilir ama şu oksapar annee ve bebeğe hiç olumsuz etkisi olmaz faydası olurr verirse çekinmeden kullanırsın Şifaa niyetine sağlıcakla ilerleyelim cümleten bebişlerle Çok Aminn
Ya ben bu resme bitiyorummm
Kuzum muzu sürekli yemek kabız yapmıyor ama benim gibi arada bir yersen o kabız yapıyor. Bir uzmandan dinlemiştim… eşim de en sevdiği meyvedir hergün yer bişi olmaz ama ben bi yiiim derim 3 gün kabız. Hergün yediğin için bişi olmuyor kısacaKiz yarım muz napar adama ben günde 2 tane yiyorum en az bazen 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?