Amin insallah kiz benim bebem midemin tam altinda kafasi var nefes alamiom birsey yedigimde mahfoluyorum iyiden iyiye kafayida surtuyor donmucek galibaCümlemizin minnaklarını korusun Rabbim kuzu hepimiz güzel güzel haberlerle rahat rahat doğumlarla buralarda bizim oğlan şöyle sıçtı bizim kız böyle diş çıkardı öyle bugün dededededede dedi muhabbetlerini de yapalım inşaAllah
Kizlar bende tm tersi kabiz yapiyor muz :/Kiz yarım muz napar adama ben günde 2 tane yiyorum en az bazen 3
Şöyleki canımm bazıı doktorlar coraspirini 32 Veyaa 35 e kadar kullandırıp bıraktırıyor Zaten Fakat Oksapar doğuma kadar kullandırıyor senin doktorda coraspirini bırakınca vücut oksaparla devam etsinki denge bozulmasın istiyordur ve oksapar kanıı sulandırdığı dengelediği içinn annee bebeğe hamişlikte faydalı İçinn rahat olsun Doktorun mantıklı bence Canımm İNŞALLAH iyi faydalı pozitif sağlıkla bebişlerle ilerleyelim Cümleten Çok AminnAminnnnn aminnnn coraspirini neden degiscez ama onu anlamadjm acaba oksapar daha mi guclu
Şey oturarak nasıl uyucazBizim şafak 44tabi tam 40 haftasını doldurursa 38 de falan gelirse 30-35 günümüz var gerçekten doğum yaklaştıkça nasıl olacak nasıl yapacağım psikolojisi çok basıyor rüyalarıma girip duruyor benim oturarak uyumaya çalış canım hiç horlama falan kalmıyor uyku kaliten artıyor resmen sağlıkla gelsin bebeklerimiz
İlişki oluyorsa eğer ona ara verin isterseniz biz bırakalı çok oldu varis yüzünden ben korkuyordum hepAh olmasına yakinmiyorum da agrimasa iste
Amin kuzumŞöyleki canımm bazıı doktorlar coraspirini 32 Veyaa 35 e kadar kullandırıp bıraktırıyor Zaten Fakat Oksapar doğuma kadar kullandırıyor senin doktorda coraspirini bırakınca vücut oksaparla devam etsinki denge bozulmasın istiyordur ve oksapar kanıı sulandırdığı dengelediği içinn annee bebeğe hamişlikte faydalı İçinn rahat olsun Doktorun mantıklı bence Canımm İNŞALLAH iyi faydalı pozitif sağlıkla bebişlerle ilerleyelim Cümleten Çok Aminn
Aminn Çok Aminn canımm cümletenAmin kuzuminsallah cok cok cok amin
Çok geçmiş olsunYok anam hiçbir şey tesir etmiyor bugün ne rennie ne gaviscon ne süt bana mısın demiyor
Sennn ailen biri takiyor galiba yanilmiyosam kendin hallediyosunn yaniiiKızlar bu kapı susunden aldım ama hastane kapısına nasıl takcaz kım takıyor nasıl oluyor bir bilgi lutfeeenn
Ya da organizasyon tuttuysan onlar yapiyo galibaSennn ailen biri takiyor galiba yanilmiyosam kendin hallediyosunn yaniii
Aaa bilmiyordum aydınlandim resmennKuzum muzu sürekli yemek kabız yapmıyor ama benim gibi arada bir yersen o kabız yapıyor. Bir uzmandan dinlemiştim… eşim de en sevdiği meyvedir hergün yer bişi olmaz ama ben bi yiiim derim 3 gün kabız. Hergün yediğin için bişi olmuyor kısaca
İş başa düştü benım kocamda hic anlamaz Allah buyukYa da organizasyon tuttuysan onlar yapiyo galibaHali
Hareket etmiştir, benimki de kocaman dağ gibi şişiriyor poposuyla ya da kafasıyla.O neydi gız göbegimin yarısı 1km havada dirsegiyle ittiriyor bence ya ilk kez bugun canım acıyor
Hareket etmiştir, benimki de kocaman dağ gibi şişiriyor poposuyla ya da kafasıyla.
Hareket etmiştir, benimki de kocaman dağ gibi şişiriyor poposuyla ya da kafasıyla.
Size bir haberim var o bazen kasılmayla karıştırılıyor eğer böyle dokunduğunuz zaman parmağınız içeri göçmüyorsa ondan sonracigima uyuşukluk o bölgeden rahime doğru bir çekilme hissediyorsanız kasılıyorsunuz büyük ihtimalleMasallah tatlıslarki
Evet biliyorum ama kasılma olduğunu sanmıyorum. Bende 20. Haftadan beri var ve o zaman panikle sormuştum. Sert oluyor ama sadece toplandığı yer, orada 1 dk falan takılıp gider benim kızSize bir haberim var o bazen kasılmayla karıştırılıyor eğer böyle dokunduğunuz zaman parmağınız içeri göçmüyorsa ondan sonracigima uyuşukluk o bölgeden rahime doğru bir çekilme hissediyorsanız kasılıyorsunuz büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?