2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Amin insallah kiz benim bebem midemin tam altinda kafasi var nefes alamiom birsey yedigimde mahfoluyorum iyiden iyiye kafayida surtuyor donmucek galiba anam aglicak

Aminnnnn aminnnn coraspirini neden degiscez ama onu anlamadjm acaba oksapar daha mi guclu
Şöyleki canımm bazıı doktorlar coraspirini 32 Veyaa 35 e kadar kullandırıp bıraktırıyor Zaten Fakat Oksapar doğuma kadar kullandırıyor senin doktorda coraspirini bırakınca vücut oksaparla devam etsinki denge bozulmasın istiyordur ve oksapar kanıı sulandırdığı dengelediği içinn annee bebeğe hamişlikte faydalı İçinn rahat olsun Doktorun mantıklı bence Canımm İNŞALLAH iyi faydalı pozitif sağlıkla bebişlerle ilerleyelim Cümleten Çok Aminn

Şey oturarak nasıl uyucaz neremizi neyle desteklicez

Amin kuzum insallah cok cok cok amin

Kızlar bu kapı susunden aldım ama hastane kapısına nasıl takcaz kım takıyor nasıl oluyor bir bilgi lutfeeenn

33. E sayiyoruz
56 gun kalmis
Bugunu bitti sayiyorum
Fiziksel Guncelleme
•bebem masallah hic durmuyor karnim surekli yamuk yumuk cok guzel avucumun icine giriyor gibi aglamam geliyor ( aglama duygusal guncelleme)
•uykularim zorlaşmaya basladi donerken baya zorluk yasiyorum. Ve sola yattikca sirtimda kurek kemigimin altindaki kemiklerim
Kaburgalarim aciyor.
•gun icinde uykum geliyor ama uyuyamiyorum
• istahim biraz acildi gibi benim hic mide bulantim vs. Olmadi sukurler olsun ama istahta 30. Haftayla artti . Dikkat etmeye calisiyorum. Insallah basaririmm
•karnim biraz dikine dogru gidiyor kocaaman oldu
• bebemin odasi tam bir bebek odasi degil henuz ama yavas yavas oturtmaya calisiyorum minik tablolar falan aldim. Bi iki sticker yapistircam bakalim daha degil hafta ici arkadasiim gelicek bi temizlik yapcaz .
• hastane cantamin icine sadece pompa biberon vs. Yikanip sterilize edilmesi gereken seyleri koymadim. Ama cogu seyim hazir cunku agirlasmaya basladim.
•haftada 2 simge dumana devam ediyorum iyi gidiyor umarim dogumuma yardimi dokunur . Geri donusler cok guzel insallah bebisime de bana da guzel dogum hikayeleri yazmak nasip olur.(ve hepimize )
• cogumun pek bi eksigi kalmadi gibi umarim oyledir Arastirdikca cikiyor ama simdi esim annem falan hastane icin cikolata vs bakiyorlar anca secermisiz artik bu kisma gectik. yaptirmak isteyen var mi fikri olan linki olan varsa birakabilir bize de fikir olur
•biraz da ayaklarim sisiyor onu da bugun yazmistim hemen ekliyim ve bazen siyatik agrisi yasiyorum. Ama haldur huldur temizlikti yemekti yuruyustu girisiyom. Yine iyi bile dayaniyor.

Saglikla su bebelerimizi kucaklayalimm insallah. Hepsi saglikli mutlu cocikler olsun.
Hamilelik biraz uzun gelmeye basladi. Ve karnimi goren ne kadar kaldi dedikce artik sayamiyom bezdummm daaa dkdnjfjf.

The End.

Aaa bilmiyordum aydınlandim resmenn bilgi köşemizde bugün tenk you askim

O neydi gız göbegimin yarısı 1km havada dirsegiyle ittiriyor bence ya ilk kez bugun canım acıyor

Hareket etmiştir, benimki de kocaman dağ gibi şişiriyor poposuyla ya da kafasıyla.
Masallah tatlıslarki
Size bir haberim var o bazen kasılmayla karıştırılıyor eğer böyle dokunduğunuz zaman parmağınız içeri göçmüyorsa ondan sonracigima uyuşukluk o bölgeden rahime doğru bir çekilme hissediyorsanız kasılıyorsunuz büyük ihtimalle

Evet biliyorum ama kasılma olduğunu sanmıyorum. Bende 20. Haftadan beri var ve o zaman panikle sormuştum. Sert oluyor ama sadece toplandığı yer, orada 1 dk falan takılıp gider benim kız Doktora da sordum, bebek hareketi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…