Yok benim riskli gebelik grubunda olduğu için olmuyordu zaten ona rağmen olması şaşırttı beni, napicagimi da sapıttım varis corabi alicam hamileller için olanı ama genital bölgeye ne kadar etki eder bilmiyorumİlişki oluyorsa eğer ona ara verin isterseniz biz bırakalı çok oldu varis yüzünden ben korkuyordum hep
Nerden aldın fotoğraf atar mısın ? Güzel güvenilir yer bakıyorum bende. İnstagram Hayaleventten bakmıştım 725₺ + kargoİş başa düştü benım kocamda hic anlamaz Allah buyuk
Bolca dinlen canım. Gece yatarken de ayaklarının altına yastık koy gündüz de uzanırken bana dr öyle demişti inşallah ağrına da faydası olurYok benim riskli gebelik grubunda olduğu için olmuyordu zaten ona rağmen olması şaşırttı beni, napicagimi da sapıttım varis corabi alicam hamileller için olanı ama genital bölgeye ne kadar etki eder bilmiyorum
Ah inşallah yapmaya çalışıyorum da belim ağrıyor bu seferde, bide zaten yatarak geçirdim ben bu süreci ayakta falan olsaydım kimbilir nasıl olurdu 30.haftamdayim daha bu aradaBolca dinlen canım. Gece yatarken de ayaklarının altına yastık koy gündüz de uzanırken bana dr öyle demişti inşallah ağrına da faydası olur
Bende ilk duyduğumdaAaa bilmiyordum aydınlandim resmennbilgi köşemizde bugün tenk you askim
Gunaydinn , ben su sayfaya bakiyorum.Nerden aldın fotoğraf atar mısın ? Güzel güvenilir yer bakıyorum bende. İnstagram Hayaleventten bakmıştım 725₺ + kargo
Ahahah dimiBu hamılelıkte ne uzunmus ya masallah
Aaa 4-15 egzersizi ne olaki onu ilk kez duydum. 4-4-4 ve 8-8-8 biliyorum ben bir.Kızlar hani buraya yazdığım 4-15 nefes egzersizi var ya, ben onu ne zaman yapsam bebiş kuduruyo karnımdamilletin çocuğu çikolatayla kudurur bizimkinde oksijen kafa yapıyo heralde jdkdkfkfk
Ay benim de şafak 65 gözüküyor. Geliyor gelmekte olanHanımlar şafak kaç bizim 72 günümüz var görünüyor nasıl doğuracağım doğum nasıl başlayacak kalbim küt küt haftaya vurunca az gelem gün neden aya vurunca çok geliyor gözümehastsne çıkışı baddaniye den başka bişi de almadım kızıma bugün de çok sıkılıyorum bi bunalım geldi üzerime bu horlama olayı inşallah doğumdan sonra geçer vallahi uykuya dalsam da hırıltıma uyanıyorum neyse bugünlere şükürler olsun tabi bu günler için gece gündüz dua edenler var rabbim kimsenin kolunu boş bırakmasın
Daha yeni aldm gelmedı canım cokta guvenmedım valla insallah duzgun gelir hatta en son mesaj attım yanlıs yolladıgınız olmus ınsallah duzgun gelır dıyeNerden aldın fotoğraf atar mısın ? Güzel güvenilir yer bakıyorum bende. İnstagram Hayaleventten bakmıştım 725₺ + kargo
Amin gülüm inşallahAy benim de şafak 65 gözüküyor. Geliyor gelmekte olan
Valla her geçen gün benim de heyecanım artmaya başladı. Daha önce yaşadığım bir tecrübe de olmadığı için insan kafasında kuruyor da kuruyor. Vajinal doğum mümkün ise onu denemek istiyorum ve hayalimde nasıl olacağını nasıl başlayacağını düşünemiyorum bile. Sezaryen olursa da herhalde her yaklaşan gün anksiyetem gittikçe artabilir. Bence şu nefes egzersizlerini yapmaya başlamayan varsa başlasın. Onun baya faydası oluyor.
Horlama olayı geçecek diye biliyorum. İster istemez bebişler ağırlık yaratıyor bedenimizde. Ayrıca bir sıkıntımızı dile getirmemiz kesinlikle isyan ettiğimiz ya da şükürsüz olduğumuz anlamına gelmez. İnsanız. Bu konuda kendini kötü hissetme sakın. Kesinlikle dediğin gibi allahım bebiş isteyen kim varsa kucağını boş bırakmasın inşallah.
4 saniyede burundan alıp 15 saniyede ağızdan verme. Simge hoca buna alıştırın kendinizi doğumda 4-8 olarak yapacaksınız demiştiAaa 4-15 egzersizi ne olaki onu ilk kez duydum. 4-4-4 ve 8-8-8 biliyorum ben bir.
15 sn ağızdan verme mi yuhhh. Ciğerim çöker kız benim. 8 i zar zor yapıyorum. Ay gözüm korktu şu anda.4 saniyede burundan alıp 15 saniyede ağızdan verme. Simge hoca buna alıştırın kendinizi doğumda 4-8 olarak yapacaksınız demişti
15 aslında hedef ya korkma15 sn ağızdan verme mi yuhhh. Ciğerim çöker kız benim. 8 i zar zor yapıyorum. Ay gözüm korktu şu anda.
Eh iyi bari, 8 i yapabiliyorum ama o sancı ve acıyla tabi nasıl oalcak bakalım. Ay hayırlısı15 aslında hedef ya korkmaonu yapmaya çalışırsak doğum odasında 8i daha kolay yaparmışız.
Ağzından verme nefesi kolay ben sekizi burundan ilk sanınca boguluyorum sandım15 sn ağızdan verme mi yuhhh. Ciğerim çöker kız benim. 8 i zar zor yapıyorum. Ay gözüm korktu şu anda.
Ayyy rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin aminKızlar Nisan annelerimizdencerenay000 ın dün doğum sancıları başlamış. Kanaması olmuş ve hastaneye gitmiş. 31+2.
Şu anda iyilermiş, bekliyorlarmış. Mart anneleri grubuna yazmış orada denk gelip gördüm, burada da paylaşayım dedim.
Canım inşallah her şey yoluna girer, güzel haberini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?