2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İlişki oluyorsa eğer ona ara verin isterseniz biz bırakalı çok oldu varis yüzünden ben korkuyordum hep
Yok benim riskli gebelik grubunda olduğu için olmuyordu zaten ona rağmen olması şaşırttı beni, napicagimi da sapıttım varis corabi alicam hamileller için olanı ama genital bölgeye ne kadar etki eder bilmiyorum

Yok benim riskli gebelik grubunda olduğu için olmuyordu zaten ona rağmen olması şaşırttı beni, napicagimi da sapıttım varis corabi alicam hamileller için olanı ama genital bölgeye ne kadar etki eder bilmiyorum
Bolca dinlen canım. Gece yatarken de ayaklarının altına yastık koy gündüz de uzanırken bana dr öyle demişti inşallah ağrına da faydası olur

Bolca dinlen canım. Gece yatarken de ayaklarının altına yastık koy gündüz de uzanırken bana dr öyle demişti inşallah ağrına da faydası olur
Ah inşallah yapmaya çalışıyorum da belim ağrıyor bu seferde, bide zaten yatarak geçirdim ben bu süreci ayakta falan olsaydım kimbilir nasıl olurdu 30.haftamdayim daha bu arada

Aaa bilmiyordum aydınlandim resmenn bilgi köşemizde bugün tenk you askim
Bende ilk duyduğumda böle böle olmuştum hatta düzenli tüketildiğinde yani hergün en az bir tane yendiğinde kabızlığı önleyici etkisi varmış. Ben çok aman aman sevmiyorum o ayrı. muck muck

Kızlar hani buraya yazdığım 4-15 nefes egzersizi var ya, ben onu ne zaman yapsam bebiş kuduruyo karnımda milletin çocuğu çikolatayla kudurur bizimkinde oksijen kafa yapıyo heralde jdkdkfkfk
Aaa 4-15 egzersizi ne olaki onu ilk kez duydum. 4-4-4 ve 8-8-8 biliyorum ben bir.

Ay benim de şafak 65 gözüküyor. Geliyor gelmekte olan

Valla her geçen gün benim de heyecanım artmaya başladı. Daha önce yaşadığım bir tecrübe de olmadığı için insan kafasında kuruyor da kuruyor. Vajinal doğum mümkün ise onu denemek istiyorum ve hayalimde nasıl olacağını nasıl başlayacağını düşünemiyorum bile. Sezaryen olursa da herhalde her yaklaşan gün anksiyetem gittikçe artabilir. Bence şu nefes egzersizlerini yapmaya başlamayan varsa başlasın. Onun baya faydası oluyor.

Horlama olayı geçecek diye biliyorum. İster istemez bebişler ağırlık yaratıyor bedenimizde. Ayrıca bir sıkıntımızı dile getirmemiz kesinlikle isyan ettiğimiz ya da şükürsüz olduğumuz anlamına gelmez. İnsanız. Bu konuda kendini kötü hissetme sakın. Kesinlikle dediğin gibi allahım bebiş isteyen kim varsa kucağını boş bırakmasın inşallah.

Nerden aldın fotoğraf atar mısın ? Güzel güvenilir yer bakıyorum bende. İnstagram Hayaleventten bakmıştım 725₺ + kargo
Daha yeni aldm gelmedı canım cokta guvenmedım valla insallah duzgun gelir hatta en son mesaj attım yanlıs yolladıgınız olmus ınsallah duzgun gelır dıye

Amin gülüm inşallah

Aaa 4-15 egzersizi ne olaki onu ilk kez duydum. 4-4-4 ve 8-8-8 biliyorum ben bir.
4 saniyede burundan alıp 15 saniyede ağızdan verme. Simge hoca buna alıştırın kendinizi doğumda 4-8 olarak yapacaksınız demişti

4 saniyede burundan alıp 15 saniyede ağızdan verme. Simge hoca buna alıştırın kendinizi doğumda 4-8 olarak yapacaksınız demişti
15 sn ağızdan verme mi yuhhh. Ciğerim çöker kız benim. 8 i zar zor yapıyorum. Ay gözüm korktu şu anda.

Kızlar Nisan annelerimizden cerenay000 ın dün doğum sancıları başlamış. Kanaması olmuş ve hastaneye gitmiş. 31+2.
Şu anda iyilermiş, bekliyorlarmış. Mart anneleri grubuna yazmış orada denk gelip gördüm, burada da paylaşayım dedim.

Canım inşallah her şey yoluna girer, güzel haberini bekliyoruz.

Ayyy rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin amin

Arkadaslar afedersiniz goguslerimin altina baktim bugunde boydan boya catlak olmus bunu nasil farketmem anlamadim ne onerirsiniz cok kotu olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…