2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar afedersiniz goguslerimin altina baktim bugunde boydan boya catlak olmus bunu nasil farketmem anlamadim ne onerirsiniz cok kotu olmus
Karnına sürdüğün çatlak yağı/kremini göğüslerine de sür tamamen geçmese bile azalır sanırım

Allah yardımcısı olsun
cerenay000 güzel haberlerini bekliyoruz.

Kız erken erken başladık estağfurullah bi heyecan bastı bak yine. Nedense ben en sona mı kalcam acaba diye düşünmeye başladım bide. 41-42 falan sanki doğurcam gibi geliyor ne bilem ama böyle erken doğumlar olunca da noluyor diyorum.

Karnına sürdüğün çatlak yağı/kremini göğüslerine de sür tamamen geçmese bile azalır sanırım
Ben krem surmuyordum hic karnima bi susam yagi surdum filan yani baska bisi kullanmadim bari ondan sureyim

Valla bende gerildim iyice neredeyse iki gruptada surekli bi atraksiyon ve strest mevcut hepimiz de de var Dua ediyorum hicbirimize Rabbim zeval getirmesin diye

Arkadaslar afedersiniz goguslerimin altina baktim bugunde boydan boya catlak olmus bunu nasil farketmem anlamadim ne onerirsiniz cok kotu olmus
Meme olmayınca göğüslerimin altına baktın kavramı bana çok uzak oluyor kuzum ne güzel göğüs var bide altı var pozitif bakmaya çalışıyorum yine saçma sapan

Valla bende gerildim iyice neredeyse iki gruptada surekli bi atraksiyon ve strest mevcut hepimiz de de var Dua ediyorum hicbirimize Rabbim zeval getirmesin diye
Ben diğer grubu takip etmiyorum ya bu gruba zor yetişiyorum zaten. Nisan annelerinin şubatta doğurmaya yada ekşınlara başlaması bi tuhaf oldu ama işte vakti zamanı biz ayarlamayınca olacak o kadar bol dua edelim birbirimize

Dünden beridir ara ara gelen baş ağrım var. Direkt migrenimi tetikliyor. Magnezyumu günde 2 ye çıkarttım ama nafile. Niye böyle oldu anlamadım. İnşallah doğuma kadar böyle gitmez.
Bana magneziyum yazmadı hala doktorum acaba niye.Kalsiyum yazdı günde 2tane.

Bugün bende kocişe ekşın yaşatcam. Adrenalin yüklicem. Zevk almayı düşünüyorum. Kafamdaki maddeler;

1. Mutfak dolapları silinecek
2. Balkonlar güzelce yıkanacak
3. Ev ayrıntılı süpürülüp, silinecek
4. Banyo çamaşır suları ile hunharca yıkanacak

Bende oturmayı düşünüyorum . Canım kocişim şuan bunlardan çok haberi yok uyuyor süprizimi beğenir umarım

Ben krem surmuyordum hic karnima bi susam yagi surdum filan yani baska bisi kullanmadim bari ondan sureyim
Susam yağını hiç duymamıştım. Benim duyduklarım badem yapı ağırlıklı bazıları kakao yağıda sürüyormuş bunlar iyi geliyormuş. Ben Bio oil aldım badem yapım btince onunla devam ediyorum şimdilik.

Kız ne oldu bu bebişlere illa erken gelicekler diye sözleştilermi ne ben artık korkmaya başladım
Allah yardimcisi olsun inşallah bebegine saglikla kavuşsun.

Meme olmayınca göğüslerimin altına baktın kavramı bana çok uzak oluyor kuzum ne güzel göğüs var bide altı var pozitif bakmaya çalışıyorum yine saçma sapan
Aynı şeyi düşündüm ya neyse biraz da bizim açımızdan pozitif bakalım çatlayacak gibi olursa hemen fark ederiz malum kaldırıp evirip çevirip bakacak meme yok olan direkt aynada

Ah inşallah yapmaya çalışıyorum da belim ağrıyor bu seferde, bide zaten yatarak geçirdim ben bu süreci ayakta falan olsaydım kimbilir nasıl olurdu 30.haftamdayim daha bu arada
Doğuma kadar sabredeceğiz doktorun ne dedi görüştün mü ? Bende 32 yürüyüş yasak merdiven inip çıkma yasak stres yasak her şey yasak…

Aynı şeyi düşündüm ya neyse biraz da bizim açımızdan pozitif bakalım çatlayacak gibi olursa hemen fark ederiz malum kaldırıp evirip çevirip bakacak meme yok olan direkt aynada
Kız seninde aynı mı göbek üstünde 2 tane küçük top duruyor göbek çıktıkça sanki küçülüyorlar. Tam komedi.

Kakao yagi alayim bari

Kız seninde aynı mı göbek üstünde 2 tane küçük top duruyor göbek çıktıkça sanki küçülüyorlar. Tam komedi.
Ahahhaha aynen hele kıyafetlerde göbek kısmı ileri çıktıkça üstün düzlüğü daha da çıkıyo ortaya

Kızlar çantalarınız tam olarak hazırmı?Benim bebekki hazır ama kendimki değil kargom gelicek yarın onu bekliyorum.Bu kez biraz yavaşım ilkinde daha erken hazır etmişdim.

Daha yeni aldm gelmedı canım cokta guvenmedım valla insallah duzgun gelir hatta en son mesaj attım yanlıs yolladıgınız olmus ınsallah duzgun gelır dıye
Evet dolandırıcı çok oluyor. Geldiğinde fotoğraf bekliyoruz
Çok geçmiş olsun cerenay000 ikinizinde sağlıklı haberlerini bekliyoruz
Kızlar çantalarınız tam olarak hazırmı?Benim bebekki hazır ama kendimki değil kargom gelicek yarın onu bekliyorum.Bu kez biraz yavaşım ilkinde daha erken hazır etmişdim.
Tam olarak değil aklıma geldikçe bir şeyler koyuyorum kendi ihtiyaçlarımı toplayıp anne bebek çantasına , bebişinkileri topladım onları da şu 6 lı satılan düzenleyicilere koydum valize koyacağım

Benim eksikler bez ve bebek mendili poposu için onlarıda alip tamamlamam lazım artık.Yoksa herşeyi tamam aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…