Benim de 2 çantam hazır kuzu bir tek ben ne olur ne olmaz diye biberon emzik pompa da koycam onları sterilize edip koycağım için onları bekletiyorum. Hazırlayıp koydum eşimede yerlerini gösterdim hamdolsun.Kızlar çantalarınız tam olarak hazırmı?Benim bebekki hazır ama kendimki değil kargom gelicek yarın onu bekliyorum.Bu kez biraz yavaşım ilkinde daha erken hazır etmişdim.
Benimde sterilize edilcekKızlar çantalarınız tam olarak hazırmı?Benim bebekki hazır ama kendimki değil kargom gelicek yarın onu bekliyorum.Bu kez biraz yavaşım ilkinde daha erken hazır etmişdim.
Evet biberonu bende koymadım daha onu sona sakladım.Ilkinde emziremedim hayin çocugumBenim de 2 çantam hazır kuzu bir tek ben ne olur ne olmaz diye biberon emzik pompa da koycam onları sterilize edip koycağım için onları bekletiyorum. Hazırlayıp koydum eşimede yerlerini gösterdim hamdolsun.
Nooooo. Hala yıkamadım hiç bir şeyi. Bugün fırın, davlumbaz yağı temizliğine verdim kendimi. Bir de üst kat ev sahibimiz banyosunu tadilat yaptırıyormuş. Usta aşağı inip bizim banyoya girdi. Ara buraya da gelcem buradan müdehale etmem gereken yerler var dedi. Kitledi bizi. ÖfKızlar çantalarınız tam olarak hazırmı?Benim bebekki hazır ama kendimki değil kargom gelicek yarın onu bekliyorum.Bu kez biraz yavaşım ilkinde daha erken hazır etmişdim.
Rabbim bu doğumunu kolaylaştırsın güzel eylesin sütün bol bol gelsin kuzuEvet biberonu bende koymadım daha onu sona sakladım.Ilkinde emziremedim hayin çocugum
memeyi hiç sevmedi miss gibi sutumde vardi ama redd etdi.Bu kez ilk kez biberon verdirmiyicem.
Ilk dogum zorlu gecti genel anestezi oldum geç uyandim mama verildi ilk defa maalesef.
Tadilat işinden nefret ediyorum ya ama bebek gelmeden bitirmeleri iyi olur.Nooooo. Hala yıkamadım hiç bir şeyi. Bugün fırın, davlumbaz yağı temizliğine verdim kendimi. Bir de üst kat ev sahibimiz banyosunu tadilat yaptırıyormuş. Usta aşağı inip bizim banyoya girdi. Ara buraya da gelcem buradan müdehale etmem gereken yerler var dedi. Kitledi bizi. Öf
Doktorum varis corabi kullan dedi işte doğum kanalına da yakin olduğu için bana da iş güç yapma kendini yorma dedi merdiven konusunda bisey demedi ama stres vs zaten yapmadan olmuyordaDoğuma kadar sabredeceğiz doktorun ne dedi görüştün mü ? Bende 32 yürüyüş yasak merdiven inip çıkma yasak stres yasak her şey yasak…
Amin canım.Ben biberonu ilkinde göturmedim nasil guveniyorsam artikRabbim bu doğumunu kolaylaştırsın güzel eylesin sütün bol bol gelsin kuzu
Bende bir sürü yerde gördüm zaten biberonu antikolik almıştım standart biberonlar gibi değil 2-3 parça şey inşaAllah lazım olmaz ama ya olursa mantığıyla götürcem ya. O an herşey olabilir çünkü birde kaos yaşanmasını istemiyorum. Aaaaa durun ya çantada var sakin relaks modunda takılmak istiyorum. Herşeyi koyuyorum o nedenle kullanılmazsa ne ala bana giren çıkan yok
Tecrübe olmuş sana inşaAllah bu minnak cap cup emerde gerek kalmazAmin canım.Ben biberonu ilkinde göturmedim nasil guveniyorsam artikEvdeydi eşim getirdi.
Hemen anlatim aşkım sırtına en arkaya olabildiğince sert bir yastığı koy mümkünse yün olsun istersen dik konumlandir istersen yan konumlandir ben yan koydum onun üzerine yumuşak iki yastık koydum yanlarıma da büyük u hamile yastığım var onun üzerine 1 er tane yumuşak yastık koydum boynuma da seyahat yastığını koyup arkama yaslanıp keyfime bakıyorum ne çarpıntı ne nefes alamama ne horlama hiçbir sorunum kalmadı hemende kalkabiliyosun mis gibiŞey oturarak nasıl uyucazneremizi neyle desteklicez
Bizim şafak 58 tam 40 haftası 58 gözüküyor 38haftasında gelme ihtimali olurda 43 gün felan oluyor ay bi heyecan bastı bu gecede rüyamda doğurmuştum yine ama bırakıp sahile gitmiştim cocimi unutmuştum tövbee sonra akrabalardan biri gelip almıştı sahilde karşılaştık cocim yürüyor büyümüş ben ağlıyorum ediyorum bu benim diye alıyorum kızımı eve geliyorız yine bebiş oluyor emziriyorum rüyamds bile meme ucım yoktu ama bebiş tutmuştu emiyorduu saçma rüyalar serisi jdjcjdjdHanımlar şafak kaç bizim 72 günümüz var görünüyor nasıl doğuracağım doğum nasıl başlayacak kalbim küt küt haftaya vurunca az gelem gün neden aya vurunca çok geliyor gözümehastsne çıkışı baddaniye den başka bişi de almadım kızıma bugün de çok sıkılıyorum bi bunalım geldi üzerime bu horlama olayı inşallah doğumdan sonra geçer vallahi uykuya dalsam da hırıltıma uyanıyorum neyse bugünlere şükürler olsun tabi bu günler için gece gündüz dua edenler var rabbim kimsenin kolunu boş bırakmasın
Bende bilmiyordum doğru bu arada ben bekarken de muzu çok severdim hergün yerdim hata günde 3tane yediğim oluyor şu gebelikte kabız şikayetim olmadı hiçAaa bilmiyordum aydınlandim resmennbilgi köşemizde bugün tenk you askim
Bakalım bu kez başaralım artık.Ilk çocuk zor olunca iki çocuk kolay olur derler bakalim gerçektende öylemi.Tecrübe olmuş sana inşaAllah bu minnak cap cup emerde gerek kalmaz
Nisan annelerimiz erkenci çıktı kızKızlar Nisan annelerimizdencerenay000 ın dün doğum sancıları başlamış. Kanaması olmuş ve hastaneye gitmiş. 31+2.
Şu anda iyilermiş, bekliyorlarmış. Mart anneleri grubuna yazmış orada denk gelip gördüm, burada da paylaşayım dedim.
Canım inşallah her şey yoluna girer, güzel haberini bekliyoruz.
Bende ağırdan alıyordum kendiöi baktım nisan anneleri 32 de pırtlamaya başladı defim kalk çantan hazır olsun yaptım kapadım hepsini köşede duruyoruuTadilat işinden nefret ediyorum ya ama bebek gelmeden bitirmeleri iyi olur.
Kız bu ne rahatlıkyıka ütüle hazır et rahat otur bekle bebegi.Nisan bebekleri supriz bir şekilde geliyor zamaninda gelmek istemiyorlar.Benim bu yüzden eteklerim tutuşmadi degil.
Vallaha bende rahattım ama şimdi her sabah uykudan uyaninca kendimi kontrol ediyorum ya birden su gelirse diye.Bende ağırdan alıyordum kendiöi baktım nisan anneleri 32 de pırtlamaya başladı defim kalk çantan hazır olsun yaptım kapadım hepsini köşede duruyoruu
Su nasıl geliyor? Böyle baya zart diye bi sürü mü geliyor?Vallaha bende rahattım ama şimdi her sabah uykudan uyaninca kendimi kontrol ediyorum ya birden su gelirse diye.Ilkinde öyle olunca artık ikincidede bekliyor insan.
Ahahhaha aynen hele kıyafetlerde göbek kısmı ileri çıktıkça üstün düzlüğü daha da çıkıyo ortaya
Benim de böyleAynen aynenbi göbek altı var başka alt yok bizde
Qhahahs tam olarak bende böyleyim bizi ketenpereye getirdiler vefa abiKız seninde aynı mı göbek üstünde 2 tane küçük top duruyor göbek çıktıkça sanki küçülüyorlar. Tam komedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?