Benım de max 8 saniyede bitiyor 15 imkansız15 sn ağızdan verme mi yuhhh. Ciğerim çöker kız benim. 8 i zar zor yapıyorum. Ay gözüm korktu şu anda.
85leri 95leri yazarken hiç utanmadın mı gerçekten…Qhahahs tam olarak bende böyleyim bizi ketenpereye getirdiler vefa abihani bunlar büyüyüp sığmayacakti aslında önceden 85 takiyordum şimdi 95 ten taşıyor olmuyor ama gene de yok gibi niye böyle yalancı büyüme mi bu
Kız oluyo oluyo. Başta birkaç gün zorlanıyosun 10 saniyede falan kalıyosun ama alıştıkça kolaylaşıyo deneyinBenım de max 8 saniyede bitiyor 15 imkansız
Böyle bir anda gelen anne adaylarida var.Benim su geldigi gece baya rahatsizdim yatakta kivranip durdum hiç uyayamadim.Kocam horul horul uyuyordu ara sira onu tekmeliyordum ben uyamiyorum sen niye uyuyorsun diye.Su nasıl geliyor? Böyle baya zart diye bi sürü mü geliyor?
Hahaha kız görsen hiç 95 gibi yok yemin ederim bence benim yanlarim löp löp et olduğu için hahah sütyenlerin b c d si varya onu yanlış seçtim büyük ihtimalle85leri 95leri yazarken hiç utanmadın mı gerçekten…
Şaka maka sırt kısmımız genişlediği için beden büyüyo olabilir
Ay doğrudur ben de başlarda büyüdü sanıp büyük beden aldım sonra fark ettim bi şey olmadığınıHahaha kız görsen hiç 95 gibi yok yemin ederim bence benim yanlarim löp löp et olduğu için hahah sütyenlerin b c d si varya onu yanlış seçtim büyük ihtimalle
A Afratafrac canım çok teşekkürlerherkesten Allah razı olsun kanama durdu sancılarım azaldı tedaviye devam yarın sabah duruma göre taburcu edecek Dr rapor verecek okula gidemicem.
Ay çok şükürA Afratafrac canım çok teşekkürlerherkesten Allah razı olsun kanama durdu sancılarım azaldı tedaviye devam yarın sabah duruma göre taburcu edecek Dr rapor verecek okula gidemicem.
Canım herşeyden olabilir dedi yorgunluk, stres istirahat verdiAy çok şükürzaten 32ye bi şey kalmamış birkaç gün erken ayrılmış olursun izne. Peki neden olmuş kanama?
Nasıl bi akıntı? Baştan beri akıntım var çünkü benim.Selam kızlar dün kontrolde doktorum vajinal akinti başladıysa dogum yaklaşmış demektir dedi.. Bende inceden aikinti başladı sizde nasıl durumlar
Bende yoktu sıvı beyazımsiNasıl bi akıntı? Baştan beri akıntım var çünkü benim.
Allah Allah ilk defa duydum. Bence grubun yarısında var şu an buBende yoktu sıvı beyazımsi
Benim hamileligin başindan beri beyaz akintim var doktor normal diyoSelam kızlar dün kontrolde doktorum vajinal akinti başladıysa dogum yaklaşmış demektir dedi.. Bende inceden aikinti başladı sizde nasıl durumlar
Allah Allah ilk defa duydum. Bence grubun yarısında var şu an bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?