2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Şu trençkotu daha hamilelik planım bile yokken almıştım hala karnımı gizliyo yok böyle bi rahatlık metroda kimse yer vermiyo tabi HALA
Aynadaki lekeleri ve arkadaki dağınıklığı görmeyelim litfen.

Eklentiler

• IMG_6159.webp
    40 KB · Görüntüleme: 85
85leri 95leri yazarken hiç utanmadın mı gerçekten…
Şaka maka sırt kısmımız genişlediği için beden büyüyo olabilir

Su nasıl geliyor? Böyle baya zart diye bi sürü mü geliyor?
Böyle bir anda gelen anne adaylarida var.Benim su geldigi gece baya rahatsizdim yatakta kivranip durdum hiç uyayamadim.Kocam horul horul uyuyordu ara sira onu tekmeliyordum ben uyamiyorum sen niye uyuyorsun diye.
Sonra karnımda bir çekilme hiss etdim aha dedim bir şey oldu ama yinede su gelecegini duşunmedim.Sonra artık biraz uyur gibi oldum saat 4 5 arasi namaza kalktim hala fark etmemişim uykuluyum.Bir anda tuvaletde pijamama bir baktım su olmuş.Hemen su oldugunu anladim zaten idrar kacirma böyle olamaz fark ederim bilgiliydim.Sonra eşime geldiler galiba dedim oda kim geldi diyor gece gece.
Doguma kadar azar azar geliyordu sabah oldu doktora gittik artik.
Berrak parlak su oluyor amniyon sivi kokusuz.

85leri 95leri yazarken hiç utanmadın mı gerçekten…
Şaka maka sırt kısmımız genişlediği için beden büyüyo olabilir
Hahaha kız görsen hiç 95 gibi yok yemin ederim bence benim yanlarim löp löp et olduğu için hahah sütyenlerin b c d si varya onu yanlış seçtim büyük ihtimalle

Hahaha kız görsen hiç 95 gibi yok yemin ederim bence benim yanlarim löp löp et olduğu için hahah sütyenlerin b c d si varya onu yanlış seçtim büyük ihtimalle
Ay doğrudur ben de başlarda büyüdü sanıp büyük beden aldım sonra fark ettim bi şey olmadığını arka kısma takılan uzatıcılar var ya onlardan aldım hamilelik öncesi çamaşırlarıma takıp kullanıyorum rahat oldu. Dene istersen

Su kaşık biberonlar plastık ya onu nasıl sterıl edecez miniş anneleri

A Afratafrac canım çok teşekkürler herkesten Allah razı olsun kanama durdu sancılarım azaldı tedaviye devam yarın sabah duruma göre taburcu edecek Dr rapor verecek okula gidemicem.

Her şey olması gerektigi zaman da olması gerektigi gibi olur ınsallah canım gecmıs olsun

A Afratafrac canım çok teşekkürler herkesten Allah razı olsun kanama durdu sancılarım azaldı tedaviye devam yarın sabah duruma göre taburcu edecek Dr rapor verecek okula gidemicem.
Ay çok şükür zaten 32ye bi şey kalmamış birkaç gün erken ayrılmış olursun izne. Peki neden olmuş kanama?

cerenay000 her şey yolundadır umarım

Çok yanlış bir haftada aktif yaşamı seçtim ve uygulamaya geçtim. Dün çociğe şifonyer almaya gittik ikea’ya üç saat boyunca ayakta aç susuz gıkımı çıkarmadım, kendim için gitmiş olsam beşinci dakikada böyle aşkın ızdırabını diyip dönerdim. Neyse kalabalıktan aşırı bezdim, canım çok sıkıldı arkadaşlar istirham ediyorum lütfen özellikle hafta sonları ikeaya bir adet mum, efendime söyleyeyim iki adet kupa falan böyle zattirizort şeyler almaya gidip kalabalık etmeyin siz manyak mısınız ya. Çevrenizdekileri de uyarın, yapmasınlar kırıcı oluyor dkkfkd dönerken trafikte adam dövücek kadar canım sıkıldı. Erkek olsam hırbo olurmuşum, sürekli her hakkımı yiyen olduğunda arabadan iner cam falan yumruklayıp muhtemelen bir noktada götümden bıçaklanırdım. Kalabalık hiç sevmiyom.

Bugün de çociğin kıyafetlerinin bir kısmını yıkıyorum, herhalde birazdan asarken çok yoruldum belim koptu diye ağlarım. Gerçekten 32ye bırakmayanlar çok akıllı insanlarmış, hiçbir şey yapmadan yorulmak, her işin gözünde büyümesi, yarım saat aktiviteden sonra bel ve sırt ağrısı iğrenç bir update. Tüm bunlara rağmen hamileliğin sonu yaklaşıyor biticek diye ağlayıp duruyorum. Çok üzülüyorum ya keşke hamilelik yirmi ay falan sürüyor olsaymış, şaka yapmıyorum. Allahım aldığın aklımı geri ver, önceden de pek beğeniyor sayılmazdım ama yoklukta gideri varmış kıymetini bilememişim. Okuduğunuz için teşekkürler. Liyakat out.

Selam kızlar dün kontrolde doktorum vajinal akinti başladıysa dogum yaklaşmış demektir dedi.. Bende inceden aikinti başladı sizde nasıl durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…