Ciddi misin deneyecegım o zaman hergunKız oluyo oluyo. Başta birkaç gün zorlanıyosun 10 saniyede falan kalıyosun ama alıştıkça kolaylaşıyo deneyin
Hamilelik güzellemesi yapınca sinirimi bozuyorsun jsjsj. Allah’ım bunu 41’e kadar beklet, beni 38’de al oyundan@cerenay000 her şey yolundadır umarım
Çok yanlış bir haftada aktif yaşamı seçtim ve uygulamaya geçtim. Dün çociğe şifonyer almaya gittik ikea’ya üç saat boyunca ayakta aç susuz gıkımı çıkarmadım, kendim için gitmiş olsam beşinci dakikada böyle aşkın ızdırabını diyip dönerdim. Neyse kalabalıktan aşırı bezdim, canım çok sıkıldı arkadaşlar istirham ediyorum lütfen özellikle hafta sonları ikeaya bir adet mum, efendime söyleyeyim iki adet kupa falan böyle zattirizort şeyler almaya gidip kalabalık etmeyin siz manyak mısınız ya. Çevrenizdekileri de uyarın, yapmasınlar kırıcı oluyor dkkfkd dönerken trafikte adam dövücek kadar canım sıkıldı. Erkek olsam hırbo olurmuşum, sürekli her hakkımı yiyen olduğunda arabadan iner cam falan yumruklayıp muhtemelen bir noktada götümden bıçaklanırdım. Kalabalık hiç sevmiyom.
Bugün de çociğin kıyafetlerinin bir kısmını yıkıyorum, herhalde birazdan asarken çok yoruldum belim koptu diye ağlarım. Gerçekten 32ye bırakmayanlar çok akıllı insanlarmış, hiçbir şey yapmadan yorulmak, her işin gözünde büyümesi, yarım saat aktiviteden sonra bel ve sırt ağrısı iğrenç bir update. Tüm bunlara rağmen hamileliğin sonu yaklaşıyor biticek diye ağlayıp duruyorum. Çok üzülüyorum ya keşke hamilelik yirmi ay falan sürüyor olsaymış, şaka yapmıyorum. Allahım aldığın aklımı geri ver, önceden de pek beğeniyor sayılmazdım ama yoklukta gideri varmış kıymetini bilememişim. Okuduğunuz için teşekkürler. Liyakat out.
Hahaha of şapşik kahkaha attım, ben ve benim gibiler 41e kadar sürüm sürüm sürünelim aminHamilelik güzellemesi yapınca sinirimi bozuyorsun jsjsj. Allah’ım bunu 41’e kadar beklet, beni 38’de al oyundan
Sen var ya bu kadar işi otuz altıncı haftada “aa hiç beklemiyodum kendiliğinden geldi çocuk pırt dedi doğdu” deme umuduyla yapmıyosan ben de bi bok bilmiyorum dnjfmdkdMutfağın penceresine kuş sçmış, hem de 3 kere üsten alta bırakmış tente falan da yok nasıl yaptı hayret ettim. Gıcık verir gibi totosunu dönüp fırlattı herhalde hsjsj. Camı sileyim derken yine peteğe geçtim, sonra gözüme davlumbazın yağı ilişti tabii dolap da yağ olmuş böyle böyle en son yeri de elimle silip mutfaktan çıkış yaptım. Oğlanı da babasıyla parka göndermiştim, iyi geldi temizlik yapmak.
Ne bi kıyafet ayırdım ne de çanta hazırladım, ders çalışmamak için yapılan anlamsız hareketlere döndü olay. Sabah kocama da dedim erken doğumlar arttı bi şey de hazırlamadım diye, tam bir nisan babası olarak “yok yea niye erken doğurasın” diyip içimi ferahlattı. Haftaya da hazırlamayacam çanta
Amaaan ne düşünürse düşünsün, sen bir şeyler yiyip gir nstye bir görelim bakalım nasıl çıkıcak hehehKızlar yarın kontrolüm var umarım şu üç gündür çektiğim sancılar yarın nst de çıkar zira doktorum yalancı şımarık bir çocuk gibi davrandığımı düşünecek
Hamilelikseverlerden tiskiniyorumHahaha of şapşik kahkaha attım, ben ve benim gibiler 41e kadar sürüm sürüm sürünelim amin
Yerleri silerken içimden geçti buSen var ya bu kadar işi otuz altıncı haftada “aa hiç beklemiyodum kendiliğinden geldi çocuk pırt dedi doğdu” deme umuduyla yapmıyosan ben de bi bok bilmiyorum dnjfmdkd
Neyse ki yalnız değilmişim lütfen beni de 37 den sonra istediğiniz zaman şutlayabilir misiniz buralardan. Müsait bir yerde inebilir miyiz oğluşumla Allah'ım. (37 den sonra) insan kendini sanki bu yaşına kadar hamileymiş gibi hisseder mi hissediyormuşHamilelikseverlerden tiskiniyorum
İnsan önceki hayatında neler yapabildiğini sorguluyorNeyse ki yalnız değilmişim lütfen beni de 37 den sonra istediğiniz zaman şutlayabilir misiniz buralardan. Müsait bir yerde inebilir miyiz oğluşumla Allah'ım. (37 den sonra) insan kendini sanki bu yaşına kadar hamileymiş gibi hisseder mi hissediyormuş
Ay yok kız hiç öyle düşünme herkesin bünyesi bir değil işte herkes sevemiyor hamileliği. Hepimiz çok güzel anneler olacağız benceOff size böyle diyince de şükürsüzlük yapıyorum diye canım sıkılıyor ya, konuşturmayın beni tutamıyorum işte dilimi
Aramıza hoşgeldin çocuk adam33 Haftama 1 gün kala klozetin başında otururken hamilelik güzellemelerinizi okuyorum hanımlarrrİstifra etmekten ciğerim soldu, memelerim söndü afedersiniz kıçım başım bir değişik oldum hayırlısıyla haftası gelince hamileliğin sonlanmasını istiyorum ben de
Hsshshhs ben 2 gündür rüyalarımda doğuramadığımı görüyorum 40-41. haftadaymışım bebek gelmiyormuş ıkınıyorum yokkk psikolojim hiç iyi değilllAramıza hoşgeldin çocuk adamşaka bir yana sağlıkla gelsinler benimki 37 den sonra istediği vakitte bekliyorum buyursunlar
Şu hayatta en çok istediğim şeydi hamiligi deneyimlemek hatta hamileler ay bi doğsa kurtulsam diyince çok şaşırırdım dünyanın en güzel şeyi gibi gelirdi. Ama çok zormuş şimdi çok iyi anlıyorum o kadınları bende 37 den sonra hemencecik gelsin sağlıkla diyorum. Benim başından beri çok ağır geçti valla yoruldum. Hamdolsun Rabbım aratmasın ki ben 3 yıl uğraştım belkide o yorgunluk şimdi çıkıyor.Ay yok kız hiç öyle düşünme herkesin bünyesi bir değil işte herkes sevemiyor hamileliği. Hepimiz çok güzel anneler olacağız bencegerçi sen zaten annesin bin şükür halimize bazı duygularımızı paylaşmak bizi kötü birisi yapmaz boşver hepimiz olmasa da çoğumuz birbirimizin halinden anlıyor
Alla alla, o bende çok uzun zamandır var. Doktorum öenmli değil normal dedi banaBende yoktu sıvı beyazımsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?