2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hamilelik güzellemesi yapınca sinirimi bozuyorsun jsjsj. Allah’ım bunu 41’e kadar beklet, beni 38’de al oyundan

Mutfağın penceresine kuş sçmış, hem de 3 kere üsten alta bırakmış tente falan da yok nasıl yaptı hayret ettim. Gıcık verir gibi totosunu dönüp fırlattı herhalde hsjsj. Camı sileyim derken yine peteğe geçtim, sonra gözüme davlumbazın yağı ilişti tabii dolap da yağ olmuş böyle böyle en son yeri de elimle silip mutfaktan çıkış yaptım. Oğlanı da babasıyla parka göndermiştim, iyi geldi temizlik yapmak.

Ne bi kıyafet ayırdım ne de çanta hazırladım, ders çalışmamak için yapılan anlamsız hareketlere döndü olay. Sabah kocama da dedim erken doğumlar arttı bi şey de hazırlamadım diye, tam bir nisan babası olarak “yok yea niye erken doğurasın” diyip içimi ferahlattı. Haftaya da hazırlamayacam çanta

Hamilelik güzellemesi yapınca sinirimi bozuyorsun jsjsj. Allah’ım bunu 41’e kadar beklet, beni 38’de al oyundan
Hahaha of şapşik kahkaha attım, ben ve benim gibiler 41e kadar sürüm sürüm sürünelim amin

Sen var ya bu kadar işi otuz altıncı haftada “aa hiç beklemiyodum kendiliğinden geldi çocuk pırt dedi doğdu” deme umuduyla yapmıyosan ben de bi bok bilmiyorum dnjfmdkd

Kızlar yarın kontrolüm var umarım şu üç gündür çektiğim sancılar yarın nst de çıkar zira doktorum yalancı şımarık bir çocuk gibi davrandığımı düşünecek
Amaaan ne düşünürse düşünsün, sen bir şeyler yiyip gir nstye bir görelim bakalım nasıl çıkıcak heheh

Hamilelikseverlerden tiskiniyorum
Neyse ki yalnız değilmişim lütfen beni de 37 den sonra istediğiniz zaman şutlayabilir misiniz buralardan. Müsait bir yerde inebilir miyiz oğluşumla Allah'ım. (37 den sonra) insan kendini sanki bu yaşına kadar hamileymiş gibi hisseder mi hissediyormuş

İnsan önceki hayatında neler yapabildiğini sorguluyor Ben ilk doğumdan sonra hamileyken giydiğim kıyafetlerden bile tiksinmiştim

Off size böyle diyince de şükürsüzlük yapıyorum diye canım sıkılıyor ya, konuşturmayın beni tutamıyorum işte dilimi
Ay yok kız hiç öyle düşünme herkesin bünyesi bir değil işte herkes sevemiyor hamileliği. Hepimiz çok güzel anneler olacağız bence gerçi sen zaten annesin bin şükür halimize bazı duygularımızı paylaşmak bizi kötü birisi yapmaz boşver hepimiz olmasa da çoğumuz birbirimizin halinden anlıyor

33 Haftama 1 gün kala klozetin başında otururken hamilelik güzellemelerinizi okuyorum hanımlarrr İstifra etmekten ciğerim soldu, memelerim söndü afedersiniz kıçım başım bir değişik oldum hayırlısıyla haftası gelince hamileliğin sonlanmasını istiyorum ben de

Aramıza hoşgeldin çocuk adam şaka bir yana sağlıkla gelsinler benimki 37 den sonra istediği vakitte bekliyorum buyursunlar

Aramıza hoşgeldin çocuk adam şaka bir yana sağlıkla gelsinler benimki 37 den sonra istediği vakitte bekliyorum buyursunlar
Hsshshhs ben 2 gündür rüyalarımda doğuramadığımı görüyorum 40-41. haftadaymışım bebek gelmiyormuş ıkınıyorum yokkk psikolojim hiç iyi değilll

Şu hayatta en çok istediğim şeydi hamiligi deneyimlemek hatta hamileler ay bi doğsa kurtulsam diyince çok şaşırırdım dünyanın en güzel şeyi gibi gelirdi. Ama çok zormuş şimdi çok iyi anlıyorum o kadınları bende 37 den sonra hemencecik gelsin sağlıkla diyorum. Benim başından beri çok ağır geçti valla yoruldum. Hamdolsun Rabbım aratmasın ki ben 3 yıl uğraştım belkide o yorgunluk şimdi çıkıyor.

Ben hamile olmaktan memnunum bunu deneyimledigim icin assiri mutluyum valla acisi tatlisi her seyiyle , bazen karnimi severken konusurken uzuluyom icimde olmicak bu gunleri degerlendirim diye, ama artik gecsin zaman vakitlice gelsin bebemi merak ediyorumm koklamak istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…