2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hep şu kızın yüzünden, geliyor buraya yok efendim hamilelik 20 ay olmalıymış E evdekiliyakat

Kız tamam rahatız da başla sen ahahahah.

Ay ben de fırının içini temizleyim dedim, ardından davlumbaz sonra e madem buralar silindi dolapların dışı, e ocağı da silelim madem, şu yiyeceklerin hepsni de şuradan boşaltıp temizleyelim sonra tekrar yerleştirelim. Bayadır kettle da temizlenmiyordu dur şunu da temizleyelim, e tos makinası pis mi kalsın hopp o da olsun. Bulaşıklığı da derken tüm mutfak temizliğini yaptık kocamla. Bir tek dolapların içleri boşaltılacak silinip yerleşecek tekrar. Onu da başka hafta sonuna artık.

Ama nası rahatladım.

Ohh mis gibi olmuştur ama

Bu hafta da çalışayım ondan sonra yapacam inşallah hem çalışmak hem ev zormuş

Hep şu kızın yüzünden, geliyor buraya yok efendim hamilelik 20 ay olmalıymış E evdekiliyakat
ya hahahahah ben çok sevdim sevdiğimi söylüyom napıyım sen de sevmediğini söylüyon nolucak ki, ay çok şükürsüz nanköre bak mı diyorum sanki dkjkddfk. acaba sen de bana enayiye bak gerzek gerzek konuşuyo mu diyosun sanki. herkes istediğini söylesin, süreci kendi açısından ister övsün ister yersin, ben hiç gocunmuyom. hepinizi de hamileliğe bakış açınız dahil bütün olarak seviyorum, kucaklıyorum

şş diyo musun lan enayiye bak diye, ben yeminle demiyorum bak allah çarpsın jdkjdk.

Ohh mis gibi olmuştur ama

Bu hafta da çalışayım ondan sonra yapacam inşallah hem çalışmak hem ev zormuş
Kesinlikle canım, çalışırken eve gelince bacaklarımda çorapların izi dinlenmeliyim diyodum. Bu hafta ayrılıcam bende, yavaş yavaş yaparım işleri. Şuan mutfak dolaplarına baktım sil beni diyolar. Yarın doktora gidicem, sonra işe gidip dosyalarımı teslim ettikten sonra rahatla temizlerim evimi, temizlik bitince rahatlama gelicek gibi hissediyorum

Yok valla demedim

Hem de nasıl rahatlarsın ya motivasyonun artıyor ev temizken

Ay evet ya, hamilelik gerçekten herkeste aynı seyretmiyor. O yüzden keşke hiç bitmesin diyen ve hemen bitmesini dört gözle bekleyen

"o değil de yazarken yanlışlıkla enter a bastım. Cümlemi tamamlayamadım. Devam ediyorum "

dört gözle bekleyen kim varsa herkes kendince haklı. Ve kimse de şükürsüz falan değil kızlar. Hamilelik çoook özel bir süreç ve hepimiz şükrediyoruz bu mucizevi olayı deneyimleme fırsatı bulabildiğimiz için.

Son düzenleme:
Başım çatlıyor nefes alamıyorum burnum tıkalı nefes alamadıkca astımım var balgam artıyo o cıkamadıkca kusuyorum kısır döngüye girdim bugun Allah yardım ede bana
Geçmiş olsun kuzu benimde burun tıkalı nefes alamamak ne zor senin birbirini tetikliyor herşey dikkat et bol bol c vitamini all

Sanırım bende hamileliğimi sevdim çok şükür şuana kadar çok güzel geçti bulantım hiç olmadı ondan güzel geçti içimde bir canın olduğunu bilmek çok güzel hareketlerini hissetmek hele ölürüm her gün karnımı seviyorum deli gibi ama ne kadar hamişliği sevsemde bir an önce çıkmasını da istiyorum mis kokusunu içime çekmek öpmek sevmek Allahım ben genel bebişleri bile çok seven biriyim kendi çocuuumu nasıl severim ay bunları yazarken tekme attı aşka geldik kdkdkd

Yoğun bulantı ve ağrı sızı çok yaşamadığım için ben de sevdim hamileliği ya. Ama kurban olduğum Allah’ın bi bildiği var ki 9 ay yapmış benim sabrım yavaş yavaş azalmaya başladı en fazla 39. haftaya kadar sevmeye devam ederim gibi

Benim eksikler bez ve bebek mendili poposu için onlarıda alip tamamlamam lazım artık.Yoksa herşeyi tamam aslinda.
Bir şey kalmamış canım bir gün belirleyip hazırla çantanı sende ben bu hafta nasipse bitireceğim. Erken doğumları göre göre ve tansiyon varis olunca gözüm korkuyor

Ay bende böyle hissediyorum ve eşim uzaylıyım gibi baktı Aynı bedende son 2 ayımız. Kavuşcağım için çok mutluyum ama hamilelik bitiyor diye üzülüyorum. Biz daha ev bakıyoruz taşınmak için Beterin beteri vardır.

Bende hamileliği çok sevdim
Hareketlerimi hissetmek, ömrüm boyunca bu kadar yakın olmayacağımızı bilmek bile bana güzel geliyor. Sürekli benimle. Ne yersem yiyor ne içiyorsam içiyor nereye gidersem gidiyor ben bu birlikteliğimizi çok sevdim. Kimse anlamasada aramızda kurduğumuz o iletişim o hissiyatımız çok güzel. Canım sıkkın olsa tekmeliyor ya her şeyi unutuyorum o an. Şimdi daha iyi anlıyorum annelerin neden çocukları söz konusu olduğunda kaplan kesildiğini. Bu bambaşka bir şeymiş. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Tabi ki bu kadar olumlu konuşmamın sebebi geçirdiğim rahat hamilelik de diyebiliriz. Ortalama bir süreç yaşıyorum. Çok daha zorlularını yaşayanları gördüm. Hepimiz için süreç aynı değil maalesef. Dilerim çok zorluk yaşayanlarda bir an önce rahatına kavuşsun

Bir şey kalmamış canım bir gün belirleyip hazırla çantanı sende ben bu hafta nasipse bitireceğim. Erken doğumları göre göre ve tansiyon varis olunca gözüm korkuyor
Evet bu hafta bitiririm bende inşallah.Varis çorabi giyiyormusun sende?Bazı hamişlerde denk geldim.Yazın çok zor giymesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…