Hep şu kızın yüzünden, geliyor buraya yok efendim hamilelik 20 ay olmalıymışAy yok kız hiç öyle düşünme herkesin bünyesi bir değil işte herkes sevemiyor hamileliği. Hepimiz çok güzel anneler olacağız bencegerçi sen zaten annesin bin şükür halimize bazı duygularımızı paylaşmak bizi kötü birisi yapmaz boşver hepimiz olmasa da çoğumuz birbirimizin halinden anlıyor
Kız tamam rahatız da başla sen ahahahah.Mutfağın penceresine kuş sçmış, hem de 3 kere üsten alta bırakmış tente falan da yok nasıl yaptı hayret ettim. Gıcık verir gibi totosunu dönüp fırlattı herhalde hsjsj. Camı sileyim derken yine peteğe geçtim, sonra gözüme davlumbazın yağı ilişti tabii dolap da yağ olmuş böyle böyle en son yeri de elimle silip mutfaktan çıkış yaptım. Oğlanı da babasıyla parka göndermiştim, iyi geldi temizlik yapmak.
Ne bi kıyafet ayırdım ne de çanta hazırladım, ders çalışmamak için yapılan anlamsız hareketlere döndü olay. Sabah kocama da dedim erken doğumlar arttı bi şey de hazırlamadım diye, tam bir nisan babası olarak “yok yea niye erken doğurasın” diyip içimi ferahlattı. Haftaya da hazırlamayacam çanta
Ohh mis gibi olmuştur amaKız tamam rahatız da başla sen ahahahah.
Ay ben de fırının içini temizleyim dedim, ardından davlumbaz sonra e madem buralar silindi dolapların dışı, e ocağı da silelim madem, şu yiyeceklerin hepsni de şuradan boşaltıp temizleyelim sonra tekrar yerleştirelim. Bayadır kettle da temizlenmiyordu dur şunu da temizleyelim, e tos makinası pis mi kalsın hopp o da olsun. Bulaşıklığı da derken tüm mutfak temizliğini yaptık kocamla. Bir tek dolapların içleri boşaltılacak silinip yerleşecek tekrar. Onu da başka hafta sonuna artık.
Ama nası rahatladım.
ya hahahahah ben çok sevdim sevdiğimi söylüyom napıyım sen de sevmediğini söylüyon nolucak ki, ay çok şükürsüz nanköre bak mı diyorum sanki dkjkddfk. acaba sen de bana enayiye bak gerzek gerzek konuşuyo mu diyosun sanki. herkes istediğini söylesin, süreci kendi açısından ister övsün ister yersin, ben hiç gocunmuyom. hepinizi de hamileliğe bakış açınız dahil bütün olarak seviyorum, kucaklıyorum
Kesinlikle canım, çalışırken eve gelince bacaklarımda çorapların izi dinlenmeliyim diyodum. Bu hafta ayrılıcam bende, yavaş yavaş yaparım işleri. Şuan mutfak dolaplarına baktım sil beni diyolar. Yarın doktora gidicem, sonra işe gidip dosyalarımı teslim ettikten sonra rahatla temizlerim evimi, temizlik bitince rahatlama gelicek gibi hissediyorumOhh mis gibi olmuştur ama
Bu hafta da çalışayım ondan sonra yapacam inşallah hem çalışmak hem ev zormuş
Yok valla demedimya hahahahah ben çok sevdim sevdiğimi söylüyom napıyım sen de sevmediğini söylüyon nolucak ki, ay çok şükürsüz nanköre bak mı diyorum sanki dkjkddfk. acaba sen de bana enayiye bak gerzek gerzek konuşuyo mu diyosun sanki. herkes istediğini söylesin, süreci kendi açısından ister övsün ister yersin, ben hiç gocunmuyom. hepinizi de hamileliğe bakış açınız dahil bütün olarak seviyorum, kucaklıyorum
şş diyo musun lan enayiye bak diye, ben yeminle demiyorum bak allah çarpsın jdkjdk.
Hem de nasıl rahatlarsın ya motivasyonun artıyor ev temizkenKesinlikle canım, çalışırken eve gelince bacaklarımda çorapların izi dinlenmeliyim diyodum. Bu hafta ayrılıcam bende, yavaş yavaş yaparım işleri. Şuan mutfak dolaplarına baktım sil beni diyolar. Yarın doktora gidicem, sonra işe gidip dosyalarımı teslim ettikten sonra rahatla temizlerim evimi, temizlik bitince rahatlama gelicek gibi hissediyorum
Ay evet ya, hamilelik gerçekten herkeste aynı seyretmiyor. O yüzden keşke hiç bitmesin diyen ve hemen bitmesini dört gözle bekleyenŞu hayatta en çok istediğim şeydi hamiligi deneyimlemek hatta hamileler ay bi doğsa kurtulsam diyince çok şaşırırdım dünyanın en güzel şeyi gibi gelirdi. Ama çok zormuş şimdi çok iyi anlıyorum o kadınları bende 37 den sonra hemencecik gelsin sağlıkla diyorum. Benim başından beri çok ağır geçti valla yoruldum. Hamdolsun Rabbım aratmasın ki ben 3 yıl uğraştım belkide o yorgunluk şimdi çıkıyor.
Geçmiş olsun kuzu benimde burun tıkalı nefes alamamak ne zor senin birbirini tetikliyor herşey dikkat et bol bol c vitamini allBaşım çatlıyor nefes alamıyorum burnum tıkalı nefes alamadıkca astımım var balgam artıyo o cıkamadıkca kusuyorum kısır döngüye girdim bugun Allah yardım ede bana
Bir şey kalmamış canım bir gün belirleyip hazırla çantanı sende ben bu hafta nasipse bitireceğim. Erken doğumları göre göre ve tansiyon varis olunca gözüm korkuyorBenim eksikler bez ve bebek mendili poposu için onlarıda alip tamamlamam lazım artık.Yoksa herşeyi tamam aslinda.
bebek hemşiresi eğitimde sterilizasyon makinası alın dedi, kaynatmak bozuyor silikonu dedi. Makina aldım, chicco’da indirim vardı 800’e geldi galiba.Su kaşık biberonlar plastık ya onu nasıl sterıl edecez miniş anneleri
Ay bende böyle hissediyorum ve eşim uzaylıyım gibi baktı@cerenay000 her şey yolundadır umarım
Çok yanlış bir haftada aktif yaşamı seçtim ve uygulamaya geçtim. Dün çociğe şifonyer almaya gittik ikea’ya üç saat boyunca ayakta aç susuz gıkımı çıkarmadım, kendim için gitmiş olsam beşinci dakikada böyle aşkın ızdırabını diyip dönerdim. Neyse kalabalıktan aşırı bezdim, canım çok sıkıldı arkadaşlar istirham ediyorum lütfen özellikle hafta sonları ikeaya bir adet mum, efendime söyleyeyim iki adet kupa falan böyle zattirizort şeyler almaya gidip kalabalık etmeyin siz manyak mısınız ya. Çevrenizdekileri de uyarın, yapmasınlar kırıcı oluyor dkkfkd dönerken trafikte adam dövücek kadar canım sıkıldı. Erkek olsam hırbo olurmuşum, sürekli her hakkımı yiyen olduğunda arabadan iner cam falan yumruklayıp muhtemelen bir noktada götümden bıçaklanırdım. Kalabalık hiç sevmiyom.
Bugün de çociğin kıyafetlerinin bir kısmını yıkıyorum, herhalde birazdan asarken çok yoruldum belim koptu diye ağlarım. Gerçekten 32ye bırakmayanlar çok akıllı insanlarmış, hiçbir şey yapmadan yorulmak, her işin gözünde büyümesi, yarım saat aktiviteden sonra bel ve sırt ağrısı iğrenç bir update. Tüm bunlara rağmen hamileliğin sonu yaklaşıyor biticek diye ağlayıp duruyorum. Çok üzülüyorum ya keşke hamilelik yirmi ay falan sürüyor olsaymış, şaka yapmıyorum. Allahım aldığın aklımı geri ver, önceden de pek beğeniyor sayılmazdım ama yoklukta gideri varmış kıymetini bilememişim. Okuduğunuz için teşekkürler. Liyakat out.
Evet bu hafta bitiririm bende inşallah.Varis çorabi giyiyormusun sende?Bazı hamişlerde denk geldim.Yazın çok zor giymesi.Bir şey kalmamış canım bir gün belirleyip hazırla çantanı sende ben bu hafta nasipse bitireceğim. Erken doğumları göre göre ve tansiyon varis olunca gözüm korkuyor
Bende en başından beri var beyazımsı akıntıAllah Allah ilk defa duydum. Bence grubun yarısında var şu an bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?