2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Buda bizden gelsin 1hafta gözümde büyütmüştüm nasıl yapcam siye 1günde yıkadım ertesi gün ütüleyip düzenledim göze geldiği kadar büyük değil

Eklentiler

• IMG_2180.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_2181.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_2182.webp
    56 KB · Görüntüleme: 89
Bir sürü şey okudum biz ne olursa doktora gidicez ya? Hangi yaşadığımızı anormal bu diyip gitmemiz lazım. Sancı desen arada oluyo bebek toplanmasına birimizin doktoru kasılma demiş o da oluyo gün içinde. Beyaz akıntıya bir doktor doğum yaklaşmış demiş benim en başından beridir var. Tuvalete gidiyorum donum ıslanmış oluyo bazen terliyo muyum suyum mu sızdırıyo anlamıyorum. Allahımmm sen hiçbir şey bilmeyenlerin de rabbisin yaa

Benim kafamın içi resmen

Tek kıstasım bebek hareket ediyo mu? Ediyo tamam devam ama sanırım o da bi gösterge değil
Onuda saymak lazımmış gün içinde nekadar ettiğini ben saymıyorumda belli aralıkla ediyor zaten aklımda tutamam ki baya unutkanlık bar bende

Onuda saymak lazımmış gün içinde nekadar ettiğini ben saymıyorumda belli aralıkla ediyor zaten aklımda tutamam ki baya unutkanlık bar bende
Ay hiç sayamam ya onu hareket ediyo zaten bütün gün çok şükür dikkat çekici bir şekilde azalma olursa anca giderim

Ay hiç sayamam ya onu hareket ediyo zaten bütün gün çok şükür dikkat çekici bir şekilde azalma olursa anca giderim
Onu da zaten her doktor farkli soyluyo 2 saatte on hareket diyende var benim doktorum gibi gunde 10-15 hareket diyende

Farklı bi durum yaşadığımda ben zihnimi tüm yorum ve google felaketlerinden soyutlayıp kendimi dinliyorum. İyi miyim sorusuna tarafsız bi cevap vermeye çalışıyorum. Bu şekilde baş edebiliyosam unutuyorum gidiyo baş edemiyosam doktora yazıyorum o da genelde normal, sıkıntı yok falan diyo

Ben doktoruma sordum. Ben ne olursa geleyim dedim. Kanama falan olursa gelirsin onun dışında gelmene gerek yok dedi sdghjkljhg

Hamileliği de sevmedim arkadaşlar inanılmaz zor bir şey bunu şahsiyetim hayatında 1 kere kaldırabilir benim bi de zor oldu 2 sene uğraş tüp bebek falan o kadar yorgunum ki tek istediğim bu saatten sonra ağrı sızı umrumda değil beni kaygılandırıcak şeyler olmasın yeterli

Bebeginizin hijyeni icin olan ivir zivirlarinizi sayar misinizz .
Mesela iste tirnak makasi , tarak vs vs . Iste sterilazatordenn tutun daa burun aspiratoru . Saglik ve hijyen ivir ziviri yani hep eksigim var gibi anlamadim

Tek kıstasım bebek hareket ediyo mu? Ediyo tamam devam ama sanırım o da bi gösterge değil
Her doğum da bu yüzden özel ya zaten herkesin belirtileri farklı o yüzden herkes birşey anlatıyor sen çokta okuyup kafanı bulandirma kız bu arada milletin de aklını bulandırdın yani bence herkes anlar doğuracağını(inşallah anlarım bir gün yer silerken doğurmak istemem)duyduğumuz istisnalar dışında sancıyı kasılmayı da yaşaya yaşaya anlayıp ayırt ediyoruz zaten. Akıntım benimde hep vardı başından bu zaman kadar o zaman 6. Haftadan beri doğuruyom ben su olayı da ben arada terlemiş gibi hissediyorum acaba suyum mu diyorum ama o sürekli sızan birşeymiş o yüzden bezimi değiştirip devam ediyorum

Bunu bende yapıyorum geçen gün doktoruma napcam bu basuru diye sordum cevap vermediğinden beri küsüm yazmıyorum artık ama şu iç çamaşırı ıslaklığı beni çok işkillendiriyo

valla olur da “ay nasıl oldu anlamadım fırt diye çıkıverdi” şeklinde bi doğum yaparsam kimse beni tutamaz 5 tane doğururum. çok ütopik geliyo bana böyle şeyler insan bilir ne yaşadığını ya

Ben doktoruma sordum. Ben ne olursa geleyim dedim. Kanama falan olursa gelirsin onun dışında gelmene gerek yok dedi sdghjkljhg
Senin doktoru da sevdimmmm harika birisi bak çok net kanarsan gel yoksa yat aşa

Ben hala s.çmaya gidip doğurmaktan korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…