- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.467
- 53
- 25
Bandanalarini yerim kıaaazzz sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallahBuda bizden gelsin 1hafta gözümde büyütmüştüm nasıl yapcam siye 1günde yıkadım ertesi gün ütüleyip düzenledim göze geldiği kadar büyük değil
Bende yerimm sağol kızzBandanalarini yerim kıaaazzz sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah
Benim kafamın içi resmenBir sürü şey okudum biz ne olursa doktora gidicez ya? Hangi yaşadığımızı anormal bu diyip gitmemiz lazım. Sancı desen arada oluyo bebek toplanmasına birimizin doktoru kasılma demiş o da oluyo gün içinde. Beyaz akıntıya bir doktor doğum yaklaşmış demiş benim en başından beridir var. Tuvalete gidiyorum donum ıslanmış oluyo bazen terliyo muyum suyum mu sızdırıyo anlamıyorum. Allahımmm sen hiçbir şey bilmeyenlerin de rabbisin yaa
Tek kıstasım bebek hareket ediyo mu? Ediyo tamam devamBenim kafamın içi resmen
Onuda saymak lazımmış gün içinde nekadar ettiğini ben saymıyorumda belli aralıkla ediyor zaten aklımda tutamam ki baya unutkanlık bar bendeTek kıstasım bebek hareket ediyo mu? Ediyo tamam devamama sanırım o da bi gösterge değil
Ay hiç sayamam ya onu hareket ediyo zaten bütün gün çok şükür dikkat çekici bir şekilde azalma olursa anca giderimOnuda saymak lazımmış gün içinde nekadar ettiğini ben saymıyorumda belli aralıkla ediyor zaten aklımda tutamam ki baya unutkanlık bar bende
Onu da zaten her doktor farkli soyluyo 2 saatte on hareket diyende var benim doktorum gibi gunde 10-15 hareket diyendeAy hiç sayamam ya onu hareket ediyo zaten bütün gün çok şükür dikkat çekici bir şekilde azalma olursa anca giderim
Farklı bi durum yaşadığımda ben zihnimi tüm yorum ve google felaketlerinden soyutlayıp kendimi dinliyorum. İyi miyim sorusuna tarafsız bi cevap vermeye çalışıyorum. Bu şekilde baş edebiliyosam unutuyorum gidiyo baş edemiyosam doktora yazıyorum o da genelde normal, sıkıntı yok falan diyoBir sürü şey okudum biz ne olursa doktora gidicez ya? Hangi yaşadığımızı anormal bu diyip gitmemiz lazım. Sancı desen arada oluyo bebek toplanmasına birimizin doktoru kasılma demiş o da oluyo gün içinde. Beyaz akıntıya bir doktor doğum yaklaşmış demiş benim en başından beridir var. Tuvalete gidiyorum donum ıslanmış oluyo bazen terliyo muyum suyum mu sızdırıyo anlamıyorum. Allahımmm sen hiçbir şey bilmeyenlerin de rabbisin yaa
Ben doktoruma sordum. Ben ne olursa geleyim dedim. Kanama falan olursa gelirsin onun dışında gelmene gerek yok dedi sdghjkljhgBir sürü şey okudum biz ne olursa doktora gidicez ya? Hangi yaşadığımızı anormal bu diyip gitmemiz lazım. Sancı desen arada oluyo bebek toplanmasına birimizin doktoru kasılma demiş o da oluyo gün içinde. Beyaz akıntıya bir doktor doğum yaklaşmış demiş benim en başından beridir var. Tuvalete gidiyorum donum ıslanmış oluyo bazen terliyo muyum suyum mu sızdırıyo anlamıyorum. Allahımmm sen hiçbir şey bilmeyenlerin de rabbisin yaa
Her doğum da bu yüzden özel ya zaten herkesin belirtileri farklı o yüzden herkes birşey anlatıyor sen çokta okuyup kafanı bulandirma kızTek kıstasım bebek hareket ediyo mu? Ediyo tamam devamama sanırım o da bi gösterge değil
Senin doktoru sevdimmm yeterli 10-15 gündeOnu da zaten her doktor farkli soyluyo 2 saatte on hareket diyende var benim doktorum gibi gunde 10-15 hareket diyende
Benimde cok sıklaşan ağrı sancı kanama ve leke hariç gelmene gerek yok dediBen doktoruma sordum. Ben ne olursa geleyim dedim. Kanama falan olursa gelirsin onun dışında gelmene gerek yok dedi sdghjkljhg
Bunu bende yapıyorum geçen gün doktoruma napcam bu basuru diye sordum cevap vermediğinden beri küsüm yazmıyorum artıkFarklı bi durum yaşadığımda ben zihnimi tüm yorum ve google felaketlerinden soyutlayıp kendimi dinliyorum. İyi miyim sorusuna tarafsız bi cevap vermeye çalışıyorum. Bu şekilde baş edebiliyosam unutuyorum gidiyo baş edemiyosam doktora yazıyorum o da genelde normal, sıkıntı yok falan diyo
valla olur da “ay nasıl oldu anlamadım fırt diye çıkıverdi” şeklinde bi doğum yaparsam kimse beni tutamaz 5 tane doğururum. çok ütopik geliyo bana böyle şeyler insan bilir ne yaşadığını yaHer doğum da bu yüzden özel ya zaten herkesin belirtileri farklı o yüzden herkes birşey anlatıyor sen çokta okuyup kafanı bulandirma kızbu arada milletin de aklını bulandırdın yani bence herkes anlar doğuracağını(inşallah anlarım bir gün yer silerken doğurmak istemem )duyduğumuz istisnalar dışında sancıyı kasılmayı da yaşaya yaşaya anlayıp ayırt ediyoruz zaten. Akıntım benimde hep vardı başından bu zaman kadar o zaman 6. Haftadan beri doğuruyom ben su olayı da ben arada terlemiş gibi hissediyorum acaba suyum mu diyorum ama o sürekli sızan birşeymiş o yüzden bezimi değiştirip devam ediyorum
Senin doktoru da sevdimmmm harika birisiBen doktoruma sordum. Ben ne olursa geleyim dedim. Kanama falan olursa gelirsin onun dışında gelmene gerek yok dedi sdghjkljhg
Ben hala s.çmaya gidip doğurmaktan korkuyorum.Her doğum da bu yüzden özel ya zaten herkesin belirtileri farklı o yüzden herkes birşey anlatıyor sen çokta okuyup kafanı bulandirma kızbu arada milletin de aklını bulandırdın yani bence herkes anlar doğuracağını(inşallah anlarım bir gün yer silerken doğurmak istemem )duyduğumuz istisnalar dışında sancıyı kasılmayı da yaşaya yaşaya anlayıp ayırt ediyoruz zaten. Akıntım benimde hep vardı başından bu zaman kadar o zaman 6. Haftadan beri doğuruyom ben su olayı da ben arada terlemiş gibi hissediyorum acaba suyum mu diyorum ama o sürekli sızan birşeymiş o yüzden bezimi değiştirip devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?