2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bunu bende yapıyorum geçen gün doktoruma napcam bu basuru diye sordum cevap vermediğinden beri küsüm yazmıyorum artık ama şu iç çamaşırı ıslaklığı beni çok işkillendiriyo
Yok yok rahat ol bence o konuda da. Bende de oluyo o ıslaklık ve ter olduğuna eminim çünkü özellikle sabah uyandığımda ve gün boyu hareketli geçirdiğimde oluyo

Heee sürekli sızan bişey miymiş saol aşkım içim rahatladı bak yeni bi bilgi öğrendim demek ki terliyorum apış aramız bile terliyo ne hallere geldik yarabbim o ağrıları bebek toplanmasını falan sindirdim ben takmıyorum artık tek korkum bu bilmemezlikle bi anda doğurur muyum bişey diyim mi böyle leyla gibi takılıp hiçbir şey bilmezsek şıp diye doğururuz biz zamanı gelince çok araştıranların başına hep bişey geliyo

Yok yok rahat ol bence o konuda da. Bende de oluyo o ıslaklık ve ter olduğuna eminim çünkü özellikle sabah uyandığımda ve gün boyu hareketli geçirdiğimde oluyo
Benimde sabah uyandığımda ve bütün gün oturduysam oluyo terletiyorum demek ki canım allahım herkesi sağ salim 36-37 lere getirsin inşallah

Doktorlar da farklı şeyler söylüyorlar Ben daha bir kere bile idrar tahlili vermedim. Doktora sordum, şikayetiniz yoksa niye tahlil yapıcam anlamadım dedi. İnterneti okumayın alllah aşkına okumuş insansınız bakmayon öyle şeylere de dedi Kolaydı okumamak Kan tahlili 1 defa verdim sorun yoktu. Sanırım doktorlar da hastadaki gidişata göre bir şey söylüyor. Benimki de sadece kanama ve şiddetli ağrı olursa gelin dedi daha ilk defa 32. Haftada. 3 hafta sonra gidicem mesela, daha nst lafını açmadı, bu bebek yukarda keyfi de iyi dedi falan falan. Uzun lafın kısası ben doktorumu dinlemeye çalışıyorum ama okuyup da erken doğumları görüp de endişelenmeyen bizden değildir Nisan anası olsak da anayız zneticede, azıcık evham oluyor.

Benim korkum gerçekten bişey olmuştur ama ben leyla gibi geziyorumdur niye erken gelmedin insan bilir ne yaşadığını gibi bir şey duymak istemiyorum ama her olayda da hastaneye gidilmez sanırım bu korkumuz ve tereddütümüz doğurana kadar asla geçmicek ya 1 ay oldu doktora gideli 3 senedir gelmedi diğer randevum çocuk içerde askere gitmeye hazırlanıyo olabilir

Hahahaha bu da yeni bir kaygı desene anlamamak mümkün değildir bence ya. Keşke o kadar kolay olsa doğurmak hele ilk doğumda. Doğurana kadar geçmicek o kaybı ama doğurduktan sonra da geçmicek ki… yedi mi emdi mi uyudu mu… Bence bununla yaşamayı öğrencez.

Tamamen katılıyorum alacak nefesim bile kalmadı 31+2 de çöktüm ama taniki zamanı gelınce bebegımıze kavusalım amin:)

Bende en sona kalacam sanki dokuz ay boyunca erkem doğurma riski düşünen doğum yaklaştıkça doğurmayacağım diye düşünen ben
bende rüyamda doğum zamanım gelmiş geçmiş doğuramıyorum bi akraba bana zeytin ile yağını karıştırıp zeytin ezmesi yapıp ye diyo doğumun gelsin gelmiyordu benim kızımda
Bakalım bu kez başaralım artık.Ilk çocuk zor olunca iki çocuk kolay olur derler bakalim gerçektende öylemi.
Valla her çocuk farklı ilki zordu ikincisi ilkinden zordu bu nasıl olur bilmiyorum
Benim de böyle karnım çıktıkça memem kayboldu 2, trimesterda azıcık memelenmiştim ne güzel.
benim memem karnıma baskı yapıyor normalde de büyüktü şimdi hiç taşınamıyorum diyorum bu kadar büyüğe sütün gelmesin kesecem Atacam sizi
Selam kızlar dün kontrolde doktorum vajinal akinti başladıysa dogum yaklaşmış demektir dedi.. Bende inceden aikinti başladı sizde nasıl durumlar
Kız hamile kaldığımdan beri akıntım var kokusuz olduğu için hiç dert etmedim
Hamilelik sevilmez mi ya muhteşem bişey muhteşemmmm öğlen kocişe kendimi gezdirttim, piknik yaptırttım ooohhhh şimdide şekil a maşaAllah
Maşallah kolay gelsin

Ben de cok yoruldum tüp bebekten dolayı zaten yorgunuz ondan oldu bence cok sukur tabıkı:)

Kızlar netleştirmek için yazıyorum. Eğitimlerden başka bilgi aldıysanız düzeltebilir ya da ekleme yapabilirsiniz.

Şimdi doğumun ilk evresi olan sancı evresinde suyumuz gelmediyse ya da kanama yoksa sancılar 5 dk da bir ve 60 sn kadar sürüyor ise mi doktora gitmemiz gerekiyor.

Doğumun ikinci evresinde yani ıkınma evresine geldik diyelim. 4sn nefes alıp 8 sn o nefesi tutarken mi ıkınıyoruz?

bebek hemşiresi eğitimde sterilizasyon makinası alın dedi, kaynatmak bozuyor silikonu dedi. Makina aldım, chicco’da indirim vardı 800’e geldi galiba.
Aman her sey cok pahalı
Almadıgımız sey kalmadı bunu da arastırayım bi

benim memem karnıma baskı yapıyor normalde de büyüktü şimdi hiç taşınamıyorum diyorum bu kadar büyüğe sütün gelmesin kesecem Atacam sizi
Ahh aynı sorundan muzdaribiz, aynı şeyi kendi kendime söylüyorum bende. Karnımdan daha ağırmış gibi geliyo bazen. Küçülmezlerse diye kaygılanıyorum bide üstüne

Ahh aynı sorundan muzdaribiz, aynı şeyi kendi kendime söylüyorum bende. Karnımdan daha ağırmış gibi geliyo bazen. Küçülmezlerse diye kaygılanıyorum bide üstüne
Küçülmüyorlar balon gibi havaları sönüyor sütten kesince ben son zamanlar egzersizlerle düzeltiyordum oda hamile kaldım işte

Ben çogu annede böyle gordum.Vallaha benim ilk çocugum beni 100%zorladı yani yine aynisi olursa dogurmaya birdaha tövbe ederim.
Ben ikincide tövbe etmiştim zaten tedavisiz kalmıyordum 8 yıl sonunda bi baktım hamileyim Allah’ın işi sağlıkla gelsin kızçemmm

Küçülmüyorlar balon gibi havaları sönüyor sütten kesince ben son zamanlar egzersizlerle düzeltiyordum oda hamile kaldım işte
Eşime dedim bu memeler emzirmeden sonra hala büyükse, beni cidden zorluyo ameliyat olucam. Arkadaşım çok iri göğüslere sahipti emzirme somrası çok güzel küçüldüler benimde duam o yönde. Olmadı ameliyat olurum, taşımak zor geliyo

Ben ikincide tövbe etmiştim zaten tedavisiz kalmıyordum 8 yıl sonunda bi baktım hamileyim Allah’ın işi sağlıkla gelsin kızçemmm
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah.
Benimde yaşadiklarimi unutmam için 8 9 yil geçmesi lazim yoksa 3.yapamam.Zaten ilki oğlan yerinde durmayan bir çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…