Yok yok rahat ol bence o konuda da. Bende de oluyo o ıslaklık ve ter olduğuna eminim çünkü özellikle sabah uyandığımda ve gün boyu hareketli geçirdiğimde oluyoBunu bende yapıyorum geçen gün doktoruma napcam bu basuru diye sordum cevap vermediğinden beri küsüm yazmıyorum artıkama şu iç çamaşırı ıslaklığı beni çok işkillendiriyo
Sancım ssuyum gelirse de evde mi doguram hocam diyeydinBen doktoruma sordum. Ben ne olursa geleyim dedim. Kanama falan olursa gelirsin onun dışında gelmene gerek yok dedi sdghjkljhg
Kız sen bunu diye diye başına gelecek korkarımBen hala s.çmaya gidip doğurmaktan korkuyorum.
Heee sürekli sızan bişey miymiş saol aşkım içim rahatladı bak yeni bi bilgi öğrendim demek ki terliyorum apış aramız bile terliyo ne hallere geldik yarabbimHer doğum da bu yüzden özel ya zaten herkesin belirtileri farklı o yüzden herkes birşey anlatıyor sen çokta okuyup kafanı bulandirma kızbu arada milletin de aklını bulandırdın yani bence herkes anlar doğuracağını(inşallah anlarım bir gün yer silerken doğurmak istemem )duyduğumuz istisnalar dışında sancıyı kasılmayı da yaşaya yaşaya anlayıp ayırt ediyoruz zaten. Akıntım benimde hep vardı başından bu zaman kadar o zaman 6. Haftadan beri doğuruyom ben su olayı da ben arada terlemiş gibi hissediyorum acaba suyum mu diyorum ama o sürekli sızan birşeymiş o yüzden bezimi değiştirip devam ediyorum
Benimde sabah uyandığımda ve bütün gün oturduysam oluyo terletiyorum demek ki canım allahım herkesi sağ salim 36-37 lere getirsin inşallahYok yok rahat ol bence o konuda da. Bende de oluyo o ıslaklık ve ter olduğuna eminim çünkü özellikle sabah uyandığımda ve gün boyu hareketli geçirdiğimde oluyo
Benim ki rahat yaSenin doktoru sevdimmm yeterli 10-15 günde
Doktorlar da farklı şeyler söylüyorlarBir sürü şey okudum biz ne olursa doktora gidicez ya? Hangi yaşadığımızı anormal bu diyip gitmemiz lazım. Sancı desen arada oluyo bebek toplanmasına birimizin doktoru kasılma demiş o da oluyo gün içinde. Beyaz akıntıya bir doktor doğum yaklaşmış demiş benim en başından beridir var. Tuvalete gidiyorum donum ıslanmış oluyo bazen terliyo muyum suyum mu sızdırıyo anlamıyorum. Allahımmm sen hiçbir şey bilmeyenlerin de rabbisin yaa
Benim korkum gerçekten bişey olmuştur ama ben leyla gibi geziyorumdurDoktorlar da farklı şeyler söylüyorlarBen daha bir kere bile idrar tahlili vermedim. Doktora sordum, şikayetiniz yoksa niye tahlil yapıcam anlamadım dedi. İnterneti okumayın alllah aşkına okumuş insansınız bakmayon öyle şeylere de dedi Kolaydı okumamak Kan tahlili 1 defa verdim sorun yoktu. Sanırım doktorlar da hastadaki gidişata göre bir şey söylüyor. Benimki de sadece kanama ve şiddetli ağrı olursa gelin dedi daha ilk defa 32. Haftada. 3 hafta sonra gidicem mesela, daha nst lafını açmadı, bu bebek yukarda keyfi de iyi dedi falan falan. Uzun lafın kısası ben doktorumu dinlemeye çalışıyorum ama okuyup da erken doğumları görüp de endişelenmeyen bizden değildir Nisan anası olsak da anayız zneticede, azıcık evham oluyor.
Hahahaha bu da yeni bir kaygı deseneBenim korkum gerçekten bişey olmuştur ama ben leyla gibi geziyorumdurniye erken gelmedin insan bilir ne yaşadığını gibi bir şey duymak istemiyorum ama her olayda da hastaneye gidilmez sanırım bu korkumuz ve tereddütümüz doğurana kadar asla geçmicek ya 1 ay oldu doktora gideli 3 senedir gelmedi diğer randevum çocuk içerde askere gitmeye hazırlanıyo olabilir
Tamamen katılıyorum alacak nefesim bile kalmadı 31+2 de çöktüm ama taniki zamanı gelınce bebegımıze kavusalım amin:)33 Haftama 1 gün kala klozetin başında otururken hamilelik güzellemelerinizi okuyorum hanımlarrrİstifra etmekten ciğerim soldu, memelerim söndü afedersiniz kıçım başım bir değişik oldum hayırlısıyla haftası gelince hamileliğin sonlanmasını istiyorum ben de
Bende en sona kalacam sanki dokuz ay boyunca erkem doğurma riski düşünen doğum yaklaştıkça doğurmayacağım diye düşünen benAllah yardımcısı olsun
@cerenay000 güzel haberlerini bekliyoruz.
Kız erken erken başladık estağfurullah bi heyecan bastı bak yine. Nedense ben en sona mı kalcam acaba diye düşünmeye başladım bide. 41-42 falan sanki doğurcam gibi geliyor ne bilem ama böyle erken doğumlar olunca da noluyor diyorum.
Bizim şafak 58 tam 40 haftası 58 gözüküyor 38haftasında gelme ihtimali olurda 43 gün felan oluyor ay bi heyecan bastı bu gecede rüyamda doğurmuştum yine ama bırakıp sahile gitmiştim cocimi unutmuştum tövbee sonra akrabalardan biri gelip almıştı sahilde karşılaştık cocim yürüyor büyümüş ben ağlıyorum ediyorum bu benim diye alıyorum kızımı eve geliyorız yine bebiş oluyor emziriyorum rüyamds bile meme ucım yoktu ama bebiş tutmuştu emiyorduu saçma rüyalar serisi jdjcjdjd
Valla her çocuk farklı ilki zordu ikincisi ilkinden zordu bu nasıl olur bilmiyorumBakalım bu kez başaralım artık.Ilk çocuk zor olunca iki çocuk kolay olur derler bakalim gerçektende öylemi.
benim memem karnıma baskı yapıyor normalde de büyüktü şimdi hiç taşınamıyorum diyorum bu kadar büyüğe sütün gelmesin kesecem Atacam siziBenim de böylekarnım çıktıkça memem kayboldu 2, trimesterda azıcık memelenmiştim ne güzel.
Kız hamile kaldığımdan beri akıntım var kokusuz olduğu için hiç dert etmedimSelam kızlar dün kontrolde doktorum vajinal akinti başladıysa dogum yaklaşmış demektir dedi.. Bende inceden aikinti başladı sizde nasıl durumlar
Maşallah kolay gelsinHamilelik sevilmez mi yamuhteşem bişey muhteşemmmm öğlen kocişe kendimi gezdirttim, piknik yaptırttım ooohhhh şimdide şekil a maşaAllah
Ben de cok yoruldum tüp bebekten dolayı zaten yorgunuz ondan oldu bence cok sukur tabıkı:)Hamileliği de sevmedim arkadaşlar inanılmaz zor bir şey bunu şahsiyetim hayatında 1 kere kaldırabilirbenim bi de zor oldu 2 sene uğraş tüp bebek falan o kadar yorgunum ki tek istediğim bu saatten sonra ağrı sızı umrumda değil beni kaygılandırıcak şeyler olmasın yeterli
Aman her sey cok pahalıbebek hemşiresi eğitimde sterilizasyon makinası alın dedi, kaynatmak bozuyor silikonu dedi. Makina aldım, chicco’da indirim vardı 800’e geldi galiba.
Ahh aynı sorundan muzdaribiz, aynı şeyi kendi kendime söylüyorum bende. Karnımdan daha ağırmış gibi geliyo bazen. Küçülmezlerse diye kaygılanıyorum bide üstünebenim memem karnıma baskı yapıyor normalde de büyüktü şimdi hiç taşınamıyorum diyorum bu kadar büyüğe sütün gelmesin kesecem Atacam sizi
Ben çogu annede böyle gordum.Vallaha benim ilk çocugum beni 100%zorladı yani yine aynisi olursa dogurmaya birdaha tövbe ederim.Valla her çocuk farklı ilki zordu ikincisi ilkinden zordu bu nasıl olur bilmiyorum
Küçülmüyorlar balon gibi havaları sönüyor sütten kesince ben son zamanlar egzersizlerle düzeltiyordum oda hamile kaldım işteAhh aynı sorundan muzdaribiz, aynı şeyi kendi kendime söylüyorum bende. Karnımdan daha ağırmış gibi geliyo bazen. Küçülmezlerse diye kaygılanıyorum bide üstüne
Ben ikincide tövbe etmiştim zaten tedavisiz kalmıyordum 8 yıl sonunda bi baktım hamileyim Allah’ın işi sağlıkla gelsin kızçemmmBen çogu annede böyle gordum.Vallaha benim ilk çocugum beni 100%zorladı yani yine aynisi olursa dogurmaya birdaha tövbe ederim.
Eşime dedim bu memeler emzirmeden sonra hala büyükse, beni cidden zorluyo ameliyat olucam. Arkadaşım çok iri göğüslere sahipti emzirme somrası çok güzel küçüldüler benimde duam o yönde. Olmadı ameliyat olurum, taşımak zor geliyoKüçülmüyorlar balon gibi havaları sönüyor sütten kesince ben son zamanlar egzersizlerle düzeltiyordum oda hamile kaldım işte
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah.Ben ikincide tövbe etmiştim zaten tedavisiz kalmıyordum 8 yıl sonunda bi baktım hamileyim Allah’ın işi sağlıkla gelsin kızçemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?