Evet kızz ben gördüm vallahi yani karının içinde bebeğe dair birşey kalmasın diye iki kişi çöküyor karnınaAmeliyattan sonra mı bastırıyorlar acıyormuş, ben öyle bir şey yaşamadım kimse bastırmadı
Kız tamam rahatız da başla sen ahahahah.
Ay ben de fırının içini temizleyim dedim, ardından davlumbaz sonra e madem buralar silindi dolapların dışı, e ocağı da silelim madem, şu yiyeceklerin hepsni de şuradan boşaltıp temizleyelim sonra tekrar yerleştirelim. Bayadır kettle da temizlenmiyordu dur şunu da temizleyelim, e tos makinası pis mi kalsın hopp o da olsun. Bulaşıklığı da derken tüm mutfak temizliğini yaptık kocamla. Bir tek dolapların içleri boşaltılacak silinip yerleşecek tekrar. Onu da başka hafta sonuna artık.
Ama nası rahatladım.
Ve tüm cumartesi pazar sadece yiyip içip yatıp dizi izlemiş olan ben..Mutfağın penceresine kuş sçmış, hem de 3 kere üsten alta bırakmış tente falan da yok nasıl yaptı hayret ettim. Gıcık verir gibi totosunu dönüp fırlattı herhalde hsjsj. Camı sileyim derken yine peteğe geçtim, sonra gözüme davlumbazın yağı ilişti tabii dolap da yağ olmuş böyle böyle en son yeri de elimle silip mutfaktan çıkış yaptım. Oğlanı da babasıyla parka göndermiştim, iyi geldi temizlik yapmak.
Ne bi kıyafet ayırdım ne de çanta hazırladım, ders çalışmamak için yapılan anlamsız hareketlere döndü olay. Sabah kocama da dedim erken doğumlar arttı bi şey de hazırlamadım diye, tam bir nisan babası olarak “yok yea niye erken doğurasın” diyip içimi ferahlattı. Haftaya da hazırlamayacam çanta
Ben de tüüm gün örgü örüp yattım. Pişman değilim hakim bey.Ve tüm cumartesi pazar sadece yiyip içip yatıp dizi izlemiş olan ben..
Ne dolap hazır ne kıyafetler ne ev temiz ne başka bişey.. haftaya annemle ablam gelecekler sanırım benden umudu kestiler
Benimki hep dönüktü ama kanala girmedi.Bir sorunumda yoktu hamilelik güzel gecti çatıda iyiydi dogum için herhangi bir sorun yoktu ama olmayınca olmuyor demek ki.Doktorda çok bekledi şaşırdida senin gibi boyu uzun güzel ölcüleri sahip kadın nasil olduda doguramadi yani.Çocuk yapişti kaldımı ne oraya artık inmiyicem diye.Bebek eğer 37. haftaya kadar dönmezse zaten sezeryan günü veriyor eğer onun öncesinde doğum başlarsa bunun bir çok nedeni varmış rahim iç dış enfeksiyonlar amniyon sıvı fazlalığı rahmin yapısı kanama çoğul gebelik veya ikinci, üçüncü gebelik, genetik faktörler, doğumu başlatan fizyolojik şeylerin erkenden tetiklenmesi vs vs
Ameliyat sırasında ağrı hissetmen mümkün değil kiBebegi aldıktan sonra içerideki kanı dışarı atması için bastiriyorlarmış kan içeride kalmamalı yani anneye zararmış.Yani ameliyat sırasında yapıyorlar.
Normal dogumda hep yapıyorlar ama sezeryanda bende bilmiyordum.
Dizi izlerken uyuyakalıp tekrar uyanıp geri alıp izlemeye devam ettim, öğünden öğüne birde çişten çişe kalktım yerimden resmen çok güzeldi bu hafta sonuBen de tüüm gün örgü örüp yattım. Pişman değilim hakim bey.
O ağrıyı o anda hissetmezsin yaEvet kızz ben gördüm vallahi yani karının içinde bebeğe dair birşey kalmasın diye iki kişi çöküyor karnınaçok korkunç sezeryandan korkma sebeplerimin başında geliyor
Evet bazen olmayınca olmuyor işteBenimki hep dönüktü ama kanala girmedi.Bir sorunumda yoktu hamilelik güzel gecti çatıda iyiydi dogum için herhangi bir sorun yoktu ama olmayınca olmuyor demek ki.Doktorda çok bekledi şaşırdida senin gibi boyu uzun güzel ölcüleri sahip kadın nasil olduda doguramadi yani.Çocuk yapişti kaldımı ne oraya artık inmiyicem diye.
Karını basınca hiss ediliyormuş ben sezeryan olmuş annelerin konuşmalarını okudum mahv olduk yazmışlar.Bir jinekologda basmazsak olmaz şart diyordu.Ameliyat sırasında ağrı hissetmen mümkün değil ki
Acıyı hissetmiyormuşsun zaten de yine de korkunç geliyor gözeO ağrıyı o anda hissetmezsin ya
Hem ilk defa duyuyorum hem de hiç hissetmedimKarını basınca hiss ediliyormuş ben sezeryan olmuş annelerin konuşmalarını okudum mahv olduk yazmışlar.Bir jinekologda basmazsak olmaz şart diyordu.
Yinede bir sorayim dedim belki hiss etmeyenler vardır.
32. Haftaya girdiğimden beri böyleyim
Çok okumayın her şeyi, izleme deAcıyı hissetmiyormuşsun zaten de yine de korkunç geliyor göze
Kız ben doğuma girdim izleme değil direk şahit oldumÇok okumayın her şeyi, izleme de
Önemli olan rahat çıkması acısı az olsunda sabr ederiz.Evet bazen olmayınca olmuyor işteçokta şaaapmamak lazım sonuçta her türlü çıkacak mı çıkacak kafama takmıyorum
Aa ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?