2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ameliyattan sonra mı bastırıyorlar acıyormuş, ben öyle bir şey yaşamadım kimse bastırmadı
Evet kızz ben gördüm vallahi yani karının içinde bebeğe dair birşey kalmasın diye iki kişi çöküyor karnına çok korkunç sezeryandan korkma sebeplerimin başında geliyor

Ve tüm cumartesi pazar sadece yiyip içip yatıp dizi izlemiş olan ben..

Ne dolap hazır ne kıyafetler ne ev temiz ne başka bişey.. haftaya annemle ablam gelecekler sanırım benden umudu kestiler

Ve tüm cumartesi pazar sadece yiyip içip yatıp dizi izlemiş olan ben..

Ne dolap hazır ne kıyafetler ne ev temiz ne başka bişey.. haftaya annemle ablam gelecekler sanırım benden umudu kestiler
Ben de tüüm gün örgü örüp yattım. Pişman değilim hakim bey.

Benimki hep dönüktü ama kanala girmedi.Bir sorunumda yoktu hamilelik güzel gecti çatıda iyiydi dogum için herhangi bir sorun yoktu ama olmayınca olmuyor demek ki.Doktorda çok bekledi şaşırdida senin gibi boyu uzun güzel ölcüleri sahip kadın nasil olduda doguramadi yani.Çocuk yapişti kaldımı ne oraya artık inmiyicem diye.

Şu son zamanlarda zaten enerjim sömürülüyor yatarak geçirmek istiyorum zamanımı bişey yapmaya halim yok.bugun eşime eve bi süpürge aç paspas at dedim beyimin başı ağrıyordu ay benim tırnak uçlarıma kadar ağrım var dedim adam oturdu aksama kadar kahvaltı hazırla çamaşır akşam yemeği o bu biz oturamitoruz.dedim ben son zamanlar anneme geçeceğim sen de basının çaresine bak hiçbirseyle uğraşmaya halim yok dedim sen de kendi annene mi gidersin naparsin bilmem dedim.

Ameliyat sırasında ağrı hissetmen mümkün değil ki

Ben de tüüm gün örgü örüp yattım. Pişman değilim hakim bey.
Dizi izlerken uyuyakalıp tekrar uyanıp geri alıp izlemeye devam ettim, öğünden öğüne birde çişten çişe kalktım yerimden resmen çok güzeldi bu hafta sonu

Doğumdan sonra böyle rahat olamayacağımı düşündükçe her anımı yata yata geçirmek istiyorum

Çatım çatım bacağımdan göbeğime şeriiiit şeriiit harita gibi çatladığım gerçeğiyle de az önce yüzleştim sonra amaaan kızzz canın sağolsun deyip buraya geldim. Sülalemin rahat olduğu günlerdeyim sanırım

Evet bazen olmayınca olmuyor işte çokta şaaapmamak lazım sonuçta her türlü çıkacak mı çıkacak kafama takmıyorum

Ameliyat sırasında ağrı hissetmen mümkün değil ki
Karını basınca hiss ediliyormuş ben sezeryan olmuş annelerin konuşmalarını okudum mahv olduk yazmışlar.Bir jinekologda basmazsak olmaz şart diyordu.
Yinede bir sorayim dedim belki hiss etmeyenler vardır.

Karını basınca hiss ediliyormuş ben sezeryan olmuş annelerin konuşmalarını okudum mahv olduk yazmışlar.Bir jinekologda basmazsak olmaz şart diyordu.
Yinede bir sorayim dedim belki hiss etmeyenler vardır.
Hem ilk defa duyuyorum hem de hiç hissetmedim Ben biraz panik yapınca bebek çıktıktan sonra sakinleştirici yaptılar uyumuşum zaten o ara yaptılarsa
Korkma herkes aynı şeyi yaşayacak diye bir şey yok, korkuyorsan benim gibi bebek çıktığında iğne iste uyu

Evet bazen olmayınca olmuyor işte çokta şaaapmamak lazım sonuçta her türlü çıkacak mı çıkacak kafama takmıyorum
Önemli olan rahat çıkması acısı az olsunda sabr ederiz.
Ben mesela adet olunca muthiş acı çekerdim Allahim yani cehennemi görüyordum ilaçsız geçiremezdim şukur dogumdan sonra bu agrilarım artık olmuyor.Ama ben dogum sancisi yaşamadan önce zaten ben bu aciyi her ay çekiyorum dogum sancisinada sabr ederim bana pek işlemez dedim.Ama nah yaptı bana o sancı sen daha hiç acı çekmemişsin dermiş gibi gittim o tarafa geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…