Ben aldımPuset örtüsü işini ne yaptınız? Ben tabi kii MÜSLİN almayı düşünüyorumyaz aylarında nefes alır gibisinden.. minder almayacağım okuduğum heryerde yenidoğanda önerilmediği yazılmış, pusetin kendi ince bir minderi var zaten o yüzden sadece örtü alacağım. Alanlar varsa foti atın bakalımm
Gaza geldim eksikleri tamamlamak için şuan gözüm korktu
Zaten 5 cm açıklıktan sonra yapılmıyor mu? Hatta 6-7 cm olunca etki etmiyormuş falan gibi şeyler duydum.Eğer doğumun çok başlarında yapılırsa ittirmeye ve ıkınmaya engel oluyormuş epidural ya. Yani açılmalar biraz ilerledikten sonra yorulunca ihtiyaç duyulabilir belki ama en baştan epidural istememek lazım bence.
Doğrudur detaylarını çok bilmiyorum ben de. Sadece baştan epidural ihtimaline şartlanmamak lazım diye öğrendim.Zaten 5 cm açıklıktan sonra yapılmıyor mu? Hatta 6-7 cm olunca etki etmiyormuş falan gibi şeyler duydum.
Heh bana böyle linklerle gelinBen aldımmüslin örtü+müslin minder takım aldım. Aha da linki
JUNİPERUS Müslin Puset Örtüsü Ve Anakucağı Minderi - Fiyatı, Yorumları
JUNİPERUS Müslin Puset Örtüsü Ve Anakucağı Minderi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Onu her aşamada yapamıyolar sancı değeri bişeyin altında olması lazımmış tam hatırlamıyorum rakamı onu geçersen yapmıyolar epidural. Ikınmak zormuş ama hissetmediğin acıylaEğer doğumun çok başlarında yapılırsa ittirmeye ve ıkınmaya engel oluyormuş epidural ya. Yani açılmalar biraz ilerledikten sonra yorulunca ihtiyaç duyulabilir belki ama en baştan epidural istememek lazım bence.
Hımm suda doğumun da dezavantajları varmış en iyisi normal doğum olmuyosa da genel anestezili sezaryen sanırımOnun da dezavantajları var ya :/
Aynısı bende var futbol alt yapısına yazdırdık yetmiyor hep zayıf kızımda o kadar rahatına düşkün ki ona hareket et diyorum sürekli Buda kız bakim kime çekecekBenimki kız o yüzden melek gibi olacagina inanmak istiyorum.
Oğlanda agzım yandı yani bir çocuk hiçmi dinlenmez kilo alamıyor bu yüzden fit hep.Kim görse sen bu çocugu nasıl dizginliyorsun der bu hiç oturmuyor diyorum napayim erkek çocuk işte.
Aynen düşünmekten artık gerçekten egzersiz yapıyorum ya şimdi suyum gelirse diye korkuyorum sonra diyorum mehtap sen iki çocuğuda 24 saat nerdeyse sancı çekerek doğurdun doğum öyle kolay mı kardeşim diyo çok vitaminli şeyle yeme bebek çok kilo almasın dpguramıyorsunRüyalar ne değişik ya artık bu haftalar doğumu düşündüğümüzden bilinçaltı bize böyle rüyalar gösteriyor
Ben deŞaka maka 34 oluyorum yarın kıazz ne çabuk geçti bu zaman deeeerrmişim
Iyi yapmissin enerjisini atıyor.Benimki yalnız bana sarıyor hep daha kuçuk.Aynısı bende var futbol alt yapısına yazdırdık yetmiyor hep zayıf kızımda o kadar rahatına düşkün ki ona hareket et diyorum sürekli Buda kız bakim kime çekecek
Bu kadar coşkulu olman beni bir tık üzdü ben niye böyle değilimBen de
Ben kendimi tıbbın ellerine bıraktım artık o an olay nasıl gelişirse öyle olacak.Hımm suda doğumun da dezavantajları varmış en iyisi normal doğum olmuyosa da genel anestezili sezaryen sanırım
Sona bir adım daha yaklaşıyoruz yaBu kadar coşkulu olman beni bir tık üzdü ben niye böyle değilim
Biyrunuz bende bunu aldımPuset örtüsü işini ne yaptınız? Ben tabi kii MÜSLİN almayı düşünüyorumyaz aylarında nefes alır gibisinden.. minder almayacağım okuduğum heryerde yenidoğanda önerilmediği yazılmış, pusetin kendi ince bir minderi var zaten o yüzden sadece örtü alacağım. Alanlar varsa foti atın bakalımm
Gaza geldim eksikleri tamamlamak için şuan gözüm korktu
Bende almayı düşünüyorum da bu büyük mü iyimi acaba ya? Bir model beğendim aslında bende accık pahalı bu iiise bundan mı alsam acepBu indirime girmisss bugun konusyoduk burda ama kimdi yazann hatirlamiyorum eğer ihtiyacıniz varsaa bi bakin derimmm
Eki Görüntüle 3389206
Allah bağışlasın gülümIyi yapmissin enerjisini atıyor.Benimki yalnız bana sarıyor hep daha kuçuk.
Bende hem avent hem bu var . Bunu kuzenim hediye etti bence aventten daha kullanisli geldi bana cok kocaman yer kaplamiyor . Ama wee baby bir tane biberon aliyor tek seferde , avent biraz daha fazla aliyorBende almayı düşünüyorum da bu büyük mü iyimi acaba ya? Bir model beğendim aslında bende accık pahalı bu iiise bundan mı alsam acep
Sağol canım Allah seninde yavrularını korusun.Allah bağışlasın gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?