2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben aldım müslin örtü+müslin minder takım aldım. Aha da linki

Zaten 5 cm açıklıktan sonra yapılmıyor mu? Hatta 6-7 cm olunca etki etmiyormuş falan gibi şeyler duydum.

Zaten 5 cm açıklıktan sonra yapılmıyor mu? Hatta 6-7 cm olunca etki etmiyormuş falan gibi şeyler duydum.
Doğrudur detaylarını çok bilmiyorum ben de. Sadece baştan epidural ihtimaline şartlanmamak lazım diye öğrendim.

Onu her aşamada yapamıyolar sancı değeri bişeyin altında olması lazımmış tam hatırlamıyorum rakamı onu geçersen yapmıyolar epidural. Ikınmak zormuş ama hissetmediğin acıyla

Aynısı bende var futbol alt yapısına yazdırdık yetmiyor hep zayıf kızımda o kadar rahatına düşkün ki ona hareket et diyorum sürekli Buda kız bakim kime çekecek
Rüyalar ne değişik ya artık bu haftalar doğumu düşündüğümüzden bilinçaltı bize böyle rüyalar gösteriyor
Aynen düşünmekten artık gerçekten egzersiz yapıyorum ya şimdi suyum gelirse diye korkuyorum sonra diyorum mehtap sen iki çocuğuda 24 saat nerdeyse sancı çekerek doğurdun doğum öyle kolay mı kardeşim diyo çok vitaminli şeyle yeme bebek çok kilo almasın dpguramıyorsun 4 kilo kadar doğurdum zorda olsa gerisi Artık bilemiyorum

Bu indirime girmisss bugun konusyoduk burda ama kimdi yazann hatirlamiyorum eğer ihtiyacıniz varsaa bi bakin derimmm

Karnimm o kadar serttt ki bugunn ve canim aciyor sol göğüsumun alti kaburgam batiyorrr . Ve gobek deligimin oldugu yerde bi agri varrr kombo yaptik bugun valla

Hımm suda doğumun da dezavantajları varmış en iyisi normal doğum olmuyosa da genel anestezili sezaryen sanırım
Ben kendimi tıbbın ellerine bıraktım artık o an olay nasıl gelişirse öyle olacak.

Epiduralin doğumu uzatması gibi bir dezavantajı varmış. Alt tarafta hiç kontrolün olmadığından olması gerektiği gibi ıkınamıyorsun. Bir de burada imza attiriyorlar felç riskini göze alıyorum diye.

Benim bi arkadaşıma doğumun yarısında epidural önerdiler. İstedi o da. Dünya varmış dedi valla, rahatlamış bildiğin

Biyrunuz bende bunu aldım

Bende almayı düşünüyorum da bu büyük mü iyimi acaba ya? Bir model beğendim aslında bende accık pahalı bu iiise bundan mı alsam acep
Bende hem avent hem bu var . Bunu kuzenim hediye etti bence aventten daha kullanisli geldi bana cok kocaman yer kaplamiyor . Ama wee baby bir tane biberon aliyor tek seferde , avent biraz daha fazla aliyor bence bu daha pratik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…