2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay sen yırtmışsın o zaman uyuyunca yapmıṣlardır oh ne guzel.Bende panikliyeyim o zaman yapsinlar hemen.

Epidural normal yapan var mı ilkinde aramızda? O güzel bişeymiş gibi geliyo bana sancı hissetmeden normal doğurmak

Ay sen yırtmışsın o zaman uyuyunca yapmıṣlardır oh ne guzel.Bende panikliyeyim o zaman yapsinlar hemen.
Başımdaki oğlanın kafasını ütülemiştim ya “hüüü hissetmeyeceksin dedin bak ben hissediyorum” diye, çocuk “yok acı hissedemezsin” falan diyor, e tamam da dokunmalarını da hissetmesem huylandım diyorum Beni sakinleştirmek için farklı sorular soruyor, ay benim verdiğim alakasız cevaplar, ağlayışım utanç vericiydi. Doktor ertesi gün odaya geldiğinde kıs kıs gülüyordu bana bakıp resmen 3 dakikada ne kadar kafa açtıysam “iğne yapayım uyu ister misin” dedi, tamam dedim gerisini hiç hatırlamıyorum bi ara gözümü açtım asansördeyim, beni yatağa nasıl geçirdiler onu bile hatırlamıyorum, o iğnenin müthiş kafası varmış

Şimdi doğumun ilk evresi olan sancı evresinde suyumuz gelmediyse ya da kanama yoksa sancılar 5 dk da bir ve 60 sn kadar sürüyor ise mi doktora gitmemiz gerekiyor.
Zaman kısıtlaması yok burada. 10 dakikada bir de olabilir ve 60 snden az da olabilir. Onemli olan tekrar etmesi. Tekrar ederken de şiddetinde bir artış söz konusu.

Baya heyacanlıymışsın
Ben ne zaman yapacaksiniz bu igneyi diye kadını darladım biraz ben ölüyorum alin bu çocugu artîk diye hemşirelere söyluyorum.Ne oldu bu igne neden etki etmiyor falan derken şak diye uyumuşum.
Beni hazirlarken ameliyathanede iki doktor boş boş konuşuyordu ara sira banada soru soruyor ay benim cevap vericek halim var sanki bunlar kendi halinde konuşup guluyor onlara ayri ayar oldum.

Peki seni neden genel yaptılar?

Rüyalar ne değişik ya artık bu haftalar doğumu düşündüğümüzden bilinçaltı bize böyle rüyalar gösteriyor

Epidural normal yapan var mı ilkinde aramızda? O güzel bişeymiş gibi geliyo bana sancı hissetmeden normal doğurmak
Eğer doğumun çok başlarında yapılırsa ittirmeye ve ıkınmaya engel oluyormuş epidural ya. Yani açılmalar biraz ilerledikten sonra yorulunca ihtiyaç duyulabilir belki ama en baştan epidural istememek lazım bence.

Artık o kivama gelince durduruyormuş doktor diye dinlemiştim ben.Yani artık tam doguma hazırken açılma falan.

Benim gibi henüz kıyafet yıkama işine adım atmamış olanlar için güzel bir indirim buldumm sivenodan deterjan alacak olan varsa baya indirimde ebebek satıcısında. Ben de artık bi adım atayım dedim ve sipariş verdim
Siveno %100 Doğal Bebek Çamaşır Sabunu Kendinden Yumuşatıcılı Bitkisel Deterjan Konsantre Vegan 750 ml

ayyyy ayniii bennnim doktorum. Enfeksiyon cikmis kanda dedim senlik bi sorun var mi rahatsizligin dedi yok dedim o zaman ne idrar tahliliiii ne ilacne nst saldi beni her sey yolunda cok sukur bende seslenmiyom

Puset örtüsü işini ne yaptınız? Ben tabi kii MÜSLİN almayı düşünüyorum yaz aylarında nefes alır gibisinden.. minder almayacağım okuduğum heryerde yenidoğanda önerilmediği yazılmış, pusetin kendi ince bir minderi var zaten o yüzden sadece örtü alacağım. Alanlar varsa foti atın bakalımm

Gaza geldim eksikleri tamamlamak için şuan gözüm korktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…