2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben doğum sancısını tahayyül edemediğim için korkmuyorum aslında çünkü nasıl bişey hiçbir fikrim yok çok acı verici olduğunu biliyorum anlatılanlardan ama hissetmediğim için korku oluşamıyo beyin bilmediği şeyi şekillendiremiyo o yüzden normal derse normal olmazsa sezaryen bana da farketmez açıkçası yaşayıp görücez
Ama bu tip seçeneğimiz olan doğumlar işte suda olur epidural normal epidural sezaryen olur bunları seçmeli miyim bilmiyorum doktorumla artık konuşup ilerlerim

Bu tüp bebek tedavi sonrası galiba zorluyor. Benimde bu 3 sene içinde bir sürü tedavi kayıplar tüp bebek tedavisi derken kendiliğinden oluverdi. Sanırım o yüzden çok yorgun vücudum bu yüzden de ağır geçiyor ama ben kızıma kardeş istiyorum tabi doğumdan sonra da aynı düşünecekmiyim bilmiyorum

Bende hem avent hem bu var . Bunu kuzenim hediye etti bence aventten daha kullanisli geldi bana cok kocaman yer kaplamiyor . Ama wee baby bir tane biberon aliyor tek seferde , avent biraz daha fazla aliyor bence bu daha pratik
Anladım canım
Ben bu modelle

Bunu çok övüyorlar bunun arasında gidiyordum

kurulama özelliği hepsinde olmuyormuş. Ama işte eğer fiyat performans daha iiise bunlara bu kadar para vermiiim dedim. Tek alıyorsa oda sıkıntı ya

Bende tüp bebek vesilesi ile hamile kaldım. Totalde 2 kez transfer yapıldı ilki zaten kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi durdu bu minnakım da mucizem aslında benim. Embriyo kalitem düşüktü transfer günü bianda aa oldu falan tek embriyo bir sürü mucize yaşadım. Ama nedense yine de 2-3-4 Allah ne verirse istiyorum hunharca. Kalabalık olsunlar yalnız olmasın istiyorum. Yaşım 40 olacak erken menapoz hastasıyım yumurta sayım çok düşük sürecim zor olsa da hem hamileliği hem de zor olsa sa mucizeleri sevdim. Sonuca odaklanan birisiyim sanırım teferruatları siliyorum anında

Benimde 2 kürtaj 1 dış gebelik ve tüp bebek transferim düşükle sonuçlandı ve onun üzerine hiç adet olmadan hamile kaldım. Benim bağışıklık çok kuvvetli olduğundan bebeği virüs gibi görüp gelişimini engelliyordu. Sanirim tüp bebek tedavisi üzerine vücut yorgun düştüğünden nasip oldu ve tabi ki Rabbım nasip etti vakit saat yani Rabbım ne zaman ol derse o zaman oluyor. Bende normalde çok pozitif ve anı yaşamayı seven biriyimdir ama bu süreçte kendime diyorum bi yandan tadını çıkar diye ama başından beri çok zor geçiyor. Ama hamd olsun bebisim iyi sağlıkla kavuşalım hepimiz.

Ben bildiğim için hep bi nasıl olacak düşüncesindeyim ama bi doğum hikayesine şahit oldum şok oldum rabbim herkese nasip etsin böyle doğum arkadaşım anlattı eltisinin sancı olarak yaşadığı şey başı ağrıyormus baş ağrısından gitmiş sancı çıkmış ama kadın ne belim ağrıyor ne kasıklarım az bişi bacaklarım ağrıyor demiş böyle böyle doğumunuda yapmış maşallah

Tatlım niye aç susuz ikea'ya gittin ki sen? O sinir açlıktan ve yorgunluktan olmuştur. Yoksa ne kadar poncik bir insan olduğunu biz biliyoruz

Ben oğluma kavuşacağım için seviniyorum, onu tanımak, nasıl bir insan olduğunu bilmek istiyorum, bana anlayacağı şeyleri merak ediyorum, onunla bir hayat paylaşmak, onu koklamak, anne dediğini duymak, sarilip uyumak, sacmaliklarina ve tatliliklarina gulmek istiyorum ama üzülüyorum hamilelik bitiyor diye yine de. Her şeyiyle çok güzel ya. Tadini dibine kadar çıkarıyorum ben valla. Komplikasyonum çok oldu ama hiç o huzurumu bozmadı. Bana çok yaradı ya hamilelik. Çok sevyom bir de öyle severek yaşayınca dışarıya çok güzel bir enerji gidiyor. Ben en güzel zamanlarımı yasiyorum, saçlar, tırnaklar, pregnancy glow... bir de herkes övüyor çok güzel oldun diye ama aslında o güzellik değil, dışa yansıyan, gerçekten içten gelen mutluluk. Geçen jinekologum göbeğimi övdü, ne güzel oldu bu ya yusyuvarlak diyo snbshsbsjsh ben de öyle düşünüyordum, insanlar da çok diyordu ama bi profesyonelden de duyunca götüm arşa çıktı itxotxto göbek tescili check

Dediğin gibi 20 ay olsa, 20 ay böyle gezerdim. Ağrım sızım, uykusuzluk hiçbir şey beni bundan alıkoyamıyor.

Bu arada ben hamileliğin başından beri kuyruk sokumu ağrısı çektiğimden hep senin şu an hemen yorulduğun gibiyim. Yorulduğun an bırakacaksın, hemen uzanacaksın ya da mümkünse bacaklarını ayırıp oturarak iş yapacaksın (mesela çamaşır katlama, ütü vs..) uzun sürüyor ama yapacak bir şey yok

Aaa maşallah valla allah hepimize öylesini nasip etsinbelki bizim de öyle olcak bilemeyiz ilk defa doğurucam şimdiden diyorum video falan izleyip korkutmıyım kendimi ama bak bilmene rağmen yine de normal doğum derse normal doğurucaksın demek ki cesaret ediliniyor tekrar canım

Gözümüz sende hadi bakalım tell the whole story
1. Ishal oldum. Hasta değilim, ishal yapacak bir şey yemedim.
2. Oglişim çok sakin, çok uzun uyuyor.
3. Ben huzursuzum. Sebepsiz. Dün saat 4e kadar uyumadım hem de hiç yorgun değildim yani bilmiyorum hani ay döndüm durdum değildi.
4. Dün ve bugün uzun aradan sonra çok kısa yalancı kasılma oldu.

Bu ilk üçünü burada bir ebeden dinlemiştim doğum göstergesi diye. Nişan gelir de demişti ve hepsi birden olmayabilir demişti ama tabi ki ben en uç noktayı seçerek "bence doguruyorumu" seçiyorum

Bu arada aşırı da sakinim bu konuda. En hoşuma giden tulumu iyi ki yikadim bak, onu giydircem hastanede diyorum. Benim kafa going to go.

Eklentiler

• 1000041370.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 40
Tedaviler çok yorucu ya hem fiziksel hem mental anlamda. O kafa yorgunluğu zaten hepsinden kötü. Ben tek çocukla kalayım istiyorum 1 çocuğa yetebilirmişim gibi hissediyorum ama hayat ne gösterir bilinmez kazayla falan olursa doğururum tabi ki bedava çocuk gelmiş

Yav özendirmeyin gardaşım insanları benim zamanindaki reglin ilk günü ağrısı kendisinin doğum ağrısından 50 kat fazlaymış bildiğin

Yav özendirmeyin gardaşım insanları benim zamanindaki reglin ilk günü ağrısı kendisinin doğum ağrısından 50 kat fazlaymış bildiğin
Acaba regl dönemlerini ağır veya hafif geçirmeyle bu doğum sancılarını hissetme arasında bi doğru orantı var mıdır ya? Tecrübeliler bahsetse ya reglleri nasıl geçerdi doğumları nasıl geçti?

Acaba regl dönemlerini ağır veya hafif geçirmeyle bu doğum sancılarını hissetme arasında bi doğru orantı var mıdır ya? Tecrübeliler bahsetse ya reglleri nasıl geçerdi doğumları nasıl geçti?
Bilmem ki. Bazı insanlar vücudunu çok iyi tanır ve dinler. Vücudun sinyal göndermedigi bir durum olamaz diye düşünüyorum ama bazı insanlar daha farkında oluyor o sinyallerin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…