Ben doğum sancısını tahayyül edemediğim için korkmuyorum aslında çünkü nasıl bişey hiçbir fikrim yokBen kendimi tıbbın ellerine bıraktım artık o an olay nasıl gelişirse öyle olacak.
Epiduralin doğumu uzatması gibi bir dezavantajı varmış. Alt tarafta hiç kontrolün olmadığından olması gerektiği gibi ıkınamıyorsun. Bir de burada imza attiriyorlar felç riskini göze alıyorum diye.
Benim bi arkadaşıma doğumun yarısında epidural önerdiler. İstedi o da. Dünya varmış dedi valla, rahatlamış bildiğin
Bu tüp bebek tedavi sonrası galiba zorluyor. Benimde bu 3 sene içinde bir sürü tedavi kayıplar tüp bebek tedavisi derken kendiliğinden oluverdi. Sanırım o yüzden çok yorgun vücudum bu yüzden de ağır geçiyor ama ben kızıma kardeş istiyorum tabi doğumdan sonra da aynı düşünecekmiyim bilmiyorumHamileliği de sevmedim arkadaşlar inanılmaz zor bir şey bunu şahsiyetim hayatında 1 kere kaldırabilirbenim bi de zor oldu 2 sene uğraş tüp bebek falan o kadar yorgunum ki tek istediğim bu saatten sonra ağrı sızı umrumda değil beni kaygılandırıcak şeyler olmasın yeterli
Anladım canımBende hem avent hem bu var . Bunu kuzenim hediye etti bence aventten daha kullanisli geldi bana cok kocaman yer kaplamiyor . Ama wee baby bir tane biberon aliyor tek seferde , avent biraz daha fazla aliyorbence bu daha pratik
Bende tüp bebek vesilesi ile hamile kaldım. Totalde 2 kez transfer yapıldı ilki zaten kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi durdu bu minnakım da mucizem aslında benim. Embriyo kalitem düşüktü transfer günü bianda aa oldu falan tek embriyo bir sürü mucize yaşadım. Ama nedense yine de 2-3-4 Allah ne verirse istiyorum hunharca.Bu tüp bebek tedavi sonrası galiba zorluyor. Benimde bu 3 sene içinde bir sürü tedavi kayıplar tüp bebek tedavisi derken kendiliğinden oluverdi. Sanırım o yüzden çok yorgun vücudum bu yüzden de ağır geçiyor ama ben kızıma kardeş istiyorum tabi doğumdan sonra da aynı düşünecekmiyim bilmiyorum
Yeminle ben 32 de ben fena basıyolar32. Haftaya girdiğimden beri böyleyimyalnız değilsin teyzeeeeeğ
Ben konusuyordum ama bilmiyorum almalı mı eşim ne gerek varcıBu indirime girmisss bugun konusyoduk burda ama kimdi yazann hatirlamiyorum eğer ihtiyacıniz varsaa bi bakin derimmm
Eki Görüntüle 3389206
Kesinlikle, en torpilli türAmın canım tek dilegim bu hepimiz kolaylikla bebegimize kavuşalım.
Erkek olmak ne kadar luks bir şeymiş onuda anladım.Zevkini onlar zorluklarını biz çekiyoruz vallaha.
Chicco daha şyi görünüyor sankiiiAnladım canım
Ben bu modelle
Bunu çok övüyorlar bunun arasında gidiyordum
kurulama özelliği hepsinde olmuyormuş. Ama işte eğer fiyat performans daha iiise bunlara bu kadar para vermiiim dedim. Tek alıyorsa oda sıkıntı ya
Benimde 2 kürtaj 1 dış gebelik ve tüp bebek transferim düşükle sonuçlandı ve onun üzerine hiç adet olmadan hamile kaldım. Benim bağışıklık çok kuvvetli olduğundan bebeği virüs gibi görüp gelişimini engelliyordu. Sanirim tüp bebek tedavisi üzerine vücut yorgun düştüğünden nasip oldu ve tabi ki Rabbım nasip etti vakit saat yani Rabbım ne zaman ol derse o zaman oluyor. Bende normalde çok pozitif ve anı yaşamayı seven biriyimdir ama bu süreçte kendime diyorum bi yandan tadını çıkar diye ama başından beri çok zor geçiyor. Ama hamd olsun bebisim iyi sağlıkla kavuşalım hepimiz.Bende tüp bebek vesilesi ile hamile kaldım. Totalde 2 kez transfer yapıldı ilki zaten kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi durdu bu minnakım da mucizem aslında benim. Embriyo kalitem düşüktü transfer günü bianda aa oldu falan tek embriyo bir sürü mucize yaşadım. Ama nedense yine de 2-3-4 Allah ne verirse istiyorum hunharca.Kalabalık olsunlar yalnız olmasın istiyorum. Yaşım 40 olacak erken menapoz hastasıyım yumurta sayım çok düşük sürecim zor olsa da hem hamileliği hem de zor olsa sa mucizeleri sevdim. Sonuca odaklanan birisiyim sanırım teferruatları siliyorum anında
Ben bildiğim için hep bi nasıl olacak düşüncesindeyim ama bi doğum hikayesine şahit oldum şok oldum rabbim herkese nasip etsin böyle doğum arkadaşım anlattı eltisinin sancı olarak yaşadığı şey başı ağrıyormus baş ağrısından gitmiş sancı çıkmış ama kadın ne belim ağrıyor ne kasıklarım az bişi bacaklarım ağrıyor demiş böyle böyle doğumunuda yapmış maşallahBen doğum sancısını tahayyül edemediğim için korkmuyorum aslında çünkü nasıl bişey hiçbir fikrim yokçok acı verici olduğunu biliyorum anlatılanlardan ama hissetmediğim için korku oluşamıyo beyin bilmediği şeyi şekillendiremiyo o yüzden normal derse normal olmazsa sezaryen bana da farketmez açıkçası yaşayıp görücez
Ama bu tip seçeneğimiz olan doğumlar işte suda olur epidural normal epidural sezaryen olur bunları seçmeli miyim bilmiyorum doktorumla artık konuşup ilerlerim
Gözümüz sendeBugün "acaba doğuruyor muyum" perileri ziyarette yine beni.
Ama bu sefer bence güzel argumanlarim var
Tatlım niye aç susuz ikea'ya gittin ki sen? O sinir açlıktan ve yorgunluktan olmuştur. Yoksa ne kadar poncik bir insan olduğunu biz biliyoruz@cerenay000 her şey yolundadır umarım
Çok yanlış bir haftada aktif yaşamı seçtim ve uygulamaya geçtim. Dün çociğe şifonyer almaya gittik ikea’ya üç saat boyunca ayakta aç susuz gıkımı çıkarmadım, kendim için gitmiş olsam beşinci dakikada böyle aşkın ızdırabını diyip dönerdim. Neyse kalabalıktan aşırı bezdim, canım çok sıkıldı arkadaşlar istirham ediyorum lütfen özellikle hafta sonları ikeaya bir adet mum, efendime söyleyeyim iki adet kupa falan böyle zattirizort şeyler almaya gidip kalabalık etmeyin siz manyak mısınız ya. Çevrenizdekileri de uyarın, yapmasınlar kırıcı oluyor dkkfkd dönerken trafikte adam dövücek kadar canım sıkıldı. Erkek olsam hırbo olurmuşum, sürekli her hakkımı yiyen olduğunda arabadan iner cam falan yumruklayıp muhtemelen bir noktada götümden bıçaklanırdım. Kalabalık hiç sevmiyom.
Bugün de çociğin kıyafetlerinin bir kısmını yıkıyorum, herhalde birazdan asarken çok yoruldum belim koptu diye ağlarım. Gerçekten 32ye bırakmayanlar çok akıllı insanlarmış, hiçbir şey yapmadan yorulmak, her işin gözünde büyümesi, yarım saat aktiviteden sonra bel ve sırt ağrısı iğrenç bir update. Tüm bunlara rağmen hamileliğin sonu yaklaşıyor biticek diye ağlayıp duruyorum. Çok üzülüyorum ya keşke hamilelik yirmi ay falan sürüyor olsaymış, şaka yapmıyorum. Allahım aldığın aklımı geri ver, önceden de pek beğeniyor sayılmazdım ama yoklukta gideri varmış kıymetini bilememişim. Okuduğunuz için teşekkürler. Liyakat out.
Aaa maşallah valla allah hepimize öylesini nasip etsinBen bildiğim için hep bi nasıl olacak düşüncesindeyim ama bi doğum hikayesine şahit oldum şok oldum rabbim herkese nasip etsin böyle doğum arkadaşım anlattı eltisinin sancı olarak yaşadığı şey başı ağrıyormus baş ağrısından gitmiş sancı çıkmış ama kadın ne belim ağrıyor ne kasıklarım az bişi bacaklarım ağrıyor demiş böyle böyle doğumunuda yapmış maşallah
1. Ishal oldum. Hasta değilim, ishal yapacak bir şey yemedim.Gözümüz sendehadi bakalım tell the whole story
Tedaviler çok yorucu ya hem fiziksel hem mental anlamda. O kafa yorgunluğu zaten hepsinden kötü. Ben tek çocukla kalayım istiyorum 1 çocuğa yetebilirmişim gibi hissediyorum ama hayat ne gösterir bilinmez kazayla falan olursa doğururum tabi ki bedava çocuk gelmişBu tüp bebek tedavi sonrası galiba zorluyor. Benimde bu 3 sene içinde bir sürü tedavi kayıplar tüp bebek tedavisi derken kendiliğinden oluverdi. Sanırım o yüzden çok yorgun vücudum bu yüzden de ağır geçiyor ama ben kızıma kardeş istiyorum tabi doğumdan sonra da aynı düşünecekmiyim bilmiyorum
Yav özendirmeyin gardaşım insanlarıBen bildiğim için hep bi nasıl olacak düşüncesindeyim ama bi doğum hikayesine şahit oldum şok oldum rabbim herkese nasip etsin böyle doğum arkadaşım anlattı eltisinin sancı olarak yaşadığı şey başı ağrıyormus baş ağrısından gitmiş sancı çıkmış ama kadın ne belim ağrıyor ne kasıklarım az bişi bacaklarım ağrıyor demiş böyle böyle doğumunuda yapmış maşallah
Acaba regl dönemlerini ağır veya hafif geçirmeyle bu doğum sancılarını hissetme arasında bi doğru orantı var mıdır ya? Tecrübeliler bahsetse ya reglleri nasıl geçerdi doğumları nasıl geçti?Yav özendirmeyin gardaşım insanlarıbenim zamanindaki reglin ilk günü ağrısı kendisinin doğum ağrısından 50 kat fazlaymış bildiğin
Bilmem ki. Bazı insanlar vücudunu çok iyi tanır ve dinler. Vücudun sinyal göndermedigi bir durum olamaz diye düşünüyorum ama bazı insanlar daha farkında oluyor o sinyallerin benceAcaba regl dönemlerini ağır veya hafif geçirmeyle bu doğum sancılarını hissetme arasında bi doğru orantı var mıdır ya? Tecrübeliler bahsetse ya reglleri nasıl geçerdi doğumları nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?