- 19 Şubat 2024
- 22
- 59
- 3
- 34
HoşgeldinSelamlarherkesin hamileliği hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. bir süredir üye olmadan nisan anneleri grubunu takipteydim artık dayanamayıp aranıza katılmak istedim bende nisan annesi olarak burada bulunmak istiyorum ama doğumda mart ayınada kayabilirim sat 30 haziran 33+3 oldum. İkinci hamileliğim 6.5 yaşında bir kızım var inşallah bir kızım daha olacak ilki normal doğumdu kısmetse bunuda öyle istiyorum. Hamileliğimin tek sorunu detaylı ultrasonda farkedilen plasentada tek arter tek ven olması.bunun içinde kan sulandırıcı kullanıyorum 36. Haftaya kadar devam edicem.şuana kadar her şey iyi gidiyor umarım sonuna kadarda böyle gider.
Regl dönemlerim hep çok ağrılı geçerdi ama korkutmak gibi olmasın doğum sancısı tabiki daha ağrılı birşey özellikle 5 dakikada bir sancı vurduğunda birde üzerine benim gibi suni sancı yersenizAcaba regl dönemlerini ağır veya hafif geçirmeyle bu doğum sancılarını hissetme arasında bi doğru orantı var mıdır ya? Tecrübeliler bahsetse ya reglleri nasıl geçerdi doğumları nasıl geçti?
HoşbuldumHoşgeldinsat tarihlerimiz aynı hayırlısıyla gelsin bebişler inşallah
Suni sancı gerektiğinde hayat kurtarıyor gerçekten duyduğum örneklerden anladığım buRegl dönemlerim hep çok ağrılı geçerdi ama korkutmak gibi olmasın doğum sancısı tabiki daha ağrılı birşey özellikle 5 dakikada bir sancı vurduğunda birde üzerine benim gibi suni sancı yersenizistememiştim ama kendi sancılarımla sürecin daha uzun olacağını söylediler ve kabul ettim iki buçuk saat sonra doğumum olmuştu. Ve şuan o zaman ki ağrıları hatırlamıyorum nereden ne kadar şiddetli olduğunu sanki hiç doğurmamış gibi heyecanlıyım
Hoşgeldinn kızıkan da sağlıkla gelsin inşallahSelamlarherkesin hamileliği hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. bir süredir üye olmadan nisan anneleri grubunu takipteydim artık dayanamayıp aranıza katılmak istedim bende nisan annesi olarak burada bulunmak istiyorum ama doğumda mart ayınada kayabilirim sat 30 haziran 33+3 oldum. İkinci hamileliğim 6.5 yaşında bir kızım var inşallah bir kızım daha olacak ilki normal doğumdu kısmetse bunuda öyle istiyorum. Hamileliğimin tek sorunu detaylı ultrasonda farkedilen plasentada tek arter tek ven olması.bunun içinde kan sulandırıcı kullanıyorum 36. Haftaya kadar devam edicem.şuana kadar her şey iyi gidiyor umarım sonuna kadarda böyle gider.
Valla benim annem anlamamış hiç, ne samcı olmuş ne suyu gelmiş ne kanama gelmiş, normal doktora kontrole gitmiş artık günü yaklaştığı için doktor hemen ameliyathaneye almış nasıl bu saate kdr gelmezsin hissetmezsin demişHahahaha bu da yeni bir kaygı deseneanlamamak mümkün değildir bence ya. Keşke o kadar kolay olsa doğurmak hele ilk doğumda. Doğurana kadar geçmicek o kaybı ama doğurduktan sonra da geçmicek ki… yedi mi emdi mi uyudu mu… Bence bununla yaşamayı öğrencez.
Bende önerilmediği için minder almadım içine MÜSLİN örteceğimPuset örtüsü işini ne yaptınız? Ben tabi kii MÜSLİN almayı düşünüyorumyaz aylarında nefes alır gibisinden.. minder almayacağım okuduğum heryerde yenidoğanda önerilmediği yazılmış, pusetin kendi ince bir minderi var zaten o yüzden sadece örtü alacağım. Alanlar varsa foti atın bakalımm
Gaza geldim eksikleri tamamlamak için şuan gözüm korktu
Doğumhanede bebek doğduktan sonra göğsüne koyduklarında her şey silinip gidiyo sende bebekle birlikte heyecandan ağlıyorsunSuni sancı gerektiğinde hayat kurtarıyor gerçekten duyduğum örneklerden anladığım buregl sancısı gibi hiç hayal etmedim zaten sanırım. Benim hafif geçerdi ay içinde üşütmediysem nerdeyse sıfır ağrı olurdu.
Bu arada ne zaman unuttun ağrıyı? Hep diyolar ya doğurduktan sonra hemen her şey siliniyo sanki diye o gerçek mi?
Hoşbuldum hepimizin ki inşallahHoşgeldinn kızıkan da sağlıkla gelsin inşallahbir çoğumuzun marta kayma ihtimali var ama takılıyoruz burada alıştık çok tatlı ve komikler moralin mi bozuk gir yaz nisan anneleri seni rahatlatır ilk bebitonu kaç haftalıkken doğurdun
En rahat grup ay benimde 40 hafta 16nisan gözüküyor 38 haftada doğum olsa marta kaycam ama mart annesi gibi hissetmiyorum nisan anasıyam rahataam dndkskskHoşgeldinn kızıkan da sağlıkla gelsin inşallahbir çoğumuzun marta kayma ihtimali var ama takılıyoruz burada alıştık çok tatlı ve komikler moralin mi bozuk gir yaz nisan anneleri seni rahatlatır ilk bebitonu kaç haftalıkken doğurdun
Hoşgeldin aramızaDoğumhanede bebek doğduktan sonra göğsüne koyduklarında her şey silinip gidiyo sende bebekle birlikte heyecandan ağlıyorsunsonrasında sadece çok yorgun oluyorsun. bebekli yeni bir hayat sana her şeyi unutturuyo
hoşbuldumHoşgeldin aramıza
Özsüt varBen Erzincandayım MADO yok MADO gibi kafelerde yok
Amin amin aminBenimde 2 kürtaj 1 dış gebelik ve tüp bebek transferim düşükle sonuçlandı ve onun üzerine hiç adet olmadan hamile kaldım. Benim bağışıklık çok kuvvetli olduğundan bebeği virüs gibi görüp gelişimini engelliyordu. Sanirim tüp bebek tedavisi üzerine vücut yorgun düştüğünden nasip oldu ve tabi ki Rabbım nasip etti vakit saat yani Rabbım ne zaman ol derse o zaman oluyor. Bende normalde çok pozitif ve anı yaşamayı seven biriyimdir ama bu süreçte kendime diyorum bi yandan tadını çıkar diye ama başından beri çok zor geçiyor. Ama hamd olsun bebisim iyi sağlıkla kavuşalım hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?