2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlarherkesin hamileliği hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. bir süredir üye olmadan nisan anneleri grubunu takipteydim artık dayanamayıp aranıza katılmak istedim bende nisan annesi olarak burada bulunmak istiyorum ama doğumda mart ayınada kayabilirim sat 30 haziran 33+3 oldum. İkinci hamileliğim 6.5 yaşında bir kızım var inşallah bir kızım daha olacak ilki normal doğumdu kısmetse bunuda öyle istiyorum. Hamileliğimin tek sorunu detaylı ultrasonda farkedilen plasentada tek arter tek ven olması.bunun içinde kan sulandırıcı kullanıyorum 36. Haftaya kadar devam edicem.şuana kadar her şey iyi gidiyor umarım sonuna kadarda böyle gider.

Hoşgeldin sat tarihlerimiz aynı hayırlısıyla gelsin bebişler inşallah

Acaba regl dönemlerini ağır veya hafif geçirmeyle bu doğum sancılarını hissetme arasında bi doğru orantı var mıdır ya? Tecrübeliler bahsetse ya reglleri nasıl geçerdi doğumları nasıl geçti?
Regl dönemlerim hep çok ağrılı geçerdi ama korkutmak gibi olmasın doğum sancısı tabiki daha ağrılı birşey özellikle 5 dakikada bir sancı vurduğunda birde üzerine benim gibi suni sancı yerseniz istememiştim ama kendi sancılarımla sürecin daha uzun olacağını söylediler ve kabul ettim iki buçuk saat sonra doğumum olmuştu. Ve şuan o zaman ki ağrıları hatırlamıyorum nereden ne kadar şiddetli olduğunu sanki hiç doğurmamış gibi heyecanlıyım

Suni sancı gerektiğinde hayat kurtarıyor gerçekten duyduğum örneklerden anladığım bu regl sancısı gibi hiç hayal etmedim zaten sanırım. Benim hafif geçerdi ay içinde üşütmediysem nerdeyse sıfır ağrı olurdu.
Bu arada ne zaman unuttun ağrıyı? Hep diyolar ya doğurduktan sonra hemen her şey siliniyo sanki diye o gerçek mi?

Hoşgeldinn kızıkan da sağlıkla gelsin inşallah bir çoğumuzun marta kayma ihtimali var ama takılıyoruz burada alıştık çok tatlı ve komikler moralin mi bozuk gir yaz nisan anneleri seni rahatlatır ilk bebitonu kaç haftalıkken doğurdun

Valla benim annem anlamamış hiç, ne samcı olmuş ne suyu gelmiş ne kanama gelmiş, normal doktora kontrole gitmiş artık günü yaklaştığı için doktor hemen ameliyathaneye almış nasıl bu saate kdr gelmezsin hissetmezsin demiş

Bende önerilmediği için minder almadım içine MÜSLİN örteceğim puset örtüsünü de böyle MÜSLİN aldım

Eklentiler

• 1000019236.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 58
Doğumhanede bebek doğduktan sonra göğsüne koyduklarında her şey silinip gidiyo sende bebekle birlikte heyecandan ağlıyorsun sonrasında sadece çok yorgun oluyorsun. bebekli yeni bir hayat sana her şeyi unutturuyo

Hoşbuldum hepimizin ki inşallah sizi üyeliksiz bir süre takipteydim dayanamadım ilk defa üye oldum ve yazıyorum 39+1 de doğurdum yaklaşık 24 saat öncesinde gece nişanım gelmişti

En rahat grup ay benimde 40 hafta 16nisan gözüküyor 38 haftada doğum olsa marta kaycam ama mart annesi gibi hissetmiyorum nisan anasıyam rahataam dndksksk

Doğumhanede bebek doğduktan sonra göğsüne koyduklarında her şey silinip gidiyo sende bebekle birlikte heyecandan ağlıyorsun sonrasında sadece çok yorgun oluyorsun. bebekli yeni bir hayat sana her şeyi unutturuyo
Hoşgeldin aramıza

Ay gece gece başımıza ne geldii eşimle gece kaçamağı yapalım dedim kfcden siprş verdik te 11 buçukta 12 15 gibi kapımız çaldı apartman girişinin eşimde kimo demeden bastı direk dedik yemek gelcek bekliyorız ne gelem me giden bar ben basıyorum kimo diyorum ses veren yok tabi dedim acaba kv aşağoda onlar mı bastı neysem saat 1 oldu hala getirde yolda gözüküyor canlı desteğe bağlanıp durduk resmen neyse dedim bi değerlendirmeleri okiyiö anam o ne herkes yazmış teslim edilmedi teslim edildi gözüküyor ama 2saattie bekliyorum diye biride yazmıştı apartmanın kapısına asılmış buz gibi olmuş eşime dedim bizimde asmasın 5kat çıkmayı gözü yemez kesin içime şüphe düştü gitti aşağı eşim gerçekten de öyle bina kapısına asılmış birde dış eşim dedi dökülmüş hep kediler yarısını yemiş hayır madem çıkmak istemiyorsun ara sepet atardık biz nerden bilelim oraya astığını camdan kapı gözükmüyor bile dış kapıya asmış 2 adım yürüyüp içeri koymayıda akıl edememiş 1buçukra da sipariş teslim edildi diye güncellediler bide yaptıkları çok ayıp iğrenç bir hareket düşüncesizlik diz boyu normal bir eşya değilki öyle dış kapıya bırakasın nimet içindeki madem bırakasın var ara ben kapıya bırakıyorum gelip alır mısınız insanlık adına bişey kalmamış kimsede gece gece sinirlendim bi

Nişanım geldikten sonra öğlen heyecanla doktoruma gittim ama hiç sancım ağrım yoktu alttan muayene etti 1 cm açıklık var dedi ve eliyle yokladı dürttü biraz yarın gelirsin belki dedi ben akşam gittim doğurmaya doktorun dürtmesiyle benim sancılarım o an başladı çünkü

Merhaba gece gece yine hortladım uykusuz geceler geçinmekten çok yoruldum. Sizde de karın gerginliği oluyor mu? Bende sabah bir başlıyor davul gibi gergin her gün beslendiğim şekilde besleniyorum. Ama bebek hareket etse bile gerginlik gitmiyor. Gaz desem gaz yapacak birşey de yemiyorum. Afedersiniz WC ye çıkabiliyorum. Ama yok düzelmiyor. Karnım yırtılacak gibi 30. Haftadayım bu arada

Amin amin amin Rabbim mükafatlandırmış sizide maşaAllah ya Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin ilk defa sizin gibi bir durum duydum bende. Bazen şey diyorum bu kadar çetrefilli yollardan geçmesek belki bu bebişlere hakkıyla bakamicaktık. Allahualem olayların hikmetini bir tek Allah biliyor. Ama nedenleri hep var. Allah her zor durumun ecrini kat kat veriyor. Hani bazen kolay elde edilen şeylerin kıymeti olmuyor ya belki biz öyle olacaktık diyorum bazen bizi bizden daha iyi biliyor Allah çünkü. Normal yolla olması da mucize olmuş Rabbim bebişler geldikten sonra kolaylaştırsın cümlemizin imtihanlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…