Tipe bak ya böyle insanların çalışma ahlakı yol gerçekten insanlara yaptığı zulüm yani o çalıştığı parayı haketmiyor. Gece gece kaşınmışınız sizde anacım ne diyemAy gece gece başımıza ne geldii eşimle gece kaçamağı yapalım dedim kfcden siprş verdik te 11 buçukta 12 15 gibi kapımız çaldı apartman girişinin eşimde kimo demeden bastı direk dedik yemek gelcek bekliyorız ne gelem me giden bar ben basıyorum kimo diyorum ses veren yok tabi dedim acaba kv aşağoda onlar mı bastı neysem saat 1 oldu hala getirde yolda gözüküyor canlı desteğe bağlanıp durduk resmen neyse dedim bi değerlendirmeleri okiyiö anam o ne herkes yazmış teslim edilmedi teslim edildi gözüküyor ama 2saattie bekliyorum diye biride yazmıştı apartmanın kapısına asılmış buz gibi olmuş eşime dedim bizimde asmasın 5kat çıkmayı gözü yemez kesin içime şüphe düştü gitti aşağı eşim gerçekten de öyle bina kapısına asılmış birde dış eşim dedi dökülmüş hep kediler yarısını yemiş hayır madem çıkmak istemiyorsun ara sepet atardık biz nerden bilelim oraya astığını camdan kapı gözükmüyor bile dış kapıya asmış 2 adım yürüyüp içeri koymayıda akıl edememiş 1buçukra da sipariş teslim edildi diye güncellediler bide yaptıkları çok ayıp iğrenç bir hareket düşüncesizlik diz boyu normal bir eşya değilki öyle dış kapıya bırakasın nimet içindeki madem bırakasın var ara ben kapıya bırakıyorum gelip alır mısınız insanlık adına bişey kalmamış kimsede gece gece sinirlendim bi
İşte buuuuuuu hangi ay doğurduğun önemli değil hangi ay hissettiğin önemli yürü beeeeAaaa hişşşşt bizdensinEn rahat grup ay benimde 40 hafta 16nisan gözüküyor 38 haftada doğum olsa marta kaycam ama mart annesi gibi hissetmiyorum nisan anasıyam rahataam dndksksk
Çok teşekkürler Allah razı olsun canımGelmiş geçmiş olsun canımm ALLAH ın izniyle bebişin sanaa sağlıkla tutunsun gitmeee boşverr dinlenmeye başlarsın artık evdee okula göree dahaa rahat edersin bebişin de sağlıkla zamanında gelsin ALLAH ın izniyle Çok Aminn canımm
Denemeden bilemiyoruz ki kuzu bende yurt dışından getirttim bir tane bakalım ne yaşicazSelamm gunaydin herkese, gogus pompalarindan anlayan var mii?
bunu cok oneriyorlar ama ben arastirsamda hic anlayamadim sizce iyi mi? bir de tekli olarak almak mantikli mi yeterli olur mu tek taraf?All-in-one M5 Wearable Breast Pump: Convenient & Discreet
Discover Momcozy M5 portable breast pump - painlessly pump, mimicking a real baby's mouth angle, with all components integrated into the cup. Portable, quiet, and comfortable!momcozy.com
Rabbim kolaylaştırsın canım iyi olmana sevindim. Peki son durum ne ne diyorlar?Çok teşekkürler Allah razı olsun canımiyi ki hastaneye gelmişim yoğun tedavi uyguluyorlar Dr 09:00 gibi bakıp duruma göre taburcu edecek
Benim ilk hamileliğimden normalde var prize takılan güçlü çiftli bir süt sağma makinem. Ancak tatile giderken, bi yere giderken taşımamak için fişsiz prize takılmayan bu şekil bir adet tekli hepsiburadadan aldım denemek için çok tavsiye edildiği için. Çünkü ilk doğumumdan sonra süt sağma makinesi benim sağ kolumdu. Pratik geldi bu ürünün benzerinin yorumlarını okuyunca ama kullanmadığım için bilemiyorum gerçeklik payını. Deneyip göreceğim.Selamm gunaydin herkese, gogus pompalarindan anlayan var mii?
bunu cok oneriyorlar ama ben arastirsamda hic anlayamadim sizce iyi mi? bir de tekli olarak almak mantikli mi yeterli olur mu tek taraf?All-in-one M5 Wearable Breast Pump: Convenient & Discreet
Discover Momcozy M5 portable breast pump - painlessly pump, mimicking a real baby's mouth angle, with all components integrated into the cup. Portable, quiet, and comfortable!momcozy.com
Bi ara benim de çok yoğun oluyodu bacak krampları doktora söyledim magnezyum yazdı. Sonra ben düzenli pilates yapmaya başladım kramplar pufKızlar ya demiiim dedim ama yani magnezyum kalsiyum hunharca almama rağmen takriben 3 gündür bacak kasılmalarım aşırı arttı. Gece sabah gündüz birde gün içerisinde kasıldığı için bu ön kaslar ve sinirler de doğal olarak artık acıyor geriliyor. Gece kaç deda kasılmalara uyanıyorum bilmiyorum artık. Bugün aşırı kalça ağrıları ile uyandım onu da bilmiyorum kız bu nemiş doktora desem şimdi amaaan oda ne dicek diyorum çok güçlü bişi bu ya. Kaç sene sporculuk hayatım oldu bu kasılmalar gibi belki milyonlarca kasılma yaşadım ama bunun gibi güçlüsünü görmedim inanılmaz bir durum. Bebeğin gücünü hissetmek ise muhteşem bir duygu gerçekten. Diyorum ya insan hamilelikte yaşadığı bu adrenalin ağrı kasılma her ne yaşıyorsa normal hayatta herhangi bir şeyde yaşaması çok zor. Dehşetülvahşet gerçekten inanılmaz
Magnezyum içiyorum,süt içiyorum , kalsiyum, demir, düzenli beslenme, her bi haltı düzenli alıyorum, bi ara yoktu, düzenli yürüyüş yapıyorum ama şuan bile resmen kaslarım gergin, sinirlerim aşırı gergin fizyolojik durumumdan mu acaba diye düşünmeye başladım. Sporculuktan gelme olduğum için acaba kaslarım mı salıyor bu kadarı fazla çünkü gerçekten gün içerisine aşırı sirayet etmeye başladı. Her an kasılmaya hazır bomba tetikte bekliyor. Birde bir kaç gündür yine bir arkadaşım canı sağolsun beni aşırı gerdi bununla alakası varmı acaba psikoloji etkiliyor mu bilmiyorum ki… herhangi bir yere oturunca kasılmalar başlıyor hiç bu kadar aşırı olmamıştı. Yani 7-24 kas spazmı yaşamak da ne bileyim yani enteresan bir durummuş arkadaş.Bi ara benim de çok yoğun oluyodu bacak krampları doktora söyledim magnezyum yazdı. Sonra ben düzenli pilates yapmaya başladım kramplar pufen son doktora gittiğimde de söyledim size magnezyum yazdırdım ama pilatesle geçince almadım magnezyumu haberiniz olsun diye. E iyi dedi arada bi de maden suyu iç tamamdır
Hergün aşağı komşumun tuvaletten yükselen boklu sigara kokusu da cabası tabi şimdi yeri gelmişken diyeyim bariMagnezyum içiyorum,süt içiyorum , kalsiyum, demir, düzenli beslenme, her bi haltı düzenli alıyorum, bi ara yoktu, düzenli yürüyüş yapıyorum ama şuan bile resmen kaslarım gergin, sinirlerim aşırı gergin fizyolojik durumumdan mu acaba diye düşünmeye başladım. Sporculuktan gelme olduğum için acaba kaslarım mı salıyor bu kadarı fazla çünkü gerçekten gün içerisine aşırı sirayet etmeye başladı. Her an kasılmaya hazır bomba tetikte bekliyor. Birde bir kaç gündür yine bir arkadaşım canı sağolsun beni aşırı gerdi bununla alakası varmı acaba psikoloji etkiliyor mu bilmiyorum ki… herhangi bir yere oturunca kasılmalar başlıyor hiç bu kadar aşırı olmamıştı. Yani 7-24 kas spazmı yaşamak da ne bileyim yani enteresan bir durummuş arkadaş.eşimde hemen sporcu mantığıyla bişiler diyo başlarım sana da sporuna da moduna giriyorum. Bana bilimsel açıklamalarla gelme loooooo çözümle gel
Yani muhtemelen sporcu olduğun için kasların daha fazla çalışmaya alışkın, şu an sadece yürüyüş yetmiyo belli ki. Al sana bi bilimsel açıklama dahaMagnezyum içiyorum,süt içiyorum , kalsiyum, demir, düzenli beslenme, her bi haltı düzenli alıyorum, bi ara yoktu, düzenli yürüyüş yapıyorum ama şuan bile resmen kaslarım gergin, sinirlerim aşırı gergin fizyolojik durumumdan mu acaba diye düşünmeye başladım. Sporculuktan gelme olduğum için acaba kaslarım mı salıyor bu kadarı fazla çünkü gerçekten gün içerisine aşırı sirayet etmeye başladı. Her an kasılmaya hazır bomba tetikte bekliyor. Birde bir kaç gündür yine bir arkadaşım canı sağolsun beni aşırı gerdi bununla alakası varmı acaba psikoloji etkiliyor mu bilmiyorum ki… herhangi bir yere oturunca kasılmalar başlıyor hiç bu kadar aşırı olmamıştı. Yani 7-24 kas spazmı yaşamak da ne bileyim yani enteresan bir durummuş arkadaş.eşimde hemen sporcu mantığıyla bişiler diyo başlarım sana da sporuna da moduna giriyorum. Bana bilimsel açıklamalarla gelme loooooo çözümle gel
Allah nasip ederse benim ve bebeğimin sağlığı iyi olsun da doğu mtabi fark etmez ama normal doğum iki tane deli gibi sancı çekmiş olmama rağmen istiyorum sonrası için rahatlık hemen kalkıyorsun kendine geliyorsunAaa maşallah valla allah hepimize öylesini nasip etsinbelki bizim de öyle olcak bilemeyiz ilk defa doğurucam şimdiden diyorum video falan izleyip korkutmıyım kendimi ama bak bilmene rağmen yine de normal doğum derse normal doğurucaksın demek ki cesaret ediliniyor tekrar canım
kız bende öyleyim vallahi doğumda. Ok bağırmadım başlarda altı yedi santimlerde çünkü zaten her ay çektiğim sancıyla aynısıydıYav özendirmeyin gardaşım insanlarıbenim zamanindaki reglin ilk günü ağrısı kendisinin doğum ağrısından 50 kat fazlaymış bildiğin
valla çok ağrılı adet sancısı çekerdim doğumdada çok zorlanmadım her ay çektiğim sancıydı regl sancısı gelip giden bişi değildi nefes aldırmıyordu doğum nefes almana müsade ediyordu sadece doğumun uzaması artık yoruyor insanı yoksa çok ağır geçirene koymaz ağrısıAcaba regl dönemlerini ağır veya hafif geçirmeyle bu doğum sancılarını hissetme arasında bi doğru orantı var mıdır ya? Tecrübeliler bahsetse ya reglleri nasıl geçerdi doğumları nasıl geçti?
Oğlişime dicem ilerde karın mı ben mi bak anan neler çekti yemedi yedirdi içmedi içirdi uyumadı ne acılar çekti seni doğurmak için ne uykusuz gece geçirdi.Yani muhtemelen sporcu olduğun için kasların daha fazla çalışmaya alışkın, şu an sadece yürüyüş yetmiyo belli ki. Al sana bi bilimsel açıklama daha
Oğlişime dicem ilerde karın mı ben mi bak anan neler çekti yemedi yedirdi içmedi içirdi uyumadı ne acılar çekti seni doğurmak için ne uykusuz gece geçirdi.ulen kv ler gelinlere işkence yapmak için sanırım böyle motive oluyor anasını satayım olayı nereye bağladım bak yine bilmi milmi geç hamilelikstyle07@kadınlarklubü
Ne gibi ağrılar canım kemik mi kasık mıKizlar 28. Haftamdayim 23 haftadan beri 9. Ay gibi ağrilarim var geceler haram oldu . Bana dua edin .hergün doktor gezmekten yoruldum .sabahlara kadar uykusuz kaliyorum .
Kalça ağrısını her gece yaşıyorum ilkinde şoka girmiştim bu nasıl şiddetli bişey böyle diye insanın götü de ağrımamalı yaKızlar ya demiiim dedim ama yani magnezyum kalsiyum hunharca almama rağmen takriben 3 gündür bacak kasılmalarım aşırı arttı. Gece sabah gündüz birde gün içerisinde kasıldığı için bu ön kaslar ve sinirler de doğal olarak artık acıyor geriliyor. Gece kaç deda kasılmalara uyanıyorum bilmiyorum artık. Bugün aşırı kalça ağrıları ile uyandım onu da bilmiyorum kız bu nemiş doktora desem şimdi amaaan oda ne dicek diyorum çok güçlü bişi bu ya. Kaç sene sporculuk hayatım oldu bu kasılmalar gibi belki milyonlarca kasılma yaşadım ama bunun gibi güçlüsünü görmedim inanılmaz bir durum. Bebeğin gücünü hissetmek ise muhteşem bir duygu gerçekten. Diyorum ya insan hamilelikte yaşadığı bu adrenalin ağrı kasılma her ne yaşıyorsa normal hayatta herhangi bir şeyde yaşaması çok zor. Dehşetülvahşet gerçekten inanılmaz
Hmmm, henüz doğurmuyorsun Sterne ama böyle devam edersen beşinci günün şafağında tekrar görüşelim1. Ishal oldum. Hasta değilim, ishal yapacak bir şey yemedim.
2. Oglişim çok sakin, çok uzun uyuyor.
3. Ben huzursuzum. Sebepsiz. Dün saat 4e kadar uyumadım hem de hiç yorgun değildim yani bilmiyorum hani ay döndüm durdum değildi.
4. Dün ve bugün uzun aradan sonra çok kısa yalancı kasılma oldu.
Bu ilk üçünü burada bir ebeden dinlemiştim doğum göstergesi diye. Nişan gelir de demişti ve hepsi birden olmayabilir demişti ama tabi ki ben en uç noktayı seçerek "bence doguruyorumu" seçiyorum
Bu arada aşırı da sakinim bu konuda. En hoşuma giden tulumu iyi ki yikadim bak, onu giydircem hastanede diyorum. Benim kafa going to go.
Aminn ricaa ederim sendende ALLAH Razıı olsun canımm İNŞALLAH iyi pozitif haberlerle sağlıkla bebişin ilerlesinÇok teşekkürler Allah razı olsun canımiyi ki hastaneye gelmişim yoğun tedavi uyguluyorlar Dr 09:00 gibi bakıp duruma göre taburcu edecek
Dün kasik ağrilarim vardi rahim sanki dişa aşağiya düşecek gibiydi sağ sol yapiyordum üstüne uyuyamiyordumNe gibi ağrılar canım kemik mi kasık mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?