2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Herşey normal cnm. Bütün bölümlere tek tek gittik . Bazen uykusuzluğu ben mi çok abartiyorum diyorum ama ağrim olmasa uyurum diyorum .
Uykusuzluk bende de var canım inanılmaz kemik ağrıları yaşıyorum kalça uyluk felç oluyo geceleri. Kasık ağrısı da zaman zaman oluyo her şeyin normalse bu da benim vücudumun gerçeği diceksin artık demek ki o şekilde tepki veriyo ben öyle diye diye kabullendim ağrıları napayım az kaldı sabır

Tipe bak ya böyle insanların çalışma ahlakı yol gerçekten insanlara yaptığı zulüm yani o çalıştığı parayı haketmiyor. Gece gece kaşınmışınız sizde anacım ne diyem
Güzel kaşındık

Ben de öyle.

Her türlü doğuracağız ve başıma bir şey gelecek. Ama dediğin gibi kendimi bırakıyorum ben de tıbbın ellerine. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Umarım buraya gelip harika doğum anılarımızı yazarız hepimiz.

Ay hoşgeldin bebişim. Sıkıntı yok Mart sonu doğursan da, seni Nisan annesi diye bağrımıza basarız.

Yaş, şehir, bebiş ismi bilgilerin belli ise söylersen tabloya ekleyim.

Gece uyuyamadım ve sabah bir kaç saat uyuyayım dedim, resmen bacaklarım bağımsızlıklarını ilan etmiş, onlara kasılmalarından dolayı hayır hayır tamam diye yalvararak uyandım. Resmen sömürge yaptılar beni anacım kıçım başım ayrı oynuyor bu nedir yaaaawww

bunu mu almıstın ? benim kuzenım hastaneden itibaren bunu kullanmıs cok tavsıye ettıgı ıcın ben de en basta bunu aldım. çok rahat dedı sen bı iş yaparken o sağıyor dereceleri var dedı. yurtısında da ınsanlar hep bu tarz kullanıyomus bu arada. hıc elektrklı ya da manuel seklnde yokmus.

Eklentiler

• 1708326330878.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 56
Ya dün bizim de başımıza benzer bir olay geldi, bütün kuryelerin heyheyleri mi üstündeydi neydi anlamadım senin yazdığını okuyup tekrar sinirlendim ha. Sizin yine iyi zile basmışlar, bizim ne zile bastılar ne kapıyı tıkladılar kapının önündeki çöplerin yanına yere bırakmışlar paketi sanki bomba bırakıyolar, sipariş çok gecikince kapıyı açmamla gördüm kan beynime sıçradı. Neyse sakinim.

Bu bacak krampları solunum asidozumu ne denilen bişiy varmış, o gerçekleşince de çok olurmuş bu arada. Benim muhtemel sebebi bu, çünkü dinlenirken bile nabzım çok yüksek ve kesik kesik nefes alıyorum, sallamıyorum o ayrı da. Bir diğer sebebi mevcut varisler, belki önceden yoktuysa da hamilelikle çıkmıştır. Doktor bana magnezyumu çoğaltabilirsin, ne sana ne bebeğe zararı olan bir mineral değil rahatlayana kadar kullan demişti. Erken doğum riski gibi durumlarda şu an kullandığın magnezyumun yirmi beş katı veriliyor anneye o yüzden yabıştır rahadol dedi. Ben şimdilik otururken nefes egzersizi yapıyorum aklıma geldikçe solunumum düzelsin diye, magnezyumu da ikiye çıkardım, beşe kadar yolu var bence

Evet kuzum bunu aldım. Ay çok mutlu oldum memnun kalan birisini görünce sağolasın kız inşaAllah bol bol sütümüz gelirde cak cuk sağarız güzelce

Ay kuzuuuuu ben iki gündür nefes darlığı da yaşıyordum ondan mı acaba? Şimdi doktora yazdım yardım et looooo gözlerinin önünde eriyorum diye bakalım ne dicek. Bende başlayayım o egzersizlere ya hiç bağlantı kurmamıştım bak. Varis yok gibi ama bir daha bakayım ben ya. Allah yardımcımız olsun şimdi bile şu yazıyı yazarken 3-5 yokladı. Bu nedir arkadaş. Denicem Allah razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…