Doktora gitmişsindir rahim ağzı uzunluğuna da bakmıştır muhtemelen her şey normal miDün kasik ağrilarim vardi rahim sanki dişa aşağiya düşecek gibiydi sağ sol yapiyordum üstüne uyuyamiyordum
Kız gel Maraşa seni madonun merkezinde götüreyim adım başı mado hem göbek tokuştururuzBen Erzincandayım MADO yok MADO gibi kafelerde yok
Herşey normal cnm. Bütün bölümlere tek tek gittik . Bazen uykusuzluğu ben mi çok abartiyorum diyorum ama ağrim olmasa uyurum diyorum .Doktora gitmişsindir rahim ağzı uzunluğuna da bakmıştır muhtemelen her şey normal mi
Uykusuzluk bende de var canım inanılmaz kemik ağrıları yaşıyorum kalça uyluk felç oluyo geceleri. Kasık ağrısı da zaman zaman oluyo her şeyin normalse bu da benim vücudumun gerçeği diceksin artık demek ki o şekilde tepki veriyo ben öyle diye diye kabullendim ağrıları napayımHerşey normal cnm. Bütün bölümlere tek tek gittik . Bazen uykusuzluğu ben mi çok abartiyorum diyorum ama ağrim olmasa uyurum diyorum .
Güzel kaşındıkTipe bak ya böyle insanların çalışma ahlakı yol gerçekten insanlara yaptığı zulüm yani o çalıştığı parayı haketmiyor. Gece gece kaşınmışınız sizde anacım ne diyem
Her zaman beybisiiiiiiiiİşte buuuuuuu hangi ay doğurduğun önemli değil hangi ay hissettiğin önemli yürü beeeeAaaa hişşşşt bizdensin
Ben de öyle.Ben kendimi tıbbın ellerine bıraktım artık o an olay nasıl gelişirse öyle olacak.
Epiduralin doğumu uzatması gibi bir dezavantajı varmış. Alt tarafta hiç kontrolün olmadığından olması gerektiği gibi ıkınamıyorsun. Bir de burada imza attiriyorlar felç riskini göze alıyorum diye.
Benim bi arkadaşıma doğumun yarısında epidural önerdiler. İstedi o da. Dünya varmış dedi valla, rahatlamış bildiğin
Ay hoşgeldin bebişim. Sıkıntı yok Mart sonu doğursan da, seni Nisan annesi diye bağrımıza basarız.Selamlarherkesin hamileliği hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. bir süredir üye olmadan nisan anneleri grubunu takipteydim artık dayanamayıp aranıza katılmak istedim bende nisan annesi olarak burada bulunmak istiyorum ama doğumda mart ayınada kayabilirim sat 30 haziran 33+3 oldum. İkinci hamileliğim 6.5 yaşında bir kızım var inşallah bir kızım daha olacak ilki normal doğumdu kısmetse bunuda öyle istiyorum. Hamileliğimin tek sorunu detaylı ultrasonda farkedilen plasentada tek arter tek ven olması.bunun içinde kan sulandırıcı kullanıyorum 36. Haftaya kadar devam edicem.şuana kadar her şey iyi gidiyor umarım sonuna kadarda böyle gider.
bunu mu almıstın ? benim kuzenım hastaneden itibaren bunu kullanmıs cok tavsıye ettıgı ıcın ben de en basta bunu aldım. çok rahat dedı sen bı iş yaparken o sağıyor dereceleri var dedı. yurtısında da ınsanlar hep bu tarz kullanıyomus bu arada. hıc elektrklı ya da manuel seklnde yokmus.Denemeden bilemiyoruz ki kuzu bende yurt dışından getirttim bir tane bakalım ne yaşicazsağdıktan sonra anlayacağız iyi mi kötü mü ama bir sürü pozitif yorum vardı kullanışlı diye. Markalar arasında çok farklılık olduğunu düşünüyorum, bir tane yeterli oluyormuş alırken araştırmıştım herkes iki taneye gerek yok diyordu. Bende o nedenle bir tane aldım.
Ya dün bizim de başımıza benzer bir olay geldi, bütün kuryelerin heyheyleri mi üstündeydi neydi anlamadım senin yazdığını okuyup tekrar sinirlendim ha. Sizin yine iyi zile basmışlar, bizim ne zile bastılar ne kapıyı tıkladılar kapının önündeki çöplerin yanına yere bırakmışlar paketi sanki bomba bırakıyolar, sipariş çok gecikince kapıyı açmamla gördüm kan beynime sıçradı. Neyse sakinim.Ay gece gece başımıza ne geldii eşimle gece kaçamağı yapalım dedim kfcden siprş verdik te 11 buçukta 12 15 gibi kapımız çaldı apartman girişinin eşimde kimo demeden bastı direk dedik yemek gelcek bekliyorız ne gelem me giden bar ben basıyorum kimo diyorum ses veren yok tabi dedim acaba kv aşağoda onlar mı bastı neysem saat 1 oldu hala getirde yolda gözüküyor canlı desteğe bağlanıp durduk resmen neyse dedim bi değerlendirmeleri okiyiö anam o ne herkes yazmış teslim edilmedi teslim edildi gözüküyor ama 2saattie bekliyorum diye biride yazmıştı apartmanın kapısına asılmış buz gibi olmuş eşime dedim bizimde asmasın 5kat çıkmayı gözü yemez kesin içime şüphe düştü gitti aşağı eşim gerçekten de öyle bina kapısına asılmış birde dış eşim dedi dökülmüş hep kediler yarısını yemiş hayır madem çıkmak istemiyorsun ara sepet atardık biz nerden bilelim oraya astığını camdan kapı gözükmüyor bile dış kapıya asmış 2 adım yürüyüp içeri koymayıda akıl edememiş 1buçukra da sipariş teslim edildi diye güncellediler bide yaptıkları çok ayıp iğrenç bir hareket düşüncesizlik diz boyu normal bir eşya değilki öyle dış kapıya bırakasın nimet içindeki madem bırakasın var ara ben kapıya bırakıyorum gelip alır mısınız insanlık adına bişey kalmamış kimsede gece gece sinirlendim bi
Bu bacak krampları solunum asidozumu ne denilen bişiy varmış, o gerçekleşince de çok olurmuş bu arada. Benim muhtemel sebebi bu, çünkü dinlenirken bile nabzım çok yüksek ve kesik kesik nefes alıyorum, sallamıyorum o ayrı da. Bir diğer sebebi mevcut varisler, belki önceden yoktuysa da hamilelikle çıkmıştır. Doktor bana magnezyumu çoğaltabilirsin, ne sana ne bebeğe zararı olan bir mineral değil rahatlayana kadar kullan demişti. Erken doğum riski gibi durumlarda şu an kullandığın magnezyumun yirmi beş katı veriliyor anneye o yüzden yabıştır rahadol dedi. Ben şimdilik otururken nefes egzersizi yapıyorum aklıma geldikçe solunumum düzelsin diye, magnezyumu da ikiye çıkardım, beşe kadar yolu var benceGece uyuyamadım ve sabah bir kaç saat uyuyayım dedim, resmen bacaklarım bağımsızlıklarını ilan etmiş, onlara kasılmalarından dolayı hayır hayır tamam diye yalvararak uyandım. Resmen sömürge yaptılar beni anacım kıçım başım ayrı oynuyor bu nedir yaaaawww
HoşbuldumAy hoşgeldin bebişim. Sıkıntı yok Mart sonu doğursan da, seni Nisan annesi diye bağrımıza basarız.
Yaş, şehir, bebiş ismi bilgilerin belli ise söylersen tabloya ekleyim.
Hoşbuldumyaş 33, İstanbul, kızımın adı İpek olucak inşallah
Ayy bu ne güzellik ya maşallah kıçını kaşıııGünooooo 32 ye bye demiş 33 e kenarından Hello dediikBebemi Kahvaltıya götürüyorum hava missss gibiii hepinize mutlu sağlıklı haftalar Mom's.
Eki Görüntüle 3389342 Eki Görüntüle 3389343
Evet kuzum bunu aldım. Ay çok mutlu oldum memnun kalan birisini görünce sağolasın kızbunu mu almıstın ? benim kuzenım hastaneden itibaren bunu kullanmıs cok tavsıye ettıgı ıcın ben de en basta bunu aldım. çok rahat dedı sen bı iş yaparken o sağıyor dereceleri var dedı. yurtısında da ınsanlar hep bu tarz kullanıyomus bu arada. hıc elektrklı ya da manuel seklnde yokmus.
Ay kuzuuuuu ben iki gündür nefes darlığı da yaşıyordum ondan mı acaba? Şimdi doktora yazdım yardım et looooo gözlerinin önünde eriyorum diyeBu bacak krampları solunum asidozumu ne denilen bişiy varmış, o gerçekleşince de çok olurmuş bu arada. Benim muhtemel sebebi bu, çünkü dinlenirken bile nabzım çok yüksek ve kesik kesik nefes alıyorum, sallamıyorum o ayrı da. Bir diğer sebebi mevcut varisler, belki önceden yoktuysa da hamilelikle çıkmıştır. Doktor bana magnezyumu çoğaltabilirsin, ne sana ne bebeğe zararı olan bir mineral değil rahatlayana kadar kullan demişti. Erken doğum riski gibi durumlarda şu an kullandığın magnezyumun yirmi beş katı veriliyor anneye o yüzden yabıştır rahadol dedi. Ben şimdilik otururken nefes egzersizi yapıyorum aklıma geldikçe solunumum düzelsin diye, magnezyumu da ikiye çıkardım, beşe kadar yolu var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?