Senin güzel bakan gözlerindir o liyakat.Ayy bu ne güzellik ya maşallah kıçını kaşıııafiyet olsun
Sterne doğuracağı gün , buraya" ben gidiyom suyum geldi, aman şöyle sancım var "dese bile Levent çoçiği kucağında görmeden inanmıcam dlnfkf.1. Ishal oldum. Hasta değilim, ishal yapacak bir şey yemedim.
2. Oglişim çok sakin, çok uzun uyuyor.
3. Ben huzursuzum. Sebepsiz. Dün saat 4e kadar uyumadım hem de hiç yorgun değildim yani bilmiyorum hani ay döndüm durdum değildi.
4. Dün ve bugün uzun aradan sonra çok kısa yalancı kasılma oldu.
Bu ilk üçünü burada bir ebeden dinlemiştim doğum göstergesi diye. Nişan gelir de demişti ve hepsi birden olmayabilir demişti ama tabi ki ben en uç noktayı seçerek "bence doguruyorumu" seçiyorum
Bu arada aşırı da sakinim bu konuda. En hoşuma giden tulumu iyi ki yikadim bak, onu giydircem hastanede diyorum. Benim kafa going to go.
Olabilir canım sen magnezyumu arttırayım mı diye bir sorup nefes egzersizine başla bakalım belki iki üç güne toparlarsın düzelir durumlarAy kuzuuuuu ben iki gündür nefes darlığı da yaşıyordum ondan mı acaba? Şimdi doktora yazdım yardım et looooo gözlerinin önünde eriyorum diyebakalım ne dicek. Bende başlayayım o egzersizlere ya hiç bağlantı kurmamıştım bak. Varis yok gibi ama bir daha bakayım ben ya. Allah yardımcımız olsun şimdi bile şu yazıyı yazarken 3-5 yokladı. Bu nedir arkadaş. Denicem Allah razı olsun canım
inşallah ya.Evet kuzum bunu aldım. Ay çok mutlu oldum memnun kalan birisini görünce sağolasın kızinşaAllah bol bol sütümüz gelirde cak cuk sağarız güzelce
ilk 3ü dün akşam bende vardı. 3. madde bugün devam ediyor. hayırlısı be1. Ishal oldum. Hasta değilim, ishal yapacak bir şey yemedim.
2. Oglişim çok sakin, çok uzun uyuyor.
3. Ben huzursuzum. Sebepsiz. Dün saat 4e kadar uyumadım hem de hiç yorgun değildim yani bilmiyorum hani ay döndüm durdum değildi.
4. Dün ve bugün uzun aradan sonra çok kısa yalancı kasılma oldu.
Bu ilk üçünü burada bir ebeden dinlemiştim doğum göstergesi diye. Nişan gelir de demişti ve hepsi birden olmayabilir demişti ama tabi ki ben en uç noktayı seçerek "bence doguruyorumu" seçiyorum
Bu arada aşırı da sakinim bu konuda. En hoşuma giden tulumu iyi ki yikadim bak, onu giydircem hastanede diyorum. Benim kafa going to go.
İnşaAllah inşaAllah sağol canım kim derdi ki nefesle alakası olabilir. vay anasını bugün bişi daha öğrendimOlabilir canım sen magnezyumu arttırayım mı diye bir sorup nefes egzersizine başla bakalım belki iki üç güne toparlarsın düzelir durumlar
kız sen de doğurmuyosun ama beş gün sonra yine yaz bakalım liyakatmetre ne göstericek djkddkilk 3ü dün akşam bende vardı. 3. madde bugün devam ediyor. hayırlısı be
Nst ye girmedim bebişim bekliyorumm tüm hamişler bugün toplanmış
doğurmak için erken ya doğurduğumu düşünmüyorum. başka bi belirti de yok bende henüz. ama cidden 3 maddenin birden olması dün beni de bi şüpheye düşürdü. yine güncellerim ahahaakız sen de doğurmuyosun ama beş gün sonra yine yaz bakalım liyakatmetre ne göstericek djkddk
ben de ağda yaptırdığımda eskiden hiç canım acımıyordu, hamilelikte iki kere yaptırdım ikisinde de bir hafta götümün üstüne zor oturdum ya gerçekten dokular falan demdeğişik oluyor herhalde. Seni anlıyorum ve sebamed pişik kremi öneriyorum, aklıma başka gelen bir şey yokdün ağda yaptırdım vallaha çok kötüyüm hem anne ol hem çalış hemde kadın olarak yaşa çok zor
aynen ya bende senelerdir yaptırırım hiç acımaz dünden beri ölüyırumben de ağda yaptırdığımda eskiden hiç canım acımıyordu, hamilelikte iki kere yaptırdım ikisinde de bir hafta götümün üstüne zor oturdum ya gerçekten dokular falan demdeğişik oluyor herhalde. Seni anlıyorum ve sebamed pişik kremi öneriyorum, aklıma başka gelen bir şey yok
Ben hepinizden daha hamileyim diyerek sedyeye uzan nfjfk. şeyap neyse hadi çok kalabalık ettim, toplu okuyanlar sövecek, haber ver sonraNst ye girmedim bebişim bekliyorumm tüm hamişler bugün toplanmış
Bunu yapmam yok muBen hepinizden daha hamileyim diyerek sedyeye uzan nfjfk. şeyap neyse hadi çok kalabalık ettim, toplu okuyanlar sövecek, haber ver sonra
Bende bu cuma doktora gidicem bikini bölgesini her duşta mecburen görmesemde hallediyorum herşey olabilir diye ama bacak falan bu hafta içi halletmem lazım hiçte halim yok keşke hamile kalınca dokuz ay hiç kılımız çıkmazsadün ağda yaptırdım vallaha çok kötüyüm hem anne ol hem çalış hemde kadın olarak yaşa çok zor
Allah kolaylık versin gerçekten çok zor. Benim de yeni hamileler gibi sabah bulantılarım geri geldi arada kusma da oluyor.mide yanmasi ayri zatengünaydın kızlar vallaha artık doğurmak istiyorum kusmaktan
ah ah bacım çok zorAllah kolaylık versin gerçekten çok zor. Benim de yeni hamileler gibi sabah bulantılarım geri geldi arada kusma da oluyor.mide yanmasi ayri zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?