2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sterne doğuracağı gün , buraya" ben gidiyom suyum geldi, aman şöyle sancım var "dese bile Levent çoçiği kucağında görmeden inanmıcam dlnfkf.
hee doğuruyomuş "yine " heheh yazarım

Olabilir canım sen magnezyumu arttırayım mı diye bir sorup nefes egzersizine başla bakalım belki iki üç güne toparlarsın düzelir durumlar

ilk 3ü dün akşam bende vardı. 3. madde bugün devam ediyor. hayırlısı be

Olabilir canım sen magnezyumu arttırayım mı diye bir sorup nefes egzersizine başla bakalım belki iki üç güne toparlarsın düzelir durumlar
İnşaAllah inşaAllah sağol canım kim derdi ki nefesle alakası olabilir. vay anasını bugün bişi daha öğrendim sağol canım yazdım bakalım anca döner o

dün ağda yaptırdım vallaha çok kötüyüm hem anne ol hem çalış hemde kadın olarak yaşa çok zor
ben de ağda yaptırdığımda eskiden hiç canım acımıyordu, hamilelikte iki kere yaptırdım ikisinde de bir hafta götümün üstüne zor oturdum ya gerçekten dokular falan demdeğişik oluyor herhalde. Seni anlıyorum ve sebamed pişik kremi öneriyorum, aklıma başka gelen bir şey yok

aynen ya bende senelerdir yaptırırım hiç acımaz dünden beri ölüyırum

dün ağda yaptırdım vallaha çok kötüyüm hem anne ol hem çalış hemde kadın olarak yaşa çok zor
Bende bu cuma doktora gidicem bikini bölgesini her duşta mecburen görmesemde hallediyorum herşey olabilir diye ama bacak falan bu hafta içi halletmem lazım hiçte halim yok keşke hamile kalınca dokuz ay hiç kılımız çıkmazsa

Kızlar az önce bi yerde gördüm kocalelide bi devlet hastanesi ücretsiz epidürel takıyormus vallah duyunca o taraftakiler için çok sevindim o tarafta olan varsa bi baksın hemşire ebeleri çok iyimiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…