2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar dişe randevum vardi sabahtan. 20lik dişin çekilmesi gerekiyormuş ama herhangi bir komplikasyon olur erken doğumu tetikleyebilir diye işlem yapılmadı kadın dogumcudan belge alman lazım dedi sözle onay vermişti ama kağıt istiyolarmis. Agri kulağıma vuruyor nasil dayancam 2 ay ben

Evet sancım çıkmadı ben doktorun yanına gitmesem olur mu yav bu makinayı bana verseler götürsem eve kesin çıkar bu nedir ya
Şov yapma yokmuş işte sancın mancın, dikkat mi çekmeye çalışıyon amacın ne
şaka bir yana bir şeyler yiyip girdin di mi nstye? öyle demişti benim doktor, kasılma varsa daha rahat anlaşılır dediydi.

Üzüldüm çok geçmiş olsun. Bazı doktorlar farklı yaklaşım gösterebiliyorlar, senin genel durumunu kendi doktorun daha iyi bilir belki o bir risk görmez bir konuş bakalım

Evet sancım çıkmadı ben doktorun yanına gitmesem olur mu yav bu makinayı bana verseler götürsem eve kesin çıkar bu nedir ya
Senin sancılar kendileri yalancı olduğu gibi bi de seni yalancı çıkarıyolar desene djkfkf

1. ve 3. trimesterda acil olmadıkça dişlere müdahale etmiyolar diye biliyorum ama durumun kötüyse doktorundan rapor iste bence verir ya

Ay evet ya. Bence de böyle olmalıydı.

kızlar şubat grubunda yazanlar olmuş. bebeği duş alırken arıtıcıdan alıp kaynatıp oyle duş yaptırmaktan fılan bahsedılmıs. normal kombıden cıkan kıreclı oldugu ıcın vs vs . yahu sız öyle detaylar dusunuyor musunuz bu benım aklıma 10 yıl dusunsem gelmez, açıkcası bu kadar pimpirkli olamam sanırım ya.

Valla vakti ve sabrı olan yapsın. Bazı detaylar aklıma gelse de uzun vadede yorucu olacağını düşünüp yapmam ben. Bebeğimin, benim ruh sağlığımın iyi olmasına kireçsiz sudan daha çok ihtiyacı var

Ay kızlar tam zamanında işten ayrılıyorum. Bizim departmanda son zamanlarda iş yoktu. Sıkıntılar vardı. Bunun sayesinde daha rahat geçirebildim günlerimi. Yoksa yapamazdım yani hiç bir şeye adam akıllı odaklanamıyorum filan. Mesleğim veri tabanı analistliği. Dikkat ve üretkenlik gerektiriyor. Ancak ben de uzun zamandır bunlar yok. Bugün yeni departmanla ilk toplantıya girdim. Hemen iş çullanmaya başladılar. Dedim desturrrr. 2 haftaya ben yokum gelince hallederük

Son günlerimde iş stresi de çekemicem valla. Tam 11 Mart tarihinde izne ayrılırsam Haziran son haftasına kadar doğum izninde oluyorumç Temmuz ayı için de rapor almayı planlıyorum alabilirsem, alamazsam da ücretsiz izin kullanacağım. Zaten evden çalıştığım için Ağustos ayı gibi başlarım herhalde işe. Ama o vakit gelsin hele psikolojime ve bebemin durumuna göre Ağustos ayında çalışıp çalışmamayı düşüneceğim.

Neyse işte iş yoğunluğu ve stresi artarken tam zamanında gidiyorum. Dayan afratafra az kaldı.

Üzüldüm çok geçmiş olsun. Bazı doktorlar farklı yaklaşım gösterebiliyorlar, senin genel durumunu kendi doktorun daha iyi bilir belki o bir risk görmez bir konuş bakalım
Teşekkür ederim canım erken doğum riskin yok diş hekimin gerekeni yapabilir dedi doktorum ama yazılı izin gerekiyor dedi doktor. Anestezi bebege gecer dedi.Çene cerrahisine kayıt açtı dayanabildigim yere kadar dayanicam olmadi gidicem mecbur

bence de valla o kadar detay dusunmek bızı yıpratır

Daha neler öyle şey olur mu onlar bebek ve onları bu kadar detaya alıştırsak yine olan bize olur valla ben öyle bi dikkatte bulunmadım benim kız kardeşim hatta direk bebeği banyoya götürüp yıkıyor biraz abartılı olmuş

1. ve 3. trimesterda acil olmadıkça dişlere müdahale etmiyolar diye biliyorum ama durumun kötüyse doktorundan rapor iste bence verir ya
Evet öyle dedi 3 ve6. Aylar arası tedavi yapıyoruz dedi. Anestezi bebege geciyormus. Son raddeye kadar dayanicam bakalım inşallah geçer olmazsa mecbur çektircem gece kulak ağrısından uyuyamiyorum

bebeklerı de alıstırmak lazım nasıl baslarsan oyle gıdıyo sonra valla :) kuzenımın bebıs 7 aylık oldu dıyor kı basta takıntı yapıp hasssasıyetle yaptıgım cogu seyı bıraktım, suan baknca yapmasam da olur dedıgım bır suru sey var o kadar ınce detaylara gerek yokmus dıyorum dıo.

Bunu ben düşündüm ama neden düşündüm, hele siz vurmadan önce açıklayayım da öyle vurun djdkkd
Oturduğumuz ev yirmi yıllık ve hiç tadilat görmemiş, dolayısıyla boruların içi çok paslı ve bir iki gün kullanmadığımız zaman bayağı turuncu su akıyor çeşmelerden epey bir süre. O yüzden hani normalde de pas dolu bu su acaba çocuğa zararı olur mu, ilk bir ay temiz suyla mı yıkasam diye düşünmüştüm dmkfmd.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…