keşke hiç çıkmasa ya bıktımBende bu cuma doktora gidicem bikini bölgesini her duşta mecburen görmesemde hallediyorum herşey olabilir diye ama bacak falan bu hafta içi halletmem lazım hiçte halim yok keşke hamile kalınca dokuz ay hiç kılımız çıkmazsa
Evet var ama o zaman pişi üzerinden konuşuyorduk sanırım Özsüt de pişi yokÖzsüt var
Şov yapma yokmuş işte sancın mancın, dikkat mi çekmeye çalışıyon amacın neEvet sancım çıkmadıben doktorun yanına gitmesem olur mu yav bu makinayı bana verseler götürsem eve kesin çıkar bu nedir ya
Yaa ne iyi olurdu o şekersiz dondurmalarının hastayım hastasıKız gel Maraşa seni madonun merkezinde götüreyim adım başı mado hem göbek tokuştururuz
Üzüldüm çok geçmiş olsun. Bazı doktorlar farklı yaklaşım gösterebiliyorlar, senin genel durumunu kendi doktorun daha iyi bilir belki o bir risk görmez bir konuş bakalımSelam kızlar dişe randevum vardi sabahtan. 20lik dişin çekilmesi gerekiyormuş ama herhangi bir komplikasyon olur erken doğumu tetikleyebilir diye işlem yapılmadı kadın dogumcudan belge alman lazım dedi sözle onay vermişti ama kağıt istiyolarmis. Agri kulağıma vuruyor nasil dayancam 2 ay ben
Senin sancılar kendileri yalancı olduğu gibi bi de seni yalancı çıkarıyolar desene djkfkfEvet sancım çıkmadıben doktorun yanına gitmesem olur mu yav bu makinayı bana verseler götürsem eve kesin çıkar bu nedir ya
1. ve 3. trimesterda acil olmadıkça dişlere müdahale etmiyolar diye biliyorum ama durumun kötüyse doktorundan rapor iste bence verir yaSelam kızlar dişe randevum vardi sabahtan. 20lik dişin çekilmesi gerekiyormuş ama herhangi bir komplikasyon olur erken doğumu tetikleyebilir diye işlem yapılmadı kadın dogumcudan belge alman lazım dedi sözle onay vermişti ama kağıt istiyolarmis. Agri kulağıma vuruyor nasil dayancam 2 ay ben
Ay evet ya. Bence de böyle olmalıydı.Bende bu cuma doktora gidicem bikini bölgesini her duşta mecburen görmesemde hallediyorum herşey olabilir diye ama bacak falan bu hafta içi halletmem lazım hiçte halim yok keşke hamile kalınca dokuz ay hiç kılımız çıkmazsa
Valla vakti ve sabrı olan yapsın. Bazı detaylar aklıma gelse de uzun vadede yorucu olacağını düşünüp yapmam ben. Bebeğimin, benim ruh sağlığımın iyi olmasına kireçsiz sudan daha çok ihtiyacı varkızlar şubat grubunda yazanlar olmuş. bebeği duş alırken arıtıcıdan alıp kaynatıp oyle duş yaptırmaktan fılan bahsedılmıs. normal kombıden cıkan kıreclı oldugu ıcın vs vs . yahu sız öyle detaylar dusunuyor musunuz bu benım aklıma 10 yıl dusunsem gelmez, açıkcası bu kadar pimpirkli olamam sanırım ya.
Teşekkür ederim canım erken doğum riskin yok diş hekimin gerekeni yapabilir dedi doktorum ama yazılı izin gerekiyor dedi doktor. Anestezi bebege gecer dedi.Çene cerrahisine kayıt açtı dayanabildigim yere kadar dayanicam olmadi gidicem mecburÜzüldüm çok geçmiş olsun. Bazı doktorlar farklı yaklaşım gösterebiliyorlar, senin genel durumunu kendi doktorun daha iyi bilir belki o bir risk görmez bir konuş bakalım
bence de valla o kadar detay dusunmek bızı yıpratırValla vakti ve sabrı olan yapsın. Bazı detaylar aklıma gelse de uzun vadede yorucu olacağını düşünüp yapmam ben. Bebeğimin, benim ruh sağlığımın iyi olmasına kireçsiz sudan daha çok ihtiyacı var
Daha neler öyle şey olur mu onlar bebek ve onları bu kadar detaya alıştırsak yine olan bize olur valla ben öyle bi dikkatte bulunmadım benim kız kardeşim hatta direk bebeği banyoya götürüp yıkıyor biraz abartılı olmuşkızlar şubat grubunda yazanlar olmuş. bebeği duş alırken arıtıcıdan alıp kaynatıp oyle duş yaptırmaktan fılan bahsedılmıs. normal kombıden cıkan kıreclı oldugu ıcın vs vs . yahu sız öyle detaylar dusunuyor musunuz bu benım aklıma 10 yıl dusunsem gelmez, açıkcası bu kadar pimpirkli olamam sanırım ya.
Evet öyle dedi 3 ve6. Aylar arası tedavi yapıyoruz dedi. Anestezi bebege geciyormus. Son raddeye kadar dayanicam bakalım inşallah geçer olmazsa mecbur çektircem gece kulak ağrısından uyuyamiyorum1. ve 3. trimesterda acil olmadıkça dişlere müdahale etmiyolar diye biliyorum ama durumun kötüyse doktorundan rapor iste bence verir ya
bebeklerı de alıstırmak lazım nasıl baslarsan oyle gıdıyo sonra valla :) kuzenımın bebıs 7 aylık oldu dıyor kı basta takıntı yapıp hasssasıyetle yaptıgım cogu seyı bıraktım, suan baknca yapmasam da olur dedıgım bır suru sey var o kadar ınce detaylara gerek yokmus dıyorum dıo.Daha neler öyle şey olur mu onlar bebek ve onları bu kadar detaya alıştırsak yine olan bize olur valla ben öyle bi dikkatte bulunmadım benim kız kardeşim hatta direk bebeği banyoya götürüp yıkıyor biraz abartılı olmuş
Nefes egzersizleri için önerdiğiniz video var miOlabilir canım sen magnezyumu arttırayım mı diye bir sorup nefes egzersizine başla bakalım belki iki üç güne toparlarsın düzelir durumlar
Bunu ben düşündüm ama neden düşündüm, hele siz vurmadan önce açıklayayım da öyle vurun djdkkdkızlar şubat grubunda yazanlar olmuş. bebeği duş alırken arıtıcıdan alıp kaynatıp oyle duş yaptırmaktan fılan bahsedılmıs. normal kombıden cıkan kıreclı oldugu ıcın vs vs . yahu sız öyle detaylar dusunuyor musunuz bu benım aklıma 10 yıl dusunsem gelmez, açıkcası bu kadar pimpirkli olamam sanırım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?