2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Nefes egzersizleri için önerdiğiniz video var mi
Ha yoo, M mansure97 önermişti ondan bakmıştım bir kere ama kimdi neydi hatırlamıyorum, sen tekrar önersene minnoş. Nefesi aldığım sürenin iki katı sürede veriyorum prensip olarak böyleydi yanılmıyorsam.

Sende anadolu tarafındamıydın belki aynı kuryedir zile bassa ne çare kız apartman girişine koyulur mu sizin yine kapı önü şikayet ettim zaten getire ayrı şikayetvara ayrı yazdım

Video olarak bende de yok. Nefes egzersizi ve doğum semineri vardı orda anlatmıştı hoca. 4 saniyede burundan alıp 15 saniyede ağızdan vermeye çalışma şeklinde. 15 saniye hedef ama, doğum sırasında 8 saniyede vermekte zorlanmayalım diye. Nefesi alırken göbek deliğinin etrafı gerilecek verirken önce göğsün sonra göbeğin yavaş yavaş inecek

Peki benim oğlumun kitaplarına ne diyosunuz
Herkesin ilginci kendine ayrıca, “bu mu ilginç?” soruları cevapsız kalacaktır sjdkkfkd

Eklentiler

• IMG_6190.webp
    85 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_6191.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 62
Yok ya. Normal suyla yıkarım ben. Aslında dediği şey mantıklı ama uğraşamam. Maalesef sularımız aşşırı kireçli artık.

Ee ben kimin videosunu izledim? Hay allah ya, kafa iyice gitmiş Z zaynfuruze bulursam yollarım videoyu ama böyle bu kadardı gerçekten

Bu kadarı fazla bence çok öyle düşünüyorsan musluk başları bar kireçi arıtan öyle alırım te arıtmadan kim doldurcak kaynatcak bu arada arıtmada yok bizde dödkkd

Evet öyle dedi 3 ve6. Aylar arası tedavi yapıyoruz dedi. Anestezi bebege geciyormus. Son raddeye kadar dayanicam bakalım inşallah geçer olmazsa mecbur çektircem gece kulak ağrısından uyuyamiyorum
Allah yardımcın olsun, diş gerçekten çok zor.

Yapabilirsen bana mantıklı geldi.

Bak böyle musluk ucu için var

Bak böyle musluk ucu için olanlar var

Sende anadolu tarafındamıydın belki aynı kuryedir zile bassa ne çare kız apartman girişine koyulur mu sizin yine kapı önü şikayet ettim zaten getire ayrı şikayetvara ayrı yazdım
Evet erenköydeyim canım, ya kapı önüne koymuş ama çöplerin yanına yere ve görevlinin çöp toplama saat aralığında bırakmış gitmiş, şansa baktım da gördüm fırında tekrar ısıtıp yedik ama sıfır memnun kaldım çünkü yere koymuş huylandım ve tekrar ısıtınca güzel olucak bişiy diildi yine de aç bir köpek gibi yedim djkkdk. Sizinki de acayipmiş yani apartman kapısına asmak ne oluyor, umarım bir sonuç alırsın ama sanmıyorum

Bazen düşünüyorum, evren her işini kendin yap diye böyle işaretler gönderiyor sana liyakat diyorum boşver bu sipariş işlerini. sonra tembellik ağır basıyor veriyorum siparişi kdkdk

Aa çok mantıklıymış, teşekkür ederim pası da tutuyo mu acaba. Kireçten değil de pastan huylanıyorum ben çünkü, kireç için zahmete girmem

Peki benim oğlumun kitaplarına ne diyosunuz
Herkesin ilginci kendine ayrıca, “bu mu ilginç?” soruları cevapsız kalacaktır sjdkkfkd
Kışın ördeklerin göç ediyor olması bilgisi benim için ilginçti, teşekkürler fkkfkd

Bu küçük memiktolara süt doldu mu ya şimdi yani neresine dolcak benimkisi küçük ve yumuşak
sert bile değil sonra mı doluyo süt

Benimde aklımı eşim çeliyor yok diyemiyorum görmen iyi olmuşta kuryelerin böyle yapmaya başlamaları çok kötü neyse kız sonuç aldım aradılar getirden dedim böyle böyle para iadesi yaparız dedi bende dedim önemli olan para değil insanlık kuryelerin uyarılması gerekiyor dedim restoran yorumları full bir şekilde neyse eşim sinirden getiri sildi dndkjd

Aa çok mantıklıymış, teşekkür ederim pası da tutuyo mu acaba. Kireçten değil de pastan huylanıyorum ben çünkü, kireç için zahmete girmem
Mağazaya sor istersen başında filtresi var çünkü kirli suyu arındırır bence

Para da önemli niye öyle diyosun kız sjfkfk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…