- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Sende anadolu tarafındamıydın belki aynı kuryedir zile bassa ne çare kız apartman girişine koyulur mu sizin yine kapı önü şikayet ettim zaten getire ayrı şikayetvara ayrı yazdımYa dün bizim de başımıza benzer bir olay geldi, bütün kuryelerin heyheyleri mi üstündeydi neydi anlamadım senin yazdığını okuyup tekrar sinirlendim ha. Sizin yine iyi zile basmışlar, bizim ne zile bastılar ne kapıyı tıkladılar kapının önündeki çöplerin yanına yere bırakmışlar paketi sanki bomba bırakıyolar, sipariş çok gecikince kapıyı açmamla gördüm kan beynime sıçradı. Neyse sakinim.
Video olarak bende de yok. Nefes egzersizi ve doğum semineri vardı orda anlatmıştı hoca. 4 saniyede burundan alıp 15 saniyede ağızdan vermeye çalışma şeklinde. 15 saniye hedef ama, doğum sırasında 8 saniyede vermekte zorlanmayalım diye. Nefesi alırken göbek deliğinin etrafı gerilecek verirken önce göğsün sonra göbeğin yavaş yavaş inecek
Yok ya. Normal suyla yıkarım ben. Aslında dediği şey mantıklı ama uğraşamam. Maalesef sularımız aşşırı kireçli artık.kızlar şubat grubunda yazanlar olmuş. bebeği duş alırken arıtıcıdan alıp kaynatıp oyle duş yaptırmaktan fılan bahsedılmıs. normal kombıden cıkan kıreclı oldugu ıcın vs vs . yahu sız öyle detaylar dusunuyor musunuz bu benım aklıma 10 yıl dusunsem gelmez, açıkcası bu kadar pimpirkli olamam sanırım ya.
Ee ben kimin videosunu izledim? Hay allah ya, kafa iyice gitmişVideo olarak bende de yok. Nefes egzersizi ve doğum semineri vardı orda anlatmıştı hoca. 4 saniyede burundan alıp 15 saniyede ağızdan vermeye çalışma şeklinde. 15 saniye hedef ama, doğum sırasında 8 saniyede vermekte zorlanmayalım diye. Nefesi alırken göbek deliğinin etrafı gerilecek verirken önce göğsün sonra göbeğin yavaş yavaş inecek
Bu kadarı fazla bence çok öyle düşünüyorsan musluk başları bar kireçi arıtan öyle alırım te arıtmadan kim doldurcak kaynatcak bu arada arıtmada yok bizde dödkkdkızlar şubat grubunda yazanlar olmuş. bebeği duş alırken arıtıcıdan alıp kaynatıp oyle duş yaptırmaktan fılan bahsedılmıs. normal kombıden cıkan kıreclı oldugu ıcın vs vs . yahu sız öyle detaylar dusunuyor musunuz bu benım aklıma 10 yıl dusunsem gelmez, açıkcası bu kadar pimpirkli olamam sanırım ya.
Allah yardımcın olsun, diş gerçekten çok zor.Evet öyle dedi 3 ve6. Aylar arası tedavi yapıyoruz dedi. Anestezi bebege geciyormus. Son raddeye kadar dayanicam bakalım inşallah geçer olmazsa mecbur çektircem gece kulak ağrısından uyuyamiyorum
Yapabilirsen bana mantıklı geldi.Bunu ben düşündüm ama neden düşündüm, hele siz vurmadan önce açıklayayım da öyle vurun djdkkd
Oturduğumuz ev yirmi yıllık ve hiç tadilat görmemiş, dolayısıyla boruların içi çok paslı ve bir iki gün kullanmadığımız zaman bayağı turuncu su akıyor çeşmelerden epey bir süre. O yüzden hani normalde de pas dolu bu su acaba çocuğa zararı olur mu, ilk bir ay temiz suyla mı yıkasam diye düşünmüştüm dmkfmd.
Bunu ben düşündüm ama neden düşündüm, hele siz vurmadan önce açıklayayım da öyle vurun djdkkd
Oturduğumuz ev yirmi yıllık ve hiç tadilat görmemiş, dolayısıyla boruların içi çok paslı ve bir iki gün kullanmadığımız zaman bayağı turuncu su akıyor çeşmelerden epey bir süre. O yüzden hani normalde de pas dolu bu su acaba çocuğa zararı olur mu, ilk bir ay temiz suyla mı yıkasam diye düşünmüştüm dmkfmd.
Bak böyle musluk ucu için olanlar varBunu ben düşündüm ama neden düşündüm, hele siz vurmadan önce açıklayayım da öyle vurun djdkkd
Evet erenköydeyim canım, ya kapı önüne koymuş ama çöplerin yanına yere ve görevlinin çöp toplama saat aralığında bırakmış gitmiş, şansa baktım da gördüm fırında tekrar ısıtıp yedik ama sıfır memnun kaldım çünkü yere koymuş huylandım ve tekrar ısıtınca güzel olucak bişiy diildi yine de aç bir köpek gibi yedim djkkdk. Sizinki de acayipmiş yani apartman kapısına asmak ne oluyor, umarım bir sonuç alırsın ama sanmıyorumSende anadolu tarafındamıydın belki aynı kuryedir zile bassa ne çare kız apartman girişine koyulur mu sizin yine kapı önü şikayet ettim zaten getire ayrı şikayetvara ayrı yazdım
Aa çok mantıklıymış, teşekkür ederimBak böyle musluk ucu için olanlar var
Berev Kireç Önleyici Musluk Başlığı 360 Derece Döner Filtreli Ve Su Tasarufflu - Fiyatı, Yorumları
Berev Kireç Önleyici Musluk Başlığı 360 Derece Döner Filtreli Ve Su Tasarufflu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kışın ördeklerin göç ediyor olması bilgisi benim için ilginçti, teşekkürler fkkfkdPeki benim oğlumun kitaplarına ne diyosunuz
Herkesin ilginci kendine ayrıca, “bu mu ilginç?” soruları cevapsız kalacaktır sjdkkfkd
Amin canim sağolasınAllah yardımcın olsun, diş gerçekten çok zor.
Benimde aklımı eşim çeliyor yok diyemiyorumEvet erenköydeyim canım, ya kapı önüne koymuş ama çöplerin yanına yere ve görevlinin çöp toplama saat aralığında bırakmış gitmiş, şansa baktım da gördüm fırında tekrar ısıtıp yedik ama sıfır memnun kaldım çünkü yere koymuş huylandım ve tekrar ısıtınca güzel olucak bişiy diildi yine de aç bir köpek gibi yedim djkkdk. Sizinki de acayipmiş yani apartman kapısına asmak ne oluyor, umarım bir sonuç alırsın ama sanmıyorum
Bazen düşünüyorum, evren her işini kendin yap diye böyle işaretler gönderiyor sana liyakat diyorum boşver bu sipariş işlerini. sonra tembellik ağır basıyor veriyorum siparişi kdkdk
Mağazaya sor istersen başında filtresi var çünkü kirli suyu arındırır benceAa çok mantıklıymış, teşekkür ederimpası da tutuyo mu acaba. Kireçten değil de pastan huylanıyorum ben çünkü, kireç için zahmete girmem
Para da önemli niye öyle diyosun kız sjfkfkBenimde aklımı eşim çeliyor yok diyemiyorumgörmen iyi olmuşta kuryelerin böyle yapmaya başlamaları çok kötü neyse kız sonuç aldım aradılar getirden dedim böyle böyle para iadesi yaparız dedi bende dedim önemli olan para değil insanlık kuryelerin uyarılması gerekiyor dedim restoran yorumları full bir şekilde neyse eşim sinirden getiri sildi dndkjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?