2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yok ya. Normal suyla yıkarım ben. Aslında dediği şey mantıklı ama uğraşamam. Maalesef sularımız aşşırı kireçli artık.
en olmadı duşa o kireç arındırıcı takılır 100-150 tl ye satılıyor trendyolda ama dıger turlu kaynat ett ugrasılmaz

Doğumu durdurdular canım evde yatacam bir süre taburcu oldum çok şükür çok teşekkürler progestan fitil ve magnezyum verdi haftaya randevum var bakalım
Fazla ayaga kalkmamaya calis kuzum minnos icinde ne kadar gun durursa o kadar kâr insallah bakan eden destekcin vardir

Yok ya. Normal suyla yıkarım ben. Aslında dediği şey mantıklı ama uğraşamam. Maalesef sularımız aşşırı kireçli artık.
Yav onu yapiyorlarmiymis cidden yani zor olmazmi bide ne gerek var analarimiz bizi cesme suyunu kaynatip yikamis nolmus

Damacanayla yıkayalım oldu yani ph değeri yüksek değilse ıhhhhhh katiyen olmaz çocccumun altın derisini yıkayamam

Olm siz bunları nasıl düzgün katlayıp koyuyosunuz ya, yemin ederim elimden gelmiyor karılık yüklenemedi
Ben asılacak herşeyi çocuk askısı alıp astım buncaaaacık şeyleri katlayamamakla uğraşamam sabır işi anacım bu şuan malum atarlı giderliyiz

Doğumu durdurdular canım evde yatacam bir süre taburcu oldum çok şükür çok teşekkürler progestan fitil ve magnezyum verdi haftaya randevum var bakalım
Seni gidi aceleci sabırsız minnak seni stop çekilmiş şimdi dur kalk öğrencek annesi Rabbim şifalar versin canım

Evet yapıyorlar. Benim de bir tanıdığım bilmem kaç yaşına kadar hazır suyla yıkadım diyordu
İnsanların kendi kendine yaptığını başkası yapmıyor gerçekten yani ne diyetim herkesin tabiki kendi hayatı kendi çocuğu ama çocukları da bu kadar narin yetiştirmemek lazım diye naçizane düşünüyorum. İllaki tedbir alacağız gerektiği ölçülerde ama ne bileyim. Geçen randevuyu bekliyorum hastanede mesela kadının birisi geldi yeni doğum yapmış pusette 3-4 aylık çocuk var. Birincisi antalya zaten aşırı soğuk bir yer değil. İkincisi gittiğimiz hastane zaten sıcak bir hastane yani tertemiz ben orda yarım saat beklerken bile 30 kere sterilize ediliyor. Allah’ım kadın çocuğun ayaklarına kalın polar çorap giydirmiş kafasına giydirmiş üstüne kalın polar battaniye örtmüş altında kaç kat var puset örtüsü var kalın bana fenalık geldi çocuk buhran geçirecek yani ben daraldım üstümü başımı çıkarttım. Hastaneye gelincede çıkartmıyor daha örtcem diye uğraşıyor. Cinnet yani. Arkadaş bi sal çocuğu ne mumya gibi sarmalıyorsun çocuk serin havaya alışsın yahu. Bak daraldum aklıma geldi yine.

Pimpirik konusunda Türk kadınları olarak elimize kimse su dökemez gerçekten. Ama noluyo çocuklar okula başladığında hastalıktan kurtulamıyo olan yine analara oluyo

Toktum canım ama ben gün içinde zaten rahat oluyorum ne zaman gece oluyor o yatağa giriyorum hiç iyi şeyler dönmüyor

Yani uygulanabilir değil bence de. Sonra napcak çocuk? Böyle böyle alerjik olucak hepsi. Kireçten ne olabilir ki? Musluk suyu biz de içmiyoruz, yemeğe de kullanmıyoruz, aynı usul bebeğe devam. Onun suyunu kaynatıp soğuturum işte ağız temizliği popo temizliği için, hepsi o belki şu arındırıcılı duş başlıklarından alırız dedik ama daha adım atmadık.

Pimpirik konusunda Türk kadınları olarak elimize kimse su dökemez gerçekten. Ama noluyo çocuklar okula başladığında hastalıktan kurtulamıyo olan yine analara oluyo
Ay evet ya ben bir kere bir arkadaş geldiğinde de çocuğu kat kat giydirmiş çocuk hareket edemiyordu put gibi bakıyor huzursuz belli aldım çocuğu ateşi çıkacak ya soydum dedim eziyet ediyorsun bak ellerinden ayaklarından zaten belli olur üşüyüp üşümediği bu çocuk ateşlenecek demiştim. Yahu çocuğun neşesi yerine geldi resmen hatırlıyorum da. Benim eniştem ilk kızı olduğunda adı maya yeğenimin… o sıçarken bizi sustururdu susun sıçıyor diye dedim merasim de yapalım istersen her bokunu yaptığında tövbe estağfurullah yaw bebekleri bi salın özgürleştirin isimli kampanya başlatacam

Birde mesela radyasyon bebek için daha tehlikeli bir şey suyu düşünen anneler o telefonları en azından uçuş moduyken bu kadar aktif kullanmayı düşünüyorlar mı? Ufak tefek şeylere takılıp hunharca çocuklara ve bebeklere daha zararlı şeyleri yüklemek de cabası. Kaç kişi görüyorum evinde çocuğun yanında sigara bile rahat içip ama çocuğu saçma sapan düşünüyormuş gibi yapan

Toktum canım ama ben gün içinde zaten rahat oluyorum ne zaman gece oluyor o yatağa giriyorum hiç iyi şeyler dönmüyor
Seninki gececi kuş demek ki şey de oluyor olabilir, gün içinde yiyoruz içiyoruz geziyoruz tozuyoruz derken benim de karnım akşama dek 3 hafta ileriye büyümüş oluyor saçmasapan ve doğal olarak daha çok ağrım oluyor, çocik de mesela sıkışıp tak tuk vuruyor içeriden hissediyorum. ben henüz sancı yaşamadım sanırım, yaşadıysam da anlamamışımdır ama akşamları zorlaşması doğal bir sonuç gibi geliyor bana, için rahatlar mı bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…