- 17 Ağustos 2023
- 8.489
- 29.862
- 478
Evet Allah kimseye yaşatmasin.Aynen 35haftaya gelirsek belli riskler var onlari atlatmiş oluruz.Ay allah korusun ya o kadar taşı sonuç çok üzücümart ortasına gelsek hayırlısıyla artık korkmıcam baya büyümüş olucaklar
MaşaAllah bebişine sağlıkla al kucağına inşallah canimArkadaşlar bugün kontrole gittim Bebiş iyii ŞÜKÜR de baş aşağı pozisyon almış 32. Haftadayız Nasipse doktor rahim ağzını ölçtü aaslında normal çıktı Kısaa yürüyüşleer yapabilirsin dedii kendimi yormuyorum zaten fazla bu haftalarda bu pozisyon normalmi acaba değişirmi kafam karıştı birde donaxyl dieee fitil verdi kullanan varmı acaba İNŞALLAH tüm bebişler sağlıkla zamanında gelsin
Aminn Cümleten İNŞALLAH tüm hamişler sağlıkla Zamanında alsın canımm Çok AminnMaşaAllah bebişine sağlıkla al kucağına inşallah canimRahim agzinı alttan mi ölçü karından mı. Beni de perinatolog 32 de çağırdi bakmak için. Donaxl ben yeni kullandım içinde 6 adet var geceleri atiyosun dün bitti benim de. Bayağı söktü yeşil akıntımı. Sana ne için verdi fitili
Hahah uyandırdığında kızıyorumçaktırma bugün sıra beklerken 22 haftalık bi hamişle konuştum diyor ki ya acaba horlama hamilelikte çıkıyor mu bi güldüm tam konumuz ya. Ahahaj dedim em büyük derdimiz
Geçen yazmıştım bende baş aşağı neden dönmemiş falan diye benimde baş yukarda ayaklar mesaneye doğru. İşte herkesin tedirginliği farklı bende normal mi sezaryen mi bilmediğim için hangi pozisyon olmalı bilemedim.Arkadaşlar bugün kontrole gittim Bebiş iyii ŞÜKÜR de baş aşağı pozisyon almış 32. Haftadayız Nasipse doktor rahim ağzını ölçtü aaslında normal çıktı Kısaa yürüyüşleer yapabilirsin dedii kendimi yormuyorum zaten fazla bu haftalarda bu pozisyon normalmi acaba değişirmi kafam karıştı birde donaxyl dieee fitil verdi kullanan varmı acaba İNŞALLAH tüm bebişler sağlıkla zamanında gelsin
Arkadaşlar bu yazıyı korkudan yazdım bu haftalarda baş aşağı Usg de denkmi geldi dönermi sizcee dönsün istiyorum ben zaten sezeryan istiyorum ALLAH Nasip ederse
Anladım canım ah bu lökosit hiç peşimizi bırakmadı gebeliğin başından beri. Bende geçen hafta tahlil yaptırdım ama sadece kültür sonucu çıkmış normal idrarm nereye gitti anlamadim. Neyseki kültür temiz çıkmış benmde. Fitil iyi geldi gibi bana. Sana da fayda eder insallahAminn Cümleten İNŞALLAH tüm hamişler sağlıkla Zamanında alsın canımm Çok Aminn
Alttan Vajinal ölçtü canım ortalama çıktı benim ne kısaa ne uzunn Hamdolsun ama ben tırsak olduğum ve bu gittiğim evime yakın olann doktordu Arada gidiyorum evime yakın olduğu içinn kendi gittiğim doktor değildi alttan hemen 2 saniye sürmedi kendi gittiğim doktor dahaa detaylı ölçüyor normalde Canımm
Dün idrar vermiştim bol lökosit çıkmıştı ama kültürüm Temiz Hamdolsun
Bende hafif sarıı akıntım oluyor dedim bazen beyaz o progestan dan oluyor olabilir dedii Kendi gittiğimde aynını demişti ama genede donoxyl fitil vereim kullan dedii bebeğe ve sanaa olumsuz etkisi yok dedii kullanıcam Nasipse bende canım Şifaa niyetine
Anladım canım yok benim normale uyuyor sanırım ama ben sezeryan istiyorum ALLAH Nasip ederse artık evdee kısaa yürüyüşlerle geçiricem ayy amaaa evede kapanma dedii doktor ben anlamadım ama senin döner dhaaa merak etmee hatta benimde dönsün canımm sağlıkla zamanında gelsinde bebişler Çok AminnGeçen yazmıştım bende baş aşağı neden dönmemiş falan diye benimde baş yukarda ayaklar mesaneye doğru. İşte herkesin tedirginliği farklı bende normal mi sezaryen mi bilmediğim için hangi pozisyon olmalı bilemedim.
Evet canım çok şükür evdeyim artık doğuma kadar kendimi yormayı düşünmüyorum zorunlu olmadıkça dışarı da çıkmak istemiyorum sağlıkla gelsinler inşallahEvet canım öyleymiş grupta okudukça tek olmadığımı anladım. Biraz panikletiyordu ve geçmeyecek gibi düşünüyordum. Sen nasılsın eve geçtin diye biliyorum.
Çok yüksek değilmiş değerleriniz . Safra asitlerinize baktilar miEn son 250 den 210 a düşmüştü
Aminn canımm İNŞALLAH benimde kültür temiz Hamdolsun kafam karıştı progestan dan dolayı dedii doktor banaa lökosit mesela ama seninde kültür temiz Hamdolsun kaşınma yanma da yok yeşil akıntımda yok aslında canım açık sarıı yada beyaz akıntım var dediim genede bu fitili verdi bidee yıkayıp mı atıyorsun fitili canım yıkamadanmı Şifaa olsunnAnladım canım ah bu lökosit hiç peşimizi bırakmadı gebeliğin başından beri. Bende geçen hafta tahlil yaptırdım ama sadece kültür sonucu çıkmış normal idrarm nereye gitti anlamadim. Neyseki kültür temiz çıkmış benmde. Fitil iyi geldi gibi bana. Sana da fayda eder insallah
Benimki de yürüyüş hastası sabah öğle akşam habire yürüyor sinir oluyorum artık sona yaklaşıyoruz umrunda değilKızlar benim kocam arkadaşlarla akşam çıkıp okey oynayan bir tip çok sık yapmaz ama bu aralar arttı bokunu çıkardı yani dün korkuttum nişanım geldi her an doğurabilirim hazırlıklı ol dedim o zaman ben çıkmiyim artık bir yere diyor zahmet oldu pasama şimdi içerde bulaşıkları diziyorarada yapın kullanın böyle şeyleri iyi oluyor
Ben de kaşıntı da vardı. Zor oldu atması kuru kuru.bi damla islatabilirsin parmağını.Aminn canımm İNŞALLAH benimde kültür temiz Hamdolsun kafam karıştı progestan dan dolayı dedii doktor banaa lökosit mesela ama seninde kültür temiz Hamdolsun kaşınma yanma da yok yeşil akıntımda yok aslında canım açık sarıı yada beyaz akıntım var dediim genede bu fitili verdi bidee yıkayıp mı atıyorsun fitili canım yıkamadanmı Şifaa olsunn
Anladım canım ben kendi gittiğim doktora bi soraım bunuu en iyisi öle kullanaım Naasipse yanma kaşınma yok çünkü şimdilik ama progestan atıyorum ayyy bebişte baş aşağıydı dönermi sence pozisyon değiştirirni canım NasipseBen de kaşıntı da vardı. Zor oldu atması kuru kuru.bi damla islatabilirsin parmağını.
Ben almadimm hatta almama gerek kalmicakti kuzende de gorumcede de vardi verelim dediler bende siz kullandiniz mi dedim yok cok gereksiz dediler. Zaten cöpü biriktirmeyelim bi zahmetKızlar korbell çöp kovası gerekli mi ya
Sor tabi canım bence beyaz ve sarı akıntı normal. Fizyolojik bi akıntı vajina kendi üretiyor florasini korumak için. Yeşil sıkıntı. Kaşıntı yapıyor.kötü koku da vardı. Fitilden sonra öyle bi akıntı geldiki sabahları anlatamam. Iyi ki kullanmışım dedim resmen temizledi. Baş aşağı olması gayet normal neden korktun ki. Kanalda dememiş ki.benmde baş aşağı normal dogum bekliyorum ben de inşallah nasipseAnladım canım ben kendi gittiğim doktora bi soraım bunuu en iyisi öle kullanaım Naasipse yanma kaşınma yok çünkü şimdilik ama progestan atıyorum ayyy bebişte baş aşağıydı dönermi sence pozisyon değiştirirni canım Nasipse
30+4 canım kızım olacak hayırlısı ile Doktor 34 gel nstye 34 de başlayacağız dedi kalbim küt kütGüler misin ağlar mısın sen kaç haftalıksın şuan cinsiyeti ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?