- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Aynen bebişim, hormonlar bazen ele geçiriyo. Ama bil ki yalnız değilsinGızlar benim modum çok düşük birkaç gündür, çok asabiyim patlamaya hazır bomba gibi dolanıp duruyorum sonra sağa sola patır putur patlıyorum artık önüme kim gelirse, konu ne olursa olsun, gelişinekendime çok kızıp içerliyodum ve üzülüyordum da ama sonra dedim ki sen şu an hormonlarının esirisin, yapıcak bişiy yok dedim. iyi demiş miyim bence evet
Akıntının rengi beyazısı mı bende de bir haftadır var
Mantar die dusunmustum ben aslindaBende de var canım beyaz renkte normalmiş artıyomuş koku falan yoksa bişey değildir
Tansiyonunuz kaça kac cikiyor ? Bende sabahlari 10.7/7 başliyorum aksamlari 12 lere geliyor . Biraz korku oluşuyor . Oyüzden dinlenerek geçiriyorum sürekli .Pilates ben de yapamıyorum maalesef. Yürüyüşüm bile günde 10 dk en fazla. Tansiyonum izin vermiyo. Ama mesela bu 36. haftadan sonra rahat doğum için egzersizler varya, onları yaparım her gün. Ne bilim pilates topunda zıplama, aksak gebe yüeüyüşü, merdiven in çık gibi.
Tansiyon 12-8 normali aslında genel bildiğimiz. Ancak benim oldum olası düşüktür. 9-5 ya da 10-6 çıkıyor hep hamileliğimde.Tansiyonunuz kaça kac cikiyor ? Bende sabahlari 10.7/7 başliyorum aksamlari 12 lere geliyor . Biraz korku oluşuyor . Oyüzden dinlenerek geçiriyorum sürekli .
Merhaba alt ast değerleriniz kaça kadar cikti ?Kızlar günaydın,
Sizleri özledim, öyle değişik bir ruh hali içerisindeyim kı, bugün 8. Günüm hastanede, iyi olacağım inşallah
Tek tek alıntıyamadım. Kusura bakmayın
Çok zor bir süreç geçiriyorum, her gün çatı muayenesi, her gün nst, her gün kan alımı, birsürü ilaç vs derken artık psikolojim de çok yoruldu, bu süreci atlatabilmem için bir uzmandan yardım almam gerekecek.
Sizleri etkilemek istemiyorum, o yüzden detayları anlatmıyorum, teyzeleri az daha oğlum doğuyordudoğumhane çok farklı bir yer kızlar 17 saat kaldım orada, o sancılar çok değişik, açılmam oldu durduruldu vs derken. Hayırlısı olsun, şimdilik iyiyiz, hamdolsun
Buhar makinesi kullan cnm odana . Breathe righth burun bandi al burun ölçülerine göre .okyanus suyu kullan . Ayrica sıcak su kaynatip nane yaği damlat biraz kokla onu seni rahatlatir.Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Erken doğumları sancılananları duydukça da biraz tedirgin olmadım değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim sormak istediğim şu burun tıkanıklığı yaşayan var mı yani bu durum hamilelikten mi gece olmasını istemiyorum. Uykudan uyanıyorum uykumda var ama burnumda tıkalı ay ne yapsam açılmıyor. Kaliteli uyku kalmadı. Hayır uyumasamda olur ama bu sefer gerilip panik falan yapıyorum sinirlerim bozuluyor. Nazal nem aldım cıks etki yok serum fizyolojik sıkıyorum etki yok. Gece tıkanıklık geziyor bi sağ bi sol yeminler bıktım. Çözüm önerisi olan varsa yazabilir mi
Benimde kanama oluyor ilk aylarda o kadar yoktu. Son aylarda tıkanıklık ve kanama arttı artık normal karşılayıp doğumdan sonra geçmesini temenni edeceğim. Arada panikletmiyor değil özellikle geceleribenım de en basından berı var tıkanıklık ozellkle geceleri. sabah peceteyle silince de cok hafıf kan parcaları gelıyor normal artık
Buhar makinesi var canım gece yatmadan çalıştırıyorum. Bazen ara ara gecede açıyorum. Burun bandını duydum onu deneyeceğim. Okyanus suyu yerine de eczacı serum fizyolojik verdi İnan etki etmedi. En iyisi okyanus suyunu da almakBuhar makinesi kullan cnm odana . Breathe righth burun bandi al burun ölçülerine göre .okyanus suyu kullan . Ayrica sıcak su kaynatip nane yaği damlat biraz kokla onu seni rahatlatir.
Evet canım öyleymiş grupta okudukça tek olmadığımı anladım. Biraz panikletiyordu ve geçmeyecek gibi düşünüyordum. Sen nasılsın eve geçtin diye biliyorum.Canım gebelikte burun kanalları genişlediği için nefes alamıyoruz ben yüksek yastıkla biraz rahatlar gibi oluyorum ama doğuma kadar çok çaresi yok canım
Hahahahahah kesildiği an bi yoklasın seni tembihle vallaDimi tırbıyısızler ama nasıl güldüm ses ye çok yok bak diyorum horlama hiç kesilmez benim ki kesik kesik boguluyorum belki uyandırsana
Benimde oyle doktorum normal diyorKizlar afedersiniz de dunden beri ic camasirmi islaticak kadar cok.akintim oluyor bu sizde de var mi cok rahatsiz edici sanirin 6 ci degistirisim bu
Merhaba alt ast değerleriniz kaça kadar cikti ?
Hahah uyandırdığında kızıyorumHahahahahah kesildiği an bi yoklasın seni tembihle valla
Hahaha cidden benim.doktorundaa agzinj bicak acmior geneldeBenimde oyle doktorum normal diyorgecen bi video atmistim her seye normal diye doktorla ilgili hala devam
Koku kaşıntı yoksa normal dedi mantarda kaşıntı olmasa da koku oluyomuşMantar die dusunmustum ben aslinda
Ay allah korusun ya o kadar taşı sonuç çok üzücüInşallah bebegini eşin yanindayken kucagina alirsin.Deme ya benim sinif arkadasimda nisan annesiydi 3çocuguna hamileydi erken doguma girmiş 7 ayda maalesef bebegini kayb etdi çok üzüldum duyunca o yüzden bende korkuyorum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?