2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bebişim, hormonlar bazen ele geçiriyo. Ama bil ki yalnız değilsin

Oy cok sukur kuzum bebisin nasil

Tansiyonunuz kaça kac cikiyor ? Bende sabahlari 10.7/7 başliyorum aksamlari 12 lere geliyor . Biraz korku oluşuyor . Oyüzden dinlenerek geçiriyorum sürekli .

Tansiyonunuz kaça kac cikiyor ? Bende sabahlari 10.7/7 başliyorum aksamlari 12 lere geliyor . Biraz korku oluşuyor . Oyüzden dinlenerek geçiriyorum sürekli .
Tansiyon 12-8 normali aslında genel bildiğimiz. Ancak benim oldum olası düşüktür. 9-5 ya da 10-6 çıkıyor hep hamileliğimde.

Merhaba alt ast değerleriniz kaça kadar cikti ?

Buhar makinesi kullan cnm odana . Breathe righth burun bandi al burun ölçülerine göre .okyanus suyu kullan . Ayrica sıcak su kaynatip nane yaği damlat biraz kokla onu seni rahatlatir.

benım de en basından berı var tıkanıklık ozellkle geceleri. sabah peceteyle silince de cok hafıf kan parcaları gelıyor normal artık
Benimde kanama oluyor ilk aylarda o kadar yoktu. Son aylarda tıkanıklık ve kanama arttı artık normal karşılayıp doğumdan sonra geçmesini temenni edeceğim. Arada panikletmiyor değil özellikle geceleri

Buhar makinesi kullan cnm odana . Breathe righth burun bandi al burun ölçülerine göre .okyanus suyu kullan . Ayrica sıcak su kaynatip nane yaği damlat biraz kokla onu seni rahatlatir.
Buhar makinesi var canım gece yatmadan çalıştırıyorum. Bazen ara ara gecede açıyorum. Burun bandını duydum onu deneyeceğim. Okyanus suyu yerine de eczacı serum fizyolojik verdi İnan etki etmedi. En iyisi okyanus suyunu da almak

Canım gebelikte burun kanalları genişlediği için nefes alamıyoruz ben yüksek yastıkla biraz rahatlar gibi oluyorum ama doğuma kadar çok çaresi yok canım
Evet canım öyleymiş grupta okudukça tek olmadığımı anladım. Biraz panikletiyordu ve geçmeyecek gibi düşünüyordum. Sen nasılsın eve geçtin diye biliyorum.

Kizlar afedersiniz de dunden beri ic camasirmi islaticak kadar cok.akintim oluyor bu sizde de var mi cok rahatsiz edici sanirin 6 ci degistirisim bu
Benimde oyle doktorum normal diyor gecen bi video atmistim her seye normal diye doktorla ilgili hala devam

Arkadaşlar bugün kontrole gittim Bebiş iyii ŞÜKÜR de baş aşağı pozisyon almış 32. Haftadayız Nasipse doktor rahim ağzını ölçtü aaslında normal çıktı Kısaa yürüyüşleer yapabilirsin dedii kendimi yormuyorum zaten fazla bu haftalarda bu pozisyon normalmi acaba değişirmi kafam karıştı birde donaxyl dieee fitil verdi kullanan varmı acaba İNŞALLAH tüm bebişler sağlıkla zamanında gelsin

Hahahahahah kesildiği an bi yoklasın seni tembihle valla
Hahah uyandırdığında kızıyorum çaktırma bugün sıra beklerken 22 haftalık bi hamişle konuştum diyor ki ya acaba horlama hamilelikte çıkıyor mu bi güldüm tam konumuz ya. Ahahaj dedim em büyük derdimiz

Ben bugun hastane cantami bitirdim tamemen , saglikla kullanalim artik ne diyim esime de gostercem burda bu burda bu var diye. Yoruldum valla cidden yavasliyoruz

iki is yapiyorum nefes nefese kaliyorum, is yapmayi gectim yataktan donerken bile nefes nefeseyim djdjfjf. Heeeelp yani zorlanmaya basladim .
Pilates dersine devam ediyorum ama gulmekten olcem artik gebelerle beraberiz ya , Simge hoca zaten kendi de hamile hepimiz artik kaplumbağa gibiyiz. Gebessss Gaplumbaaa . Bi cokuyoz kalkmamiz 2-3 dk suruyo sjbdjfjf . Ama hala inat ediyorum bi ay daha yatirdim ucret son ayim artik allah kerimmmmm .

Ay allah korusun ya o kadar taşı sonuç çok üzücü mart ortasına gelsek hayırlısıyla artık korkmıcam baya büyümüş olucaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…