2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Valla korktum geç doğacak diye Allah affetsin ama 37 38 gibi gelse çok iyi olur sağlıkla gelsin tabi kuzucum

Valla size yazdiktan sonra yine temizlige girstim

Valla size yazdiktan sonra yine temizlige girstim
Kız yarın gene aynı boşver 2-3 güne bir yap içine sinsin diye o da valla benim evi bok götürüyor afedersin ama hiç yapasım yok benden kıymetli değil öyle gelen giden de yok olsa bile yapamıyorum artık çok eriniyorum çamaşırları bile zor astım o kadar yani

gecmıs olsun. yazmıstınız daha once hamılelık sonrasına bıopsı alacaklar dıye. bellı bır boyut uzerıne cıkınca mı bıopsı yapıyorlar ? allah korusun zararlı olsa bıle o nodulu alınca gecıor dıye bılıyorum

Gızlar benim modum çok düşük birkaç gündür, çok asabiyim patlamaya hazır bomba gibi dolanıp duruyorum sonra sağa sola patır putur patlıyorum artık önüme kim gelirse, konu ne olursa olsun, gelişine kendime çok kızıp içerliyodum ve üzülüyordum da ama sonra dedim ki sen şu an hormonlarının esirisin, yapıcak bişiy yok dedim. iyi demiş miyim bence evet

Böyle kabullenmeden geçmiyo ki zaten. Hayatımız boyunca bizi hormonlar yönetiyo şu süreçte etkileri on katına çıkıyodur bence. Nazının geçtiği insanlara patla geç bacım

Aynen amniyon sivisi durmuyor dogru.Ama sabah kalkip bir anda gorunce amniyon sivi diye düşündüm anlık.Erken dogumlari görünce insan korkuyor ya her şeyi düşünür oldum artık.
Bende görünce hemen öyle düşündüm çok korkmuştum aklımdan da hiç çıkmıyo erken doğum düşünceleri bide benim eşim yurtdışında martın 15 inde gelicek bişey olursa nasıl giderim diye düşünüyorum sürekli hiçbir şeyi olmayacan gebeler bile bi anda erken doğuma gidebiliyorlar allah korusun sağlıcakla tamamlarız inşallah

Valla 2 cm olmuş dediler büyük olduğu için bakılacakmış önceden de vermiştim biyopsi ama ozaman küçüktü birden çıktığı için biyopsi yaptılar yoksa büyük olmadığı sürece yapmıyorlar evet

Kiz benim 2 odam ardiye gibi oldu bizi cikarticaklar diye ellemiyordum en sonunda ev sahibiyle anlastik oralara girdim bugun anca yarisini yapabildim 1 odanin digerinide pazar gunu ederim artik yarin kendime tatil edineyim bide cok sabit durdugumda farkettim ki odem oluyor ayaklarim hareket etmedigimde gezemiyorum da cok katli apartman en ust katindayim yari yolda dogururum bebegi hahahah cok zor fazla merdiven var Allahim anasizlik ne zor ya rabbim.. yine geldi benim aglama perileri..

Kuzum neden kendine kiziyorsun ki aslinda bazen bende herkesle jafamin icinde kavga edip.sinirleniorum sonra duzeliorum kimseye zarar veremiorum sonuc itibariyle kendime yapiorum diorum geciorum

Kizlar afedersiniz de dunden beri ic camasirmi islaticak kadar cok.akintim oluyor bu sizde de var mi cok rahatsiz edici sanirin 6 ci degistirisim bu

Kizlar afedersiniz de dunden beri ic camasirmi islaticak kadar cok.akintim oluyor bu sizde de var mi cok rahatsiz edici sanirin 6 ci degistirisim bu
Son 3-4 gündür benim de arttı. Burda kızlar yazmış hep doktorları bu haftalarda normal demiş diye umursamadım valla ben

Son 3-4 gündür benim de arttı. Burda kızlar yazmış hep doktorları bu haftalarda normal demiş diye umursamadım valla ben
O zaman bende umursamayacagim normal olabilir zaten pazartesi gidicem doktora bi sknti varsa soyler sanirim

Benimde çok oluyor bugün gittim doktora su kaybı falan yok dddi

Canım gebelikte burun kanalları genişlediği için nefes alamıyoruz ben yüksek yastıkla biraz rahatlar gibi oluyorum ama doğuma kadar çok çaresi yok canım

Bende de var canım beyaz renkte normalmiş artıyomuş koku falan yoksa bişey değildir

Inşallah bebegini eşin yanindayken kucagina alirsin.Deme ya benim sinif arkadasimda nisan annesiydi 3çocuguna hamileydi erken doguma girmiş 7 ayda maalesef bebegini kayb etdi çok üzüldum duyunca o yüzden bende korkuyorum artik.

İnşallah hıc sıkıntı cıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…